نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree145Likes

موضوع: آرشيو بهــــــــــــــــار 90 ( مطبخ مامی سایت )

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 882
صفحه 29 از 111 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    دوستان محترم
    آیا خدا رو خوش میاد آدم دل کسی رو آب کنه؟
    آیا خدا رو خوش میاد آدم با احساسات کسی بازی کنه؟
    آیا خدا رو خوش میاد آدم یه عده رو مهمون کنه بعد یه عده دیگه(کزت وار) از پشت شیشه هی نیگا نیگاشون کنن؟
    .
    .
    .
    پس چرا اینکارو میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است*

  2. بانک بند ناف
  3. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    اینقدرغذاهای شما خوشرنگه که منم گفتم یه حرکتی کنم.به کارای شما که نمی رسه
    ایم غذاهای چند روز ما
    دلمه سیب زمینی با ماست وخیار

    viewtopic.php?p=391391#p391391
    عدس پلو با سالاد شیرازی

    viewtopic.php?p=391444#p391444
    زرشک پلو با مرغ

    viewtopic.php?p=392891#p392891
    عدسی با سبزی خوردن وماست

    viewtopic.php?p=392121#p392121
    مریم بانو جون لینکم گذاشتم .دختر خوبی بودم مشقامو خوب انجام دادم.
    خدایا تورا سپاس می گویم که مرا آفریدی در حالی که هیچ نیازی به من نداشتی.

  4. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟



    چه غذاهاي خوش رنگ و لعاب و قطعا خوشمزه اي

    روحم براشون رفت.............
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  5. #228
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکو
    مریم بانو جان در مورد باقالی آبپز توضیح بدهید با تشکر الان سَر گذاشتم فقط باقالی با آب چه مدت باید سر گاز باشه ؟ چیزی هم باید برای خوشمزه شدنش اضافه کنم یا نه ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط abani_girl
    تا مريم بانو بياد
    من از مريم بانو ياد گرفتم كه توي آبش نمك بريزم .قبلا نميريختم اما با نمك بهتر شد

    زمانشم نميدونم فكر كنم بستگي به باقاليش داره

    من تست ميكنم اما حدود يك ساعت به بعد

    نیکو جون من باقالی رو با پوست میپزم .... 1 کم اب بریز چون آب میندازه .... توش نمک هم بزن ... موقع سروش هم گلپر و سرکه بریز روش به بههههههههههه
    زود هم میپزه 1 ساعت کافیه فکر کنم
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  6. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    اینم خورش کرفس امروز من که از هوسونه های هفته بود عکسهایی که میذارین دل آدم رو آب میندازه مجبور میشی بری آشپزخونه ودست به کاربشی.





    viewtopic.php?f=21&t=1516&p=394934#p394934

    مرغ خیلی خوشمزه




    viewtopic.php?f=21&t=449&p=394940#p394940


    پلو با ته دیگ زعفرونی








    وکیک شیفون که دیروز درستیدم عالی بود



    viewtopic.php?f=32&t=3939&start=30
    یه لفمه نون حلال
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  7. #230
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    کادایف



    viewtopic.php?f=34&t=2800&p=395032#p395032

    دلمه ی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی و بادنجون



    http://www.mamisite.com/forum/viewtopic ... 16#p395116
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  8. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    853
    پسند کرده
    102

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    شام دیشب؛ سمبوسه:



    موادش رو قبلن نوشتم و همون لینک رو میزارم:
    viewtopic.php?p=111742#p111742

  9. #232

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    جهت خالی کردن دوربین

    ناپلئونی و شیرینی زبان


    خورش فسنجون که توی عکس خوب نیفتاد



    بویرک

    خوراک لوبیا

    کیک باقلوایی




    جوجه کباب






    ساندویچ پیکنیک یا ..سفر..
    نان پنیر فندقی....



    دستور این اخری رو اینجا میگذارم...تا منتقل بشه
    موادلازم:
    ارد سفید ۲۰۰ گرم (میشه نصف این مقدار ارد قهوه ای هم باشه )
    ۱/۲ قاشق چایخوری پودر خردل یا ۱ قاشق چای خوری خردل مایع
    ۳ قاشق چایخوری بگینک پودر
    ۱۰۰ گرم کره
    ۲۰۰ گرم پنیر فتا
    ا عدد تخم مرغ
    حدود ۵۰ میل شیر
    نمکه ۱/۸ قاشق اندازه گیری فلفل کمی
    ۱۲۰ گرم فندق پودر شده
    چند برگ کاهو و ۴ عدد گوجه حلقه شده
    طرز تهیه:
    ابتدا نیم از ارد را درون ظزفی ریخته سپس روی ان را بکینگ پودر و خذدل و نمک و فلفل میزنیم .بعد ۵۰ گرم کره را کمی نرم میکنیم و به همراه بیقه ارد به مواد اضافه میکنیم.هم میزنیم تا مخلوطی شبیه تکه های کوچک خرده نان در بیاد.۷۰ گرم مغز فندق را پودر میکنیم و به مواد اضافه میکنیم . تخم مرغ را کمی با چنگال زده تا از لختگی در بیاد .کمی از تخم مرع را جهات مالیدن روی نان نگه میداریم و بیقه را داخل مواد میریزیم و ۱۰۰ گرم از پنیر را رنده درشت کرده اضافه میکنیم.مواد را کمی هم زده و بعد شیر را کم کم اضاف میکنیم با دست ورز می دهیم تا انسجاتم پیدا کند.(امکان داره شیر را کمیتر و یا حدود ۲۰ میل بیشتر ببردتا خمیری لطیف به دست اید)
    خمیر را به ۲ نیم میکنیم روی میز ارد پاشی شده با وردنه باز میکنیم قطر ۲۵ سانت .روی یکی از خمیر هرا ۸ تا شیار ایجاد میکنیم با چاقو . اما نیاد خمیر را بریم فقط خط بیافته برای زیبای کار.هر دو خمیر را توی سینی فر گذاشته و روش را با برس تخم مرغ زده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۹۰درجه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا طلایی بشه
    توی فاصله ای نانها توی فر هست بقیه کره را ذوب کرده و باقی میانده پو.در فندق را اضافه کرده ووقتی نانها یخت از قسمتی که نانها داخلش مواد میگذاریم را با این معجون اغشته میکنیم (توجه داشته باشید تا نانها داغ هست این کار را بگیند که کره به خوردش بره )بعد از سرد شدن بیقه پنیر را ورقه کرده روی نان گذاشته و بعد گوجه و بعد کاهو و تکه بعدی نان را روی مواد گذاشته و برش میدهیم.
    برای اینکه نانها گرد در بیاد یک بشقاب یا راحت تر در قابلمه ای را روی خمیر بگذارید و با یک چاقوی تیز دورش را ببرید و اضافه خمیر به راحتی بر داشته میشه.و خمیری گرد و تمیز داریم.
    somayeh-b این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 29 از 111 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما