نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree9Likes

موضوع: گلسه کردن میوه ها ...

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 10
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1

    گلسه کردن میوه ها ...

    مریم گلی .., khanom memar, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: گلسه کردن میوه ها ...


    khanom memar و Ladddy این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: گلسه کردن میوه ها ...

    ماراسکینو چریز



    Homemade Maraschino Cherries


    4 1/2 lbs pitted red cherries
    4 1/2 lbs white sugar
    3 cups water
    juice of 1 lemon
    1 ounce almond extract
    1 ounce red food coloring
    brine:
    2 quarts water
    2 tablespoons salt
    1 teaspoon alum

    Soak pitted cherries overnight in heated brine. The next morning, drain cherries. Rinse them in cold water. Combine cherries, water, sugar, lemon juice, and red food coloring. Heat to the boiling point.Let stand about 24 hours.

    Again, boil juices, pour over cherries and let stand 24 hours.

    Bring to boil again. Add almond extract and cherries. Pack in hot sterilized jars and seal. The Ball Blue book says boil this in a water bath-pints-20 minutes, quarts-25 minutes.

    *If you are the daring sort you could use the cherry pits to flavor them rather than the almond extract, which is the same thing anyway. Just take them out before canning.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    389
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    265
    پسند کرده
    0

    Re: گلسه کردن میوه ها ...

    لطفا ترجمه اين دستور رو بذاريد.....آخه من رفتم از تمشک مدل گيلاس صورتي خريدم شده ۵۰۰۰هزار تومان .....اگه بشه خودمون درست کنيم بهترتره خوب
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    454
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    237
    پسند کرده
    8

    Re: گلسه کردن میوه ها ...

    میشه لطفا بگید چرا باید میوه ها رو گلسه کنیم ؟اینها همون میوه هایی نیستند که روی شیرینی تر استفاده میشه؟
    بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۳
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    71

    Re: گلسه کردن میوه ها ...

    من یه سری پرتقال گلسه کردم ولی به شدت چسبنده بود و پشیمونم کرد.البته من اون مرحله اخر تو فر گذاشتن رو نمیدونستم یعنی دو دقیقه تو 110 درجه میتونه اینقدر تاثیر بزاره؟

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    100
    پسند کرده
    0

    Re: گلسه کردن میوه ها ...

    اين ميوه ها كاربردش چيه ؟

    چقدر ميشه اينها رو نگه داشت ؟
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samadgh آواتار ها
    سما
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    458
    پسند کرده
    369
    شکری کردن میوه ها ( گلریز کاوه )

    مواد لازم
    میوه به دلخواه 1 کیلو* شکر 3 کیلو

    چگونگی تهیه
    به طور کلی ساده ترین راه شکری کردن میوه ها این است که به ازای هر یک کیلو میوه ی آماده سه کیلو شکر در نظر بگیرید. میوه ها را به مدت 3 هفته درون شکر ها در ظرفی بلوری یا لعابی در جایی خنک و تاریک قرار دهید. ظرف باید در بسته باشد. در ظرف این سه هفته به کرات میوه ها را درون شکر زیر و رو کنید و هر بار باز در ظرف را ببندید و در جای خنک و تاریک قرار دهید. بعد از این سه هفته میوه ها را در صافی بگذارید تا شیره ی اضافی آن کاملا جدا شود. سپس روی کاغذ روغنی شکر بریزید و میوه ها را جدا از هم روی کاغذ قرار دهید زمان بدهید تا خشک شوند. اگر خواستید میوه ها بلوری و شفاف باشند به ازای هر یک کیلو میوه 2 کیلو شکر و 1 کیلو کلوگز در نظر بگیرید. شکر و گلوگز را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا در هم ذوب شوند. میوه ها را به این مخلوط اضافه کرده و باز کمی روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود. حالا این مخلوط را در صافی قرار می دهیم تا این بار هم شیره ی اضافه جدا شود.
    برای میوه هایی مثل مرکبات آن ها را اسلایس می کنیم و این مراحل را روی آنها انجام می دهیم.
    باران67, **زهرا** و Meri rose این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما