نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 300
صفحه 12 از 38 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    643
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1004
    پسند کرده
    865

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    آره مانا جون به ماهم یاد بده عروس با سلیقه!!

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    784
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    121

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    میگم خب من الان بیام اسم همه غذاهاروبگم برم خوبه!
    اخه اسم که همه بلدن اگه غیر این بود اسم این تاپیک عوض کنن
    کاش ادامه اسم بزنید بادست پخت0
    [HIGHLIGHT=#31859b]حتی در بن بست ها هم راه اسمان باز است باید پروازرا بلد بود![/HIGHLIGHT]

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    نوشته ها
    514
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    راست میگه منم همینو میخواستم بگم لطفا راز این زبانزدی غذاهاتونو رو کنین
    خدایا به معجزه ات نیازدارم ولی انگار خدا معجزش روواسه روز مبادا گذاشته

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ღ alis ღ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    نوشته ها
    281
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    40

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    خدارو شکر مهمونای من همیشه از دست پختم راضی بودن (یه بار اوایل ازدواجمون خاله شوهرم رو دعوت کردم از خورش بادمجونم خوششون اومد خالی خالی خوردن خورشم کم اومد بنابراین معمولا مجبورم بیشتر غذا درست کنم تا یه وقت کم نیاد

    اما روش کار من:
    برنج:همیشه سعی میکنم "روغن نباتی" رو داغ کنم برای روی برنج تا عطر خوبی داشته باشه ویه مقدار برنج محلی(کامفیروزی)قاطی برنجم میکنم تا عطر بهتری داشته باشه
    خورش بادمجان:بادمجون ها رو ماست می مالم بعد سرخ میکنم هم یه دست طلایی میشه هم روغن کمی مصرف میشه وگوجه ها هم بعد از حلقه کردن سرخ میکنم تا وا نرن
    خورش قیمه :موقع سرخ کردن گوشت فلفل سیاه وخیلی کم دارچین اضاف میکنم ولپه ها رو خوب سرخ میکنم ورب گوجه روهم تو روغن سرخ میکنم بعد اضاف میکنم
    قورمه سبزی:موقع سرخ کردن گوشت فلفل سیاه میریزم ووقتی میخوام سبزی رو سرخ کنم کمی شنبلیله خشک هم بهش اضاف میکنم
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    از خدا پروا کنید تا پر وا کنید

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    زیر آسمان خدا
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط ღ alis ღ
    خدارو شکر مهمونای من همیشه از دست پختم راضی بودن (یه بار اوایل ازدواجمون خاله شوهرم رو دعوت کردم از خورش بادمجونم خوششون اومد خالی خالی خوردن خورشم کم اومد بنابراین معمولا مجبورم بیشتر غذا درست کنم تا یه وقت کم نیاد

    اما روش کار من:
    برنج:همیشه سعی میکنم "روغن نباتی" رو داغ کنم برای روی برنج تا عطر خوبی داشته باشه ویه مقدار برنج محلی(کامفیروزی)قاطی برنجم میکنم تا عطر بهتری داشته باشه
    خورش بادمجان:بادمجون ها رو ماست می مالم بعد سرخ میکنم هم یه دست طلایی میشه هم روغن کمی مصرف میشه وگوجه ها هم بعد از حلقه کردن سرخ میکنم تا وا نرن
    خورش قیمه :موقع سرخ کردن گوشت فلفل سیاه وخیلی کم دارچین اضاف میکنم ولپه ها رو خوب سرخ میکنم ورب گوجه روهم تو روغن سرخ میکنم بعد اضاف میکنم
    قورمه سبزی:موقع سرخ کردن گوشت فلفل سیاه میریزم ووقتی میخوام سبزی رو سرخ کنم کمی شنبلیله خشک هم بهش اضاف میکنم
    امیدوارم اسپم نشه چه جالب چیز جدید یاد گرفتم . ماست رو میمالی به بامجون . سرخ میکنی نمیسوزه؟ ماست کم چرب یا پرچرب؟
    بسیار ممنون
    Love Is Price... Freedom Is the Cost

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    الویه منو همه دوست دارن و تعریف میکنن البته نه اینکه غذاهای دیگه رو تعریف نکننا
    اما فوت کوزه گری الویه اینجانب به شرح زیر میباشد
    الویم رو در چند مرحله ای درست میکنم و معتقدم الویه ای که یدفه ای درست بشه خوب نمیشه .مثلا اگر برای شب بخوام اماده باشه یه روز قبل سیب زمینی و مرغ رو میپزم میزارم یخچال صبحش سیب زمینی رو رنده درشت میکنم فقط از بالا به پایین و محکم. تا له نشه ( البته گاهی هم با دست ریزریز نگینی خرد میکنم) بعد خیار شور رو هم به همون روش روی سیب زمینی ها رنده میکنم و زیاد هم میریزم خیار شور رو .بعد روش روغن زیتون یا روغن مایع میرزم و چند قاشق ماست چکیده و اب مرغ رو که کامل غلیظه 3-4 قاشق. یه کوچولو در حدی که مخلوط بشه و سیب زمینی له نشه هم میزنم و میزارم یه 4-5 ساعتی توی یخچال بمونه .
    این باعث میشه روغن به خرد سیب زمینی بره و وقتی سس میزنیم روش بشینه و خودشو نشون بده. بعد از 4-5 ساعت تخم مرغ کامل خنک شده رو میریزم توی خردکن و مرغ رو هم یا توی خرد کن میریزم (البته برا مهمونی رسمی مرغ رو توی خرد کن نمیریزم برای خودمون اینکارو میکنم چون پسرم دوست نداره) یا ریش ریش میکنم و روی تخته کامل خرد ش میکنم تا ریش ریشای مرغ دارز دارز نباشه از نخود فرنگی فقط برا تزیین استفاده میکنم ولی بجاش کنسرو ذرت میریزم و کمی هویج رنده ریزشده و در اخر سس سفید
    باز یساعت دیگه بهش استراحت میدم که کامل مواد به خرد هم بره
    خیلی هم نمیزنم اگر سیب زمینی خیلی له بشه الویه کش دار میشه و هی باید سس بریزی
    r.khk و mehr banoo این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ღ alis ღ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    نوشته ها
    281
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    40

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط narsysmoon

    امیدوارم اسپم نشه چه جالب چیز جدید یاد گرفتم . ماست رو میمالی به بامجون . سرخ میکنی نمیسوزه؟ ماست کم چرب یا پرچرب؟
    بسیار ممنون
    آره ماست رو تو یه کاسه میریزم با قلمو (یا حتی بادست )به بادمجون می مالم
    اصلا نمی سوزه گفتم که یه دست طلایی میشه فرقی نمیکنه چه ماستی ولی ما همیشه ماست پر چرب میخریم

    پیشنهاد میکنم یه بار امتحان کنید

    راستی اینو از عمو مهربان تو برنامه آشپز کوچولو یاد گرفتم
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    از خدا پروا کنید تا پر وا کنید

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    فسنجون قورمه سبزی قیمه وپلوهای مخلوط منو همه فامیل بخصوص مادرشوهروبرادرشوهرام خیلی دوست دارن

صفحه 12 از 38 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما