نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree48Likes
  • 3 Post By الهام 63
  • 1 Post By الهام 63
  • 6 Post By مامان سیسی
  • 5 Post By لیلیوم 63
  • 5 Post By fafa2
  • 5 Post By ladan64
  • 8 Post By شاپرک( مامی آزی)
  • 15 Post By باران67

موضوع: مارمالاد و مربای انبه

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    0

    مارمالاد و مربای انبه

    مربای انبه

    انبه : دوعدد
    شکر : نصف پیمانه
    ابلیمو : سه قاشق غذا خوری
    هل : کمی

    من اول انبه ها رو تکه کردم و تو ظرف گذاشتم رو اجاق ..


    بعد از یه ربع تقریبا انبه ها که پخت
    شکر رو اضافه کردم و بعداز شکر هم کمی هل ریختم

    حدود نیم ساعت بعد که قوام اومد آبلیمو رو اضافه کردم وبعد از دو سه دیقه مربا آماده شد.. به همین راحتییییییییییی

    خیلی خوب شده بود .. آقامون هوس کرده یه صندوقشو بیاره واسه مربا فقط
    گیتار, باران67 و my soul این نوشته را پسندیده.
    آنکه زیبا سخن میگوید کسی است که زیباتر هم می اندیشد ....

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    0

    Re: مربای انبه

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان آقا رادمهر
    مرسی از دستور خوبت الهام جون، ما هم عاشق انبه ایم، فقط یه سئوال: آبلیمو و هل با طعم انبه هماهنگه؟
    خیالت تخت تو میزان کم درست کن ... ولی مطمئنم بدت نمیاد .. مزه شون هم کاملا به هم هماهنگ من پودر هل رو کم واسه رایحه ریختم مزه نداره فقط خوش عطرش کرد ... ابلیمو هم که با اون هم شرینی مربا چیزی نیست تازه یه نمه ملسی عالی داره
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آنکه زیبا سخن میگوید کسی است که زیباتر هم می اندیشد ....

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    229
    میزان امتیاز
    77
    پسند شده
    1516
    پسند کرده
    172

    Re: مربای انبه

    مربای انبه و آناناس

    آناناس 2 عدد ریز خرد شده
    انبه 5 عدد رنده شده
    شکر
    من شکر رو یک و نیم برابر وزن میوه هام استفاده میکنم.شکر رو ریختم روش گزاشتم یک ساعت همینطوری بمونه تا آب بندازه بعد گزاشتم روی گاز . وقتی که جوش اومد گزاشتم یه چند تا قل بزنه بعد خاموشش کردم خیلی خیلی خوشمزه شده بود
    قرمه سبزی
     
    گیتار, my soul, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود

    داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۹
    نوشته ها
    60
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: مربای انبه



    سلام

    مارمالاد انبه :

    یه دونه انبه رو رنده کردم و نصف وزنش شکر وکمی اب ریختم روش و روی حرارت ملایم گذاشتم . چند دقیقه بعد 2 قاشق غذاخوری پودر ژله پرتقال دراژه بش اضافه کردم . وقتی به قوام دلخواهم رسید 1 قاشق مرباخوری ابلیمو زدم و شعله رو خاموش کردم .

    من این مارمالاد رو با پودر ژله اناناس هم درست کرده ام و عاشق رنگ زرد پررنگ و شفافش شدم . البته به نظرم عطر و طعم انبه و اناناس خیلی به هم میان حتی بیشتر از انبه و پرتقال
    m1361, sita-golam, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    جهان بیمار و رنجورست ...
    دو روزی را که بر بالین این بیمار باید زیست
    اگر رنجی ز دوشش برندارم ناجوانمردیست ...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,795
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2896
    پسند کرده
    1062

    Re: مربای انبه

    من یه سری از این انبه هایی که پوست سبز دارن و کاملا رسیده نیستن(انبه کال نه ها!) همینهایی که تو تره بار قاطی انبه رسیده ها میندازن!
    از اون انبه ها را گرفتم.سفت و ترش بودن اکثرا.
    پوست کندم و مکعبی خورد کرد کردم.
    بعد چون انبه ترش مزه بود یک و نیم برابر وزن میوه خورد شده ام شکر ریختم روش و سه ساعت تو اتاق گذاشتم موند.البته بسته به نوع میوه یک تا سه ساعت میشه
    بعد همه رو ریختم تو قابلمه رو شعله زیاد تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کردم و کمی پودر هل و کمی کره ریختم توش و گذاشتم تا قوام بیاد.من یه پیمونه هم اب ریختم که برای پخت انبه ها کافی بشه که زیاد بود و زمان پختم زیاد شد.شما بسته به میزان میوه خودتون میزون کنین که شاید اصلا اب اضافه لازم نداشته باشه.
    بعد که داشت قوام میومد کمی پودر زله اناناس هم ریختم توش و هم زدم
    و در اخر کار که داشتم خاموش میکرم و قوام اومده بود کمی ابلیمو هم ریختم توش.
    خاموش کردم و یه روز همونجوری در باز گذاشتم سرد شد و بعد داخل ظرف ریختم.خیییلی خوشمزه شده بود. خصوصا که همه میپرسیدن چه جوری انبه زرده اما له نشده و سفته.نکنه تو اب اهک خوابوندی!!



    گیتار, mahshid, sita-golam و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ladan64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    307
    پسند کرده
    114

    Re: Re: مربای انبه

    سلام خانومای گل!مربای انبه بازنجبیل درست کردم.خیلی خوشمزه ست!!
    زنجبیل رنده شده حدود200گرم
    انبه رنده شده600گرم
    شکر400گرم
    زنجبیل رو3بارجوشوندم تا تندیش بره.بعدشکر رو جوشوندم تاقوام بیادبعد زنجبیل رواضافه کردم .بعد15دقیقه انبه.حدود40دقیقه جوشید
    sita-golam, m1361, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    617
    پسند کرده
    211
    دوتادونه انبه رور هستشو گرفتم ریختم توقابلمه ودوتادونه هلوهم خوردکردم ریختم روش وخیلی کم آب ریختم وگذاشتم بپزه درانتهای پخت باگوشت کوب برقی زدمش وبعددوباره گذاشتمش روی حرارت ویه قاشق سوپخوری پودرژله آناناس بهش اضافه کردم یکی دو جوش که زدازروی حرارت برداشتم وبرای اینکه یه کم قشنگتربشه یه مقدارکم بهش خلال پسته زدم من ازطعم وعطر انبه خیلی خوشم میاد برای همینم چیزی بهش اضافه نکردم


    گیتار, sita-golam, akram. و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    مربا و مارمالاد انبه





    برای تهیه ی این مارمالاد خوشمزه طبق دستور زیر کار کردم.
    منتها به جای 1 ق غ زلاتین بن مارری شده از 1 ق غ پودر زله اناناس استفاده کردم
    به این دلیل که اناناس و انبه همخوانی طعم جالبی دارن
    وقتی مارمالادم قوام اومد،پودر زله رو اضافه کردم و هم زدم و در حد یک دقیقه بعد از روی حرارت برداشتم.


    **
    میتونین مقداری از انبه هاتون رو به صورت تکه ای درشت خرد کنین تا موقع خوردن زیر دندون بیان انبه ها
    اینجور بیشتر حالت مربایی پیدا میکنه
    من به هر دو صورت درست کردم
    برای مصرف به عناون صبحانه اون مدلی که داخلش تکه درشت انبه داره بیشتر مناسبه ولی برای مصارف شیرینی پزی و داخل شیرینی جات و یا نان ها و...مدل کاملا پوره مناسب تر هست.





    طرز تهیه ی مارمالاد :

    مارمالاد به مربای پخته و چرخ شده میگویند که معمولا با مقداری ژلاتین به آن غلظت میدهند.

    مارمالاد را با هر میوه ای میتوان درست کرد و قاعده ی کلی آن بدین صورت است:

    به ازاء یک کیلو میوه،1 کیلو شکر و 1 ق غ ژلاتین بن ماری شده احتیاج داریم.

    *این میزان شکر در میوه های مختلف متفاوت است .به عنوان مثال در مورد البالوی تازه و ترش به 2 کیلو هم میرسد.


    طرز تهیه:

    میوه را بعد از پاکسازی و پوست گیری ابتدا میکس کرده و سپس با شکر مخلوط کرده و به مدت یک شب استراحت میدهیم.

    *این استراحت میوه و شکر باعث میشود خود میوه اب بیاندازد و دیگر نیاز نیست اب اضافه کنیم و در نتیجه مارمالاد خوش رنگ تر و با کیفیت تری خواهیم داشت.


    پس از استراحت پوره ی میوه و شکر ،ان را روی حرارت قرار میدهیم و وقتی قوام آمد ظرف رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین بن ماری شده را اضافه میکنیم.

    تست قوام آمدگی:
    موقع ریختن مارمالاد از قاشق ،قطره ی اخر به سختی می افتد.

    دقت کنین مارمالاد بعد از اینکه سرد شد،سفت تر میشود.


    sita-golam, آرزوی من, *BEHNAZ* و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما