نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree33Likes

موضوع: شیرینی خرما با ارده

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 28
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    506
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1421
    پسند کرده
    99

    Re: شیرینی خرما با ارده

    این هم شیرینی خرما با ارده برای بار سوم اما این دفعه به علت کمبود امکانات توی هواپز درست کردم که به نظرم به خوبیه فر نمیباشد :(

    ...
     
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,600
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    1015
    پسند کرده
    1648

    Re: شیرینی خرما با ارده

    من این شیرینی رو دارم درست میکنم هنوز تو فره ولی الان 25 دقیقه شده و هنوز روشون طلایی نشده :-؟
    چی کار کنم بزارم بازم بمونه یا بسشونه؟

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,600
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    1015
    پسند کرده
    1648

    Re: شیرینی خرما با ارده

    بعد از 30 دقیقه از فر اوردمشون بیرون اما آخرش روشون طلایی نشد که نشد
    شما چیزی زده بودید روش؟



    بافتش شبیه شیرینی نخود چی بود
    خیلی ترد بود و خورد میشد
    چند تاشو بدون خرما درست کردم که خودم اونها رو بیشتر دوست داشتم

    ممنون خوشمزه بود
    r.khk این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    155
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی خرما با ارده

    . از خمیر اماده گلوله هایی هم اندازه برداشته (بهتر است برای این کار از اسکوپ متوسط بستنی استفاده شود) و کف دست کمی پهن کنید. نیمی از خرما را داخل خمیر قرار داده و خمیر را ببندید .
    سلام ممنون از آیلار و یقیه دوستان
    ببخشید من گیجم و خوب اینجاشو نمیفهمم موادم رو آماده کردم اما نمیدونم نیمی از خرما یعنی چی؟؟
    مگه با این مواد 24 یا 25 تا از این شیرینها نداریم ؟اگر نصف خرما رو بزاریم که.......
    منظورقرار دادن مقداری خرما در نیمی از خمیر نبوده؟؟؟؟

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    506
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1421
    پسند کرده
    99

    Re: شیرینی خرما با ارده

    عزیزم من روشو زرده تخم مرغ زدم که خوش رنگ شد با وانیل قاطی کن که بو نده .

    stj: نیمی از خرما یعنی توی هر اسکوپ نصف یا کمتر از نصف یه دونه خرما رو بزار وسطش بعد گلولش کن:)
    ...
     
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    506
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1421
    پسند کرده
    99

    Re: شیرینی خرما با ارده

    نقل قول نوشته اصلی توسط beautiful_lie
    من این شیرینی رو دارم درست میکنم هنوز تو فره ولی الان 25 دقیقه شده و هنوز روشون طلایی نشده :-؟
    چی کار کنم بزارم بازم بمونه یا بسشونه؟
    عزیزم زیاد نباید بمونه چون این شیرینی زیاد آرد ندداره وقتی از فر درش آوردی بزار خنک بشه بعد جداش کن چون خیلی ترده .
    و به نظر نرم میآد اما بمونه خوب میشه مثل شیرینی نخود چی. و روشو زرده تخم مرغ و وانیل مخلوط شده رو بزن
    ...
     
    r.khk و beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,600
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    1015
    پسند کرده
    1648

    Re: شیرینی خرما با ارده

    ممنون ژاله جون
    3تاش جون سالم بدر برد که گذاشتم تو ظرف در دار توی یخچال تا ببینم فردا بافتش چجوری میشه
    اما امروز خیلی ترد بود و توی دست خورد میشد دقیقا مثل شیرینی نخود چی بود

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    600
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    612
    پسند کرده
    676

    Re: شیرینی خرما با ارده

    پرناز جان به نظر من شیرینیهای شما زیادی پهن شدن که فکر کنم دلیلش سفت نبودن ارده بوده باشه.برای طلایی شدنش هم اگه خوب تو کنجد غلطونده بشه نیازی به زرده و ... نیست چون کنجد خودش زود طلایی میشه. پرناز جون روز بعد بافت و طعم بهتری پیدا میکنه.
    r.khk و beautiful_lie این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما