نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3151Likes

موضوع: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 482
صفحه 2 از 61 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    102
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    يخ در بهشت
    آرد برنج 100 گرم
    پودر نشاسته 150 گرم
    شکر 500 گرم
    گلاب نصف لیوان
    شیر یک لیتر ( حدود 4 لیوان)
    آب یک لیتر
    پودر پسته کمی
    طرز تهیه: پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل می*کنیم. در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل می*کنیم. سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می*گذاریم و مرتب هم می*زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. اگر هم نزنید، نشاسته و آرد برنج گوله گوله می*شوند. وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد، شکر و گلاب را اضافه می*کنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند. سپس یخ* در بهشت را در ظرفی ریخته و پس از سرد شدن آن* را برش می*زنیم و با پودر پسته تزیین می*کنیم. این دسر ایرانی بسیار خوشمزه است، به خصوص برای سفره افطار.

    اين دسر رو من براي افطار درست كردم. خيلي خيلي خوشمزه شده بود. پيشنهاد مي كنيم. حتما درست كنيد. چون هم راحته و هم خوشمزه. در ضمن بايد مرتب بهم بزنيد كه ته نگيره. (البته من تمام مواد رو نصف كردم كه براي 14 نفر كافي بود)
    [HIGHLIGHT=#ffffff]خدای من بهشتی دارد، نزدیک، زیبا، بزرگ و به گمانم دزوخی دارد کوچک و بعید و در پی دلیلی است که ببخشد ما را گاهی به بهانه یک دعا.[/HIGHLIGHT]

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    388
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    اردیبهشت جان کپه یه نوع غذای برنجی هست با کمی سیب زمینی البته من این غذا رو در یکی از مناطق اطراف یزد با کمترین امکانات درس کردم :s3:
    دستور اصلیش اینه که برات میزارم ولی ما همین جوری چشم بسته یه چیزهایی سر هم بندی کردیم 3پیمانه برنج و یکی تخم مرغ با دوتا سیب زمینی پخته رنده شده که اضافه کردیم با ادویه و نمک بعد با کمک یه کاسه اب که کنارمون گذاشتیم شروع به گپه کاری کردیم بعد هم وسطش رو با گوشت و فلفل دلمه ای پخته پر کردیم و در روغن فراوان طوری که تا بالای کپه رو بپوشونه سرخ کردیم البته قبل از اون در تخم مرغ زده شده زدیم که روش کمی طلایی بشه
    دسنور کپه:
    برنج 2 پیمانه
    تخم مرغ زده شده 1 عدد
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    پنیر پارمسان 50 گرم
    (من زعفران هم اضافه کردم)

    مواد داخل کپه
    گوشت چرخ کرده 125 گرم
    قارچ 100 گرم
    روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
    پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
    ریحان و ترخون و جعفری 3 قاشق غذا خوری
    رب گوجه 3 قاشق غذا خوری
    آب نصف پیمانه
    نمک و فلفل و ادویه
    آرد
    تخم مرغ زده شده 2 عدد
    پودر سوخاری


    طرز تهیه
    1- دو پیمانه برنج را بگذارید خوب بپزد تا کاملا له شود بعد از سرد شدن پنیر و 1 تخم مرغ کامل و 1 زرده و نمک اضافه کرده تا چسبندگی پیدا کند
    2-مواد داخل کوفته را هم که همه بلدین. آماده کنید
    3- دستتون را خیس کنید گلوله ای از مایه برنج را بردارید و وسطش مایه گوشتی بریزید و دوباره اونو گلوله کنید بعد ابتدا در آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بزنید و 1 ساعت جای خنک بزارید
    4- سپس کپه ها را در روغن سرخ کرده و نوش جان کنید

    *از کته گوجه نیز می توان استفاده کرد
    *مقدار پروتین این غذا 9 گرم چربی 8.5 گرم کربوهیدرات 38 گرم فیبر 2.5 گرم کلسترول 90 میلی گرم
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۳/۰۴/۱۷ در ساعت ۰۱:۰۲ قبل از ظهر
    زندگی ان زمان زیباست که ادمی بداند فکری برایش در هیاهوست ..

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryamjoon
    مامان فاطي من اين دستور حلوا رو از آشپزآنلاين با دستور سحر جون گرفتم (البته با اجازه ايشون عين دستورش رو برات ميزارم) خودم هم ديروز درست كردن خيلي خوب شد البته من چون استكان هاي پايه بلند داشتم براي احتياط بعد از دو دقيقه پاياني 1 دقيقه ديگر هم تو مايكروفر گذاشتم خيلي هم سريع آماده ميشه اگه دوست داشتي شما هم تست كن.
    ((طرز تهیه حلوا در مایکروفر

    مواد لازم:
    شکر: 1 استکان
    آرد: 2استکان
    روغن مایع: 1استکان
    آب: یک سوم استکان
    گلاب: دو سوم استکان
    زعفران و هل

    طرز تهیه:
    ابتدا آب، شکر، گلاب و زعفران را با هم مخلوط می کنیم داخل مایکروفر، قدرت صد در صد یک دقیقه و نیم.( نباید بجوشه و غلیظ بشه، فقط شکر حل بشه. اگه کمی شکر مونده بود. با قاشق هم بزنید حل می شه)
    آرد و روغن مایع را مخلوط می کنیم و در مایکروفر قدرت صد در صد، 4 دقیقه زمان بعد یکبار به هم می زنیم. دوباره داخل مایکروفر با همان قدرت و 2 دقیقه زمان. از مایکروفر خارج کرده هل کوبیده را اضافه می کنیم. مخلوط می کنیم، شربت را که خنک شده اضافه می کنیم و به هم می زنیم.
    نکته:
    اگر مقدار مواد اضافه بشه زمان هم تغییر می کنه.
    رنگ حلوا بستگی به سلیقه شما داره. اگر از آرد سفید کیک استفاده کنید با همین زمان ها حلوای روشن و اگر از آرد سنگک استفاده کنید با همین زمان ها حلوای تیره تری دارید.))
    سلام
    من این حلوا را پختم و رنگ و بو و شکلش اصلا به دلم نچسپید ولی طعمش بد نبود .اگر کارمند هستید و یا خیلی هوس حلوا کردید ولی وقت درست کردنش را ندارید راهکار سریع و خوبیه ولی اگر وقت دارید حتما به همان روش سرخ کردن ارد و ..... منظور همان روش سنتی هستش انجام بدهید خیلی بهتره البته اگر رنگ حلوا براتون زیاد مهم نباشه همان روش سنتی هم زیاد وقت گیر نیست
    باز هم ممنون از اموزش این حلوا قصدم این بود تا تجربه خودم را از پخت این حلوا با شما شریک بشم
    روز خوش

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    http://liliangol.blogfa.com
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    159
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه
    اردیبهشت جان کپه یه نوع غذای برنجی هست با کمی سیب زمینی البته من این غذا رو در یکی از مناطق اطراف یزد با کمترین امکانات درس کردم :s3:
    دستور اصلیش اینه که برات میزارم ولی ما همین جوری چشم بسته یه چیزهایی سر هم بندی کردیم 3پیمانه برنج و یکی تخم مرغ با دوتا سیب زمینی پخته رنده شده که اضافه کردیم با ادویه و نمک بعد با کمک یه کاسه اب که کنارمون گذاشتیم شروع به گپه کاری کردیم بعد هم وسطش رو با گوشت و فلفل دلمه ای پخته پر کردیم و در روغن فراوان طوری که تا بالای کپه رو بپوشونه سرخ کردیم البته قبل از اون در تخم مرغ زده شده زدیم که روش کمی طلایی بشه
    اینو از نی نی سایت برداشتم
    دسنور کپه:
    برنج 2 پیمانه
    تخم مرغ زده شده 1 عدد
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    پنیر پارمسان 50 گرم
    (من زعفران هم اضافه کردم)

    مواد داخل کپه
    گوشت چرخ کرده 125 گرم
    قارچ 100 گرم
    روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
    پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
    ریحان و ترخون و جعفری 3 قاشق غذا خوری
    رب گوجه 3 قاشق غذا خوری
    آب نصف پیمانه
    نمک و فلفل و ادویه
    آرد
    تخم مرغ زده شده 2 عدد
    پودر سوخاری


    طرز تهیه
    1- دو پیمانه برنج را بگذارید خوب بپزد تا کاملا له شود بعد از سرد شدن پنیر و 1 تخم مرغ کامل و 1 زرده و نمک اضافه کرده تا چسبندگی پیدا کند
    2-مواد داخل کوفته را هم که همه بلدین. آماده کنید
    3- دستتون را خیس کنید گلوله ای از مایه برنج را بردارید و وسطش مایه گوشتی بریزید و دوباره اونو گلوله کنید بعد ابتدا در آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بزنید و 1 ساعت جای خنک بزارید
    4- سپس کپه ها را در روغن سرخ کرده و نوش جان کنید

    *از کته گوجه نیز می توان استفاده کرد
    *مقدار پروتین این غذا 9 گرم چربی 8.5 گرم کربوهیدرات 38 گرم فیبر 2.5 گرم کلسترول 90 میلی گرم

    فرزانه خانوم خیل خوب ودقیق توضیح دادند فقط من دو نکته را اضافه می کنم

    اول اینکه لطفا کوبه ها را خیلی در دستتون قل بدهید تا خودش را بگیره
    ثانیا اینکه روغن کاملا داغ باشه تا کوبه ها وانره .
    موادی که من استفاده کردم کمی متفاوتهhttp://liliangol.blogfa.com/post-35.aspx

    به مطبخ رویا خوش آمدید
    liliangol.blogfa.com

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    100
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    ایده واسه سفره افطار

    --------------------------------------------------------------------------------

    دوستان یه سری ایده تو ذهنم هست واسه سفره افطار. حیف که عکس ندارم ولی* تو رو خدا واسه مهمونی**هاتون درست کنید و عکسش* رو برامون بذارید.

    ۱- اگه از خرما زیاد استفاده می*کنید اون رو به شکل آناناس درست کنید. اینجوری که به خرما*ها یه خلال دندون وصل کنید، بد به یه اسفنج مخروطی که با فویل پوشوندید وصل کنید، واسه کلاهکش هم از سر آناناس استفاده کنید.

    ۲- یا میتونید خرما*ها رو اول دور دیس یا بشقاب گرد یه ردیف بچینید،ردیف دوم رو همینجوری روی اونا بچینید طوری که سر خرما*های سری دوم رو وسط خرما*های ردیف اول باشه. همینطور تا بشقاب پر بشه، بد روش رو پودر نارگیل بپاشید، مرکزش رو هم یه ٔگل خوشگل بذارید، من پارسال واسه یکی* از دوستامون این کار رو کردم.

    ۳- اگه از سفره استفاده می*کنید از سفره ساده استفاده کنید، وسط سفره رو هم یه پارچه ساتن ساده بندازید که همه غذا*ها رو اون قرار بگیره. فقط بشقاب و لیوان روی سفره باشه.

    ۴- بالای سفره قرآن بذارید.

    ۵- ٔگل و شمع هم که همیشه به سفره یه صفای* دیگه میده، میتونید گوشه بالای سفره رو گو، دورش شمع، و جلوی گل قرآن بذارید.

    ۶- اگه مهمون*هاتون بچه ندران، و اگه یه سماور خوشگل دارید، اون رو هم بالای سفره تو یه گوشه بذارید.

    ۷- وقتی* سفره رو چیدید یه دعا خوب واسه من و مشکل من بکنید.: میدونم دل**هاتون پاک هست حتما دعا شما مستجاب میشه

    مرسی*
    پرناک, fateme.asqari و pooneh 007 این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    رولت خرما

    مواد لازم برای حدود ٢٠ تا ٣٠ عدد خرما:

    آرد ١.۵ پیمانه
    کره ٩٠گرم
    پودر قند یک چهارم پیمانه
    زرده تخم مرغ ١ عدد کوچک*
    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
    شیر یک چهارم پیمانه
    خرما بین ٢٠ تا ٣٠ عدد
    گردوی خردشده حدود ۵٠ گرم**
    دارچین ١ قاشق غذاخوری
    شکر*** یک چهارم پیمانه
    سفیده تخم مرغ حدوداً یک عدد****
    فندوق خردشده کمی!*****

    *: اگه زرده تخم مرغ بزرگتر باشه ممکنه آرد بیشتری مصرف بشه تا خمیر یکدست بشه.

    ** و *****:* من داخل خرما ها رو گردو گذاشتم و رویش دیگه خرده گردو نپاشیدم. می تونید خرده گردو یا فندوق یا... برای روی رولت ها به انتخاب چیزی درنظر بگیرین!

    ***: من از شکر قهوه ای استفاده کردم.

    ****:* برای من همون ١ عدد کافی بود. ولی بستگی به خودتون داره.

    طرز تهیه:
    کره و پودرقند رو می زنیم تا کرم مانند بشه. زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم. و با مواد مخلوط می کنیم. بعد ازاون شیر و کم کم آرد رو اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد و خمیرمون به دست نچسبه.
    خرما ها رو می شوییم و روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا خشک بشوند. به کمک خلال دندان یا چنگال تاپاس (چنگال زیتون...) هسته های خرما رو به آرومی در می آریم که شکل خرما به هم نخوره.
    بعد داخل هر دانه خرما یک چهارم گردو قرار می دهیم.
    حالا خمیر رو با وردنه باز می کنیم به ضخامت نیم سانت. و نوارهای حدود ٢ سانتی متری می بریم (عرض نوار اندازه خرما باشه).
    خمیر رو یک دور دور هر خرما می پیچیم.اضافه خمیر رو جدا می کنیم. دو سر خمیر رو با آب به هم می چسبونیم.
    حالا داخل کاسه کوچکی سفیده تخم مرغ رو با چنگال می زنیم. داخل بشقاب لبه داری هم مخلوط دارچین و شکر و خرده فندوق (گردو) درست می کنیم.
    دانه دانه رولت ها رو داخل سفیده تخم مرغ می زنیم (می اندازیم و در می آوریم که همه طرفش آغشته به سفیده تخم مرغ بشه) بعد داخل دارچین و شکر می غلطانیم و توی سینی فر که کف آن رو کاغذ قنادی گذاشتیم می چینیم
    فر رو با حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم. وقتی همه خرما ها آماده شد،* آنها رو داخل فر با همون حرارت به مدت ٢٠ دقیقه تا نیم ساعت می پزیم. بعد از اینکه خرما ها سرد شد آنها رو داخل ظرف می چینیم و سرو می کنیم. میشه رویشون رو با پودر پسته تزیین کرد
    برای نگه داری خرما ها برای مدت طولانی تر آنها رو در ظرف دربسته داخل یخچال نگه داری کنید.

    دستور و عکس از وبلاگ http://hehalle.persianblog.ir
    دوست شما، همان دعای شماست که مستجاب شده است .

  7. #15

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    اخه بدجنسها نمیگید اینجا من دلم میخواهد بروم افطاری بخورم با این همه سفره خوشگل
    واقعا خسته نباشید دسته همگی درد نکنه
    فرزانه بدو تنبلی نکن ما میخواهیم سفره خونه خودت رو ببینیم نه اینکه هر روز خونه مامان باشی ...نوش جان
    ..........
    من به ایدهای شهره گل یه چیزی اضافه کنم البته قبلا گفتم...
    روی خرما با دست کمی گلاب بپاشید بعد با پودر پسته و نارگیل تزئین کنید..
    و میتونید توی خرماهارو مغر گردو بگذارید طوری که اندازه نیم سانت از مغزها از سر خرما بیون بزنه بعد توی دیس بچینید ..مرتب و ردیفی بچینید خوشگل مشه
    من یادمه همشه سر افطاری خانه ما قران بود .....و سر سفره مادر بزرگم هم سماور بود ..که من عاشق این سماور کنار سفره هستم..خیلی نازه
    ......
    وسوسه نکنید منم سفره افطاری بندازم...از شانس کسی دور روبرم روزه نمیگیره چه کنم اخه ...ای مهمون میطلبم مهمون
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    re: ☀ سفره ی مهمــــــــــــانی های رمضان ☀

    اینم یه حلوای خوشمزه واسه سفره های افطاریتون




    مواد لازم:
    آرد گندم ۳۰۰ گرم
    روغن مایع ۱۷۵ گرم
    کره ۵۰ گرم
    شکر ۳۰۰ گرم
    محلول زعفران به میزان لازم
    آب ۵/۱ لیوان
    گلاب نصف لیوان
    طرز تهیه :
    آب شکر محلول زعفران و گلاب را تو قابلمه مخلوط کرده بعد بزارین رو گاز و بجوشه تا شکر حل شود. روغن را تو قابلمه بریزین و بعد از داغ شدن کره رو اضافه کنید تا کره اب شود ارد را الک کرده و تو روغن بریزین و روی حرارت ملایم مرتب آرد راتفت بدید تا سرخ شود و بوی ارد سرخ شده به مشام برسه و ارد کاملا قهوه ای شود. حالا ظرف ارد رو از روی حرارت بردارین تا کمی سرد بشه و شربت رو داغ داغ روی اردا بریزن وروی حرارت بزارین تا شربت جذب ارد بشه و فورا توی ظرف مورد نظر بریزین و تزیین کنین
    http://afsanjoon.blogfa.com/post-99.aspx


    قابل توجه مشهدی های عزیز:

    http://mazehayemandegar.blogfa.com/

صفحه 2 از 61 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما