نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 300
صفحه 14 از 38 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    143
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    68
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    من نمیگم مردم میگن انواع اشها مخصوصا اش رشته قیمه ابگوشت
    قلب من به تیر کسانی زخم خورد که از انها انتظار محبت داشتم نه فراموشی

  2. #106
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط *مریم*
    من سالاد ماکارونی و ماکارونی هام رو خیلی همه دوست دارن.برنجی که کته میکنم هم خیلی عالی میشه .هر اندازه ای که میخواد باشه.دیگه دستم اومده که چیکارش کنم.
    سلام به همگی
    امروز اومدم اینجا سربزنم دیدم وای همه شاکی شدن که چرا دستور نمیگذارین.به شخصه حق بهشون میدم.اینم دستورای خودم
    لینک ماکارونی که گذاشتمش روی سایت
    http://mamisite.com/forum/viewtopic.php ... 5#p1100825

    واسه سالاد ماکارونی هم ، راستش به نظر من اصل این سالاد سسی هست که واسش درست میکنی. البته طعم جعفری و کالباس مرغ هم خیلی مهمه .اما بنده از تجربه ای که واسه اولین بار داشتم این دستم اومد.
    برای سس سالاد ماکارونی من از چند تا ادویه استفاده میکنم : کاری ، آویشن ، نعناخشک ، فلفل سیاه. دست آخر هم مقدار سرکه و یکمی هم آبلیمو بهش اضافه میکنم .راستی بیشتر وقتها هم به جای سرکه از آب خیارشور استفاده میکنم که فوق العاده میشه.خود سالاد هم واسش از ماکارونی شکلی ، کنسرو ذرت ، خیارشورنگینی خرد شده، جعفری ساطوری شده ، هویج رنده شده ، نخود سبز (که موقع پختش کمی آب خیار شور ها رو میریزم .طعمش بهتر میشه)، فلفل دلمه ای و کالباس مرغ.
    نوش جان

    برای کته هم نمیدونم آخه چه جوری توضیحش بدم سخته
    mehr banoo این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    294
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    306

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    alisجون از بابت دستورت ممنون من بادمجون را امتحان كردم . عالي شد هم خوشمزه وهم با روغن كمتري سرخ شد وهم يكدست
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  4. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tature آواتار ها
    طاهره مامان علی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۶
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    142
    پسند کرده
    120

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مرجان
    برا تزیین استفاده میکنم ولی بجاش کنسرو ذرت میریزم و کمی هویج رنده ریزشده و در اخر سس سفید
    عزیزم سس سفید یا مایونز؟ با سس سفید خوشمزه میشه؟
    یا زهرا

  5. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    من تو اش رشته کمی جو و یک قاشق ارد میریزم به خاطر همین لعابدار و خوشمزه تر میشه به خاطر همین اش رشته ی نگار معروفه
    r.khk این نوشته را پسندیده.

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    294
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    306

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    لطفا یکی بگه برای تهیه یک قرمه سبزی مشتی چه مقدار سبزی لازم است /منظورم ترکیبات سبزی اونه . چند وقته اماده میخرم ولی طعمش را دوست ندارم .میخوام سبزیش را خودم بخرم وسرخ کنم . در ضمن برای ده نفر چقدر سبزی و چقدر لوبیا قرمز . باید بریزم / میگن در شمال یبزی محلی هم هستش که به قرمه سبزی اضافه میشه . کسی اگه میدونه اسمش و اینکه کی فصلش هست را بگه . دلم خیلی قرمه سبزی میخواد .چقدر تره - چقدر جعفری و الی اخر
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  7. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    سلام شادیا جون!راستش ترکیباتشو که خودم نمیدونم یعنی هر وقت سبزی خریدم خود فروشنده واسم گذاشته اما یه تجربه ازسبزی قرمه دارم اینکه اگه شنبلیله اش یه کوچولو بیشتر باشه وقتی قورمه سبزی درست میکنم بو شو تمام ساختمون ورمیداره اما نه اونقدر بریزی که طعم سبزیت تلخ بشها! تو خورشتم هم چربی گوسفند میریزم وقتی میپزه درشمیارم با گوشتکوب لهش میکنم وبعد میریزم توخورشت تا خوب جا بیفته از سبزی محلی هم فکر کنم سبزی کوهی باشه.... که من یه بار امتحان کردم اصلا خوشم نیومد
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    هرگز درباره چیزی نگو ان را از دست داده ام. فقط بگو ان را پس داده ام

  8. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    180

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    من کشک بادمجون هام خیلی خوب میشه.
    راز خوشمزگی کشک بادمجون پیاز فراووووووووووووووونه.
    پیازای بزرگ و (مثلا 3 تا بزرگ) و درشت درشت خرد می کنم.حتما باید درشت باشه.اگه ریز باشه اون عصاره و شیرینیش و پس نمیده.
    کمی با روغن تفت میدم تا سبک بشه.بعدمقدار زیادی هم سیر خرد کرده میریزم و زردچوبه نسبتا زیاد که رنگ کشک بادمجون و از اون قهوه ای تیره خارج کنه.
    بعد بادمجونای سرخ شده که معمولا از نوع دلمه ای هستن و میریزم.این بادمجونا همیشه شیرین و خوشمزه هستن و ریسک کمتری دارن.البته من تعدادی هم بادمجون خام میریزم تا رزیمی تر باشه.اصلا تو طعممش تاثیری نداره.
    به جای نمک هم حتما قرص عصاره مرغ میریزم.هر چندتا که لازم باشه.(گاهی تا 5 تاهم ریختم.)
    من همیشه آب قلم تو فیریزر دارم.به جای آب یه تیکه از آب قلم و میندازم توش و درش و می بندم و اجازه میدم با شعله کم 2 ساعتی بپزه.
    کشک بادمجون هم مثل خورشت باااااااید جا بیوفته و روغن پس بده.
    به حدی می پزه که له میشه و من کمی با گوشت کوب می کوبم تا یکدست بشه و احیانا اگر پیازی درشت مونده بود له بشه.
    بعد کشک و اضافه می کنم و نمکش و اندازه می کنم.
    نکته:هرگز نعنا خشک و تو بادمجون نریزید.فقط برای تزیین استفاده کنید.
    مقدار زیادی سیر رو با رنده درشت رنده می کنم و در روغن تغت میدم.به حدی که خشک و کریسبی بشه.اون رو هم برای تزیین استفاده می کنم+ پیاز داغ فراووون.اینم یکی دیگه از رموز خوشمزگی کشک و بادمجونای منه.



    نوش جان.
    azmil, coffee و r.khk این نوشته را پسندیده.
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

صفحه 14 از 38 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما