نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 300
صفحه 23 از 38 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  1. #177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1607
    پسند کرده
    1214

    Red face

    به تازگی ازدواج کردم و تا حالا آش نپخته بودم ولی یه چند باری که زیاد درست کردم هرکی خورده خیلی تعریف کرده و طرفدار آشم شدن و همش درخواست می کنن. امیدوارم دوستای هنرمندمم خوششون بیاد
    این دستور پخت و از پدر عزیزم و قسمتی شم از همسری یاد گرفتم.
    پیاز خیلی زیادی رو ریز می کنم سرخ می کنم.هرچی بیشتر بهتر
    بعدش یه کمی زردچوبه و فلفل می زنم. بانصف قاشق غذاخوری رب گوجه.
    بعد حبوبات پخته رو میریزم ( نخود لوبا قرمز و چیتی)
    یه کم که غل خوردن سبزی رو اضافه می کنم. پودر زیره ی آسیاب شده.
    یه کمم سیر سرخ شده اضافه می کنم.
    رشته اشم متوسط میزنم. نمک هم نمی زنم چون کشک و رشته خودشون شورن.
    پیازخلالی و تو روغن زیاد با شعله کم سرخ میکنم کاراملی میشه
    نعناع داغ و سیر داغ هرکدوم جدا
    بعدش قلقلی ریز درست میکنم میذارم توی روغن سرخ بشه.
    رب رو تفت میدم فقط نمک و فلفل و زردچوبه میزنم و آب میریزم قلقلی ها رو می ری زم توش. واسه تزئینش.
    حالا آماده ست .
    دوستون دارم م م م م م م م ...
    چلو گوشت
     
    coffee و r.khk این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  2. #178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *nasim* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    112
    سلام میشه طرز آبکش کردن برنجو یکی به من یاد بده؟
    ببخشید میدونم خیلی ساده اس ولی با اینکه آشپزیم خوبه هنوز نمیتونم یه برنج آبکش خوب درست کنم
    یه له میشه یا نمیپزه

  3. #179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1607
    پسند کرده
    1214
    نقل قول نوشته اصلی توسط *nasim* نمایش پست ها
    سلام میشه طرز آبکش کردن برنجو یکی به من یاد بده؟
    ببخشید میدونم خیلی ساده اس ولی با اینکه آشپزیم خوبه هنوز نمیتونم یه برنج آبکش خوب درست کنم
    یه له میشه یا نمیپزه
    سلام عزیزم.
    خیلی بستگی به برنجت داره.
    من اینجوری درست می کنم. امیدوارم بدردت بخوره.
    اول که برنجو خیس می کنم نمک میریزم توش انقد که آبش شور بشه.
    بعضی برنجا کمتر و بعضیا بیشتر خیس بمونن بهتر میشن. اینو تو برنجت باید دقت کنی خانومی.
    آب که گذاشتی درشو ببند زودتر جوش میاد.
    آب برنجو که خالی کردی برنجو بریز تو آب جوش. هر چند لحظه خیلی آروووممم هم بزن. چندتا قالب کوچیک یخ بذار تو آب باعث میشه برنج شوک بشه قد می کشه.
    یا آب یخ بریز.
    بعد که برنجت بند بند شد و تو دستت فشار دادی تیکه تیکه شد ورش دار.(من قبلاً روش آب میریختم اما جدیداً نمی ریزم بهتر میشه) برنجتو اگه نمی خوای ته دیگ بذاری اول کف قابلمه روغن بریز. برنجتو بذارودورشو مرتب میکنم. وسطشو با دسته کفگیر چنتا سوراخ میزنم بعد اگه نرمتر شده باشه برنجم آب نمیریزم. ولی اگه یکم سفت تر بردارم یه کم آب میریزم بعدش روش روغن میریزم.البته به نظر من یکم سفتتر بردارم بهتره تا اینکه شفته بشه.درشو با دم کن می بندم. اول شعله شو نسبتاً زیاد میکنمو بالای سرش وای می ایستم. بعد از چند لحظه دستمو خیس میکنم میزنم به قابلمه اگه آب جیلیز ویلیز کرد یعنی دمشو زده بالا شعله شو کم میکنم. نباید درشو همش باز کنی چون دیگه خوب نمیشه. یه چیزیم که کشف کردم وقتی برنج دم میکنی هود و روشن نذار خوب دم نمیکشه. ببخشید خیلی ریز توضیح دادم. نمیدونستم شما چیکار میکنی گفتم همشو بگم دیگه. وگرنه خودت استادی عزیزم.بعد از یه رب یا ده دقیقه اگه دم کشیده باشه دور دم کنی بخار می زنه بیرون. باید دقت کنی. اگه متوجهم نشدی من بعضی وقتا درشو بعد از این مدت برمیدارم. اگه دم کشیده بود که برمیدارم. اگه نه خشک و سفت بود یه کوچولو آب جوش میریزم توش.(کلک میزنم) دوباره میبندمش.
    البته اگه ته دیگ بذاری سخختر میشه. حدود 30 تا 45 دقیقه باید تو دم بمونه.
    چلو گوشت
     
    mahta008, *nasim*, coffee و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  4. #180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۳
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    13
    دوستان من ماکارونی متفاوتی درست میکنم
    قبل از ریختن ماکارونی توی اب در حال جوش ذرت هویج میریزم تا نیم پز بشه، بعد که ماکاروونی ده دقیقه جوشید همه با هم آبکش میشن دیگه واسه دم کردن.ته دیگ سیب زمینی هم بزارید یه قاشق روغن ربی سس بهش بزنید ته دیگ خوشرنگی میده. توی مایه سس هم کدو سبز نگینی با پوست، قارچ، فلفل دلمه و کلا هر چی دارم و میشه میریزم. راستی هر شکلی که تو بازار هست از فرمی ها همه مدلا رو با هم قاطی میکنم.عالی میشه

    ویرایش توسط afsan63 : ۱۳۹۲/۰۶/۲۴ در ساعت ۰۸:۳۹ بعد از ظهر
    مرجان.ر و Ayshin این نوشته را پسندیده.

  5. #181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۳
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    13
    الویه های من طرفدار داره خیلی: بهتره هویجش خیلی کم باشه.تخم مرغ هم زیاد نباشه بدبو میشه. یه لم الویه خوشمزه خورد کردن فلفل دلمه ای هست.مخصوصا اگه چند ساعت بعد مصرف بشه طعم خوبی به الویه میده.خیارشورم میمونه تو الویه خوش طعمش میکنه.ذرت دون شده که کنسروش بهتره هم عالی میکنه طعمش رو و خیلی رنگین میشه.چند قاشق آب مرغ که هست و همه چاشنی ها رو به اون زدم به سس اضافه میکنم. ماست هم کمی به سس اضافه کنید بد نمیشه. راستی سیب زمینی ها رو بعد از سرد شدن رنده نکنید بلکه با دست خرد خرد کنید تا له نشه با رنده و سس زیادی جذب نکنه. واسه تزیینم بهتره سس نریزید روش بلکه با چنگال روشو بکشید و برجسته کنید. ببخشید این عکس خوبی نیست ولی همینو داشتم فقط
    ویرایش توسط afsan63 : ۱۳۹۲/۰۶/۲۴ در ساعت ۰۸:۴۵ بعد از ظهر
    مرجان.ر, Saeedeh via M, coffee و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    495
    پسند شده
    12262
    پسند کرده
    4223

    ویترین مدال ها

    واي چه جاي جالبيه اينجا، امروز كشفيدمش
    نميخواستم اينو لو بدم ولي مجبورم پدر من از زمان افتتاح هتل هايت تا زمانيكه بازنشسته بشه، شف كل قسمت فرنگي پزي هتل بوده
    و چون تو كشوراي زيادي دوره ديده از جمله آلمان، انگليس،عربستان،لبنان و...سالها هم تو آموزش هتلداري تدريس ميكرده
    در نتيجه اعتراف ميكنم تمامي غذاهاي فرنگي و ايراني من عاليه

    چون شاگرد يك استاد بزرگ بودم
    lady of shalott, coffee, r.59 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  7. #183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    495
    پسند شده
    12262
    پسند کرده
    4223

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط afsan63 نمایش پست ها
    رادمان جان بهمون بگو دیگه. چه فایده ای به حال ما داره که بلدی.فقط میای اینجا پز بدی؟ هههه خوب بگو قلقای غذاها رو
    افسان جون
    دیدی حق با من بود نباید این موضوع رو لو میدادمحالا بیا و درستش کن
    شوخی کردم عزیزم هر سوالی داشتی بهم پیام خصوصی بده اگه خودم هم نمیدونستم از پدرم برات میپرسم
    afsan63 و * منصوره * این نوشته را پسندیده.
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  8. #184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147
    قورمه سبزی من خیلی طرفدار داره ..مخصوصا تو خانواده همسری ...
    من زیاد اسفناج تو سبزی قورمه ام نمیریزم چون شیرین میشه و طعم آلو اسفناج میگیره ... قورمه سبزی ام رو مدت زمان طولانی و با حرارت کم میپزم ..اینطوری پدرش در میاد و خوب جا میافته .. و اینکه اصلا به خورش زیاد آب اضافه نمیکنم ... خورش هام همیشه کم آبن و مثل خیلی ها نباید برای رسیدن به گوشت و لوبیا غواصی کنی
    lady of shalott, قانع, coffee و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

صفحه 23 از 38 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما