نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 300
صفحه 29 از 38 نخستنخست ... 1926272829303132 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لوس لوس آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    نوشته ها
    472
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    2936
    پسند کرده
    2429
    فوت خوشمزگی خورش کرفس من لعاب برنج هست وقتی برنجمو خواستم آبکش کنم لعابشو میریزم تو خورش کرفسم و شعله رو کم میکنم تا جابیفته البته برا بقیه خورشها هم میتونید اینکارو کنید/ناز نازی جون چیز کیکهاتو چه طوری میدرستی؟طرز پیچیدن نون سمبوسه رو هم بذاری ممنونتون میشم
    دخترک, *شمیم*, fafa2 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکرنگ بمان حتی اگر دنیایی زندگی میکنی که مردمانش برای پررنگ شدن حاضرندهزار رنگ باشند

  2. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    120
    خانومای عزیز لطفا هنگام تعریف از دستپختتون دستور پختتون رو هم بزارید . مثلا راز خوشمزگی قورمه سبزی من اینه که تره دوبرابر جعفری است یعنی مثلا 4 بسته تره+ 2بسته جعفری + 1 الی 1.5 بسته شنبلیله میریزم و لوبیا هم وقتی از شب قبل خیس بخوره خیلی تومزه اش تاثیر داره
    هستی ساغر, * منصوره *, nafi3 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط nadia56 نمایش پست ها
    خانومای عزیز لطفا هنگام تعریف از دستپختتون دستور پختتون رو هم بزارید . مثلا راز خوشمزگی قورمه سبزی من اینه که تره دوبرابر جعفری است یعنی مثلا 4 بسته تره+ 2بسته جعفری + 1 الی 1.5 بسته شنبلیله میریزم و لوبیا هم وقتی از شب قبل خیس بخوره خیلی تومزه اش تاثیر داره
    فایده نداره دوست جونی اینجا شده یه تاپیک عمومی برای پز دادن!!!
    چند صفحه پیش کلی عز و جز کردیم اما دیدی که نتیجه نمیده!!
    انگاری که این تاپیک جاش همون انجمن اینجا همه چی درهمه است.اشتباهی اومده تو انجمن تخصصی.من که یکی دو نکته را هم به زور از این 29 صفحه یاد کرفتم!!!
    خدا خیر لوس لوس بده!
    aydaa و r.khk این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *نسیم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    200
    پسند کرده
    125
    من قورمه سبزی هام خوب میشه
    البته من به دو روش قورمه می پزم
    اگه با لوبیا چیتی باشه در همون ابتدا یه قاشق رب با گوشتش و پیازش سرخ می کنم و لوبیا و اب رو اظافه می کنم و یک ساعت اخر کار هم سبزی می ریزم
    اما اگه لوبیا قرمز بریزم دیگه رب نمی زنم و سبزی رو همون ابتدای کار می ریزم اینجوری قیافش مجلسیه هم رنگش تیره میشه و هم روغن میندازه اما روش بالایی خوشمزه تره
    البته اگه بخوام خیلی مجلسی بشه لوبیا رو جدا می پزم و اون ابش رو جدا می کنم و یه ساعت اخر به غذا اظافه می کنم اینجوری رنگش قشنگ تر میشه(چون من دوست دارم تو غذا لوبیا زیاد باشه رنگ اب لوبیا رنگ خورشت رو خراب می کنه)
    به تازگی کشفیدم که قورمه تو زودپز خوشمزه تر میشه!!!
    mitra40, nafi3, nazi15 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *نسیم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    200
    پسند کرده
    125
    قیمه هم خوب می درستم
    روش پختم به همون روش عادیه فقط در اخر کار یه پیاز رنده شده اب گرفته شده رو سرخ می کنم بیشتر تفت میدم بعد اخرش دارچین میرزیم وشعله رو خاموش می کنم و با همون حرارت پیاز تفت می دم و اخر کار رو خورشتم میریزم و من لیمو عمانی درسته نمی ندازم چند باری که انداختم خورشتم رو تلخ کرد اخر کار گرد لیمو عمانی (که همیشه خودم گرد می کنم) می ریزم
    nafi3, vida_s, coffee و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    من مادرشوهرم قورمه سبزي رو خيلي عالي درست ميكنن بطوري كه زبانزده
    تازگيها رازش رو فهميدم
    وقتي كه گوشت رو تفت ميدن با پياز
    سبزي رو روي گوشت ميذارن
    بدون اضافه كردن آب.سر قابلمه رو ميذارن تا بخار سبزي و گوشت با هم قاطي بشه
    اگه شعله بسيار ملايم باشه تا يكساعت ميشه اينكار رو كرد
    و بعدش هم آب جوش ميريزن
    تمام خورشتها براي اضافه كردن آب بايد آب جوش باشه بغير از فسنجون
    hengamehh, * منصوره *, mahnooshin و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,365
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19118
    پسند کرده
    28856
    من هم قورمه سبزیم رو همه دوست دارند بخاطر اینکه گوشت با استخوان + کمی دنبه میریزیم و خورشت رو شب قبل بار میکنیم روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم تا فردا ظهر برای خودش آروم آروم میجوشه و بینهایت عالی میشه با همین روش وقتی 4-5 ساعت میزارم به این خوشمزگی نمیشه ! امتحان کنید !
    هستی ساغر, mahnooshin, nafi3 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.





  8. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    lمنصوره جون ممنون از فوتت!!!
    فقط اینکه لوبیا و... را هم میریزین ؟خام دیگه!!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 29 از 38 نخستنخست ... 1926272829303132 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما