نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree69Likes

موضوع: خورش میگو

نمایش نتایج: از 49 به 55 از 55
صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 4567
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    961
    میزان امتیاز
    156
    پسند شده
    3878
    پسند کرده
    3235

    ویترین مدال ها

    خوراک میگو با ترکیب میگو وقارچ و سیب زمینی و پیاز و سیر و رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه
    باران67, Behjat, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    232
    پسند شده
    2765
    پسند کرده
    118
    دوپیازه میگو با دستور ستاره سربی عزیز در صفحه اول
    بسیار عالی بود و راحت مناسب ایام خونه تکونی
    نام: PicsArt_۰۳-۰۱-۱۱.۲۵.۳۷.jpg نمایش: 443 اندازه: 103.2 کیلو بایت
    مامان غزل, باران67, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    551
    دوستان میگو پز و میگو خور بفرمایید که وفتی میگو را می خورید سفت هست ؟
    من میگو میپزم سرخ می کنم و احساس میکنم هنوز سفت هستن با اینکه حسابی سرخشون می کنم

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تارا16 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    531
    میزان امتیاز
    228
    پسند شده
    2477
    پسند کرده
    2813
    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین2010 نمایش پست ها
    دوستان میگو پز و میگو خور بفرمایید که وفتی میگو را می خورید سفت هست ؟
    من میگو میپزم سرخ می کنم و احساس میکنم هنوز سفت هستن با اینکه حسابی سرخشون می کنم
    عزیزم سرخ کردن میگو بیشتر از دو تا سه دقیقه باعث سفت شدنش میشه کلا زمان پخت میگو باید کوتاه باشه هر چی بیشتر روی حرارت باشه بیشتر سفت و لاستیکی میشه
    قیمه
     
    باران67, sita-golam, نازنین2010 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    155
    پسند شده
    1255
    پسند کرده
    1221
    نام: PicsArt_11-16-08.37.43.jpg نمایش: 187 اندازه: 71.4 کیلو بایت
    این نوعی خوراک میگو
    پیازچه خردشده رو د، روغن تفت داده+ سیر و زنجبیل ریز خرد شده+ میگو +سس( سس کچاب+سس سویا+ ا ق چ نشاسته ذرت+ کمی عسل+ نمک وفلفل قرمز) که در کمی آب حل کردیم و5 دقیقه روی حرارت هم زده تا سس غلیظ شود و میگو هم بپزد، البته من عسل استفا ده نکردم چون طعم شیرین دوست نداریم دستورش رو از یه سایت آشپزی برداشتم
    باران67, mitra40, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    1258
    پسند کرده
    811
    فایل پیوست 236468
    سلام جایی براش پیدانکردم میذارم اینجا,میگورو اول توابجوش روگاز چنددقیقه گذاشتم بوی زحمش رفت,بعدم توی نمک وزردچوبه وزعفرون دم کرده انداختم تا ماهیارو سرخ کنم بعدم توهمون روغن ماهی سرخ کردم,بادمجونارو هم سرخ کردم ولای هر ورق بلدمجون یه میگوگذاشتم وباخلال فیکس کردم روشم زیتون گذاشتم خوشمزه بود ,سبزی پلوهم گذاشته بودم هم خالی خوب بود هم باسبزی پلو
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    m1361 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    گفته بودی که چرا محو تماشای منی*آنچنان محو که یک دم مژه بر هم نزنی
    مژه بر هم نزنم تا که زدستم نرود*ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    970
    پسند شده
    8313
    پسند کرده
    9156
    نام: 1492439438544.jpg نمایش: 131 اندازه: 105.0 کیلو بایت

    دو پیازه میگو

    .
    برای دوپیازه میگو حدود سه چهار تا پیاز درشت ، رو خرد کردم.(من برای این غذا پیازها رو خیلی ریز خرد میکنم). .
    بعد که پیاز ها طلایی شد .کمی زرد چوبه زدم و
    میگوهای پاک شده (حدود چهارصد گرم میگوی پاک شده) رو اضافه و کمی سرخ کردم. میگو رو خیلی زیاد سرخ نکنید چون گوشتش سفت میشه.ادویه و کمی شنبلیله زدم.
    گوجه رنده شده و یک قاشق چایخوری رب گوجه رو هم ریختم و گذاشتم تا گوجه و رب سرخ بشن ...بعد کمی اب جوش ریختم و درب قابلمه رو بستم .
    باحرارت ملایم حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه لازم هست تا غذا جا بیفته.بعد هم نمک و فلفل و کمی گرد لیمو.
    این غذا با نان سرو میشه و چه بهتر که نان تنوری یا سنگک باشه
    hengamehh, m1361, zakizadeh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 4567
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما