نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3934Likes

موضوع: ☀ سفره های افطار،سحر و میهمانی های ماه رمضان☀

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 440
صفحه 3 از 55 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    اخه بدجنسها نمیگید اینجا من دلم میخواهد بروم افطاری بخورم با این همه سفره خوشگل
    واقعا خسته نباشید دسته همگی درد نکنه
    فرزانه بدو تنبلی نکن ما میخواهیم سفره خونه خودت رو ببینیم نه اینکه هر روز خونه مامان باشی ...نوش جان
    ..........
    من به ایدهای شهره گل یه چیزی اضافه کنم البته قبلا گفتم...
    روی خرما با دست کمی گلاب بپاشید بعد با پودر پسته و نارگیل تزئین کنید..
    و میتونید توی خرماهارو مغر گردو بگذارید طوری که اندازه نیم سانت از مغزها از سر خرما بیون بزنه بعد توی دیس بچینید ..مرتب و ردیفی بچینید خوشگل مشه
    من یادمه همشه سر افطاری خانه ما قران بود .....و سر سفره مادر بزرگم هم سماور بود ..که من عاشق این سماور کنار سفره هستم..خیلی نازه
    ......
    وسوسه نکنید منم سفره افطاری بندازم...از شانس کسی دور روبرم روزه نمیگیره چه کنم اخه ...ای مهمون میطلبم مهمون
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    اینم یه حلوای خوشمزه واسه سفره های افطاریتون




    مواد لازم:
    آرد گندم ۳۰۰ گرم
    روغن مایع ۱۷۵ گرم
    کره ۵۰ گرم
    شکر ۳۰۰ گرم
    محلول زعفران به میزان لازم
    آب ۵/۱ لیوان
    گلاب نصف لیوان
    طرز تهیه :
    آب شکر محلول زعفران و گلاب را تو قابلمه مخلوط کرده بعد بزارین رو گاز و بجوشه تا شکر حل شود. روغن را تو قابلمه بریزین و بعد از داغ شدن کره رو اضافه کنید تا کره اب شود ارد را الک کرده و تو روغن بریزین و روی حرارت ملایم مرتب آرد راتفت بدید تا سرخ شود و بوی ارد سرخ شده به مشام برسه و ارد کاملا قهوه ای شود. حالا ظرف ارد رو از روی حرارت بردارین تا کمی سرد بشه و شربت رو داغ داغ روی اردا بریزن وروی حرارت بزارین تا شربت جذب ارد بشه و فورا توی ظرف مورد نظر بریزین و تزیین کنین
    http://afsanjoon.blogfa.com/post-99.aspx


    قابل توجه مشهدی های عزیز:

    http://mazehayemandegar.blogfa.com/

  3. #19
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,248
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10627
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۰۴ در ساعت ۱۲:۰۹ بعد از ظهر
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    236

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    نقل قول نوشته اصلی توسط ارديبهشت
    من نميدونم چرا احساس ميكنم كاسترد خالي خوشمزه نميشه من هميشه زيرش موز و مغز گردو و كنجد ميذارم يا رو و زير ژله تا حالا خالي سر سفره نذاشتم شما كه خالي سرو ميكنيد ميشه بهم بگي چه اندازه شيرينش ميكني؟؟ :s6:
    اردیبهشت جان لطف داری خانمی
    من از دستور زیر استفاده کردم فقط مواد را دوبرابر کردم
    (کرم کاسترد
    مواد لازم :
    شير2 پيمانه
    نشاسته ذرت2 قاشق سوپخوري
    شكر نصف پيمانه
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    طرز تهیه :
    شير سرد، نشاسته ذرت و شكر را با هم حل كرده، تخم مرغ ها را اضافه كرده و خوب مخلوط مي كنيم. سپس روي حرارت ملايم قرار می ديم و به طور مداوم هم مي زنيم تا غليظ و مثل فرني بشه .
    بعد از اين كه به غلظت رسيد از روي حرارت بر مي داريم، وانيل يا هر اسانس ديگري كه تمايل داريم بهش اضافه مي كنيم و هم مي زنيم.این کرم کاستارد رو لای شیرینی دانمارکی و نان هایی به اسم پونچیک هم میذارن ... گاهی لای بعضی پیراشکی های شیرین هم از این کرم داره)
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۲ در ساعت ۰۹:۱۵ بعد از ظهر

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۸
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    111
    پسند کرده
    178

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    نقل قول نوشته اصلی توسط Roya
    اردیبهشت عزیز اجازه هست منم نظرم و بگم ؟ :s28: من همیشهکاسترد و خالی درست میکنم و هم خودم ، هم همسری خیلی از این دسر خوشمونمیاد ( چون ژلاتین نداره ) :s10: من برای 1 لیتر شیر 5 قاشق غذاخوری پودرکاسترد و 8-10 قاشق غذاخوری شکر می ریزیم اینکه گفتم 8-10 چون بعضی وقتاکه کاکائو میریزم 10 قاشق و در سایر موارد از 8 قاشق شکر استفادهمیکنم :32:
    رويا جون دوست مهربونم ممنون از پاسخت :43: من هم گاهي پودر كاكائو اضافه ميكنم حتي رنگهاي خوراكي و طعم البالو و طعمهاي ديگه اما هميشه همراه با چيز ديگه اي استفاده ميكنم حالا اينبار خالي هم ميذارم سرسفره :72:
    سهيلا جون ممنون از پاسخت من پودر كاسترد اماده دارم و فقط با شير و شكر مخلوط ميكنم اما دستورش همين ميشه كه شما ميگي البته ميذارم يخچال چند ساعت ولي فكر كنم خاليش براي سفره افطار داغ باشه هم بد نباشه :32:
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    لبخند بزن

  6. #22
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,083
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    1283
    پسند کرده
    219

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    منم امشب مهمون داشتم اینم از اینها :

    این سوپ جو با شیر بدون تزیین



    اینم مثلا ژله ی رنگین کمانه که چون خیلی دیر خبر دادن میان فقط 3 رنگشو تونستم درست کنم ... تازه تو قالب هم نذاشتم چون هنوز سختمه برگردوندنش





    اینم که دیگه معرف حضورتون هست ... شوید باقالی با گوشت

    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    اینم یه نوع تزیین خرما واسه سفره های افطار
    دست پیچ خرما :



    مواد لازم :
    خرما 125 گرم -
    ارد 5/1 پیمانه
    -کره 2/1 پیمانه
    - پودر قند 4/1 پیمانه
    -زرده تخم مرغ 1 عدد
    - شیر ۴/۱ پیمانه
    - گردو 4/1 پیمانه
    طرز تهیه :
    کره و پودر قند را با هم مخلوط کنین با همزن بزنین تا کاملا لطیف بشه بعد زرده و وانیل رو اضافه کنین شیررا کم کم اضافه کنین و در اخر ارد را الک کنین هم بزنین تا کاملا لطیف بشه ولی زیاد ماساژندید چون روغن میندازه هسته خرمارو دربیارین جاش مغز گردو بزارین
    خمیرو لای کاغذ روغنی باز کنین به قطر 3 میلی به شکل مربع برش بزنین بعد خرما را لای اون بزارین و بپیچین یا اینکه خمیر رو لای کاغذ که باز کردین به کمک چاقو به صورت نوارهای باریک در بیارین و به صورت + دور خرما بگیرین بع بزارین تو سینی فر روشو مخلوط زرده تخم مرغ و شیر بزنین و من با شکلات چیپسی تزیین کردم شما با هرچی دوست داشتین در فر با حرارت 140 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه تا روش طلایی بشه البته اگه به صورت نوار دور خمیر گرفتین 10 تا 15 دقیقه تو فر باشه




    http://afsanjoon.blogfa.com/post-100.aspx
    مامان حدیثه و mitra40 این نوشته را پسندیده.


    قابل توجه مشهدی های عزیز:

    http://mazehayemandegar.blogfa.com/

  8. #24
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    3853
    پسند کرده
    2798

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    ازدوز پنیر یا ناپلئونی پنیر البته با مقداری تغییرات که یاد گرفتم.متاسفانه یادم نیست چه کسی آموزش داده
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۰۴ در ساعت ۱۲:۵۳ بعد از ظهر
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 55 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما