نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree68Likes
  • 4 Post By لادن
  • 24 Post By zakizadeh
  • 4 Post By پنجه طلایی
  • 18 Post By zakizadeh
  • 18 Post By zakizadeh

موضوع: مارمالاد و مربای بادمجان

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    753
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    928
    پسند کرده
    0

    Red face مارمالاد و مربای بادمجان

    سلام دوستاي هنرمندم..... اين هم يك مرباي خوشمزه..... اميدوارم درست كنين و در كنار عزيزان تون نوش جان كنين......

    مواد لازم:
    بادمجان: يك كيلو
    شكر: ۷۰۰ گرم
    آب ليمو: ۵۰ سي سي
    اسانس وانيل: يك قاشق غذاخوري

    طرز تهيه:
    بادمجان ها رو پوست بگيرين، به قطعات كوچك خرد كنين و در قابلمه يي محتوي آب سرد بريزيد. اين كار براي اين هست كه رنگ بادمجان ها در مجاورت هوا تيره نشه. در مدتي كه بادمجان ها در آب سرد قرار دارن آب و شكر رو روي حرارت قرار بديد و بگذاريد تا شربت مارمالاد كمي غليظ بشه اما قوام نياد! سپس بادمجان ها رو بگذاريد تا بپزن و بعد از پخته شدن اون ها رو بكوبيد. بادمجان هاي له شده رو در شربت بريزيد و اجازه بديد تا مخلوط تون يك جوش بزنه. بعد آب ليمو و اسانس وانيل (ما در اين جا از اسانس مايع استفاده مي كنيم) رو مخلوط كنين و اجازه بدين تا شربت كامل قوام بياد. بعد مارمالاد رو در شيشه ي استريل شده بريزد و در اون رو خوب ببنديد.
    • شيشه ها رو مي تونيد در آب جوش استريل كنيد و در ظرف و لبه ي شيشه رو با الكل ضدعفوني كنيد. بعد كه شيشه كاملا در مجاورت آفتاب خشك شد مارمالاد رو داخلش بريزيد و درش رو محكم ببنديد.
    • اين مارمالاد رو مي تونيد در صورتي كه در ظرفش باز نشه به مدت يك سال در مكان خشك و خنك و تاريك نگهداري كنيد.
    • در صورت باز شدن در ظرف حتما مربا رو در يخچال بگذاريد.
    • اگر دوست داشتيد مي تونيد به مارمالاد مقداري هم هل اضافه كنيد ولي اين جا اين كار رو انجام نمي دن.
    • اين مارمالاد از دسته مارمالادهايي هست كه براي تهيه ي اون به ژلاتين يا مواد مشابه نيازي نداريم.
    • بهتر هست براي زيبايي مارمالاد همه ي تخم هاي بادمجان رو دور نريزين. و از اون بهتر اين هست كه بادمجان هاي قلمي براي مارمالادتون استفاده كنين و هيچ قسمتش رو به غير از پوستش دور نريزين.
    • براي تهيه ي اين مارمالاد حتما از بادمجان تازه استفاده كنين.
    elibanoo, مامان غزل, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,132
    نوشته های وبلاگ
    605
    میزان امتیاز
    1492
    پسند شده
    25207
    پسند کرده
    15260

    ویترین مدال ها

    نام: DSC04857.jpg نمایش: 655 اندازه: 82.1 کیلو بایت

    سلام دوستای گلم چرا این تاپیک از سال 88 داره خاک میخوره چرا هیچ کس مربای بادمجونو نمیشناسه همه تعجب میکنن به من اعتماد کنید باور کنید خوشمزست من هر سال درست میکنم حتی کسایی که بادمجون دوست ندارن اینو که امتحان کردن خوششون اومده
    هر سال وقتی هوا سرد میشه کشاورزا همه بادمجونا رو از ریز و درشت میچینن تا سرما نزنه اونوقت وقت خریدن این بادمجونای کوچولو و نازه

    نام: DSC0485401.jpg نمایش: 561 اندازه: 100.3 کیلو بایت

    بادمجون 2 کیلو
    شکر 3 کیلو
    گلاب 1 لیوان
    آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
    هل و زعفرون به مقدار کافی
    آب 6 لیوان

    مقداری آب رو میذاریم جوش بیاد بادمجونا رو پوست میکنیم و بلافاصله توی آب جوش میاندازیم یکی دو جوش که زد آبکش میکنیم بعد شکر را با 6 لیوان آب روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد و بادمجونارو داخلش میریزیم و وقتی جوش اومد کفش رو میگیریم من هل ساییده رو داخل پارچه توری میپیچم و توی مربا میاندازم تا دونه‏ های هل قاطی آب مربا نشه بعد زعفران ساییده را بهش اضافه میکنیم قدری که جوشید یک لیوان گلاب داخلش میریزیم و صبر میکنیم تا قوام بیاد و آبلیمو را اضافه میکنیم تا شکرک نزنه بعد از یکی دو جوش زیرشو خاموش میکنیم
    pink girl, Behjat, m1361 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    647
    میزان امتیاز
    289
    پسند شده
    6423
    پسند کرده
    5419
    سلام خانومی من هم درست می کنم ولی به شکل گل (که با خیار درست میشه )اون طوری درست کردم و اول تو آب آهک خوابوندم بعد تو شهد پختم وبا افتخاربردم جلوی بابام براصبحونه گذاشتم اصلا نخوردنه اینکه بدباشه هانه (همه دوست دارن)ولی بابام گفت مادرم تو شیره انگور اینا میپخت خیلی بهتر میشد (مادربزرگم84سالش)
    میخواستم بگم این مربا ازقدیم ایام بوده وخوشمزه هم هست
    فعلا رژیم هستم
     
    مامان غزل, amir mami, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,132
    نوشته های وبلاگ
    605
    میزان امتیاز
    1492
    پسند شده
    25207
    پسند کرده
    15260

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط پنجه طلایی نمایش پست ها
    سلام خانومی من هم درست می کنم ولی به شکل گل (که با خیار درست میشه )اون طوری درست کردم و اول تو آب آهک خوابوندم بعد تو شهد پختم وبا افتخاربردم جلوی بابام براصبحونه گذاشتم اصلا نخوردنه اینکه بدباشه هانه (همه دوست دارن)ولی بابام گفت مادرم تو شیره انگور اینا میپخت خیلی بهتر میشد (مادربزرگم84سالش)
    میخواستم بگم این مربا ازقدیم ایام بوده وخوشمزه هم هست
    سلام عزیزم بله درسته این مربا خیلی قدیمیه منم از مادر خدابیامرزم یاد گرفتم ولی فکر میکنم اونی که شما درست کردید مربای پوست بادمجونه که به شکل رز درست میکنن این مربا احتیاج به آب آهک نداره خودش شیشه ای و براق میشه

    نام: DSC04860.jpg نمایش: 513 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    mitra40, m1361, مامان غزل و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,132
    نوشته های وبلاگ
    605
    میزان امتیاز
    1492
    پسند شده
    25207
    پسند کرده
    15260

    ویترین مدال ها

    نام: DSC03436.jpg نمایش: 229 اندازه: 62.4 کیلو بایت

    میبینم که چقدر استقبال کردید از مربای بادمجون باشه درست نکنید سرتون کلاه میره خودم هر سال درست میکنم اصلا این تاپیک مال من
    مامان غزل, najmehkhatoon, پرنسس.م و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما