نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree103Likes

موضوع: داروخانه گیاهی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 195
صفحه 3 از 25 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    کندر :

    صمغ درخت خاردار با ارتفاع تقریبی 2 متر است که در نواحی نسبتا گرم زمین رشد می کند.بهترین نوع کندر، کندری است که خالص و تازه و نرم باید، ظاهرش سفید

    و خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن رو می شکنیم داخلش یک حالت چسبنده وزرد و طلائی رنگ باشد، و اگر باز هم نتوانستید با این خواص کندر خوب و خالص را شناسایی کنید، می توانید با بردن کبریت یا فندک به داخل مغازه ی عطاری کمی از آن را آتش بزنید، اگر خوب سوخت یعنی اینکه کندر خالصی است، ولی اگر آن هنگام آتش زدن، به خوبی نسوخت و فقط دود کرد،

    می توان گفت که کندر واقعی نیست و صمغ صنوبر است که فقط هنگام آتش زدن دود می کند،و ازلحاظ ساختاری و درمانی هیچ شباهتی به کندر مرغوب و خالص ندارد. کندر ترکیبی از صمغ عربی است که هیچ گاه نمی سوزد، طبیعت کندر گرم و خشک است اگر آدمی هستید که بدنتان با گرمی هیچ رابطه ی خوبی ندارد سعی کنید زیاد از آن استفاده نکنید.

    خواص کندر :

    اگر کندر را آب سرد بخورید، اسهال را بند و استفراغ را قطع می کند.و یکی از مهمترین خواص دیگری که بسیار مفید و جالب توجه بود، این است که براستی مقوی حافظه و مرتفع کننده ی فراموشی و ضعف حافظه است.که براستی تاثیر بسزایی دارد،

    جویدنش مانند آدامس لثه را محکم میکند و بوی دهان را میزداید و روایت شده برای حفظ قرآن و قطع ادرار و بلغم از آن بخورند. بعضی وقتها بروی سفیدی چشم نقطه ای سرخ و یا کود رنگ پیدا می شود که آن را طرفه می گویند، اگر دود کندر را به چشم دهند آن را برطرف می کند.

    مصرف کندر به خصوص زنان باردار و تأثیر آن بر روی حافظه نوزاد از قدیم الایام مورد تأکید بوده.

    با توجه به تحقیقات بر روی بیش از 100 نفر از مادرانی که قبل از زایمان به مدت طولانی (3 الی 4 ماه) از کندر استفاده نموده اند معلوم شد که مصرف بیش از حد آن موجب بیش فعالی کودکان آنها شده اما مادرانی که به مدت 1 ماه یا کمتر از کندر استفاده کرده اند کودکانشان بیش فعال نشده اند و همچنین از هوش بالایی برخوردارند.

    عضو فرهنگستان گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: براساس آخرین تحقیقات انجام شده برروی گیاه کندر مشخص شد که این گیاه قابلیت درمان بیماری ناعلاج ام اس(m.s) را دارد.

    نحوه استفاده :

    بهترین راه مصرف کندر
    آنرا کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و مصرف نمایید.
    همچنین میتوانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده نمایید اما کمی تلخ میباشد.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    خواص دارویی عسل

    از گذشته تا کنون از عسل در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده است. مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که عسل یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد ، ولیکن میکروب ها در معرض عسل نابود شده و اجساد آنها نیز به مرور از بین می رود. زیرا عسل حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است . در گذشته از این خاصیت عسل برای از بین بردن پینه های دست و پا سود می جستند.

    عسل حاوی آنتی اکسیدان است، از این رو مصرف آن برای سلامت قلب و عروق مفید است. عسل به سلامت پوست کمک می کند و ضد پیری است.

    در قدیم هر دارویی را با عسل مخلوط می کردند، زیرا خاصیت بهبود بخشی داروها را چند برابر می کرده و امروزه هم از عسل در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می کنند. Roz5.comwww.zibaweb.com

    • از عسل در فرآورده های ضد سرفه بطور مستقیم و غیرمستقیم استفاده می شود . مزه مزه و غرغره شربت عسل برای برطرف کردن زخم های دهان و ورم گلو بسیار سودمند است. عسل ضد آسم است.

    • عسل با اینکه بسیار شیرین است، برای دندان ها و لثه مضر نیست، بلکه لثه ها را سالم می سازد و دندان ها را سفید می کند.

    • دستگاه گوارش را پاک می سازد و ضد اسهال است. در تحقیقات ثابت شده اثر بسیار مفیدی برعفونت های معده با هلیکو باکتر پیلوری دارد. از این رو ضد زخم معده و دستگاه گوارش است.

    • عسل در درمان آب مروارید ( کاتاراکت ) مفید است.

    • عسل بادشکن است و برای معالجه قولنج روده تجویز می شود و در مسمومیت های غذایی، دستگاه گوارش را پاک می سازد.

    • دوست کبد و پادزهر است، پس در بیماری های کبدی مصرف آن مفید است .سکنجبینی که با عسل تهیه می شود، صفرابری اعلاست.

    • سنگ های کلیه و مثانه را از بین می برد. برای این منظور عسل را با کندر باید مصرف کرد.

    • عسل خواب آور است و به مبتلایان به بیماری کم خوابی توصیه می شود که قبل از خواب چند قاشق مرباخوری عسل میل کنند.

    • برای رفع کم اشتهایی مفید است و کلاً جریان خون را در بدن بهبود می بخشد. از این رو به رشد عضلات کمک می کند، پس برای بچه های کم اشتها و افراد ورزشکار بسیار مفید است.

    • عسل گرفتگی مویرگ ها را باز می کند و برای عروق بسیار مفید است. پس سالمندان اگر هر روز شربت عسل و لیموی تازه بنوشند، عمر طولانی تری خواهند داشت.

    • حتی موم عسل نیز خواص زیادی دارد و ماسک آن برای صورت، چین و چروک و فرورفتگی های پوست را می پوشاند و پوست را لطیف می کند.

    بررسی مقالات سال های 1984 تا 2001 نشان می دهد حداقل 25 تحقیق راجع به اثرات ضد زخم عسل انجام شده که نتایج آنها مثبت بوده است. عسل به عنوان التیام دهنده زخم و نگهدارنده پوست مورد تأیید قرار گرفته است. همچنین 40 مورد دیگر نشان داده ، عسل دارای اثرات ضد خونریزی با موفقیت 88 درصد بوده که این عمل به همراه اثرات ضد میکروب نیز بوده است.

    خاصیت ضد میکروبی در عسل با PH حدود 2/3 تا 5 به هیدروژن پراکسید(H2O2) مرتبط بوده که از تغییرات آنزیمی گلوکز به گلوکونیک اسید حاصل می شود. به هرحال اثرضد میکروبی عسل پس از گرم شدن یا در معرض آفتاب قرار گرفتن کاهش می یابد.

    عسل های تولیدشده از جنگل و کوه های اروپایی مرکزی بیشتر از درختان کاج(PINUSSPP) و عسل های حاصل از MANUKA در نیوزلند از گیاه LEPTESPERMUM SCOPARIUM دارای خاصیت بسیار قوی ضد میکروبی است و بروی برخی میکروب ها از جمله استافیوکوک اورئوس و اپیدرمیس و استرپتوکوکوس پیوژنز و آنتروباکتریاسه اثرات خوبی دارد. عسلی که در نیوزیلند و استرالیا از گیاه مذکور حاصل می شود در جهان منحصر به فرد بوده و به آن عسل UNIQUE MANUKA FACTOR)) می گویند.

    سم شناسی : عسل ماده ای کاملاً خوراکی است ، ولی در موارد استثنایی ممکن است به اسپورعامل بوتولیسم آلوده باشد که ایجاد سم کرده و مسمومیت زاست ، به همین دلیل مصرف آن برای کودکان زیر یک سال ممنوع است. همچنین بعضی افرد ممکن است نسبت به دانه های گرده موجود درعسل حساسیت داشته باشند.

    ممکن است بعضی از زنبورها به گل خرزهره و چند گل سمی دیگر عادت کنند و محصول سمی تهیه نمایند که البته این کار به ندرت اتفاق می افتد.

    به هر حال از مصرف این ماده بسیار مفید غافل نشوید و از فواید زیاد آن سود بجویید
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    مقدمه

    عسل ،ماده غذايي بسيار غني و انرژي بخشي است که حدود۸۰ درصد از قندهاي ساده يا مونوساکاريدها ساخته شده و هر۱۰۰ گرم آن ۳۲۰ کالري ايجاد مي کند اين مونو ساکاريدها بسرعت جذب مي شوند و اثر انرژي بخشي خود را آشکار مي کنند گفتني است ، علاوه بر اثر کالري زايي ، عسل داراي ويتامين هاي متعددي از قبيل تيامين ، ريبوفلاوين ، اسيدنيکوتينک ، اسيد اسکوربيک ، پيريدوکسين و ويتامين کا است.

    خواص فيزيکي عسل ، اثر ضد باکتريايي دارد و از زمانهاي قديم انسانها از خاصيت ضد ميکروبي عسل سود جسته و آن را در درمان ناراحتي هاي پوستي از قبيل زخمها و سوختگي ها به کار برده اند و يکي از بهترين پانسمانها محسوب ميشود.همچنين ، عسل را در درمان بيماري هاي دستگاه تنفسي و عفونت هاي ناحيه حلق به کار مي برند و خاصيت ضدباکتريايي آن موجب اثربخشي عسل مي شود و خاصيت ضد التهابي آن نيز مشاهده شده که به هيگروسکوپيک بودن آن نسبت داده شده است.

    عسل علاوه براينكه يك غذاي كامل است يك اكسير پر انرژي نيز ميباشد به طوري كه ساليان سال به عنوان دارو براي درمان بيماريها مورد استفاده قرارگرفته است مصرف عسل در عرض چند دقيقه به شخص نيرو ميدهد وتحمل بافتي و قدرت ترميم آنرا افزايش مي دهد بنابراين ورزشكاران بايد عسل مصرف كنند

    بنا به تحقيقات به عمل آمده عسل حاوي ۸۰ ماده مفيد براي انسان مي باشد و لازم به ذكر است كه در دنيا هيچ ماده غذايي به اندازه آن نيروي كهربايي ندارد.

    ابو علي سينا دركتاب قانون خود دهها نسخه بر پايه عسل وموم ذكر نموده است او مي نويسد مصرف متـناوب عسل درهنگام زياد شدن بلغم ، بدن را تقويت و نيرو را زياد و اشتها را بازمي كند ؛ به عقيده وي عسل جواني را جاودان مي سازد وحافظه را نيرو بخشيده و گذشته را در خاطر زنده ميكند ، انديشه را پاك ، زبان را مي گشايد ودرد را ريشه كن ميكند .

    در كتب پزشكي آمده عسل درروغن مالي زخمهاي چركي ، براي درمان بسيار مفيد بوده ، با مرهم گذاري تاريكي ديد را كاهش داده و بهترين درمان اختلالات دهان است در زياد شدن ادرار مؤثر است ، دردهاي شكم و سرفه را كاهش مي دهد ، گزيدگي مار ، دردهاي دستگاه تنفس وهر درد مفصلي را تسكين ميدهد . خستگي عمومي واحساس سرما را رفع ومقاومت بدن را افزايش ميدهد.

    گفتني است ، عسل به عنوان دارو هيچ اثر سوء، عارضه يا بيماري را به دنبال ندارد ؛ مگر آن که فقط حساسيت هاي محدودي را به وجود بياورد، بنا بر اين در حالت آلرژي ، امراض عفوني ، سل ، امراض رواني ، بيماري هاي کبد و معده ، امراض غدد فوق کليه ، نارسايي قلب و عروق ، ناراحتي هاي عصبي ، امراض خوني و ضعف شديد، بايد از تجويز زهر زنبور عسل خودداري کرد

    اثرات درمانی عسل :

    بشر هزاران سال است كه از مخلوط بزاق زنبور و شهد گل كه عسل نام دارد، به عنوان دارویی برای درمان زخم ها استفاده می* كند . آزمايش هايی كه در سال های اخير انجام گرفته، نشان داده اند كه عسل در درمان عفونتهای برجای مانده از عمل سزارين و سوختگیهای از آنتی بيوتيكهای مرسوم كارآمدتر عمل می*كند. اين ماده شيرين با طيف وسيعی از ميكروبهای خطرناك از جمله Helicobacter , Salmonella , E.coli به خوبی مبارزه مي كند عسل روی باكتری*های مقاوم به آنتی بيوتيك، از جمله «ابر ميكروبی» به نام MRSA ، نيز موثر است و بر خلاف بيشتر آنتی بيوتيك ها به نحو چشمگيری باعث پيشرفت بهبودی زخم*ها می*شود. هنوز به درستی نمی*دانيم عسل چگونه اين آثار را بر جای می*گذارد اما محققان اعتقاد دارند توان بهبود زخم*ها و مقابله با ميكروب*های مقاوم به آنتی بيوتيك* كه در اين ماده بی*نظير وجود دارد، ممكن است روزی عسل را از نوعی درمان جايگزين به يك شيوه درمانی اساسی در پزشكی تبديل كند. رمز و راز اين توانايی*ها را بايد در شيوه تهيه عسل جست و جو كرد. زنبورهای كارگر طی بهار و تابستان شهد جمع آوری مي كنند، هنگامی كه به كندو باز میگردند، آن* را از معده به دهان مي آورند و در دهان دستياران خود می*گذارند. آنها شهد را به درون حفره های شانه خالي می كنند و با بال*هايشان آن قدر آن را باد می*زنند كه بيشتر آب موجود در شهد تبخير شود. در همين زمان، بزاق سرشار از آنزيم* زنبورها، ساكاروز را به گلوكز و فروكتوز تبديل می كند كه به آب باقيمانده در شهد پيوند می*شوند . به اين ترتيب، بيابانی بر جای می ماند كه باكتری*ها نمی*توانند در آن زنده بمانند. البته ، حين رسيدن عسل فرصت زيادی برای تهاجم عوامل بيماريزا وجود دارد. اما آنزيمی به نام گلوكز اكسيداز اين فرصت را از آنها می*گيرد. اين آنزيم با تبديل كردن گلوكز به اسيد گلوكونيك، فرآورده تلاش زنبورها را اسيدی و آن را برای بيشتر باكتری ها نامطلوب مي سازد .

    اغلب افراد عقيده دارند كه اسيدی بودن، تنها سلاح عسل در برابر باكتری*هاست. اما مطالعات نشان داده اند تقريبا همه عسل ها سلاحی سری دارند كه حتی اگر رقيق شوند، آنها را برای ميكروب*ها مرگبار می*سازد: پراكسيد هيدروژن. اين ماده زمانی در بيمارستان*ها به عنوان ضدعفونی كننده مصرف می*شد. از تجزيه اين ماده راديكال های آزاد تشكيل می شوند كه باكتریها را از بين میبرند. چون اين واكنشها خيلی سريع رخ میدهد، پراكسيد هيدروژن را بايد در غلظتهای بالا بر زخم*ها استعمال كرد. البته ، اين ماده در اين غلظتها به بافت سالم آسيب مي زساند . در عسل، پراكسيد هيدروژن به كمك آنزيم گلوكز اكسيداز توليد می*شود. اما ميزان آن هزار بار كمتر از مقداری است كه در گذشته روی زخمها استعمال می*شد. در نتيجه ، گذاشتن عسل روی زخمها، ضمن جلوگيری از تهاجم و تخريب ميكروب*ها ، با آسيب بافتی همراه نيست. علاوه بر اين، همين طور كه پراكسيد هيدروژن تجزيه میشود ، گلوكز اكسيداز با تسهيل ساختن آن از گلوكز، پيوسته آن را جايگزين می*كند. جالبتر اين كه ، به دلايل ناشناخته وقتی عسل رقيق میشود، فعاليت اين آنزيم افزايش می*يابد. . به همين خاطر، عسل حتی وقتی ۷ تا ۱۴ برابر رقيق شود، میتواند از رشد باكتریهايی مانند MRSA جلوگيری كند. خلاصه ، زمانی كه عسل روی زخم قرار می گيرد و در اثر تراوش پلاسما از زخم رقيق مي شود ، در مبارزه با ميكروبها پرتوانتر شود .

    يكی ديگر از خصوصيات جالب عسل كه آن را از داروهای ضد باكتری مرسوم مجزا می*سازد، تقويت بهبود يافتن زخم هاست . داروها ی ضد باكتری علاوه بر نابودی باكتری*ها به سلول*های انسان نيز آسيب می*رسانند . از طرف ديگر، آنها فقط با مهار كردن رشد ميكروب*ها به بهبودی زخم*ها كمك می*كنند. اما عسل به طور مستقيم در بهبودی زخم*ها دخالت می*كند. عسل محيط ويژه اي را می آفريند كه برای رشد بافت مناسب است و در عين حال باميكروب*ها نيز مبارزه می*كند. به علاوه، رطوبت عسل از درد وتخريب سلولها حين تعويض پانسمانهای خشك شده جلوگيری مي كند .

    عسل دست كم بخشی از توان ترميمی خود را مديون پراكسيد هيدروژن است. اين ماده، رشد رگ*های خونی را تحريك می**كند. اين رگها اكسيژن، مواد غذايی و سلول*هايی به نام فيبروپلاست ( كه بافت پيوندی جديدی را می*سازند) را به موضع زخم هدايت می*كنند. به علاوه، تركيب ناشناختهای دسته ای از سلول*های ايمنی به نام منو سيت رافعال می*كند. اين سلولها عامل رشدی را آزاد می*كنند كه سلول*های پوششی را تحريك می*كنند تا تقسيم شوند و زخم را ببندند. منوسیت*ها به نوع ديگری از سلول*های ايمنی به نام ماكروفاژ نيز تبديل می**شوند. اين سلولها، ميكروبها و سلولهای مرده را میبلعند و آنها را هضم مي كنند .

    عسل در بهبود يافتن زخم معده نيز موثر است. يك قاشق چای خوری عسل طبيعی در معده خالی ميتواند مانع رشد باكتری خطرناكی به نام Helicubacter شود كه باعث اغلب زخم**های معده می*شود. عسل، باكتری* مقاوم به آنتی بيوتيكی را كه باعث عفونت ريوی در بيماران مبتلا به فيبروز سيستيك میشود ، Burkholderia cepacia ، در محيط كشت از پا در آورده است.

    به هر حال، همه عسلها از خواصی كه برشمرده شد به يك اندازه بهره*مند نيستند. شهد بعضی گل*ها مقدار زيادی كاتالاز دارد . اين آنزيم پراكسيد هيدروژن را تخريب می*كند. بعضی شهدها، گلوكز اكسيد از را به گرما و نور حساس می*كنند. با وجود اين، توان ضد ميكروبی بعضی عسلها حتی با جوشاندن آنها از بين نمی*رود. از اين رو، به نظر میرسد، عسل علاوه بر مولكولهايی كه تاكنون شناخته شده است، مواد ضد ميكروب ديگری دارد كه به دما مقاوم ا ند.

    از زمان مصريان باستان، عسل برای درمان زخم* استفاده می*شده است و به نظر می*رسد كه باكتری*ها هنوز توان مقابله با مواد ضد ميكروب آن را پيدا نكرده*اند. از اين رو، تلاش برای شناخت كامل تر اين ماده ، ما را در مقابله به ابر باكترها كه به آنتی بيوتيك*های مرسوم مقاوم شده*اند، ياری خواهد رساند. به هر حال، اين ماده دارويی را همانند ساير داروها بايد با مشورت متخصصان استفاده كرد. زيرا دانه*های گرده موجود در عسل طبيعی می*توانند خود باعث عفونت شوند. خوشبختانه، گرده*ها را با پرتو گاما می*توان از بين برد، بدون آن كه به خواص دارويی عسل آسيبی برسد. اميد است با تلاش*های محققان راه برای يك شيوه درمانی جديد يعنی «عسل درمانی» هموار شود

    اثرات ضد باکتري و ضد قارچي :


    شيوه دقيقه اثرات ضدميکروبي عسل ناشناخته مانده است . PH پائين ، تخريب اسمزي ميکروب ها و وجود موارد نابوده کننده باکتري ، که مجموعاً Inhibin ناميده مي شوند مي تواند داراي اين اثر باشد .

    اثرات ضد اسهال

    در غلظت ۴۰٪ عسل

    داراي اثرات ضدميکروبي روي باکتريهاي روده که باعث اسهال مي شوند است . از اين موارد مي توان سالمونلا ، شيگلا Ecoli و ويبريوکلرا نام برد . در يک مطالعه ، عسل به همراه ORS باعث کاهش مدت زمان اسهال باکتريايي در نوزادان و کودکان شد .

    اثرات عسل در ترميم زخم و بهبود التيامات

    عسل در ترميم سوختگي ها ، زخم هاي عفوني جراحي و امثالهم مؤثر است .

    عسل بسيار چسبناک است و آب را از بافت ملتهب جذب مي کند . مثلاً ، تحقيقي در آفريقا نشان داده است که استفاده از پيوند پوست ، برداشت به روشهاي جراحي و حتي قطع عضو زماني که به صورت موضعي از عسل استفاده شده ، کاهش يافته است .

    در يک تحقيق ديگر در زنان استفاده از عسل در مواردي که براي سرطان فرج عمل جراحي انجام شده بود ترميم زخم را تسريع نمود . همچنين در درمان زخم هاي مزمن و بدبوي جذام مؤثر بوده است .

    اثرات ضد سرفه و خلط آور

    اثرات ضد سرفه عسل به توانايي آن براي رقيق کردن ترشحات راه هاي هوايي و بهبود عملکرد سلولهاي پوششي آن مربوط مي شود .

    اثرات تغذيه اي

    عسل غيرآلوده غذايي سالم ، راحت الهضم ، طبيعي و پرانرژي است . داراي کربوهيدرات پروتئين ، چربي ، آنزيم و ويتامين هاست . يک قاشق عسل داراي ۶۰ کالري انرژي و ۱۱ گرم کربوهيدارت ، ۱/. ميلي گرم کلسيم ، ۲/. ميلي گرم آهن ، ۱ ميلي گرم ويتامين B و ۱ ميلي گرم ويتامين C است . عسل در بسياري جوامع پيدا مي شود ولي فوايد پزشکي آن هنوز کاملاً مشخص نشده است . نحوه عملکرد آن هنوز کاملاً مشخص نيست واثرات ترميمي عسل در ساير موقعيت هاي آزمايشگاهي و باليني نياز به ارزيابي هاي بيشتر دارد . اما قرآن و سنت ۱۴ قرن پيش اثرات معجزه آساي عسل را مورد توجه قرار داده است .

    همان طور كه قبلا اشاره شد چهار پنجم وزن عسل را كربوهيدرات*ها تشكيل مي*دهند و بقيه آن عبارت است از: پروتئين، املاح معدني، عناصر معطر، آنزيم*ها، ويتامين*ها، گرده گل و آب. هر ۱۰۰ گرم عسل ۳۳۰ كيلوكالري انرژي توليد مي*كند. لذا عسل، غذايي مقوي و انرژي*زاست و به كمك دياستازهايش چربي*هاي اطراف قلب را آب مي*كند. به همين دليل مصرف آن به سالخوردگان و بيماران قلبي توصيه مي*شود.
    درمان بيماري هاي کليوي با عسل

    عسل به عنوان يک مدر در درمان ناراحتي هاي کليوي سودمند است زنبور عسل حشره اي است که حاصل آن ،محصولات با ارزشي از قبيل عسل ، ژله رويال ، موم و زهر است معروف ترين محصول زنبور عسل ، همان عسلي است که از محصولات ديگر بيشتر به مصرف مي رسد.

    عسل و بيماري قلبي

    عسل به علت تركيبات قندي به خصوص وجود گلوكز زياد تاثير بسيار مهمي روي عضلات قلبي و تحريك وتقويت آن داشته ، باعث گشاد شدن رگها ، فشار خون را تنظيم و از سكته قلبي جلوگيري ميكند ؛ به واسطه وجود دياستاز ( آنزيمها) باعث هضم چربي هاي اطراف قلب ميشود . بنابراين توسيه ميشود افراد ميانسال به بالا كه دچار بيماري ديابت نيستند هر روزهنگام بيدار شدن ، يك قاشق چاي خوري پر،عسل را با نصف استكان آب چوشيدهء ولرم مخلوط نموده و بنوشند. افزودن عرق بادرنگبويه نيز توسيه شده است .

    عسل و بيماري روده

    عسل به علت دارا بودن اسيد فرميك دردهاي روده را به خوبي تسكين داده و همچنين به جهت وجود اسانسهاي فرار ( عطرگياهان مختلف ) نارسايي هاي ناگوار روده را برطرف مكند ؛ بنابراين توسيه ميشود تمام افراد در هر سني مصرف عسل به صورت شربت با افزودن مقداري عرقيات گياهي مثل آويشن (كاكوتي ) ، شاه اسپرهم، ويا آبليمورا در رژيم غذائي هفتگي خود داشته باشند.

    عسل و درمان ضعف اعصاب

    مصرف روزانه عسل به طبيعي بودن خواب كمك ميكند سر درد را كاهش داده و حالت ناتواني و عصبي را در افرادي كه عدم تعادل عصبي دارند، كاهش ميدهد
    عسل و بيماران ديابتي

    اكثر بيماران ديابتي اين سؤال را درذهن خود دارند ، براي جواب تا اين حد مي توان گفت كه د رمورد ديابت شيرين مصرف عسل همان قدر مضّر است كه مصرف قند ضرر دارد ولي با توجه به خواص جانبي عسل و همچنين وجود فركتوزكه جهت جذب به سلولها نيازي به انسلين ندارد ، ميتوانند عسل را جايگزين مقدار قند مصرف روزانه خود قرار دهند و بايد توجه داشته باشند كه مصرف عسل به عنوان قند اضافي در رژيم غذايي آنها مجاز نيست چرا كه عسل علاوه بر فروكتوز به همان نسبت هم گلوكز دارد.

    عسل و بيماريهاي گوارشي

    تمام افرادي كه دچار بيماريهاي گوارشي هستند به نفعشان است كه عسل را جايگزين قند وشكر قرار دهند .

    توصيه مي شود مبتلايان به زخم معده عسل را در رژيم غذايي خود داشته باشند .

    عسل خاصيت مليني ملايني دارد بنابراين افراد مبتلا به يبوست با يك رژيم غذايي مناسب ازعسل وضعيت بهتري خواهند داشت .

    عسل ،ماده غذايي بسيار غني و انرژي بخشي است که حدود۸۰ درصد از قندهاي ساده يا مونوساکاريدها ساخته شده و هر۱۰ گرم آن ۳۲۰ کالري ايجاد مي کند اين مونو ساکاريدها بسرعت جذب مي شوند و اثر انرژي بخشي خود را آشکار مي کنند .

    گفتني است ، علاوه بر اثر کالري زايي ، عسل داراي ويتامين هاي متعددي از قبيل تيامين ، ريبوفلاوين ، اسيدنيکوتينک ، اسيد اسکوربيک ، پيريدوکسين و ويتامين کا است.

    خواص فيزيکي عسل ، اثر ضد باکتريايي دارد و از زمانهاي قديم انسانها از خاصيت ضد ميکروبي عسل سود جسته و آن را در درمان ناراحتي هاي پوستي از قبيل زخمها و سوختگي ها به کار برده اند و يکي از بهترين پانسمانها محسوب ميشود.

    همچنين ، عسل را در درمان بيماري هاي دستگاه تنفسي و عفونت هاي ناحيه حلق به کار مي برند و خاصيت ضدباکتريايي آن موجب اثربخشي عسل مي شود و خاصيت ضد التهابي آن نيز مشاهده شده که به هيگروسکوپيک بودن آن نسبت داده شده است.

    محصول ديگر زنبور عسل ، ژله رويال است که حاوي مواد مغذي در حالت تغليظ يافته اي است که زنبور براي نوزادان خود مي سازد، به اين ماده اکسير جواني لقب داده اند وشکي نيست که با محتويات انرژي زا و پرپروتئين ، ماده بسيار مقوي است.

    تحقيقات نشان داده است ، ژله رويال نيز داراي پروتئين ضد ميکروبي است و نظر بيشتر محققان بر اين است که اين ماده ، سيستم ايمني بدن را تحريک مي کند

    ژله رويال در درمان عفونتهاي ويروسي و سرطان موثر است.شايان ذکر است ، موم زنبور عسل نيز در پزشکي و داروسازي مصرف زيادي دارد؛ در اکثر فرمولاسيون هاي کرمها، پمادها و لوسيون ، به عنوان جزء با ارزش از پايه استفاده مي شود .

    به دليل بي اثر و غير فعال بودن موم زنبور عسل ، براحتي با داروها مخلوط مي شود، بدون اين که هيچ واکنش ناخواسته اي بين مواد موثره و موم زنبور عسل رخ دهد.

    مصارف ديگر موم : امروزه براي حفاظت داروهاي حساس به هيدروليز و اکسيداسيون ، آنهارا با لايه اي نازک از موم زنبور عسل مي پوشانند، موم عسل به عنوان لايه هيدروفوب پوششي در اطراف دارو ايجاد مي کند و سبب آهسته شدن انحلال و آزاد سازي دارو مي شود.

    گفتني است ، عسل به عنوان دارو هيچ اثر سوء، عارضه يا بيماري را به دنبال ندارد ؛ مگر آن که فقط حساسيت هاي محدودي را به وجود بياورد، بنا بر اين در حالت آلرژي ، امراض عفوني ، سل ، امراض رواني ، بيماري هاي کبد و معده ، امراض غدد فوق کليه ، نارسايي قلب و عروق ، ناراحتي هاي عصبي ، امراض خوني و ضعف شديد، بايد از تجويز زهر زنبور عسل خودداري کرد.

    خواص ضد باكتريايي عسل :

    عسل حاوي مواد ضد ميكروبي بوده و حتي قوي ترين ميكروبها نيز در آن ياراي مقاومت ندارند ؛ با يك آزمايش ساده ميتوانيد مقداري ميكرارگانيسم ( مثلاً كپك روي مربا) را با عسل كاملاً مخلوط كنيد بعد از چند روز مشاهده خواهيد نمود كه نه تنها در آن رشد نكرده بلكه كاملاً از بين رفته است ( توضيح در صورت رشد كپك حتماً عسل با آب يا مايع ديگري مخلوط شده و خالص نمي باشد )

    عسل سر چشمه حيات

    عسل روند فيزيولوژيكي پيري را كند ساخته و از ضعف زودرس اعمال حياتي جلوگيري مي كند .www.zibaweb.com

    عسل و ترميم زخم ( سوختگي ، التهاب ، گزيدگي ، ترك و شقاق)

    استفاده از عسل به عنوان مرحم در درمان سوختگي ها كه حتي از دير باز رايج بوده ودر طب سنتي نيز به آن اشاره شده است ، در ترميم بافتي و جلوگيري ازافزايش عفونت از طريق استعمال خارجي بسيار مفيد ميباشد . عسل به واسطه آنزيم كاتالاز ترميم پوست را سرعت بخشيده ، از شدت درد مي كاهد و از تاول زدن جلوگيري ميكند .

    در رابطه با التهاب ، گزيدگي ، ترك و شقاق ميتوان به صورت ماساژ آرام موضع ، از عسل استفده نمود .

    عسل از خون ريزي زخم جلوگيري مي كند و موجب انعقاد خون مي شود.

    عسل به علت خواص جذب آني كه دارد ترشحات پوستي را جذب و به بافتهاي پوششي غذا مي رساند و باعث شادابي آن مي گردد.
    عسل و دندان :

    عسل به واسطه داشتن مواد ضد باكتريايي در جايگزيني قند براي دندانها نتنها مضر نمي باشد بلكه باعث فعال شدن ماده فلورين چاي شده كه يك ماده ضد فساد دندان ميباشد اين در حالي است كه مصرف چاي با قند براي دندان بسيار مضر ميباشد .

    تركيب يك قاشق عسل با يك قاشق سركه انگور خانگي براي ماساژ لثه ها جهت محكم نمودن بافت لثه بسيار مفيد گزارش شده است

    عسل و كودكان :

    مصرف عسل براي كودكان زير يك سال ممنوع ا ست
    ضد كم خوني ايست،عسل باعث افزايش هموگلوبين خون شده ، به علت داشتن ويتامين B در رشد ونمو آنان تاثير مي گذارد .

    دردرمان شب ادراي اطفال بسيار مفيد ميباشد ، باعث جذب آب و كاهش ميزان كلسيم خون مي گردد .

    مستقيماً جذب شده و بنابراين يك منبع انرژي آماده براي كودك است .

    عسل و مادران :

    مادراني كه درآستانه زايمان هستند بايد عسل داده شود چرا كه زايمان را آسان و باعث افزايش شير مادر ميشود .

    مغز استخوان را محكم مي كند ونوزاد قوي متولد ميشود .

    عسل غنی شده با ویتامین

    امروزه هر کس اهمیت چشمگیر ویتامین ها را می شناسد و می داند که وجود مقادیر بی اندازه کم ( به اندازه هزارم گرم ) نه تنها برای مصونیت بدن در برابر ناخوشی ها گوناگون ( حاصل از نبودن ویتامین) بلکه برای افزایش پایداریش در برابر عفونت ها و شرایط بد زندگی کافی است .
    مشاهدات بالینی نشان دادهاند که اگر بیماری زیر نظر پزشک به درمان بپردازد و ویتامین های ساختگی را با غذایی که در اصل از فرآورده های طبیعی تهیه شده تغذیه کند ویتامین هایی مزبور بهتر جذب می شوند از این نظر عسل غنی از ویتامین به صورت فرآورده غذایی بسیار پر ارزش در خواهد آمد .

    این نوع عسل رامعمولا با مخلوط کردن ساده عسل و ویتامین ها می سازند که طرز تهیه یک نمونه از آن به شرح زیر است :
    ۱ – عسل خالص ۱۰۰ گرم

    ۲ – ویتامینA -برابر ۱۳۲۰۰ واحد بین المللی (lu)

    ۳ – ویتامین B۱ –برابر ۸ گرم

    ۴- ویتامین B۲ – برابر ۸ میلی گرم

    ۵ – ویتامین C - برابر ۳۰۰ میلی گرم

    ۶ - ویتامین pp ( ريبو فلاون ها و ريبو فلاونوئيد ها) ۶۰ میلی گرم

    ۷- نمک های کلسیم - ۳۰۰ میلی گرم

    ارزش غذایی این عسل برای بدن انسان قابل ملاحظه است و تغذیه ۲۵ گرم ( یک قاشق مربا خوری ) آن در روز کافی است با وجود این با تجویز پزشک ، می توان آن را مصرف نمود منبع : http://pezeshkan.org/?p=7640

    یک تجربه مفید در مورد عسل : کسانی که در خواب راحت دچار مشکل هستند و خواب بسیار سبکی دارند ، چنانچه شبها قبل از خواب 2 قاشق عسل میل نمایند تا حد زیادی بر بیخوابی خود غلبه خواهند کرد البته این برای اکثر سنین بوده اما برای دختران و پسران نو جوان و جوان و مخصوصا خانم ها بسیار مفید است .
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    سیب ضد حملات قلبی

    سيب ميوه*اي است بهشتي،* سرشار از ويتامين*هاي آ، ب، ث و پتاسيم كه در درمان*هاي طبيعي يا طب نتروپتي، دارويي براي پيشگيري از بيشتر امراض شناخته شده است*. Eat An AppIe A Day Keep The Doctor Away يعني روزي يك سيب ميل كنيد و دكتر را از خود دور كنيد

    ب در از بين بردن عفونت*ها بسيار مهم است*. در واقع يك نوع پني*سيلين طبيعي است. سيب نه تنها براي يبوست مفيد است، بلكه براي اسهال نيز بسيار موثر مي*باشد*. اما تفاوت در طريقه مصرف آن است، افرادي كه دچار يبوست هستند مي*توانند يك سيب را تنوري كرده و يا در فر بگذارند و شب ميل كنند و يك سيب هم به همين طريق صبح*ها ميل شود*.

    براي درمان اسهال، سيب را رنده كرده* چند ساعت بگذاريد تا رنگش تغيير كند و تيره شود يعني پكتين موجود در آن اكسيده شود و بعد آن را ميل كنيد.

    آب سيب تازه سموم بدن را دفع كرده و براي اطفال خيلي مفيد است*. سيب ميوه*اي است كه ويتامين ب زيادي دارد و به همين دليل براي اعصاب و روان بسيار مهم مي*باشد و افراد عصبي بهتر است هر روز يك ليوان آب سيب تازه با كمي*گلاب ميل كنند. Roz5.com

    سيب درجه تب را پايين مي*آورد و براي بهبود گلو درد و سينه درد بسيار مؤثر مي*باشد*. يكي ديگر از خواص سيب رنده شده اين است كه براي افراد مبتلا به زخم معده بسيار مفيد مي*باشد*. اين ميوه به علت خاصيت دفع اسيد اوريك، در درمان بيماري*هاي نقرس، آرتروز و رماتيسم بسيار مفيد و مؤثر شناخته شده است*.

    سيب با دفع اسيد اوريك داروي روماتيسم ونقرس است و درد مفاصل است وبراي تقويت قلب و هضم غذا موثر است . خوردن سيب با پوست يبوست را از بين مي برد و براي كبد مفيد است . ماليدن مقداري سيب روي محل گزيدگي نيش عقرب يا زنبور به درمان كمك موثري مي كند .

    ميوه نارس سيب جهت مداواي اسهال مفيد است . خوردن سيب قبل از خواب كمك موثري در راحت تر خوابيدن است .

    اگر حداقل 3 عدد سيب در روز بخوريم ، خطر مرگ ناشي از بيماري هاي قلبي را کاهش مي دهيم. سيب به دليل بافت گياهي اي که دارد، مي تواند 14 درصد خطر مرگ ناشي از گرفتگي رگهاي بدن را کاهش دهد.

    يک سيب متوسط داراي 3 گرم الياف است الياف مي تواند فشار خون و چربي خون را کاهش دهد. همچنين سيب براي سلامتي دندان بسيار مفيد است.

    منبع: http://www.iranmania.com

    ************************************************** *******

    گوجه فرنگی:

    بهترین پاک کننده ی خون است.هضم غذا را آسان می کند با ترشی زیاد وغلظت وناپاکی خون می جنگد وضد تعفن می باشد . برای معالجه ی رماتیسم وورم مفاصل وسنگ های کلیه ومثانه وکبد ودر مورد ورم امعاء یکی از بهترین داروهاست. گوجه فرنگی را باید با پوست و دانه هایش خورد زیرا:ذرات پوستش حرکات دودی روده ها را زیاد میکند و لوله ی هاضمه را جارو می نمایدوپخته وسرخ کرده آن دیر هضم بوده وبرای معده ضرر داردبرای داشتن بچه های سالم آ نها را عادت داد ه که هر روز یک گوجه فرنگی بخورند.

    زرشک :برای رفع تشنگی مفید است .خشکی معده را دفع وخون را صاف میکند .ریشه وپوست زرشک ضد سوءهاضمه ،بی اشتهایی،خونریزی ومرفین تریاک است .

    خیار:خون را صاف میکند وتنشگی وصفرا را دفع میکند وتب های کهنه را آشکارمی سازد .آب خیار برای رفع خارش مفید است ومغز خیارچندان دارای مواد مغذی نیست ولی پوست آن ویتامین c دارد.برای پوستهای چرب صورت باید از خیار پخته (بی نمک) مصرف شود.به علت داشتن گوگرد معده را ضدعفونی کرده ودرمان امراض حصبه ای ومیکروب های معده ای است

    نعناع :ملین وضد عفونی کننده است وبرای درمان امراض جهاز تنفس وامراض قلب وسردرد نافع است .دم کرده نعناع مسکن اعصاب است .

    کاهو :خون را صاف می کند ، دافع بسیای از امراض است ،اخلاط را رقیق میکند دافع صفرا است ،خواب آور می باشد .برای معالجه یرقان و انسداد مجرای طحال وکبد تجویز میشود برای اشخاص عصبا نی وپریشان مفید است.





    سير


    يكي از قديمي ترين گياهان مورد مصرف غذايي و دارويي گياه سير است. قديمي ترين اسناد به جاي مانده در مورد سير مربوط به كتيبه هاي سومريان است كه از 2600 سال قبل از ميلاد مسيح به جاي مانده است.
    همچنين سير يكي از مهمترين داروهاي مصر باستان است كه حداقل 22 خاصيت درماني براي آن قائل بوده اند و در پاپيروس هاي به جاي مانده از 1550 سال قبل از ميلاد مسيح ثبت شده است. هرودوت مورخ مشهور يونان كه در 45 سال قبل از ميلاد مسيح به مصر سفر كرده اند و در تاريخ خود مي نويسد: كارگران كه كه ساخت اهرام مصر رابه عهده داشته اند از مقادير زيادي پياز، تربچه و سير استفاده مي كرده اند هرودرت همچنين اضافه مي كند كه براي سيصد و شصت هزار كارگر سازنده اهرام مصر مقادير بسيار زيادي سير هر ساله جهت جلوگيري از امراض عفوني مورد نياز و مصرف بوده است. اقوام يهود مصارف و فوائد سير را از مصريان آموخته و سپس اين تجربيات را به بيرون از مصر انتقال دادند.
    در بازار دارويي، اشكال مختلف فراوده هاي سير وجود دارد كه بيش تر از همه به صورت تنطوره ، قرص و يا پرل هاي حاوي روغن هستند كه توضيحات خلاصه اي درباره آنها داده مي شود.
    تنطور سير شامل عصاره ي آبي الكلي مواد موجود در سير است كه به طور تقريبي همان خاصيت سير را دارد ولي داراي بوي شديد بوده به همين دليل از آن كمتر جايي استفاده مي شود.قرص سير حاوي پودر سير خشك شده است كه بهترين شكل دارويي آن است و خواص آن تا حدودي شبيه سير تازه است و مواد موجود در ان نير حاوي اكثر موادي است كه در سير تازه وجود دارد. بيش ترين فراوردهاي سيردر جهان به اين شكل است، و از آن جا كه اين قرص ها داراي روكش هستند، لذا داراي بوي سير نبوده ولي بعد از خوردن كمي بوي سير از دهان به مشام مي رسد.
    سوال مهمي كه اكثر افراد دارند اين است كه آيا خواص سير به شكل ترشي و يا در غذاهاي پختني و يا سرخ كرده نيز مانند سير تازه است؟ از نظر علمي ، تركيبات و مكانيسم اثر سير تا حد زيادي پيچيده است و به طور مثال تركيبات موجود در سير تا زماني كه پوست حبه ها جدا نشده باشد با زماني كه سير پوست كنده و خرد شود كمي متفاوت است، يعني به محض له شدن سير و مجاور شدن آن با هوا تغييراتي در آن روي مي دهد. چون مواد اصلي و موثر سير نسبت به هوا و به ويژه حرارت حساس هستند. هر چه سير بيش تر حرارت داده شود خواص آن كمتر مي شود. بنابراين اثر سير در غذاهاي پخته و سرخ شده به مراتب كم تر از سير تازه است. همان بويي كه در آشپزخانه از غذاهاي پختني و يا سرخ شده ي حاوي سير به مشام مي رسد مربوط به مواد گوگردي سير است كه بالاتر از 60 درجه حرارت ، كم كم متصاعد مي شوند. هم چنين سير وقتي به صورت ترشي در مي آيد دست خوش تغييراتي خواهد شد كه به حرارات محيط ، سركه زمان نگه داري و فاكتورهايي از اين قبيل بستگي دارد ولي در اكثر موراد داراي خواصي شبيه به سير است.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    :

    سير داراي خواص متعددي است كه از زمان هاي قديم تا كنون براي آن قائل بوده اند اما خواص عمده و مهم آن كه امروز از نظر داروسازي و پزشكي مورد توجه قرار گرفته و از نظر علمي و كلينيكي مورد تاييد قرار گرفته اند شامل اين موارد مي شود:
    1- اثر پايين آوردنده چربي خون كه باعث جلوگيري از تنگ شدن عروق قلبي و در نتيجه جلوگيري از بيماري هاي قلبي و سكته مي شود.www.zibaweb.com
    2- اثر كاهش كلسترول خون كه اين اثر مانند اثر قلبي در جلوگيري از تنگ شدن عروق و مشكلات قلبي عروقي موثر است .
    3- سير مي تواند به طور ضعيف قند خون را كاهش دهد، بنابراين مي تواند در رژيم افراد مبتلا به بيماري قند قرار گيرد.
    4- سير هم چنين داراي اثر كاهش فشار خون است. البته بايد توجه كرد كه سير نمي تواند فشار خون هاي بالا را مهار كند بلكه در صورت مصرف مداوم به خصوص فراورده هاي دارويي آن تا حدي فشار خون كاهش مي يابد .
    5- تركيبات سير مي توانند از چسبندگي پلاكت ها جلوگيري كرده و با اين اثر به اصطلاح عاميانه در كاهش غلظت خون و در جلوگيري از امراض قلبي و عروقي موثر باشد. البته تحقيقات جديد، اثرات ضد ميكروب ، ضد ويروس ، ضد سرطان و چندين خاصيت ديگر سير را كه از قديم به ان معتقد بوده اند، اثبات كرده و به همين دليل سير از قديم به عنوان يك ماده ي غذايي و دارويي باارزش مصرف بسيار زياد داشته و در حال حاضر نيز روز به روز به مصرف آن اضافه مي شود .
    نكته بسيار مهم ديگري كه مورد سوال بسياري از مصرف كنندگان سير است اين كه بعضي افراد مي پرسند آيا مي توان حبه ي سير را بدون جويدن بلعيد تا هم بوي كم تري در دهان ايجاد كند و هم از خواص آن بهره مند شوند بايد گفت كه تمام مواد موجود در گياهان، در سلول هاي آن نگه داري شوند. شرط خروج اين مواد از سلول ها له شدن يا پاره شدن و يا شكستن ديواره ي سلول هاست بنابراين تا وقتي كه گياهان به صورت له شده و يا پودر (خرد يا آسياب شده) مورد مصرف قرار نگيرند. مواد موثر آن ها در بدن استخراج نشده و قسمت اعظم آن دفع مي شود. بنابراين هر چه سير بيش تر له شود مواد بيش تري از آن در بدن آزاد مي شود و در صورتي كه به صورت حبه يا تكه هاي بزرگ مصرف شود، كمترين مقدار مواد موثر آن به بدن مي رسد .
    نكته ي ديگر اين كه براي از بين بردن كامل بوي سير از دهان راهي وجود ندارد چون تركيبات گوگردي سير پس از وارد شدن به بدن و خون از راه ريه ها و پوست بدن دفع مي شود و ارتباطي به دهان ندارد يعني تركيبات گوگردي كه مسئول بوي سير هستند در بازدم از ريه و با عرق بدن خارج مي شوند لذا فقط بعضي مواد و يا خوش بو كننده ها مي توانند به طور موقت و جزئي بوي دهان را تغيير داده و يا كمي بوي سير را كاهش دهند
    http://daneshnameh.roshd.ir/
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    خواص درمانی کرفس
    خواص درمانی کرفس
    کرفس دارای خواص بسیاری می باشد،آیا از خواص درمانی این سبزی آگاهی دارید؟

    كرفس سلطان سبزی*هاست و تمام بخش*های این گیاه مفید و شفابخش است.
    دانشمندان بر این عقیده*اند كه:
    * كرفس بهترین ماده غذایی برای برطرف كردن عفونت مجاری ادرار و اسید اوریك بالا از طریق ضدعفونی مجاری ادراری است،همچنین وجود روغن*های فرار در كرفس علاوه بر ایجاد عطر خوشایند این گیاه،باعث گشاد شدن مجاری كلیه می*شوند و دفع اسید اوریك را تسهیل می*كند.

    * تجربه نشان داده است كه كرفس و غذاهای حاوی آن بوی بد دهان را از بین می*برد كه احتمالاً به دلیل تركیب موادی كه در معده تولید می*شوند با مواد معطر كرفس است.این گیاه حاوی ویتامین (ث) زیادی است و به همین دلیل مصرف آن به تقویت لثه ها كمك كرده و از بروز بیماری اسكوربوت پیشگیری می*كند.مصرف كرفس همچنین به افراد كم خون،توصیه می*شود.

    * اسیدهای چرب فرار موجود در این گیاه،محرك اشتهاست.

    * پتاسیم موجود در كرفس علاوه بر تحریك ادرار باعث كاهش فشار خون می*شود و به همراه گوگرد موجود در آن بیش از همه برای بیماران مبتلا به نقرس و افرادی كه از دردهای مفصلی و روماتیسم رنج می برند، توصیه می*شود.

    * این گیاه دارای خاصیت ضدمیكروبی است و در بهبود آسم و سرماخوردگی*های ریوی مناسب است.آب كرفس به صورت غرغره برای رفع گلو دردهای خشك به دلیل خاصیت ضدعفونی كننده اش مفید است.همچنین آلودگی میكروبی ضعیف در روده نیز در اثر تریپین از بین می*رود.

    * این گیاه حاوی درصد بالایی فیبر است،بنابراین ملین بسیار مناسبی به شمار می*آید و مصرف برگ و ساقه های كرفس در مورد كسانی كه از ناراحتی های گوارشی نظیر یبوست رنج می*برند بسیار نافع است.

    * كرفس همچنین ضد نفخ است و تب را پایین می*آورد.مصرف آن به خصوص به افراد درگیر با بیماریهای قلب و عروق و بالا بودن چربی*های خون بسیار توصیه می*شود،این گیاه از تصلب شرائین جلوگیری می*كند.

    * ویتامین B6 و اسید پانتوتنیك موجود در آن به همراه منیزیوم و كلسیم اثر مثبتی در تقویت ماهیچه ها داشته و دارای اثرات شگرف در آرامش روانی است.

    * نقش بسیار موثر دیگر این گیاه،تاثیر آن در كاهش وزن است؛به حدی كه افرادی كه از 1 لیوان عصاره كرفس به همراه لیموترش به شكل هر روزه یا یك روز در میان در زمان استفاده از رژیم*های كاهش وزن،بهره برده*اند،یك تا دو كیلوگرم كاهش وزن علاوه بر میزان عادی داشته اند.

    * در برخی از متون به اثرات مثبت كرفس در تقویت نیروی جنسی مردان اشاره شده است، البته این موضوع تاكنون به اثبات نرسیده است.

    * این گیاه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی آنتی اكسیدان از سوی محققین آمریكایی به عنوان یكی از ده ماده غذایی كه می تواند با سرطان مقابله كند،نام برده شده است.همچنین مصرف آن به شدت به افراد درگیر با سنگ كلیه و سنگ های مجاری ادراری توصیه می*شود.

    * جوشانده این گیاه،گرفتگی صدا را درمان می*كند و برای سرمازدگی مفید است.این گیاه حاوی فسفر بوده و در تقویت حافظه و ازدیاد هوش كارآمد است.در نسخ قدیمی به نقش افزایش دهنده شیر مادر، توسط این گیاه اشاره شده است.

    * تخم كرفس نیز دارای خواص مفید بی شماری است.تخم این گیاه حاوی كلسیم بالاست كه ممكن است نقش مهمی در كاهش فشار خون ایفا كند،

    * این تخم ادرارآور بوده و یكی از بهترین داروها برای پاك كردن اسید اوریك در بدن است؛

    * از این رو برای درمان نقرس و آرتروز و روماتیسم مناسب است.البته دانه كرفس در مواردی موجب سقط جنین می شود و به همین دلیل در دوران بارداری منع مصرف دارد.

    * خوردن كرفس برای بیماران مبتلا به صرع نیز مضر است زیرا حملات آنها را تحریك می*كند. همچنین در افرادی كه به ورم كلیه مبتلا هستند،منع مصرف دارد.

    * انواع كوهی این گیاه علاوه بر خاصیت ضددرد و التهاب،اثر كاهنده ای بر ترشح اسیدهای معده دارد.دانشمندان دریافته اند كه مصرف گیاه كرفس كوهی ترشح اسید معده را كاهش می دهد و توصیه می*كنند كه افرادی كه از ترشح زیاد اسید معده رنج می*برند و به اصطلاح به زخم معده دچار هستند با وجودی كه منع مصرف سبزیجات خام وجود دارد،به مصرف كرفس كوهی بپردازند. همچنین یكی از پزشكان به نام لئونس كارلیه (LEOCE CARLIER) برای درمان سرمازدگی،پاشویه و حمام گرم كرفس را تجویز و توصیه می*كند.

    گردآوری: گروه سلامت *****
    www.seemorgh.com/health
    منبع:hamshahrionline.ir
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    گیاه جادویی زنان
    ویتاگنوس را گیاه زنان می نامند . اولین مورد گزارش شده از مصرف آن توسط بقراط بوده که از خوابانده آن در شراب در جهت کنترل.........
    پنج انگشت و پیشگیری

    ویتاگنوس را گیاه زنان می نامند . اولین مورد گزارش شده از مصرف آن توسط بقراط بوده که از خوابانده آن در شراب در جهت کنترل خونریزی بعد از زایمان استفاده کرده است.پنج انگشت در پیشگیری از

    اختلالات قاعدگی ،پریود دردناک ،قطع غیر طبیعی پریود ،اختلال در زمان و مقدار خونریزی ، نارسایی زودرس تخمدان وعوارض حین یایسگی موثر می باشد.



    پنج انگشت( Vitex agnus castus ( Chaste tree

    خانواده:

    Verbenaceae

    مشخصات:

    درختی است با برگهای پنجه مانند و گلهای بنفش که بعد از فصل گرده افشانی میوه ای قهوه ای پررنگ می دهد .

    پراکندگی:

    در بستر رودها و مناطق پست ودره ها دیده می شود.

    بخشهای مورد استفاده:

    میوه

    ترکیبات شیمیایی:

    لیمونن Limonene سینیول Cineole از Essential oils

    کاستیکان Castican اورینتین Orientin ایزووایتکسین Iso vitexin از Flavonoids

    اگنوزید Agnuside ایوکوبین Eucubin از Iridoidglycosides

    خواص:

    با تاثیرگذاری بر محور مرکزی ترشح هورمون در بدن یعنی هیپوتالاموس-هیپوفیز با افزایش LH و کاهش FSH تاثیرات خود را اعمال میکند .

    تنظیم پریود: با افزایش ترشح پروژسترون به استروژن باعث بهبود عملکرد تخمدان می گردد . لذا اختلالات پریود را کاهش می دهد.

    تنظیم ترشح پرولاکتین: در افزایش ترشح پرولاکتین با اتصال مستقیم بر روی گیرنده های دوپامینی منجر به کاهش ترشح پرولاکتین می شود.از اختلالات ***** حین پریود جلوگیری کرده باعث افزایش ترشح شیر از ***** شده ومنجر به افزایش سایز ***** می شود.

    کاهش علایم یایسگی: با بهبود ترشحات هورمونی از میزان عوارض حین یایسگی کم می کند و علی الخصوص از گرگرفتگی می کاهد.

    مهار فیبروم رحم: از رشد فیبروم در جدار رحم جلوگیری می کند.

    موارد مصرف:

    پیشگیری

    قاعدگی دردناک: با تنظیم هورمونهای زنانه از بروز پریود دردناک پیشگیری می کند.{(خوراکی) کمکی}

    اختلالات پریود: بواسطه تعدیل نسبت پروژسترون به استروژن از بوز اختلالات پریود جلوگیری می کند.{ (خوراکی) کمکی}

    درمان

    نارسایی تخمدان(Corpus Luteum insufficiency): در مواردی که تخمدان قادر به تخمک گذاری نمی باشد با اصلاح نسبت پروژسترون به استروژن باعث افزایش عملکرد تخمدان و بهبود تخمک گذاری می شود. {(خوراکی) کمکی}

    پریود دردناک: با مکانیسم فوق از درد پستانها ورم ودرد بدن در حین پریود می کاهد. {(خوراکی) معادل}

    اختلالات پریود: باعث درمان قطع شدن غیر طبیعی پریود/ افزایش یا کاهش میزان خونریزی / واختلال زمان بروز پریود می شود. {(خوراکی) کمکی}

    افزایش ترشح پرولاکتین: مخصوصا" اگر توام با اختلال پریود باشد موثر است.{( خوراکی) کمکی}

    اندومتریوز: در موارد خفیف اندومتریوز اثرات مثبت ان گزارش شده است. {(خوراکی) کمکی}

    - گرگرفتگی و عوارض یایسگی: باعث کاهش علایم یایسگی بخصوص گرگرفتگی می شود. {(خوراکی) معادل و کمکی }

    موارد منع مصرف و احتیاط:

    در کسانیکه سابقه حساسیت پوستی دارند احتمال بروز ضایعات پوستی بیشتر است.

    در مواردی که بعد از زایمان مصرف شود زمان شروع اولین پریود را جلو می اندازد.

    مصرف در دوران بارداری:

    بعلت اثرات قاعده اوری ان ممنوع می باشد.

    مصرف در دوران شیردهی:

    با رعایت احتیاط مجاز است.

    توجه:
    درمان با ویتاگنوس بسیار طولانی مدت می باشد برای مثال برای درمان قطع شدن غیر طبیعی پریود حدود 5/1 سال زمان لازم است ولیکن علایم بهبودی در عرض یک یا دو سیکل قاعدگی بروز می کند.


    تهیه و ترجمه: دکتر محمد رضا رضوانی ـ گروه سلامت *****
    اختصاصی ***** www.seemorgh.com/health
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: داروخانه گیاهی

    خواص رازیانه
    خواص رازیانه
    رازیانه گیاهی دوساله که تا ارتفاع 2 متر رشد می*کند و ریشه دوکی شکل دوشاخه دارد. رازیانه ضد نفخ،خلط آور ،ضد اسپاسم و آرامش*بخش می*باشد و ....





    رازیانه و پیشگیری

    رازیانه در پیشگیری از بروز:

    * اختلالات ناشی از نفخ و بیماریهای عصبی، بخصوص در بیماری روده تحریک پذیرIBS
    * اختلالات پریود و پریود دردناک
    * التهابات مجاری تنفسی و تجمع خلط حین بیماریهای تنفسی
    موثر میباشد.


    خانواده:
    (Umbelliferaeapiaceae)
    مشخصات:
    گیاهی دوساله که تا ارتفاع 2 متر رشد می*کند و ریشه دوکی شکل دوشاخه دارد. برگها دارای غلاف گوشتی ضخیم و ساقه آغوش بوده و خوراکی می*باشند. گل*ها درون گل آذین چتر مرکب قرار دارند. جام گل دارای 5 گلبرگ زردرنگ میباشد. میوه شیزوکارپ تخم مرغی ودارای رگه*های برجسته طولی می*باشد.
    گیاه ندرتاً خودرو می*باشد و اکثراً کشت می*شود. زمان جمع آوری گیاه طی ماههای مرداد تا آبان می*باشد.
    عسل (شهد) گیاه دارای خواص خلط آوری و ضد احتقان دستگاه تنفسی می*باشد.

    پراکندگی:
    در جنوب اروپا. شمال آفریقا و جنوب غربی آسیا کشت می*شود.
    در ایران در استان گلستان. مازندران. کردستان وخراسان کشت می*گردد.

    بخشهای مورد استفاده:
    میوه

    ترکیبات شیمیایی:
    انتول(قسمت موثر اصلی) فنشون. کامفن. لیمونن. استراگول وفلاندرن

    خواص:
    ضد نفخ: مخصوصاًدرنفخ با منشاء روده*ای
    خلط آور ملایم: مخصوصاً برای اطفال
    ضد اسپاسم :منجر به کاهش درد حین پریود می*گردد. (اثر قابل توجه و در حد داروهای ضد التهاب غیر استروییدی NSAIDS دارد. )
    آرامبخش
    افزایش دهنده ترشح شیر مادر
    کاهش التهاب غشاء مخاطی دستگاه تنفسی
    متسع*کننده نای و برونشها
    اثرات ضد میکروبی معادل پنی سیلین و تتراسایکلین دارد
    ضد التهاب پلک و ملتحمه


    موارد مصرف:

    1- پیشگیری
    * منجربه کاهش موارد بروز عوارض ناشی از نفخ می*گردد.
    * از دفعات بروز پریود دردناک کم نموده و نیز باعث کاهش شدت علایم میگردد.

    2- درمان
    * در درمان علامت بیماری روده تحریک پذیرIBSبا کاهش نفخ و آرامبخشی موثر است. مخصوصاً وقتی توام با زیره مصرف گردد طعم تند زیره را کاهش می*دهد. {(خوراکی)معادل}
    * بعنوان گشاد کننده مجاری تنفسی. خلط آور وکاهنده التهاب مجاری تنفسی در برونشیت مصرف میگردد. {(خوراکی)کمکی}
    * دراسهال شیرخواران جهت جایگزینی مایعات و آرامبخشی مصرف دارد. {(خوراکی)کمکی}
    * در درمان پریود دردناک و اختلالات منجر به قطع پریود مصرف می*گردد. {(خوراکی)کمکی}
    * در مواردی که ترشح شیر کم می*باشد تجویز می*گردد. {(خوراکی)معادل}

    تداخلات دارویی:
    در مطالعات جانوری باعث کاهش 50 % جذب سیپروفلوکساسین از روده می*گردد.
    مصرف در دوران بارداری:
    بعلت اثرات قاعده آوری ممنوع می*باشد.

    مصرف در شیر دهی:
    در دوره*های کوتاه مدت از فرآورده*های تغلیظ شده مجاز است.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

صفحه 3 از 25 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما