نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree48Likes

موضوع: خورشت کاری

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 25
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,081
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    Re: خورشت کاری

    خرش پایه کاری مرغ

    مواد لازم برای 4 نفر:
    روغن مایع........ 4قاشق سوپخوری
    پیاز بزرگ...........1عدد،خلالی نازک
    سیر.................4 حبه رنده شده
    زنجبیل تازه.......1 قاشق سوپخوری رنده شده
    پودر کاری.........2قاشق سوپخوری
    مرغ................800 گرم خرد کرده
    آب جوش .......2/1پیمانه
    گشنیز تازه.....1 قاشق سوپخوری برای تزئین

    روغن را داغ کرده و پیاز را6 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. پیاز را با قاشق سوراخ دار از تابه خارچ کرده و در غذاساز خمیر کنید.گوجه ، سیرو زنجبیل را هم در غذاساز جداگانه خمیر کنید.روغن را مجددا داغ کرده و خمیر پیاز را 2 دقیقه در آن تفت دهید.خمیر گوجه را اضافه کرده و تفت دادن را 4-5 دقیقه دیگر ادامه دهید.ادویه کاری را اضافه کرده و تفت دهید تا خورش به روغن بیافتد .تکه های مرغ را اضافه کرده و پس از 3 دقیقه 2/1 پیمانه آب جوش به خورش اضافه کنید
    خورش را با در بسته 30 دقیقه بپزید تا مرغ کاملا نرم شود . روی غذا را با گشنیز تازه تزیین کنید

    1-توی دستور دیگه نوشته بود 2ق سوپخوری شره تمبر هندی اضافه کنید که من به این هم اضافه کردم
    2- چون خودم بیرون رفته بودم از همسری خواستم 4/1 لیوان آب اضافه کنه و چون اونم دستش به کم نمیره زیاد ریخته بود. برا همین کمی روغن داغ کردم و کمی رب گوجه فرنگی و ارد رو تفت دادم و به خورش اضافه کردم تا لعاب دار بشه
    3-من سیر دوست ندارم و زنجبیل هم پیدا نکردم
    4- ارزش امتحانش رو داشت
    5- من یه عصاره گوشت هم ریختم.
    6-از مجله هنر آشپزی شماره 81 درست کردم

    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: خورشت کاری



    خورش راحت و خوشمزه ایه
    مرغ رو با پیاز تفت دادم و گذاشتم نیم پز شه ارد و پودر کاری رو تفت دادم و به مرغ اضافه کردم قارچ خورد کرده هم داخلش ریختم


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasimak آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران-شهرک غرب
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1940
    پسند کرده
    2517

    Re: خورشت کاری


    دستور این خورشت خوشمزه رو از همین سایت برداشتم
    واقعا هم طعمش رو دوست دارم پیشنهاد میکنم امتحان کنید
    نرگس نرگسی این نوشته را پسندیده.
    بعضی ﻫﺎ ﺭﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﯿﺒﺨﺸﯽ ،

    ﭼﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ، ﺑﺎﺯﻡ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺑﺎﺷﻦ !

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    25

    Re: خورشت کاری

    خورش کاری که با این دستور صفحه قبل درست کردم مثل همیشه



    با همه تدبیر خویش ما سپر انداختیم ... روی به دیوار صبر چشم به تقدیر او

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    447

    Re: خورشت کاری

    نقل قول نوشته اصلی توسط nasimak

    دستور این خورشت خوشمزه رو از همین سایت برداشتم
    واقعا هم طعمش رو دوست دارم پیشنهاد میکنم امتحان کنید
    دوست عزیز شما می توانید بگویید از کدام دستور صفحه قبل استفاده کرده ایدممنون
    دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: خورشت کاری

    چیکن ویندالو ( خورش کاری مرغ گو آیی)

    این غذا خیلی خوشمزه ست با ذائقه ما خیلی جور بود .

    مرغ خرد شده -پیاز کوچک - سیر یک حبه - هل سبز -
    فلفل سبز تند -شیره تمر هندی (لواشک خیس خورده)

    تخم گشنیز پودر شده - پودر زیره - فلفل سیاه -
    زنجبیل - دارچین - میخک - زردچوبه

    *تمام ادویه ها رو داخل یک تابه کوچک تفت دادم تا عطرش در بیاد.

    * مرغها رو با ادویه ها و سیر خرد شده و فلفل سبز تند آغشته کردم و حدود نیم ساعت کنار گذاشتم.

    * میخک و هل سبز شکسته رو داخل روغن تفت دادم و یه پیاز کوچک رو اضافه کردم و تفت دادم تا طلایی شد و مرغها رو به همراه یه تیکه لواشک کوچیک خیس خرده (به جای تمر هندی ) به مواد اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت پخت .



    اگه شما مثل من غذاهای تند و ادویه دار رو دوست داشته باشین عاشق این غذا میشید .




    .............
     
    azmil, *ARMITA*, قانع و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: خورشت کاری

    خورش کاری مرغ

    مرغ خرد شده-سیر یک حبه - پیاز -
    ماست - هل سبز - دارچین - پاپریکا - فلفل قرمز - فلفل سیاه
    رب گوجه - پودر کاری -زنجبیل- میخک
    شیر نارگیل (من پودر نارگیل رو داخل استکان دم کردم و شیر نارگیل گرفتم )

    *پیاز رو روی حرارت تفت دادم تا کمی طلایی شد و سیر و دو قاشق سوپخوری پودر کاری دارچین - فلفلها و زنجبیل رو اضافه کردم همینطور میخک و پاپریکا و تموم مواد رو دو دقیقه تفت دادم .

    * تیکه مرغ رو به همراه نمک - سه قاشق ماست - یک قاشق رب - یک لیوان شیر نارگیل اضافه کردم و نیم ساعت زمان دادم تا بپزه


    * در اواخر پخت کمی دارچین و آبلیمو اضافه کردم


    .............
     
    *ARMITA* و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasimak آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران-شهرک غرب
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1940
    پسند کرده
    2517

    Re: خورشت کاری

    نقل قول نوشته اصلی توسط khorshid89
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasimak

    دستور این خورشت خوشمزه رو از همین سایت برداشتم
    واقعا هم طعمش رو دوست دارم پیشنهاد میکنم امتحان کنید
    دوست عزیز شما می توانید بگویید از کدام دستور صفحه قبل استفاده کرده ایدممنون
    سلام دوسته مهربونم
    از دستور صفحه 1 خاتون جون البته من توش از سبزی گشنیز استفاده نکردم
    بعضی ﻫﺎ ﺭﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﯿﺒﺨﺸﯽ ،

    ﭼﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ، ﺑﺎﺯﻡ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺑﺎﺷﻦ !

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما