نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree103Likes

موضوع: داروخانه گیاهی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 195
صفحه 5 از 25 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    اشخاصی که در روز چندین فنجان چای یا قهوه می نوشند کمتر به بیماری های قلبی مبتلا میشوند

    چای و قهوه خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد .
    شواهد تازه نشان می دهد که اشخاصی که در روز چندین فنجان چای یا قهوه می نوشند کمتر احتمال دارد به بیماری های قلبی مبتلا شوند. این شواهد حاصل سیزده سال مطالعه بر روی چهل هزار نفر در هلند است.

    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از بی بی سی ، بنا بر گزارشی که بر اساس تحقیقات بنیاد قلب بریتانیا منتشر شده است ، کسانی که در روز بیش از شش فنجان چای می نوشند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی یک سوم کاهش می یابد.

    مصرف قهوه نیز تا حدودی به کاهش احتمال مبتلا شدن به ناراحتی های قلبی کمک می کند.

    خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی در کسانی که روزانه دو تا چهار فنجان قهوه می نوشند، در مقایسه با کسانی که عادت به نوشیدن قهوه ندارند، بیست در صد کمتر است.

    ولی اثر مثبت نوشیدن چای و قهوه در صورت مصرف بیش از اندازه از بین می رود.

    علاوه بر این کشیدن سیگار نیز تمام اثرات مثبت چای و قهوه را خنثی می کند.

    هلندی ها عادت دارند قهوه خود را با کمی شیر و چای را برخلاف بریتانیایی ها بدون شیر بنوشند.

    تهیه کنندگان گزارش در مورد این که آیا شیر تاثیر فلاونوید را کاهش می دهد یا نه به نتیجه قاطعی نرسیده اند.

    تصور می رود ماده فلاونوید موجود در چای، عامل اصلی در کاهش خطر ابتلا به بیمارهای قلبی است.

    ولی قهوه دارای موادی است که می تواند همزمان این خطر را کاهش یا افزایش دهد چون از یک سو قادر است به طور بالقوه، میزان کلسترول خون را بالا ببرد و در همین حال از خطر التهاب که با بیماری قلبی ارتباط داده شده، بکاهد.

    الین میسون، از بنیاد قلب بریتانیا می گوید: “مطالعات به عمل آمده تقویت کننده این فرضیه است که نوشیدن قهوه و چای در حد متعارف، برای بیشتر مردم بی ضرر است و حتی خطر ابتلا به بیماری قلبی یا مرگ در اثر این بیماری را کاهش می دهد.”

    الین میسون می افزاید: ” ولی کشیدن یک سیگار همراه با قهوه، تمام این منافع را از بین می برد. علاوه بر این بعید به نظر می رسد که نوشیدن مقدار زیادی چای در حالی که شخص ساعت ها روی صندلی راحتی لم داده و تلویزیون تماشا می کند، به محفاظت از قلب کمک چندانی بکند.”

    نتایج این تحقیق در نشریه پزشکی American Heart Association منتشر شده است .
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    عصاره برگ درخت زیتون در مبارزه با چاقی موثر است

    کشف فواید اثربخش برگ درخت زیتون در مبارزه با چاقی

    پژوهشگران می گویند نوشیدن یک فنجای قهوه تهیه شده با عصاره برگ درخت زیتون می تواند به مبارزه با چاقی کمک کند. درخت زیتون که نام علمی آن اولئا اوروپا می*باشد ، زیتون تقریبا از ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح مورد استفاده قرار می *گرفته است.

    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، محققان در این بررسی به مدت هشت هفته به موشها رژیم غذایی با کربوهیدرات و چربی بالا دادند تا نشانه هایی از سندرم متابولیک در آنها پدیدار شود.
    سپس به مدت هشت هفته به این موش ها قهوه غنی شده با عصاره برگ زیتون دادند. آنها بهبود عملکرد قلبی عروقی، کبدی و متابولیکی را در این موش ها نسبت به موش هایی که فقط قهوه معمولی می خوردند مشاهده کردند.
    لیندسی براون از دانشگاه کوئینزلند جنوبی گفت: عصاره برگ زیتون به دلیل داشتن خواص ضد التهابی موجب کاهش وزن می شود .
    محققان در سراسر جهان در حال مطالعه نقش التهاب در ذخیره شدن چربی هستند.
    چای سبز و زرد چوبه نیز اثرات مشابهی در کاهش وزن دارند.
    نتایج این تحقیقات در نشریه تغذیه منتشر شده است.

    درخت زیتون که نام علمی آن اولئا اوروپا می*باشد، از خانواده اولئاسه است. از حیث ظاهر این گیاهان تفاوت زیادی با یکدیگر دارند و از درختچه تا درخت بلندترین بین آنها مشاهده می *شود.

    زیتون تقریبا از ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح مورد استفاده قرار می *گرفته است. موطن اصلی این گیاه را که بیشتر در نواحی گرم و نیمه گرم می*روید، در سوریه و جنوب ترکیه می* دانند که از این نقاط به سایر نواحی که دارای آب و هوای مدیترانه* ای هستند، برده شد و اکنون از دامنه*های غربی هیمالیا در شرق تا سواحل اقیانوس اطلس در مغرب و در دو طرف دریای مدیترانه کاشته می*شود. علاوه بر نواحی نامبرده در آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی و استرالیا، این محصول را نیز می* کارند و مورد استفاده قرار می*دهند.

    برگ درخت زیتون متقابل و باریک و سبز تیره و دائمی و همیشه سبز است. برگ آن نسبتا ضخیم بوده و در قسمت فوقانی یعنی روی سطح برگ کاملا صاف و صیقلی است در صورتی که در سطح زیرین آن دسته *های متفرق کرک مشاهده می*شود. این کرکها در اطراف روزنه قرار دارند و نقش آنها جلوگیری از تبخیر در موقع گرما و خشکی هوا می *باشد.

    جوانه گل زیتون در اواخر تابستان بین برگ و ساقه جوان همان سال ظاهر می* شود ولی به حال رکود باقی می* ماند تا بهار سال بعد که این جوانه رشد کرده و شاخه تولید می* کند.

    گل زیتون دارای چهار گلبرگ و دو پرچم است و گل آذین آن خوشه*ای است. جوانه گل روی شاخه همان سال ظاهر می*شود ولی میوه زیتون روی شاخه سال قبل قرار دارد.

    تعداد گل در هر خوشه و بنابراین در تمام درخت خیلی زیاد است بنابراین مقدار دانه گرده آن نیز زیاد می*باشد ولی تمام گلهای یک درخت تبدیل به میوه نمی* شود.

    شکل تنه درخت زیتون خیلی نامنظم است یعنی تنه درخت صاف و عمودی رشد نمی *کند و اغلب برجستگیها و غده* هایی روی تنه و شاخه *های آن مشاهده می *شود.

    روی ریشه درخت زیتون نیز مجموعه*ای از جوانه *ها، ساقه هوایی فشرده به یکدیگر به شکل غده که اندازه آن به درشتی یک تخم غاز است، مشاهده می*شود.

    در خصوص آب و هوای مطلوب درخت زیتون می توان گفت که این درخت یکی از گیاهان مناطق مدیترانه *ای یعنی مناطقی که دارای هوای گرم و مرطوب که معمولا در زمستان درجه حرارت هیچگاه به صفر نمی* رود می*باشد بنابراین در نواحی خشک اگر بتوان در فصل تابستان باغ را آبیاری کرد، درخت زیتون کاملا رشد کرده، محصول قابل ملاحظه* ای می*دهد.

    از نظر درجه حرارت نیز درخت زیتون که گیاه گرمسیری می باشد، تا اندازه ای نسبتا زیاد تحمل سرما را می کند یعنی درختان جوان تا ۹ درجه سرما و درختان مسن و بارور تا ۱۲ درجه زیر صفر را تحمل می کنند.

    سرمای شدید در درخت زیتون باعث شکاف خوردن پوست درخت شده و در محل شکاف باکتریهای مخصوصی تولید برآمدگی می *کنند و کم* کم تعداد این گره* ها زیاد شده تا بالاخره باعث خشک شدن درخت می* گردد. سرما به برگها صدمه قابل ملاحظه* ای نمی* زند و میوه *های سرمازده که پلاسیده و کوچک بمانند، فقط برای تهیه روغن زیتون قابل استفاده می* باشند. باید دانست که درخت زیتون را در هر نوع زمینی می *توان کاشت ولی مقدار محصول همیشه متناسب با درجه حاصلخیزی و مرغوبی خاک می* باشد. برای برداشت محصول کافی و مرغوب باید درخت زیتون را در زمینهای عمیق و حاصلخیز کاشت. در زمینهای سطح *الارضی کم عمق می *توان زیتون کاری کرد. از کاشت این درخت در اراضی مرطوب و یا زمینهای شور باید خودداری شود.

    کودهای ازته در درشتی میوه و مقدار محصول زیتون اثر زیاد دارد. در عمل چون ازت در زمین مخصوصا در اراضی فاقد مواد آلی به مقدار بسیار کم موجود است. باید هر سال مقداری کود دامی و شیمیایی ازته به درخت داد. کود دامی اثر سریع *تر ندارد ولی در زمینهایی که از حیث حاصلخیزی ضعیف هستند و مخصوصا برای اصلاح خواص فیزیکی خاک لازم است و در صورتی که بهای کود دامی زیاد باشد و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نباشد، باید حتما از کود سبز برای تامین مواد آلی زمین یعنی هوموس استفاده کرد.

    درخت زیتون را می* توان به روشهای مختلف از جمله کاشت هسته، قلمه، خواباندن شاخه و پیوند پایه بذری تکثیر کرد اما در این میان بیشتر از کاشت هسته برای تهیه پایه و پیوند و قلمه خشبی و یا نیمه خشبی استفاده می* کنند.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    اسانس زیره سیاه دارای اثرات محافظتی در دو بافت کبد و ریه علیه آسیب های حاصل از واکنش*های التهابی و اکسیداتیو است


    اثرات ضد التهابی اسانس زیره سیاه در بافت کبد و ریه موش بررسی شد

    نتایج پژوهش محققان گروه بیوشیمی بالینی دانشگاه تربیت مدرس نشان داد که اسانس زیره سیاه دارای اثرات محافظتی در دو بافت کبد و ریه علیه آسیب های حاصل از واکنش*های التهابی و اکسیداتیو است .

    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس ، عفونت یا سپسیس درصد بالایی از موارد مرگ و میر را به خود اختصاص داده است. در این بیماری، سایتوکین*ها پیش التهابی و ضد التهابی، نقش مهمی را در پاسخ های سیستماتیک التهاب بازی می*کنند.
    التهاب نه تنها مستقیما با فعال سازی سیستم ایمنی بلکه به واسطه سیکلواکسیژناز-۲(COX-2) نیز در ایجاد بیماری دخالت می کند. رادیکال های فعال تولید شده در فرایند التهاب منجر به فعال شدن فاکتور نسخه برداری می*شوند که آن نیز باعث افزایش سطح فاکتورهای دخیل در فرایند التهاب از جمله سایتوکین ها و COX2 می*شود.
    با توجه به نقش مهم و اصلی COX2 داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) برای درمان التهاب و همچنین سرطان ناشی از آن به کار گرفته می شوند.
    دکتر “فائزه فاطمی ” که این پژوهش در قالب رساله تخصصی وی در رشته بیوشیمی بالینی انجام و ارایه شده است در این مورد گفت : با توجه به عوارض ناشی از مصرفNSAIDها استفاده از گیاهان دارویی دارای خاصیت ضد التهابی مانند زیره سیاه برای درمان و کاهش عوارض ناشی از التهاب مورد توجه قرار گرفته است.
    وی در ادامه به پرتودهی دانه های زیره سیاه اشاره کرد و در خصوص اهداف این پژوهش گفت: یکی از راه های نگهداری دانه های زیره سیاه به عنوان یک گیاه دارویی پرتودهی آن است که متاسفانه تاکنون مطالعه چندانی در مورد حفظ خواص فارماکولوژیکی زیره سیاه پس از پرتودهی صورت نگرفته است.
    در این پژوهش تاثیر عصاره هیدروالکلی و اسانس استخراج شده از دانه های زیره سیاه پرتوندیده و پرتودیده با اشعه گاما بر روی پارامترهای دخیل در التهاب و آسیب اکسیداتیو بافت کبد و ریه در مدل تجربی التهابی CLP در موش مورد مطالعه قرار گرفت.
    فاطمی خاطرنشان کرد : نتایج این مطالعه نشان داد که پارامترهای التهابی در بافت کبد، ریه و پلاسما و همچنین بیان ژن COX2 در بافت کبد القا شده در مدل التهابیCLP در موش های تیمار شده با اسانس زیره سیاه به طور معنی داری کاهش یافته است. همچنین فاکتورهای دخیل در آسیب اکسیداتیو بافتی نظیر پراکسیداسیون لیپیدها، گلوتاتیون و آنزیم میلوپراکسیداز در بافت کبد و ریه موش های تیمار شده با اسانس کاهش می یابد .
    وی ادامه داد : این در حالی است که عصاره هیدروالکلی زیره سیاه هیچ گونه تاثیری بر روی پارامترهای مذکور نمی گذارند. در تایید این نتایج بررسی های هیستوپاتولوژیکی نشان دادند که شاخص های آسیب پاتولوژیکی در بافت کبد و ریه که در گروه سپسیس به طور قابل ملاحظه ای دیده می شود در گروه های تیمار شده با اسانس زیره کاهش می یابد.

    گفتنی است این پژوهش با راهنمایی دکتر “عبدالامیر علامه “و دکتر “حسین خلفی “و با مشاوره دکتر” شهرام لواسانی “در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس انجام شد.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    سلامتی مفید باشد


    پژوهشگران می گویند مصرف شکلات تلخ فوائد بسیار زیادی دارد و خوردن شکلات تلخ می تواند برای سلامتی بسیار مفید باشد . به عنوان نمونه مصرف روزانه شکلات تلخ موجب پایین آوردن فشار خون به میزان ۱۰ درصد می شود . البته این قابلیت فقط متعلق به شکلات تلخ است که پر از ماده ای به نام فلونوید است. این ماده همان اکسیدانی است که در میوه ها، سبزیجات، و دانه های طبیعی نیز یافت می شود که به داشتن اثرات مثبت بر فشار خون معروفند.


    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، شکلات تلخ به شکلاتی اطلاق میگردد که در ترکیب آن میزان کل کاکائو برپایه وزن خشک حداقل ۴۰%باشد.لذا شکلات تلخ شکلاتی است که میزان قابل توجهی نسبت به سایر شکلاتها پودرکاکائودارد.پودر کاکائو حاوی مواد طبیعی ونیز ترکیبات خاص شیمیایی است که طعم تلخ شکلات را سبب میشود.
    بسیاری از ترکیبات اعم از آلی و معدنی مزه تلخ را از خود نشان میدهند. پاره ای از اسید های امینه هم دارای این مزه میباشند.معروفترین ترکیباتی که باعث ایجاد مزه تلخ میگردند به گروه آلدئید ها و گلیکوزید ها تعلق دارند.کینین آلکالوئیدی است تلخ مزه که به عنوان معیار سنجش مزه تلخ محسوب میگردد.(این ماده تلخ، در درمان مالاریا موثر است).

    سرانهٔ مصرف شکلات در آمریکا سالانه حدود ۱۱ پوند است که در میان مردان درصد عمدهٔ مصرف در سنین ۱۲ تا ۱۹ سال دیده می*شود، در حالی*که زنان بیشتر در ۳۰ تا ۳۹ سالگی به صمرف شکلات تمایل دارند. در حقیقت این محصول در تاریخچهٔ صنایع غذائی محصول جدیدی به شمار نمی*رود و ۲۹ سال پیش از تولید شکلات*های شیری، یعنی در سال ۱۸۴۷ میلادی، برای اولین*بار به*صورت تیره و بدون اضافه کردن شیر فرآوری شد و بعدها در ۱۸۷۶ در سوئیس نوع شیری آن وارد بازار شد.


    کشور سنگاپور در جنوب شرق آسیا یکی از بزرگ*ترین تولیدکننده*های شکلات در دنیاست و فقط در یکی از کارخانه*های این کشور سالانه حدود ۲۲ هزار تن دانهٔ کاکائو فرآوری می*شود که هم*اکنون با توجه به گسترش بازار مصرف شکلات*های تیره، این شرکت درصد بسیاری از تولیدات خود را به این نوع محصول اختصاص داده است.

    در حال حاضر، با توجه به افزایش تمایل مردم به استفاده از محصولات غذائی ارگانیک در کشورهای اروپائی و آمریکائی، کارخانه*های تولیدکنندهٔ شکلات در کشورهای اروپائی چون سوئیس، آلمان، هلند و فرانسه و همچنین آمریکا و کانادا، در حال اختصاص دادن درصد زیادی از کل تولیدات خود به این نوع محصول و بازاریابی آن هستند.

    همان*طور که اشاره شد، شکلات*های تیره اغلب در کشورهای اروپائی بیشتر مورد استقبال قرار می*گیرند و در آمریکا نیز شکلات*های تیره*ای که دارای طعم دودی ویژهٔ دانه*های کاکائوی آمریکای جنوبی باشند بیشتر طرفدار دارند.

    شکلات در خالص ترین شکل خود به کاهش فشار خون ، بازگشت انرژی عضلانی ، بهبود کیفیت پوست و فراهم آوردن آنتی اکسیدان ها کمک می کند . بهترین انتخاب ، خوردن مقدار کمی شکلات با کیفیت مطلوب است. و در صورتی که روزانه این مقدار کم را مصرف کنید از فوائد آن بر سلامت قلب بهره مند خواهید شد.
    کاکائو جریان خون را بهبود بخشیده ، از چسبندگی پلاکت ها می کاهد ، که این به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند ، و بر کلسترول بد خون نیز اثر مثبت دارد. این تاثیر به ویژگی آنتی اکسیدانی کاکائو مربوط می شود که درکاهش التهاب ، عامل اصلی بسیاری از بیماری ها ، نقش دارد.
    مطالعه دیگری که توسط محققان آلمانی انجام شده نشان داده است زنانی که هر روز نصف فنجان کاکائوی غنی شده می نوشیدند پوستی شاداب تر و مرطوبتر داشتند. بعلاوه پوست این زنان پس از قرار گرفتن در معرض اشعه فرابنفش کمتر دچار قرمزی و التهاب شد.
    جالب توجه اینکه فلاونوئید های موجود در شکلات به حفاظت پوست و افزایش جریان خون آن کمک میکند که این باعث افزایش صافی و شادابی پوست می شود.
    اما محققان هشدار می دهند که شکلات سفید علیرغم طعم خوش مزه بودن هیچیک از این اثرات را بر سلامت ندارد زیرا دارای کاکائو ، جزئی که شکلات تیره را تا این حد استثنایی می کند ، نیست.

    همچنین پژوهشگران می گویند نتایج تحقیقات جدید آنان نشان می*دهد که مصرف شکلات تلخ می*تواند برای افراد مبتلا به بیماری*های کبدی یا همان سیروز کبدی کمک*کننده باشد.

    پژوهشگران کشور اسپانیا معتقدند خوردن شکلات تلخ بعد از غذا سبب کاهش فشارخونی می*شود که در اثر خوردن غذا افزایش می*یابد.

    افزایش فشارخون برای بیماران مبتلا به سیروز که نوعی بیماری کبدی است بسیار خطرناک است و حتی ممکن است سبب پارگی عروق خونی شود.

    وجود آنتی*اکسیدان*هایی که در شکلات تلخ یافت می*شود، ممکن است دلیل این باشد که چرا شکلات برای فشارخون مفید است. این موادشیمیایی به نرم شدن سلول*های عضلانی عروق خونی و گشاد شدن آنها کمک می*کند.

    مطالعه روی ۲۱ بیمار که در مرحله آخر بیماری*های کبدی بودند، نشان می*دهد افرادی که در رژیم*غذایی آنها شکلات ۸۵ درصد بود، به طور قابل*توجهی کمتر دچار افزایش فشارخون کبدی شدند. در صورتی که کسانی که شکلات شیری مصرف می*کردند، هیچ کاهشی در فشارخون آنها دیده نشد.

    این مطالعه نشان می**دهد ارتباط واضحی بین مصرف شکلات تیره و کاهش فشارخون وجود دارد. حتی مصرف شکلات در بهبود بیماران مبتلا به سیروز کبدی بسیار موثر و مفید است.

    نتایج این تحقیق در کنفرانس سالیانه انجمن کبد اروپا مطرح شده است. بررسی*های قبلی نشان می*دهد که شکلات تلخ همچنین سبب سلامت قلب می*شود.

    بیماری سیروز نوعی زخم کبدی است که در اثر صدمه طولانی* کبد ایجاد می*شود.

    عوامل مختلفی در ایجاد آن دخیل هستند که از جمله آن می*توان به مصرف الکل و عفونت اشاره کرد.

    * مصرف روزانه مقدار کم شکلات تلخ می تواند از بالا رفتن فشار خون جلوگیری کند.
    محققان آلمانی اعلام کرده اند که مصرف مقدار کم شکلات تلخ روزانه باعث پائین رفتن فشار خون می شود.
    این تحقیق که روی ۴۴ نفر که از ۵۶ تا ۷۳ سال انجام شده است نشان می*دهد که مصرف مقدار کم شکلات تلخ که حاوی کالری پائینی است فشار خون این افراد را پائین برده و آنها نسبت به افرادی که شکلات شیری سفید رنگ خورده اند فشار خون کمتری دارند.
    مصرف مقدار بسیار کم شکلات تلخ که حدود ۳۰ کالری انرژی دارد می تواند برای سلامت افراد مفید باشد و با وجود کالری کمش موجب چاقی نیز نمی شود.

    استفاده از ۳۰۰ گرم شکلات تلخ در روز در طی چند هفته، فشار خون را در بیماران با فضشار خون بالا پایین می برد و حساسیت انسولین را نیز به طور مفیدی عوض می کند.
    البته یکی از متخصصین در این باره گفت: “اگرچه استفاده از شکلات تلخ بسیار مفید است ولی نباید جایگزین داروهای موجود برای کنترل فشار خون شود. بعلاوه با استفاده از شکلات نمی توان رژیم غذایی بیمار را تغییر داد و باید با توجه به گفته متخصص تغییرات انجام شوند.”

    * شکلات تلخ برای سلامت قلب و عروق مفید است .

    پژوهشگران آمریکایی در جدیدترین تحقیقات خود نشان دادند مصرف شکلات تلخ جریان خون را در رگها تسهیل کرده و از این رو برای قلب، رگها و سلامت آنها مفید است.

    تحقیقات دانشگاه “ییل” که نتایج آن در کنوانسیون سالیانه دانشکده پزشکی “کاردیولوژی ساتردی” ارائه شده، حاکی از نقش مهم “فلاونویید”ها در سلامتی است.

    فلاونوییدها گروهی از آنتی*اکسیدانها هستند که در میوه*ها و سبزیجات یافت می*شوند.

    این تحقیقات ارتباط قوی بین مصرف غذاهای غنی از فلاونویید مانند چای سبز، میوه و سبزیجات و مقابله با بیماریهای قلبی را اثبات می*کند.

    گفته می*شود کاکائو یا شکلات تلخ ذخایر از غنی*ترین منابع فلاونوییدها در میان خوراکی*های رایج هستند.

    یکی از پژوهشگرانی که در این تحقیق شرکت داشت گفت اگر چه این یافته*ها حاکی از اثرات مثبت شکلات تلخ بر عملکرد رگها است اما پیشنهاد نمی*شود افراد شکلات را بعنوان بخشی از برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند اما توصیه می*شود که چگونگی تاثیرات مثبت شکلات و دیگر غذاهای سرشار از فلوونوییدها بر عملکرد قلب و عروق مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

    * شکلات*های تلخ و تیره در کاهش بیماری های خطرناک قلبی نقش دارند.
    خوردن تعدادی شکلات تلخ در روز باعث تسهیل جریان خون در رگ ها می*شوند. منظور از شکلات تلخ و تیره شکلاتی است که ۷۴ درصد آن کاکائو است.
    محققان اثرات شکلات تلخ و شیرین (سفید) را روی ۲۰ مرد سیگاری بررسی و مقایسه کرده*اند.
    دراین بررسی از آنها خواسته می شود که ۲۴ ساعت قبل از خوردن ۴۰ گرم شکلات از خوردن غذاهایی که از لحاظ آنتی اکسیدان*ها غنی هستند مانند پیاز، سیب، کلم مشتقات کاکائو پرهیز کنند.
    بعد از دو ساعت اسکن*های فرا صوت نشان دادند که جریان خون تسهیل یافته و آنتی اکسیدان*ها افزایش پیدا کرده*اند در حالی که شکلات سفید میزان آنتی اکسیدان*ها را کاهش می*دهد اما محققان بریتانیایی این هشدار را می*دهند که مضرات شکلات از مزایای آن بیشتر است
    زیرا با وجود حجم بالای آنتی اکسیدان* در آن همه شکلات*ها مقدار قابل توجهی کالری (درحدود ۵۰۰ کالری در هر ۱۰۰گرم) و در حدود ۳۰ درصد چربی دارند. این محققان درمان شکلات را پیشنهاد نمی کنند، از نظر آنها درمان*های بهتری برای بیماران قلبی وجود دارد مانند داشتن رژیم غذایی شامل ۵ نوع میوه و سبزیجات در طول روز.

    شکلات تلخ بیشترین تاثیر ، شکلات شیری کمتر و شکلات سفید هیچ تاثیری در کاهش سکته قلبی ندارد.

    همچنین نتایج تحقیق پژوهشگران آلمانی که در نشریه قلب اروپا منتشر شده بیانگر این است که مصرف شکلات در کاهش ابتلا به بیماری قلبی و همچنین کاهش فشار خون در افراد تاثیر فراوانی دارد.

    دانشمندان آلمانی مطالعات و تحقیقات خود را به مدت هشت سال روی ۱۹ هزار و ۳۵۷ نفر از افراد در سنین ۳۵ تا ۶۵ سال انجام داده اند که این افراد فاقد بیماریهای قلبی بوده و همچنین دارو برای فشار خون مصرف نکرده اند.

    دستاورد پژوهشگران در آزمایش های مختلف مربوط به مصرف شکلات تلخ نشان می دهد افرادیکه بطور میانگین روزانه هفت ممیز پنج دهم گرم شکلات تلخ مصرف کرده اند در مقایسه با افرادیکه روزانه یک ممیز هفت دهم گرم شکلات تلخ مصرف کرده اند، در برابر حمله و یا سکته قلبی از مقاومت بیشتری برخوردارند.

    * شکلات تلخ ، سرعت تخریب توده های سرطانی را افزایش می دهد.
    بررسی محققان مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاون نشان می*دهد ، نوعی ترکیب موجود در دانه*های شکلات تلخ باعث کاهش سرعت رشد توده های سرطانی و افزایش میزان تخریب این توده ها می شود .

    محققان با بررسی آزمایشگاهی ماده شیمیایی موجود در کاکائو دریافتند ، این ماده در پیشگیری و حتی درمان سرطان موثر است.

    به گفته آنان ، این ماده که GECGC نام دارد ، بیشترین تاثیر را بر دو نوع سرطان روده دارد ، به گونه ای که رشد توده های این انواع سرطان را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد و بیشتر سلول های سرطانی موجود در این توده ها را از بین می برد.

    نکته قابل توجه در این پژوهش این است که این ماده بر سلول های سالم اثر نامطلوبی ندارد.

    مدال:
    آنهایی که به طور منظم قهوه می نوشند ۳۹ درصد کمتر از دیگران در خطر ابتلا به سرطان های دهان و حلق قرار دارند

    تیر ۶, ۱۳۸۹ توسط : admin موضوع: : اخبار تغذیه, اخبار علمی پزشکی, اخبار گیاهان دارویی, مشروح اخبار, مقالات و تحقیقات پزشکی

    ارسال نظر

    نوشیدن منظم قهوه مانع از ابتلا به سرطان دهان می شود .

    پژوهشگران دانشگاه یوتا دریافته اند که آنهایی که به طور منظم قهوه می نوشند ۳۹ درصد کمتر از دیگران در خطر ابتلا به سرطان های دهان و حلق قرار دارند.



    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از دیلی میل ، نتایج این تحقیق که از بررسی ۹ مطالعه انجام شده در اروپا، آمریکا و آمریکای مرکزی به دست آمده ، نحوه عادت به مصرف قهوه در پنج هزار بیمار سرطانی را با بیش از ۹ هزار فرد سالم مقایسه کرده است .
    آنها همچنین عادت به سیگار کشیدن ، نحوه رژیم غذایی و مصرف الکل را نیز در این افراد مورد بررسی قرار دادند .
    براین اساس بعضی از هزار ماده شیمیایی موجود در قهوه از جمله آنتی اکسیدان ها می توانند در برابر بسیاری از انواع سرطان جنبه حفاظتی داشته باشند.
    اگرچه محققان می گویند نوشیدن چهار فنجان قهوه در روز می تواند از ابتلا به سرطان دهان پیشگیری کند اما پزشکان بر این عقیده اند که افراد باید در نوشیدن قهوه اعتدال را رعایت کنند چرا که کافیین موجود در آن می تواند ضربان قلب و فشار خون را بالا ببرد.
    .سالانه ۵۵۰۰ انگلیسی به سرطان در لب، زبان، لوزه، لثه و دیگر بخش های دهان مبتلا می شوند که هزار و ۸۰۰ نفر از این تعداد بر اثر ابتلا به این سرطان ها جان خود را از دست می دهند.
    نتایج این تحقیقات در نشریه “اپیدمی شناسی، نشانگر زیستی و پیشگیری از سرطان ” انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان منتشر شده است.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    مصرف شکلات به بهبود خلق در افراد افسرده کمک می کند

    نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است: افراد مبتلا به افسردگی، بیشتر شکلات می*خورند.

    دکتر ناتالی رز متخصص دانشگاه کالیفرنیا به همراه دستیاران خود رابطه بین مصرف شکلات و خلق وخوی افراد را در بین ۹۳۱ زن و مرد که از داروهای ضد افسردگی استفاده نمی*کردند مورد مطالعه و آزمایش قرار دادند.



    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، شواهد علمی نشان داده است که تمایل افراد به مصرف شکلات در زمان بروز نشانه*های افسردگی به مراتب بیشتر است، چون ظاهرا شکلات، خلق آنها را بهبود داده و احساس بهتری در این افراد ایجاد می*کند.

    در پایان این تحقیقات معلوم شد که افراد افسرده دو برابر بیشتر از افراد سالم شکلات مصرف می*کردند. گفتنی است، این یافته*ها در بین زنان و مردان شرکت کننده یکسان بوده است.

    بر اساس این گزارش، همه ما در طول زندگی در دوره*های کوتاه یا طولانی مدت احساس غم و اندوه را خصوصا در هنگام از دست دادن همسر و یا نزدیکان، هنگام کار و یا از دست دادن آن تجربه کرده*ایم و قادر به مقابله با این حوادث هستیم. اما زمانی که این اندوه، بیش از اندازه و پایدار و عمیق باشد، ممکن است منجر به بروز بیماری افسردگی شود.

    امروزه علم شناخت فعل و انفعالات بیوشیمیایی در مغز یا تغییرات شیمیایی در مسیرهای عصبی که اصطلاحا انتقال دهنده*های عصبی نامیده می*شوند، در ایجاد آثار بیماری افسردگی نشان داده است که این تغییرات شیمیایی خود را بصورت علائمی* همچون تغییر خلق، کاهش اشتهاء، تحریک پذیری، خستگی مفرط و بی*علاقگی نمایان می*سازد.

    گفتنی است، دانشمندان علم ژنتیک نیز ژن خاصی را که عامل بروز این بیماری باشد، معرفی نمی*کنند بلکه معتقدند؛ ترکیبی از ژنهای مختلف، شخص را مستعد ابتلا به این اختلال می*کند.

    نتایج این تحقیق در مجله آرشیو طب داخلی منتشر شده است.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    چای سبز برای چشم ها نیز مفید است


    محققان دریافته*اند چای سبز که به خاطر آنتی اکسیدان هایش از خواص ضد بیماری برخوردار است، می تواند برای چشم ها نیز مفید باشد.

    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از تلگراف ، این مطالعات برای نخستین بار نشان داد که چگونه عدسی، شبکیه و دیگر بافت های چشم، مواد آنتی اکسیدانی چای سبز را جذب می کنند.
    این بررسی حاکی از آن است که این نوشیدنی می تواند چشم را در برابر آب سیاه و سایر بیماریهای شایع چشمی محافظت کند.

    “چی پوی پنگ” مجری این طرح می گوید: “کاتچین” که نوعی آنتی اکسیدان موجود در چای سبز است می تواند از معده به بافت های چشمی برود.
    نتایج این تحقیقات در نشریه شیمی غذا و کشاورزی منتشر شده است.
    تاثیر کاتچین که حاوی ویتامین های سی و یی است، در بهبود بینایی تاکنون روشن نبوده است.
    اما محققان در دانشگاه چینی هنگ کنگ و بیمارستان چشم هنگ کنگ با انجام آزمایش هایی بر روی موش ها دریافتند کاتچین برای چشم موش هایی که این چای را مصرف کردند مفید است.
    بر اساس نتایج تحقیقات این دانشمندان مصرف چای سبز می تواند از چشم ها در برابر فشار اکسیداتیو محافظت کند.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    معجزه موز برای مبارزه با ایدز


    موز سلاحی قدرتمند در مبارزه با ایدز

    دانشمندان می گویند ماده ای شیمیایی که در موز یافت می شود، ممکن است سلاحی قدرتمند برای مقابله با ویروس اچ آی وی (عامل انتقال بیماری ایدز)، باشد.



    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از بی بی سی ، محققان می گویند پروتئین گیاهی که به طور طبیعی در موز یافت می شود، به اندازه دو داروی ضد اچ آی وی، که در حال حاضر در دست آزمایش است، در مهار گسترش این ویروس در بدن انسان موثر است.

    آنها می گویند که کشف جدید آنها ممکن است نهایتا منجر به تولید میکروبسیدهای ارزان قیمت تری شود.

    محققان اذعان دارند که دستیابی به سلاح های جدید برای جنگیدن با ویروس اچ آی وی امری ضروری است.

    در ازای هر نفر که داروهای حیاتی ضد ویروس ایدز را دریافت می کند، بیش از دو نفر به حاملان این ویروس تبدیل می شوند.

    محققان می گویند مطالعه در حوزه لسیتین ها از جمله حوزه هایی است که احتمال می دهند منجر به نتیجه های مثبت در زمینه درمان ایدز شود.

    ماده های شیمیایی که در گیاهان یافت می شود، به طور موثری جلوی گسترش عفونت را می گیرد. محققان می گویند لسیتین ها این کار را با غلبه بر اچ آی وی و جلوگیری از ادغام این ویروس با سلول انجام می دهند.

    گروه تحقیق از دانشگاه میشیگان معتقد است اگر بتوان با استفاده از میکروبیسیدهایی که از این پروتئین گیاهی تولید شده، احتمال آلودگی در ناحیه **** را کاهش داد، روشی نسبتا کم هزینه، به ویژه برای کشورهای در حال توسعه، کشف شده است.

    یکی از بزرگترین مزایای استفاده از لسیتین این است که این ماده شیمیایی تکثیر ویروس اچ آی وی را مهار و احتمال مقاومتر شدن آن در برابر درمان های موجود را کاهش می دهد.

    با این که سال ها طول خواهد کشید که نتیجه این تحقیق روی بیماران مورد آزمایش قرار بگیرد، محققان می گویند حتی میکروبیسیدی که تا حدودی موثر است ممکن است جان بسیاری را نجات دهد.

    بنا به تخمین آنها اگر برای سه سال، بیست درصد از افراد را با میکروبیسدی که با پروتئین گیاهی تولید شده و فقط شصت درصد کارایی دارد، تحت درمان قرار داد، از آلودگی دو و نیم میلیون نفر به این ویروس جلوگیری شده است.

    نتایج این تحقیقات در نشریه “شیمی بیولوژیکی”، منتشر شده است.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    نوشیدن یک فنجان چای سبز در روز می تواند نیاز انسان به دندانپزشک را کاهش میدهد

    نوشیدن چای سبز به استحکام دندان ها کمک می کند .

    یک مطالعه که به تازگی انجام شده نشان می دهد که نوشیدن یک فنجان چای سبز در روز می تواند نیاز انسان به دندانپزشک را برطرف سازد.

    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از ساینس دیلی ، چای سبز حاوی مولکول های ضد میکروبی به نام “catechins” هستند که سلامت دندان را تقویت می کنند.
    “آلفردو مورابیا” از دانشگاه “کلمبیا” در نیویورک، گفت: چای سبز اثرات باکتریسیدالی دارد که تنها درصورتیکه بدون شکر مصرف شود برای دندان ها مفید خواهد بود.
    وی افزود: نوشیدن قهوه شیرین نیز حقیقتا مضر است.
    مورابیا خاطر نشان کرد: نوشیدن قهوه تلخ مسئله ای ندارد اما نوشیدن قهوه شیرین باعث از دست دادن دندان ها می شود.
    در این مطالعه جدید “یاسوشی کویاما” از دانشکده پزشکی دانشگاه “توهوکو” در ژاپن و همکارانش ، بیش از ۲۵ هزار مرد و زن ژاپنی ۴۰ تا ۶۴ ساله را مورد بررسی قرار دادند.
    آنها دریافتند: احتمال داشتن دندان هایی کمتر از ۲۰ عدد در مردانی که دست کم یک فنجان چای سبز در روز می
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

صفحه 5 از 25 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما