نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree7Likes
  • 1 Post By bahargol
  • 1 Post By bahargol
  • 1 Post By بانو
  • 1 Post By بانو
  • 1 Post By بانو
  • 1 Post By بانو
  • 1 Post By ماهپاره

موضوع: پرتزل پودینگ

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1

    پرتزل پودینگ



    این شیرینی یکی از شیرینی های پر طرفدار المانی هست ....
    مواد پودینگ
    پودینگ وانیلی 1 بسته
    کره 50 گرم
    شکر 40 گرم (یا 6 قاشق غذا خوری)
    شیر 450 گرم(معمولا بسته های پودر پودینگ با 500 میل شیر درست میشه اما توی این دستور این مقدار کافی است )
    مواد خمیر
    آرد 300 گرم
    نمک کمی
    شکر 80 گرم
    خمیر ترش فوری 8 گرم ..یا 1 قاشق غذا خوری پر
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    کره یا مارگارین نرم 80 گرم
    شیر 125 میل

    ارد را در ظرفی ریخته وسط ارد را گودی ایجاد میکنیم ...سپس خمیر مایه رو توی گودی ریخته و شیر ولرم (با درجه 30 )ااضافه میکنیم ..نمک را هم میریزم. با قاشق کمی هم میزنیم..سپس شکر ،زرده تخم مرغ ،کره کاملا نرم را هم اضافه میکنیم ..و در حد مخلوط شدن با همزن برقی با سره مفتولی هم میزنیم..2 قاشق ارد روی خمیر میپاشیم و روشو میپوشانیم و در محیط گرم به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم تا جمش 2 برابر شود.
    در زمان استراحت خمیر ..پودینگ را اماده میکنیم.پودر پودینگ و شکر را مخلوط میکنیم و حدود 10 قاشق غذا خوری شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود...
    باقی شیر و کره را روی حرارت میگذاریم تا به مرحله جوش برسد...سپس پودینگ را اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا بجوشد...حدود 1 تا 2 دقیقه میگذاریم بجوشد...
    وقتی اماده شد روی پودینگ رو نایلون کشیده تا رویه نبنده....نایلون بایدبا سطح پودینگ یکی باشد.
    دست را کمی اردی کرده و میز کار را ارد میپاشیم و خمیر اماده شده رو روی میز باز میکنیم (اگر از این مرحله به بعد خیلی ارد اضافه کنیم شیرینی سفت میشود.)
    خمیر را اندازه 40 در 28 باز میکنیم خمیر را به صورت نوارهای باریک 2 سانت میبریم هر کدام را مثل عکس زیر پیچ میدهیم و به صورت پرتزل توی سینی فر قرار میدهیم.قسمت خالی را با پودینگی که خنک شده و در قیف ریختیم پر میکنیم .
    1 زرده تخم مرغ و 3 قاشق شیر مخلوط میکنیم روی خمیر میزینم.10 دقیقه استراحت میدهیم و در فر گرم شده با حرارت 200 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم تا طلایی شود
    ..
    این شیرنی را میشه با ورژن خمیر دانمارکی هم درست کرد....
    میشه خمیر را باز کنیم و یک لایه نازک خمیر هزارلا لای خمیر بگذاریم و بعد رول کنیم...
    که این قسمت رو باید خوب توضیح بدم..
    گیتار این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. #2

    Re: پرتزل پودینگ

    این یک پرتزل هست که این مدل باید درست بشه
    گیتار این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Re: پرتزل پودینگ

    با اجازه ی bahargol عزیز.
    من نون پریتزل رو با استفاده از دستور ترلان جون(از وبلاگ ترلان کافه) پختیدم.فوق العاده نرم و فوق العاده خوشمزه بود.

    دوستان گل... سلام
    قبل از هر چیز بذارید یه توضیح بدم در مورد پریتزل برای دوستانی که در مورد اون اطلاعی ندارند.
    پریتزل ٢ نوع هست: یکی شور که بافت خشکی داره در واقع یه جورایی میشه گفت مث چوب شوره!
    یه مدل دیگه شیرین هست و نرم و بزرگ! تو اروپا و آمریکا پریتزل خیلی طرفدار داره، به طوری که خیلی ها اول صبح تو راه سر کار یه دونه از اینا میخرن و به عنوان صبحانه میخورن! خیـــــــــــــــلی خوشمزه هست! معروفترین تهیه کننده پریتزل هم Antie Anne's (آنتی آن) هست که واقعاً پریتزل های خوشمزه و نرمی داره.
    من اینجا میخوام مدل شیرینش رو آموزش بدم...


    مواد لازم:
    خمیر مایه ......................... ٢ ق م
    شکر ................................ ١ ق چ
    آب ولرم ............................. سه چهارم پیمانه
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    آرد شیرینی پزی .................. دو و نیم پیمانه
    شکر ................................. یک چهارم پیمانه
    نمک .................................. سه چهارم ق م
    روغن مایع ........................... نصف ق غ
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    جوش شیرین ....................... یک چهارم پیمانه
    آب گرم ................................ ٢ پیمانه
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    دارچین و شکر قهوه ای ........... به میزان لازم
    مواد لازم رو دسته بندی کردم تا با هم قاطی نشه چون هر چند تا رو یه جا باید با هم به کار ببرید!
    طرز تهیه:
    تو کاسه کوچیکی خمیر مایه و شکر رو تو آب ولرم حل کنید (٣ آیتم اول مواد لازم) و به مدت ١٠ دقیقه بهش استراحت بدید تا کاملاً کف کنه و آماده بشه.
    بعد در یه کاسه بزرگ، آرد، شکر و نمک رو با هم خوب ترکیب کنید. وسط این مخلوط رو کمی گود کنید و روغن و مخلوط خمیر مایه رو بریزید تو این گودی و کم کم شروع کنید به ورز دادن... (متناسب با ورز دادن، کم کم یه مقدار هم آب اضافه کنید ولی خیلی کم فقط در حدی که خمیر شکل بگیره)


    با دست ورز بدید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد. سطح یه ظرف دیگه ای رو کمی چرب کنید و خمیر رو بذارید تو این ظرف. یه مقدار هم خمیر رو بچرخونید تا همه جای خمیر یه مقدار چرب بشه. بعد روی اون رو با پلاستیک بپوشونید و بذارید خمیر به مدت تقریباً ١ ساعت استراحت کنه و حجم اون ٢ برابر بشه.



    در یه کاسه بزرگ، جوش شیرین و آب گرم رو با هم ترکیب کنید.
    وقتی خمیر ور اومد اون رو به ٧-٨ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو به شکل یه طناب بلند و با ضخامت کمتر از ١ سانتیمتر (هر چه کمتر بهتر) در بیارید.



    حالا این طناب رو مطابق شکل زیر باز کنید و بپیچید تا شکل پریتزل به دست بیاد.





    گیتار این نوشته را پسندیده.
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Re: پرتزل پودینگ

    وقتی همه پریتزل ها رو پیچیدید، یکی یکی اونها رو تو محلول جوش شیرینی فرو کنید و بذارید تو سینی فری که چرب شده. (محلول جوش شیرین رو هر چند وقت یه بار هم بزنید تا جوش شیرین ته نشین نشه)





    فر باید از قبل با حرارت ٢٢٠ درجه گرم شده باشه (دوستانی که حرارت فرشون مث مال من بالاس بذارن رو ١٩٠ درجه تا پریتزل هاشون نسوزه).
    پریتزل تقریباً تو کمتر از ١٠ دقیقه آماده میشه.



    وقتی پریتزل ها پختند سریع اونها رو از تو فر در بیارید و تو کره آب شده فرو کنید (به شکل زیر)



    بلافاصله دارچین و شکر قهوه ای رو بپاشید روش و گرم گرم نوش جان کنید!





    گیتار این نوشته را پسندیده.
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Re: پرتزل پودینگ

    این نون خیلی خوشمزه ست.از اوناییه که ارزششو داره تا کلی درست کنین و تغذیه ی بچه هاتون یا میان وعده ی خودتون توی خونه و محل کارتون باشه.
    چیزی که مهمه اینه که اینهمه جوش شیرین مستقیم توی مواد استفاده نمیشه ولی خب بازم عووارض خودشو داره که بیشتر اونایی رو اذیت میکنه که مشکل معده دارن. البته بازم میگم چون استفاده ش مستقیم توی مواد نیست زیاد عوارض نداره.
    من خودم این نون رو پختیدم ولی از اونجایی که کلی ادم منتظر دورم بود موفق نشدم ازشون عکس بگیرم ونون زود خورده شد.
    بوس بوس کدبانوها
    گیتار این نوشته را پسندیده.
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Re: پرتزل پودینگ

    وقتشه این تایپیک رو از اون ته اعماق بکشم بیرون.چه معنی داره که این پریتزل خوشمزه و نرم و پفکی برو اون ته تها...
    اگه نمیرفتم سراغ فر تا آخر شب پر پر میشدم...نه تخم مرغ داشتیم و نه شیر...شروع کردم درستیدن این نون..وسط کار فهمیدم که جوش شیرین هم ندارم پس از بکینگ پودر استفاده کردم...به همون نرمی دفعه ی قبل بود.
    با دستور ترلان :

    گیتار این نوشته را پسندیده.
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماهپاره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    55
    پسند شده
    579
    پسند کرده
    400

    Re: پرتزل پودینگ

    پرتزل چون پودینگ نداشتم با دستور وبلاگ ترلان کافه


    مقدار زیاد جوش شیرینش کمی دلخورم کرد نرم بود اما مزه ش معمولی بود
    گیتار این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما