نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3151Likes

موضوع: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 482
صفحه 3 از 61 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    176
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mery
    مرسي آتي جون...ببخشيد اون سبزي معطر سبزي خاصيه؟
    بله مري جون اون گرداليه پنيره. مخلوطي از پنير تبريز ، پنير خامه اي، ماست چكيده، سبزي خشك معطر و سياه دونه كه با دست گردالي شده و توي گردوي خرد شده غلطوندمش.
    مري جون سبزي خاصي نيست. ترخون، مرزه، نعنا و ... رو ميتوني استفاده كني.
    اگه طعم زيره رو دوست داري از اونم ميتوني استفاده كني.
    به جرم وسوسه
    چه طعنه ها که نشنیدی حوا!
    پس از تو همه تا توانستند آدم شدند...

    چه صادقانه حوا بودی...

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10425
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    دست همگی درد نکنه با این سفره های رنگین :22: و ممنون از تعریفاتون با اون کیفیت عکس سفره من ........... :maskhare:

    یه توضیح کوشولو برای دوستایی که در مورد قالب کتلت سوال کرده بودن .... البته میدونم همتون بلدین هاااااا ..........

    ولی به هر حال توضیح اینکه :s3: :

    این دو تا از قالبهای منه که تقریبا تو همه فروشگاههای لوازم قنادی میشه پیداشون کرد ... جنسشون هم استیل میبااااااااشد.


    روغن تو ماهی تابه خوب داغ میشه بعد قالبها رو میذارم تو روغن و با قاشق همه جای قالبها رو روغنی میکنم ....... خوب که روغنی شد مواد کتلت رو می ریزم توش بعدشم صبر میکنم تا مواد کتلت خوب خودشو بگیره :32: و یکم سرخ بشه بعد با یه کارد کوچولو دور تا دور کتلت هارو از قالب یه کم جدا میکنم و قالب رو با انبر بر میدارم ..... میذارم یه کم اونورتر تو ماهی تابه و دوباره توشو از مواد کتلت پر میکنم ........ و تکرار ........ یک طرف کتلت ها که سرخ شد برش میگردونم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه ....... همین ..... امیدوارم توضیحاتم کامل باشه ........
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۲ در ساعت ۰۹:۱۰ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #19
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10425
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۰۴ در ساعت ۱۲:۰۹ بعد از ظهر
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #20
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    اردیبهشت عزیز، رهایی جون، رویا خانومی، مرجان عزیز و همه ی دوستان دیگه از محبتتون خیلی ممنونم، جدا شرمنده م کردین.
    رویا جون سفره هاتون رو من خیلی خیلی دوست دارم، همه چیز در نهایت سلیقه و دقت و حوصله ست. به خصوص عاشق اون ساتن صورتی وسط سفره م :s16:
    نه مرجان جونم من نی نی ندارم خوشبختانه :s3: ... با داشتن نی نی واقعا باید سخت باشه عزیزم حق با توئه :s8:
    اردیبهشت جونم شرمنده من از دیروز که از خونه رفتم بیرون تا همین الان برنگشتم! الان هم اومدم یه سک سک کنم و بدوام برم یه جای دیگه افطاری دعوتم! ببخش که دیر شد جواب دادنم.
    نه عزیزم رولت خراب نمی شه فقط یک ساعت قبل از سرو از فریزر درش بیار و برش بزن و بذار بیرون بمونه تا نرم بشه. اگه تو فریزر نره خوب برش نمی خوره. تو یکی- دو ساعت حتی کامل یخ نمی زنه...
    واسه ی سوپ من یکی-دو لیوان آب مرغ رو با دو-سه لیوان آب و یه دونه عصاره ی فشرده ی مرغ (مگی یا الیت یا گالینابلانکا یا هر چی!) می ذارم حسابی قل قل کنه واسه خودش (اگه همه ش آب مرغ باشه که چه بهتر! اما من همیشه واسه غلظتش بهش عصاره رو اضافه می کنم فقط حواستون باشه که وقتی عصاره می ریزین نمک غذا معمولا کافی می شه یا کمتر لازم می شه) بعد جوی پرک رو بهش اضافه می کنم و یه ساعتی که ریز جوش زد بهش هویج رنده شده اضافه می کنم و بعد از نیم ساعت هم قارچ خرد شده و بعد از یه ربع-نیم ساعت دیگه هم دو-سه لیوان شیر. شعله رو زیاد می کنم که جوش بیاد بعد کم می کنم و می ذارم نیم ساعتی بمونه تا جا بیفته. آویشن هم می زنم بهش. به همین سادگی، به همین خوشمزگی!

    مسقطی
    مسقطي یا موشکوفی

    مدیران محترم سایت به خدا الان خیلی خیلی عجله دارم، بعدا میام دستورها رو با عکس مربوطه به بخشای خودشون منتقل می کنم :35:
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۰۴ در ساعت ۱۲:۱۲ بعد از ظهر

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    236

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    نقل قول نوشته اصلی توسط ارديبهشت
    من نميدونم چرا احساس ميكنم كاسترد خالي خوشمزه نميشه من هميشه زيرش موز و مغز گردو و كنجد ميذارم يا رو و زير ژله تا حالا خالي سر سفره نذاشتم شما كه خالي سرو ميكنيد ميشه بهم بگي چه اندازه شيرينش ميكني؟؟ :s6:
    اردیبهشت جان لطف داری خانمی
    من از دستور زیر استفاده کردم فقط مواد را دوبرابر کردم
    (کرم کاسترد
    مواد لازم :
    شير2 پيمانه
    نشاسته ذرت2 قاشق سوپخوري
    شكر نصف پيمانه
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    طرز تهیه :
    شير سرد، نشاسته ذرت و شكر را با هم حل كرده، تخم مرغ ها را اضافه كرده و خوب مخلوط مي كنيم. سپس روي حرارت ملايم قرار می ديم و به طور مداوم هم مي زنيم تا غليظ و مثل فرني بشه .
    بعد از اين كه به غلظت رسيد از روي حرارت بر مي داريم، وانيل يا هر اسانس ديگري كه تمايل داريم بهش اضافه مي كنيم و هم مي زنيم.این کرم کاستارد رو لای شیرینی دانمارکی و نان هایی به اسم پونچیک هم میذارن ... گاهی لای بعضی پیراشکی های شیرین هم از این کرم داره)
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۲ در ساعت ۰۹:۱۵ بعد از ظهر

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    178

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    نقل قول نوشته اصلی توسط Roya
    اردیبهشت عزیز اجازه هست منم نظرم و بگم ؟ :s28: من همیشهکاسترد و خالی درست میکنم و هم خودم ، هم همسری خیلی از این دسر خوشمونمیاد ( چون ژلاتین نداره ) :s10: من برای 1 لیتر شیر 5 قاشق غذاخوری پودرکاسترد و 8-10 قاشق غذاخوری شکر می ریزیم اینکه گفتم 8-10 چون بعضی وقتاکه کاکائو میریزم 10 قاشق و در سایر موارد از 8 قاشق شکر استفادهمیکنم :32:
    رويا جون دوست مهربونم ممنون از پاسخت :43: من هم گاهي پودر كاكائو اضافه ميكنم حتي رنگهاي خوراكي و طعم البالو و طعمهاي ديگه اما هميشه همراه با چيز ديگه اي استفاده ميكنم حالا اينبار خالي هم ميذارم سرسفره :72:
    سهيلا جون ممنون از پاسخت من پودر كاسترد اماده دارم و فقط با شير و شكر مخلوط ميكنم اما دستورش همين ميشه كه شما ميگي البته ميذارم يخچال چند ساعت ولي فكر كنم خاليش براي سفره افطار داغ باشه هم بد نباشه :32:
    لبخند بزن

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    ممنونم از لطف همتون من در مقابل هنرمندهای اینجا اصلا هنری ندارم و هر جی یاد گرفتم از هنرمندهای اینجا و آشپزانلاین و نی نی سایته.
    خمیر گل سوسیسی همون خمیر رولتی که به شکل گیسو هست، هستش که دستورش رو از بهارگل توی نی نی سایت یاد گرفتم که خمیری بسیار راحته و کار کردن باهاش خیلی آسونه در واقع خمیرش رو اول برای درست کردن اون رولت به شکل گیسو درست کردم و دیدم چون کار کردن با خمیرش خیلی راحته با اون خمیر گل سوسیسی هم درست کردم..........این هم طرز تهیه اش:
    مواد براي خمير
    آرد 1 تا 2 پيمانه
    شير ولرم نصف ليوان+ نمك كمي
    روغن مايع 5 قاشق غذاخوري
    بكينگ پودر 2 قاشق غذا خوري سر صاف
    شير ولرم را درون ظرفي ريخته نمك و بكينگ پودر و روغن رااضافه كرده ارام ارم ارد را ميريزيم و تا جايي كه خمير به دست نچشبه.خمير را به صورت گوله در اورده و مدل نونوایی ها اونو ورز میدیم که این کار دستهای همسرتون رو میطلبه! ( البته واسه من که اولین بار بود خمیر درست میکردم اینجوری بود واسه شماها که تو این کار استادید مطمئنا فرق میکنه) بعد روي ميز كمي ارد پاشي شده خمیر رو به صورت گل سوسیسی که آموزشش صفحه اول این تایپیک هست یا هر شکل دیگه ای اونها رو درمی یاریم بعد به مدت نيم ساعت تا 40 دقيقه ميگذاريم تا طلايي بشه در طبقه وسط با حرارت 175

    راستی یک نوع سوپ شیر بسیار راحت و خوشمزه هم درستیده بودم که مورد پسند همه واقع شد :s3:

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    388
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    Red face re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    دوستای گلم یه دنیا شرمنده م که دیر جواب میدم :s1:
    الان از طریق بهار گلی فهمیدم این همه به من لطف داشتین و برام پست گذاشتین یه دنیا ممنونم :72: :72:
    رویا جان حتما این کارو بکن عزیزم مطمئنم مرغ شما صدبرابر لذیذتر و خوشگل تر از مال من میشه :32:
    مری جان پس من چی بگم که از دیدن سفره شما چشام از حدقه زد بیرون..اون ژله هه هنوز داره بهم چشمک میزنه هاا :43:
    ازی جون و اتی جون مرسی از لطفتون :72: سالاد قیفی هم دستورش اینه (از ناردونه در سایت سفره خونه)(سالاده عزیزم که مثه قیف پیچیده می شه)
    سالاد قیفی

    مواد لازم



    کالباس گرد و درشت : 500 گرم

    کنسرو ذرت : یک قوطی

    سیب زمینی ریز شده و سرخ شده: 2 عدد متوسط

    خیارشور ریز شده: یک پیمانه

    آویشن : یک قاشق چایخوری

    سینه مرغ ریز شده : 3 پیمانه

    سس مایونز: یک پیمانه

    نمک و ابلیمو: مقداری

    جعفری: چند شاخه



    طرز تهیه

    همه مواد رو به غیر ازکالباس با هم مخلوط کنید ( توجه داشته باشید که حتما مواد رو ریز خرد کنید تا حسابی باهم قاطی بشن )

    کالباس ها رو مثل قیف رول کنید و تهش رو باجعفری ببندید بعد از مواد سالاد توش رو پرکنید ، برای راحتی کار وقتی کالباس رو میخرید از فروشنده بخواهید اونها رو نازک برش بزنه

    کیک گوشت دستور نجما جونه
    مامان سارا ی عزیز بار اول مرغو بدون فویل گذاشتم طبقه دوم و تو ظرف پیرکس ولی روشش خیلی برشته شد چون دمای فر من کلا زیاده و 180هم براش زیاد بود
    ولی بار دوم یک ساعت با فویل و یک ساعت بدون فویل گذاشتم :72:
    اردیبهشت جان لطف داری گلم اون ماهیه حلوا ی گندمه که به صورت ماهی دراوردم ( با قالب ماهی)ایده دوستم تو سایت سفره خونه هست
    دیگر دوستای گلم از لطف همه تون خیلی ممنونم و می دونم کارام به پای هنرهای شما نمی رسه :72:

    مامان کیانا کاراتون حرف نداره خیلی قشنگ و با سلیقه چیده شدن
    منم دستور زرشک پلو با مرغتون رو می خوام و میشه بگین روی برنج رو با چی تزیین کردین>؟ :32: :25:
    زندگی ان زمان زیباست که ادمی بداند فکری برایش در هیاهوست ..

صفحه 3 از 61 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما