نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree75Likes

موضوع: شیرینی های یونانی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 19
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    753
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    928
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های یونانی



    Παπαδακια-پاپاداکیا

    1
    توی ظرفی گود، 2لیوان آرد سفید میریزیم و 1قاشق غذاخوری روغن مایع، 1قاشق چایخوری خمیرمایه، 1قاشق چایخوری شکر و نوک کارد نمک. با مقداری آب گرم که کم کم اضافه میکنیم، خمیری بدست میاریم که نرم و چسبناک است



    2
    خمیر رو مُشت میکنیم و به اندازه یه گردو، از خمیر برمیداریم و توی قالبهای مافین که از قبل چرب کردیم، میذاریم؛
    بهتره به خمیر استراحت بدیم، و وقتی توی قالبها خمیر رو گذاشتیم، 10 دقیقه دیگه استراحت کنن




    3
    قالبهای مافین رو چرب میکنیم و از خمیر به اندازه یه گردوی درشت، توی قالبها میذاریم و در فر داغ شده، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت تقریبا 15 تا 20 دقیقه میذاریم



    4
    نونها پف میکنند و طلائی میشن



    5
    نونها به راحتی از قالب جدا میکنیم؛




    6
    روی سر نونها رو کمی برمیداریم، برای اینکه در آخر، از اینطرف که برش خورده، توی ظرف میچینیم.
    (من از هولم یادم رفت اینکار رو بکنم، بعد از اینکه توی شربت انداختمشون یادم اومد




    7
    بعد از اینکه کمی روی نونها رو برداشتیم، اونا رو توی شربت میذاریم به مدت تقریبا نیم ساعت.
    1لیوان شکر با 1لیوان آب و 1قاشق غذاخوری گلوکز مایع، همه رو مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم تا کمی غلیظ بشه. بعد ازینکه خنک شد، آماده استفاده و مصرف هست.
    (اگه گلوکز ندارید، مهم نیست



    8
    وقتی شربت رو به خودشون گرفتن، درمیاریمشون و روی توری یا صافی میذاریم تا شهد اضافه شون گرفته بشه



    9
    با چاقوی تیز، قسمتی از شیرینی رو بُرش عمیق میدیم، اما جدا نمیکنی



    0
    برش بیشتر از نیمه، برای پر کردن خامه.





    11
    با قیف و ماسوره، مقداری خامه، توی شیرینیها میذاریم.
    از تهِ نون شروع میکنیم و یه حالت دَوَرانی به قیف میدیم تا شیرینی به اندازه کافی خامه بگیره




    12
    شیرینی رو با خامه پُر میکنیم



    13
    پاپاداکی نیمه آماده:)


    14
    روی خامه رو یه گیلاس کاراملیزه یا مقداری خلال پسته میریزیم
    در اصل یونانیها از گیلاس استفاده میکنند





    منبع: آشپزی جنوبی..... خانم فریبا محمدی نازنین و مهربون
    yalda bano, رستگار, asma shiraz و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    753
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    928
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های یونانی



    εκμεκ-اِکمِک یونانی (شیرینی نون شیرمال)


    نون شیرمال رو ورقهای نازک کره میمالیم و توی فر کمی برشته میکنیم. شهد شکر روش میریزیم و میذاریم کاملا خنک بشه. شهد اضافه رو خالی میکنیم و کرم پاتیسیر میکشیم و خامه میریزیم و میذاریم یخچال تا کاملا ببنده





    منبع: آشپزی جنوبی
    مامان غزل و sh_capr این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    753
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    928
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های یونانی



    لوکومادِس
    شیرینی سنتی و قدیمی یونانی:)
    1قاشق چایخوری خمیر مایه رو با کمی نمک و شکر و یک چهارم لیوان، آب گرم مخلوط میکنیم و میذاریم عمل بیاد.
    1لیوان آرد معمولی اضافه میکنیم و با مقداری آب گرم، مخلوط و خمیر میکنیم. (در صورت تمایل، 1قاشق مرباخوری پودرقند اضافه میکنیم). خمیری بسیار نرم و چسبناک که با قاشق برداشته میشه.
    با قاشق چایخوری از خمیر برمیداریم و توی روغن داغ و فراووون میچکانیم و سرخ میکنیم:))
    این شیرینی سنتی، با عسل، یا شکلات مایع، و انواع مغزها سرو میشه.
    میتونیم به مدت چنددقیقه توی شربت غلیظ(شربت زولبیا و بامیه) بندازیمشون تا شیرین بشن و بعد تزئین کنیم.

    منبع: آشپزی جنوبی
    مامان غزل و sh_capr این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    753
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    928
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های یونانی



    Καριδοπιτα کاریذوپیتا
    کیک گردو

    مواد لازم:
    کره........ نصف پیمانه
    شکر...... 2پیمانه
    تخم مرغ. 8 دانه
    گردو...... 4 پیمانه
    آرد........ 3 پیمانه
    دارچین... 2 قاشق چایخوری
    بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

    شربت کیک:
    شکر...... 1 و نیم پیمانه
    آب ....... 1 و نیم پیمانه

    دستور تهیه:
    فر رو روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم
    سفیده و زرده های تخم مرغ رو جدا میکنیم
    زرده ها رو با شکر میزنیم؛ کره اضافه و مخلوط میکنیم
    دارچین، آرد و بکینگ پودر، و گردوهای ریز شده رو اضافه میکنیم
    سفیده ها رو میزنیم تا خشک مثل برف بشن و به مایه کیک اضافه میکنیم
    قالب رو چرب و آردی میکنیم؛ مایه کیک رو توی قالب میریزم و توی فر میذاریم
    روی همان حرارت، طبقه وسط و به مدت حدود 45 دقیقه.

    آب و شکر رو میجوشونیم و بعد از اینکه کیک و شربت،سرد شدند، روی کیک میریزیم تا به خورد کیک بره.

    نکته: در دستور این کیک، به جای آب، ک&ن^^ی0ا%ک هست؛

    منبع:آشپزی جنوبی
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    753
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    928
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های یونانی



    شیرینی یونانی، میلوپیتا Μιλοπιτα (باقلوای سیب)
    بستگی به اندازه قالب و تعداد فیلوها، چند عدد سیب سبز - ترش و شیرین - پوست میگیریم و خُرد میکنیم، با شکر و دارچین مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.
    توی قالب رو کمی چرب میکنیم و 1لایه فیلو میذاریم و کمی کره میریزیم تا 5-4 ورق فیلوی چرب شده با کره یا روغن، داشته باشیم. مواد میانی رو روی فیلوها میریزیم و باز هم 5-4 لایه دیگه فیلو میذاریم و کمی روغن یا کره میریزیم؛ من کل ِ این مرحله رو، دوبار تکرار کردم، یعنی روی فیلوها رو دوباره مواد میانی ریختم و با فیلو پوشاندم و توی فر گذاشتم.
    روی حرارت 180 درجه، طبقه وسط و به مدت تقریبا 45 دقیقه میذاریم تا روی فیلو، طلائی بشه.
    از 12 لایه فیلو و 2عدد سیب متوسط، برای قالب 20 سانتی استفاده کردم. اگر طعم ترش و شیرین دوست دارید، برای هر 1 عدد سیب باید 2 قاشق غذاخوری شکر در نظر بگیرید. میتونید شیرین تر درست کنید

    منبع: آشپزی جنوبی
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    753
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    928
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های یونانی



    سمبوسه خامه - تری گوناτριγουνα

    روی ورقهای خمیری(فیلو)، کره ذوب شده میکشیم و مثل سمبوسه میپیچیم و توی سینی فر چرب شده میذاریم.
    طبقه وسط روی حرارت 180 درجه به مدت تقریبا نیم ساعت میذاریم تا طلائی بشن.
    بعد از خنک شدن چند دقیقه توی شربت غلیظ و ولرم میذاریم.
    روی توری(صافی)، میذاریم تا شربت اضافی گرفته بشه.
    بعد که خنک شدند، با چاقوی دندانه دار، یه طرف سمبوسه رو برش عمیق میدیم و خرده های اضافه رو در میاریم.
    بوسیله قیف و ماسوره، با مخلوط خامه و کرم پاتیسیر، پر میکنیم
    روی کرم، پودر دارچین میپاشیم.

    کرم پاتیسیر
    مواد لازم:
    زرده تخم مرغ.......................​........ ۱ دانه
    شیر ..........................​................ ۱ لیوان
    شکر ..........................​............... ۲/۱ لیوان
    کره ..........................​................. ۳/۱ لیوان
    آردمعمولی ..........................​....... ۱ قاشق غذاخوری پر
    وانیل ..........................​............... نوک کارد
    طرز تهیه:
    کره و آرد روی حرارت ملایم میذاریم تا کره آب بشه
    شیر میریزیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه
    شکر و وانیل اضافه میکنیم
    یه زرده تخم مرغ میزنیم و به مواد روی اجاق اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یه کرم نرم و لطیف داشته باشیم
    کمی که خنک شد، استفاده میکنیم

    منبع: آشپزی جنوبی
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    753
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    928
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های یونانی



    غالاتوبوریکو Γαλατομπουρικο

    1.توی ظرف کمی چرب میکنیم؛ و 5 لایه فیلو - نَه هزارلا- میندازیم و همه لایه ها رو چرب میکنیم
    (یه لایه فیلو میذاریم، کمی کره ذوب کرده میریزیم روی ورقه و همینطور تا لایه ها تموم بشن)



    2.کرم پاتیسیر توی قالب روی لایه ها میریزیم



    3.اطراف فیلو ها رو روی کرم میاریم و باز هم چندلایه فیلو میذاریم و چرب میکنیم.با دست، کمی آب، روی لایه رویی میپاشیم تا در طول پخته شدن، خشک نشه.



    4.با چاقو، چندتا برش روی شیرینی میدیم و توی فر میذاریم



    5.روی حرارت 180 درجه، طبقه وسط و به مدت تقریباً 30 دقیقه میذاریم تا روی نون طلائی بشه.



    6.بعد که از فر درآوردیم، شربت غلیظ روی اون میذاریم و اجازه میدیم چندساعت بمونه تا شیره به خوردِ شیرینی بره.




    منبع: آشپزی جنوبی
    khatoon khabha, zohre.a, مامان غزل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8

    Re: شیرینی های یونانی

    این شیرینی رو با دستوری که لادن جون گذاشت درست کردمک..طبق دستور...اما من فقط 20 دقیقه دارخل شربت گذاشتم...
    مرسی لادن جون..و مرسی از آشپزی جنوبی


    asma shiraz, مامان غزل, sh_capr و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما