نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree758Likes

موضوع: کاچی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 117
صفحه 1 از 15 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    کاچی

    کاچــــــــــــــی





    مواد لازم:
    • آرد / 1 لیوان
    • نبات خرد شده / 1 لیوان ( میتوان 1 لیوان شکر را نیز جایگزین کرد ولی با نبات خوش طعم تر خواهد بود )
    • کره یا روغن محلی / 100 گرم ( با کره پاستوریزه نیز میتوان جایگزین کرد )
    • گلاب / نصف پیمانه
    • زعفران سائیده / نصف قاشق چایخوری
    • بادام پرک یا خلال بادام / 50 گرم
    • خلال یا پودر پسته و دارچین / برای تزئین

    طرز تهيه:
    شكر را با 2 ليوان آب روی حرارت مي گذاريم تا بجوشد. سپس آن را صاف كرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه مي كنيم و كنار مي گذاريم تا سرد شود.
    كره را در يك قابلمه ريخته و روی حرارت آب میکنیم سپس آرد را کم کم اضافه کرده و با قاشق چوبي آن را مرتب به هم مي زنيم. شعله را ملايم كرده و به هم زدن ادامه مي دهيم تا رنگ آرد طلايي شود ( براي تهيه كاچي نياز به سرخ كردن آرد نمي باشد، همینقدر که بوی خامی آرد گرفته شود کافیست).
    در اين مرحله یک چهارم قاشق چايخوري نمك اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برمي داريم و شربت را كم كم به آن اضافه کرده و مرتب به هم مي زنيم تا مايع صاف و يك دست شود. خلال بادام را هم اضافه مي كنيم و ظرف را مجدداً روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاچي جا بيفتد. در صورتي كه كاچي كمي سفت شد، مي توانيم يك ليوان آب به آن اضافه كنيم و مي گذاريم كاچي به روغن بيفتد.

    در بعضي از نقاط ايران به كاچي چند عدد زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنند و در آن را مي گذارند تا تخم مرغ ها خودش را بگيرد. معمولاً اين نوع كاچي را براي خانم هاي تازه زايمان كرده، مي پزند.

    براي تزئين روي كاچي مي توانيم از پودر دارچين و خلال پسته و پرک بادام استفاده كنيم.










    كاچي به علت داشتن آرد و كره داراي انرژي زيادي است و با افزودن تخم مرغ اين انرژي بيشتر مي شود. به همين دليل براي افراد لاغر و كساني كه دچار ضعف مي شوند، دسر مناسبي مي باشد.

    جایگزینها:
    به جای بادام میتوان از گردوی خرد شده استفاده کرد.
    به جای یک لیوان نبات خردشده یا شکر، میتوان از 3/4 لیوان عسل استفاده کرد.
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۳/۰۱/۱۶ در ساعت ۰۲:۴۷ قبل از ظهر
    Andrew, باران67, mehregan1384 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    703
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    367
    پسند کرده
    73

    Re: کاچی

    ما هم همین کاچی رو با گردو خرد شده درست می کنیم. خیلی خوب میشه. ولی بهتره گردو ها رو قبل ریختم کمی تو فر تست کنین. خیلی خوب میشه. ما توش عسل هم میریزیم البته
    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,624
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    1069
    پسند کرده
    1697

    Re: کاچی

    روش ما یکم متفاوته
    اول آرد رو بدون روغن حرارت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه
    بعد آب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آرد کاملا حل بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم
    تو این مرحله از صافی ردش میکنیم و بعد زعفرون و گلاب و خلال اضافه میکنیم





    Andrew, mehregan1384, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۷
    محل سکونت
    دل
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    0

    Re: کاچی

    ماهم کمی آرد برنج وآرد رو باهم تفت میدهیم بعد کره گوسفندی وروغن کرمانشاهی اضافه میکنیم وخوب سرخشون میکنیم بعد شربت که شامل زعفران و نبات واب وگلاب وزیره وهل ودارچین هست بهش اضافه کرده بعد 2 عدد زرده تخم مرغ محلی بهش اضافه میکنیم ووقتی جا افتادبهش گردو وپسته خرد شده هم اضافه میکنیم و به خانمی که زایمان کرده تا سه روز یا هفت روز میدهند تا قوت بدن وخون رفته از بدنش وضعفش جبران بشهخلاصه که یه خونساز حسابی هست
    Andrew و hengamehh این نوشته را پسندیده.


    دوستت دارم خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییلی بیشتر از اونی که میبینی

  5. #5
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: کاچی

    کاچی رازیانه



    مواد لازم:

    • آرد گندم / 200 گرم
    • روغن / 200 گرم
    • شكر / 400 گرم
    • زعفران / به ميزان لازم
    • آب / چهار پيمانه
    • گلاب / يك قاشق سوپخوري
    • رازيانه / يك قاشق چايخوري

    طرز تهيه:

    بعد از تحمل 16 ساعت گرسنگي روزه داری، يک کاچي خوشمزه و داغ براي افطار بسيار مناسب است.
    کاچي بسيار مقوي بوده و به همين علت مصرف آن در وعده افطار توصيه مي شود.
    شكر و آب را مي جوشانيم تا شكر حل شود. بعد شربت را از صافي رد مي كنيم. زعفران حل شده در آب جوش و گلاب را داخل شربت مي ريزيم. آرد را با روغن تفت مي دهيم تا به رنگ دلخواه در آيد. حرارت را ملايم كرده و شربت آماده را به تدريج داخل آرد مي ريزيم و مرتب هم ميزنيم تا آرد صاف شود. هم زمان رازيانه را هم اضافه مي كنيم. مي*گذاريم كاچي آهسته بجوشد و به روغن بيفتد و بعد نوش جان مي*كنيم.

    آموزش از خانم بهاره غلامی
    مجله آشپزی خانواده سبز



    توجه:
    این کاچی رو من امتحان نکردم و عیناً دستور خانم غلامی رو نقل قول کردم! امتحانش با شما
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۳/۰۱/۱۶ در ساعت ۰۲:۵۰ قبل از ظهر
    Andrew, mitra40, زینب سادات۲ و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  6. #6
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1408
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    Re: کاچی

    کاچی یا قیماق:
    ابتدا آرد را تفت می دهیم بعد کره را اضافه می کنیم بعد شربتی که شامل (گلاب،زعفران،شکر) و مغز هل را اضافه می کنیم.




    Andrew, باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesky آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,653
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    385
    پسند کرده
    3019

    Re: کاچی

    کاچی دست پخت مادر خانمی

    یک لیوان آرد رو با آب مخلوط کرد و پس از اینکه خوب هم زد صافش کرد تا یک دست بشه و حدود یک ق غ پر هم روغن جامد اضافه کرد

    بعد روی اجاق با حرارت پایین گذاشت تا پخته بشه و خامی آرد گرفته بشه بعد حدود 2 ل شکر بهش اضافه کرد و هم زد تا مزه شکر به خورد آرد بره

    بعد هم زعفران و کمی گلاب اضافه کرد

    بعدش هم که تو ظرف ریخت تا سفت بشه و خودشو بگیره و در آخر هم برش زده شد

    مزه اش عالی بووووووود










    دستور دقیق تر :

    یک کیلو آرد

    یک کیلو و نیم شکر ( و اگه شیرین دوست دارید دو کیلو )

    یک لیتر آب

    زعفران و گلاب .... به مقدار لازم

    یک ملاقه روغن جامد ( حتما" جامد باشه )


    آرد رو با آب مخلوظ کرده و خوب هم می زنیم تا آرد حل بشه بعد حتما" این مخلوط رو از صافی رد میکنیم تا صاف و یکدست باشه

    بعد روغن رو به آرد اضفه کرده و روی گاز با شعله کم میذاریم و مرتب همش می زنیم و اجازه میدیم تا مخلوط پخته بشه و مزه خامی نده

    بعد شکر و گلاب و زعفرون رو بهش اضافه میکنیم ......... مقدار زعفرون بستگی به رنگی داره که دلتون میخواد کاچی داشته باشه

    مقدار گلاب هم که به کیفیت اون بستگی داره

    یه مقدار دیگه هم میزنیم و اجازه میدیم مزه شکر به خرد آرد بره بعد از رو گاز برداشته و توی ظرف میریزیم و بعد از اینکه خنک شد و خودشو گرفت برشش میزنیم

    فقط مامان تاکید کرد از اول شکر رو اضافه نکنم چون ته میگیره و اجازه نمیده آرد خوب بپزه


    امیدوارم کامل باشه اما باز هم در خدمت هستم
    Andrew, باران67, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #8

    Re: کاچی

    منم تقریبا مدل مریم (هیون )درست میکنم....اما با شکر...

    Andrew, heaven, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 1 از 15 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما