نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3911Likes

موضوع: ☀ سفره های افطار،سحر و میهمانی های ماه رمضان☀

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 439
صفحه 2 از 55 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,156
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    2004
    پسند کرده
    534

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    شیربرنج کاکائویی!
    همون شیربرنج معمولیه فقط وقتی می خواستم گلاب اضافه کنم یه خرده پودر کاکائو هم توش حل کردم و اضافه کردم! همین!
    درضمن توصیه می کنم شیربرنج رو با مربای بهارنارنج امتحان کنین، ما امتحان کردیم و کیف کردیم!
    Honey 93 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    372
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    حلوا در سوهان کنجدی :

    نام: halva dar sohan konjedi.jpg نمایش: 1289 اندازه: 105.3 کیلو بایت

    اول به یه میزان مساوی شکر و کنجد رو داخل قابلمه می ریزیم...( اگه مثلا شکر یه کاسه بود یه کاسه هم کنجد به این صورت ) با شعله متوسط...مرتب هم می زنیم

    بعد فویل آلومینیومی رو روی یه سطح صاف پهن میکنیم و کلشو با قلم مو و روغن مایع چرب می کنیم

    شکر و کنجد وقتی تبدیل به مایع شد از روی گاز برمیداریم اگه بیشتر بمونه شکر می سوزه

    بلافاصله تا سرد نشده مایع رو وسط فویل می ریزیم و فویل رو برمیگردونیم روش...مواظب باشید نسوزید چون بدجوری می سوزونه! با وردنه صاف میکشیم روی فویل تا هموار بشه...

    بعد همون موقع با چاقو برش می زنیم روی فویل...برای اینکه وقتی سرد بشه قابل شکل دهی نیست...

    وقتی سرد شد فویل رو برمیداریم و از جایی که با چاقو علامت خورده سوهانها رو میشکنیم...این از سوهان کنجدی...

    حلوا رو هم درست میکنیم .. هر کسی روشی داره...من از مامانم یاد گرفتم که آرد باید با آب و شکر میزان مساوی داشته باشه...آرد رو در ظرف می ریزیم و از همون اول روغن رو بهش اضافه میکنیم تا گلوله نشه...روغن به میزانی باشه که آرد در اون به راحتی هم بخوره...شل نشه ها! بعد همینجور هم می زنیم تا آرد قهوه ای کم رنگ بشه...وقتی به قهوه ای کم رنگ رسید آب رو که از قبل با شکر مخلوط کردیم و کمی گلاب و زنجبیل هم به اون اضافه کردیم داخل ظرف می ریزیم و با هم زن هم می زنیم ... در این مرحله آب به سرعت به خورد حلوا میره...هم میزنیم تا جایی که به اون سفتی مطلوب برسه..بعد از این حلوا میان دو تا از سوهان کنجدی ها می ذاریم و می چینیم توی ظرف...
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۲ در ساعت ۰۹:۰۰ بعد از ظهر
    hamedeh, فرشته .ب, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم شود...

    www.khatoonodowle.persianblog.ir

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    يخ در بهشت
    آرد برنج 100 گرم
    پودر نشاسته 150 گرم
    شکر 500 گرم
    گلاب نصف لیوان
    شیر یک لیتر ( حدود 4 لیوان)
    آب یک لیتر
    پودر پسته کمی
    طرز تهیه: پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل می*کنیم. در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل می*کنیم. سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می*گذاریم و مرتب هم می*زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. اگر هم نزنید، نشاسته و آرد برنج گوله گوله می*شوند. وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد، شکر و گلاب را اضافه می*کنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند. سپس یخ* در بهشت را در ظرفی ریخته و پس از سرد شدن آن* را برش می*زنیم و با پودر پسته تزیین می*کنیم. این دسر ایرانی بسیار خوشمزه است، به خصوص برای سفره افطار.

    اين دسر رو من براي افطار درست كردم. خيلي خيلي خوشمزه شده بود. پيشنهاد مي كنيم. حتما درست كنيد. چون هم راحته و هم خوشمزه. در ضمن بايد مرتب بهم بزنيد كه ته نگيره. (البته من تمام مواد رو نصف كردم كه براي 14 نفر كافي بود)
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]خدای من بهشتی دارد، نزدیک، زیبا، بزرگ و به گمانم دزوخی دارد کوچک و بعید و در پی دلیلی است که ببخشد ما را گاهی به بهانه یک دعا.[/HIGHLIGHT]

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    383
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    اردیبهشت جان کپه یه نوع غذای برنجی هست با کمی سیب زمینی البته من این غذا رو در یکی از مناطق اطراف یزد با کمترین امکانات درس کردم :s3:
    دستور اصلیش اینه که برات میزارم ولی ما همین جوری چشم بسته یه چیزهایی سر هم بندی کردیم 3پیمانه برنج و یکی تخم مرغ با دوتا سیب زمینی پخته رنده شده که اضافه کردیم با ادویه و نمک بعد با کمک یه کاسه اب که کنارمون گذاشتیم شروع به گپه کاری کردیم بعد هم وسطش رو با گوشت و فلفل دلمه ای پخته پر کردیم و در روغن فراوان طوری که تا بالای کپه رو بپوشونه سرخ کردیم البته قبل از اون در تخم مرغ زده شده زدیم که روش کمی طلایی بشه
    دسنور کپه:
    برنج 2 پیمانه
    تخم مرغ زده شده 1 عدد
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    پنیر پارمسان 50 گرم
    (من زعفران هم اضافه کردم)

    مواد داخل کپه
    گوشت چرخ کرده 125 گرم
    قارچ 100 گرم
    روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
    پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
    ریحان و ترخون و جعفری 3 قاشق غذا خوری
    رب گوجه 3 قاشق غذا خوری
    آب نصف پیمانه
    نمک و فلفل و ادویه
    آرد
    تخم مرغ زده شده 2 عدد
    پودر سوخاری


    طرز تهیه
    1- دو پیمانه برنج را بگذارید خوب بپزد تا کاملا له شود بعد از سرد شدن پنیر و 1 تخم مرغ کامل و 1 زرده و نمک اضافه کرده تا چسبندگی پیدا کند
    2-مواد داخل کوفته را هم که همه بلدین. آماده کنید
    3- دستتون را خیس کنید گلوله ای از مایه برنج را بردارید و وسطش مایه گوشتی بریزید و دوباره اونو گلوله کنید بعد ابتدا در آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بزنید و 1 ساعت جای خنک بزارید
    4- سپس کپه ها را در روغن سرخ کرده و نوش جان کنید

    *از کته گوجه نیز می توان استفاده کرد
    *مقدار پروتین این غذا 9 گرم چربی 8.5 گرم کربوهیدرات 38 گرم فیبر 2.5 گرم کلسترول 90 میلی گرم
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۳/۰۴/۱۷ در ساعت ۰۱:۰۲ قبل از ظهر
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    زندگی ان زمان زیباست که ادمی بداند فکری برایش در هیاهوست ..

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryamjoon
    مامان فاطي من اين دستور حلوا رو از آشپزآنلاين با دستور سحر جون گرفتم (البته با اجازه ايشون عين دستورش رو برات ميزارم) خودم هم ديروز درست كردن خيلي خوب شد البته من چون استكان هاي پايه بلند داشتم براي احتياط بعد از دو دقيقه پاياني 1 دقيقه ديگر هم تو مايكروفر گذاشتم خيلي هم سريع آماده ميشه اگه دوست داشتي شما هم تست كن.
    ((طرز تهیه حلوا در مایکروفر

    مواد لازم:
    شکر: 1 استکان
    آرد: 2استکان
    روغن مایع: 1استکان
    آب: یک سوم استکان
    گلاب: دو سوم استکان
    زعفران و هل

    طرز تهیه:
    ابتدا آب، شکر، گلاب و زعفران را با هم مخلوط می کنیم داخل مایکروفر، قدرت صد در صد یک دقیقه و نیم.( نباید بجوشه و غلیظ بشه، فقط شکر حل بشه. اگه کمی شکر مونده بود. با قاشق هم بزنید حل می شه)
    آرد و روغن مایع را مخلوط می کنیم و در مایکروفر قدرت صد در صد، 4 دقیقه زمان بعد یکبار به هم می زنیم. دوباره داخل مایکروفر با همان قدرت و 2 دقیقه زمان. از مایکروفر خارج کرده هل کوبیده را اضافه می کنیم. مخلوط می کنیم، شربت را که خنک شده اضافه می کنیم و به هم می زنیم.
    نکته:
    اگر مقدار مواد اضافه بشه زمان هم تغییر می کنه.
    رنگ حلوا بستگی به سلیقه شما داره. اگر از آرد سفید کیک استفاده کنید با همین زمان ها حلوای روشن و اگر از آرد سنگک استفاده کنید با همین زمان ها حلوای تیره تری دارید.))
    سلام
    من این حلوا را پختم و رنگ و بو و شکلش اصلا به دلم نچسپید ولی طعمش بد نبود .اگر کارمند هستید و یا خیلی هوس حلوا کردید ولی وقت درست کردنش را ندارید راهکار سریع و خوبیه ولی اگر وقت دارید حتما به همان روش سرخ کردن ارد و ..... منظور همان روش سنتی هستش انجام بدهید خیلی بهتره البته اگر رنگ حلوا براتون زیاد مهم نباشه همان روش سنتی هم زیاد وقت گیر نیست
    باز هم ممنون از اموزش این حلوا قصدم این بود تا تجربه خودم را از پخت این حلوا با شما شریک بشم
    روز خوش
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    http://liliangol.blogfa.com
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه
    اردیبهشت جان کپه یه نوع غذای برنجی هست با کمی سیب زمینی البته من این غذا رو در یکی از مناطق اطراف یزد با کمترین امکانات درس کردم :s3:
    دستور اصلیش اینه که برات میزارم ولی ما همین جوری چشم بسته یه چیزهایی سر هم بندی کردیم 3پیمانه برنج و یکی تخم مرغ با دوتا سیب زمینی پخته رنده شده که اضافه کردیم با ادویه و نمک بعد با کمک یه کاسه اب که کنارمون گذاشتیم شروع به گپه کاری کردیم بعد هم وسطش رو با گوشت و فلفل دلمه ای پخته پر کردیم و در روغن فراوان طوری که تا بالای کپه رو بپوشونه سرخ کردیم البته قبل از اون در تخم مرغ زده شده زدیم که روش کمی طلایی بشه
    اینو از نی نی سایت برداشتم
    دسنور کپه:
    برنج 2 پیمانه
    تخم مرغ زده شده 1 عدد
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    پنیر پارمسان 50 گرم
    (من زعفران هم اضافه کردم)

    مواد داخل کپه
    گوشت چرخ کرده 125 گرم
    قارچ 100 گرم
    روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
    پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
    ریحان و ترخون و جعفری 3 قاشق غذا خوری
    رب گوجه 3 قاشق غذا خوری
    آب نصف پیمانه
    نمک و فلفل و ادویه
    آرد
    تخم مرغ زده شده 2 عدد
    پودر سوخاری


    طرز تهیه
    1- دو پیمانه برنج را بگذارید خوب بپزد تا کاملا له شود بعد از سرد شدن پنیر و 1 تخم مرغ کامل و 1 زرده و نمک اضافه کرده تا چسبندگی پیدا کند
    2-مواد داخل کوفته را هم که همه بلدین. آماده کنید
    3- دستتون را خیس کنید گلوله ای از مایه برنج را بردارید و وسطش مایه گوشتی بریزید و دوباره اونو گلوله کنید بعد ابتدا در آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بزنید و 1 ساعت جای خنک بزارید
    4- سپس کپه ها را در روغن سرخ کرده و نوش جان کنید

    *از کته گوجه نیز می توان استفاده کرد
    *مقدار پروتین این غذا 9 گرم چربی 8.5 گرم کربوهیدرات 38 گرم فیبر 2.5 گرم کلسترول 90 میلی گرم

    فرزانه خانوم خیل خوب ودقیق توضیح دادند فقط من دو نکته را اضافه می کنم

    اول اینکه لطفا کوبه ها را خیلی در دستتون قل بدهید تا خودش را بگیره
    ثانیا اینکه روغن کاملا داغ باشه تا کوبه ها وانره .
    موادی که من استفاده کردم کمی متفاوتهhttp://liliangol.blogfa.com/post-35.aspx

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به مطبخ رویا خوش آمدید
    liliangol.blogfa.com

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    ایده واسه سفره افطار

    --------------------------------------------------------------------------------

    دوستان یه سری ایده تو ذهنم هست واسه سفره افطار. حیف که عکس ندارم ولی* تو رو خدا واسه مهمونی**هاتون درست کنید و عکسش* رو برامون بذارید.

    ۱- اگه از خرما زیاد استفاده می*کنید اون رو به شکل آناناس درست کنید. اینجوری که به خرما*ها یه خلال دندون وصل کنید، بد به یه اسفنج مخروطی که با فویل پوشوندید وصل کنید، واسه کلاهکش هم از سر آناناس استفاده کنید.

    ۲- یا میتونید خرما*ها رو اول دور دیس یا بشقاب گرد یه ردیف بچینید،ردیف دوم رو همینجوری روی اونا بچینید طوری که سر خرما*های سری دوم رو وسط خرما*های ردیف اول باشه. همینطور تا بشقاب پر بشه، بد روش رو پودر نارگیل بپاشید، مرکزش رو هم یه ٔگل خوشگل بذارید، من پارسال واسه یکی* از دوستامون این کار رو کردم.

    ۳- اگه از سفره استفاده می*کنید از سفره ساده استفاده کنید، وسط سفره رو هم یه پارچه ساتن ساده بندازید که همه غذا*ها رو اون قرار بگیره. فقط بشقاب و لیوان روی سفره باشه.

    ۴- بالای سفره قرآن بذارید.

    ۵- ٔگل و شمع هم که همیشه به سفره یه صفای* دیگه میده، میتونید گوشه بالای سفره رو گو، دورش شمع، و جلوی گل قرآن بذارید.

    ۶- اگه مهمون*هاتون بچه ندران، و اگه یه سماور خوشگل دارید، اون رو هم بالای سفره تو یه گوشه بذارید.

    ۷- وقتی* سفره رو چیدید یه دعا خوب واسه من و مشکل من بکنید.: میدونم دل**هاتون پاک هست حتما دعا شما مستجاب میشه

    مرسی*
    پرناک, fateme.asqari, pooneh 007 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    رولت خرما

    مواد لازم برای حدود ٢٠ تا ٣٠ عدد خرما:

    آرد ١.۵ پیمانه
    کره ٩٠گرم
    پودر قند یک چهارم پیمانه
    زرده تخم مرغ ١ عدد کوچک*
    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
    شیر یک چهارم پیمانه
    خرما بین ٢٠ تا ٣٠ عدد
    گردوی خردشده حدود ۵٠ گرم**
    دارچین ١ قاشق غذاخوری
    شکر*** یک چهارم پیمانه
    سفیده تخم مرغ حدوداً یک عدد****
    فندوق خردشده کمی!*****

    *: اگه زرده تخم مرغ بزرگتر باشه ممکنه آرد بیشتری مصرف بشه تا خمیر یکدست بشه.

    ** و *****:* من داخل خرما ها رو گردو گذاشتم و رویش دیگه خرده گردو نپاشیدم. می تونید خرده گردو یا فندوق یا... برای روی رولت ها به انتخاب چیزی درنظر بگیرین!

    ***: من از شکر قهوه ای استفاده کردم.

    ****:* برای من همون ١ عدد کافی بود. ولی بستگی به خودتون داره.

    طرز تهیه:
    کره و پودرقند رو می زنیم تا کرم مانند بشه. زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم. و با مواد مخلوط می کنیم. بعد ازاون شیر و کم کم آرد رو اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد و خمیرمون به دست نچسبه.
    خرما ها رو می شوییم و روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا خشک بشوند. به کمک خلال دندان یا چنگال تاپاس (چنگال زیتون...) هسته های خرما رو به آرومی در می آریم که شکل خرما به هم نخوره.
    بعد داخل هر دانه خرما یک چهارم گردو قرار می دهیم.
    حالا خمیر رو با وردنه باز می کنیم به ضخامت نیم سانت. و نوارهای حدود ٢ سانتی متری می بریم (عرض نوار اندازه خرما باشه).
    خمیر رو یک دور دور هر خرما می پیچیم.اضافه خمیر رو جدا می کنیم. دو سر خمیر رو با آب به هم می چسبونیم.
    حالا داخل کاسه کوچکی سفیده تخم مرغ رو با چنگال می زنیم. داخل بشقاب لبه داری هم مخلوط دارچین و شکر و خرده فندوق (گردو) درست می کنیم.
    دانه دانه رولت ها رو داخل سفیده تخم مرغ می زنیم (می اندازیم و در می آوریم که همه طرفش آغشته به سفیده تخم مرغ بشه) بعد داخل دارچین و شکر می غلطانیم و توی سینی فر که کف آن رو کاغذ قنادی گذاشتیم می چینیم
    فر رو با حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم. وقتی همه خرما ها آماده شد،* آنها رو داخل فر با همون حرارت به مدت ٢٠ دقیقه تا نیم ساعت می پزیم. بعد از اینکه خرما ها سرد شد آنها رو داخل ظرف می چینیم و سرو می کنیم. میشه رویشون رو با پودر پسته تزیین کرد
    برای نگه داری خرما ها برای مدت طولانی تر آنها رو در ظرف دربسته داخل یخچال نگه داری کنید.

    دستور و عکس از وبلاگ http://hehalle.persianblog.ir
    دوست شما، همان دعای شماست که مستجاب شده است .

صفحه 2 از 55 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما