نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree847Likes

موضوع: انواع کمپوت

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 158
صفحه 4 از 20 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    249
    پسند کرده
    2816

    Re: انواع کمپوت

    نکات مهم :
    لبه های شیشه ها و درب آنها حتمن سالم باشند .

    درب شیشه ها رو درست و محکم ببندید .

    وقتی که آب جوشید ، حتمن شعله را کم کرده و درب قابلمه رو ببندید .

    * اگر با افراد بزرگ سال در این مورد صحبت کنید حتمن به شما خواهند گفت که با این روش افراد بیمار، کم بنیه یا ... رو درمان میکردند . یعنی تمام خواص گوشت به دست آمده و قابل جذب است . در یک روز تعطیل ، شما میتوانید به راحتی این کار را انجام دهید ، و اگر توانائی تهیه به مقدار زیاد را ندارید ، میتوانید به اندازه ۲-۳ ماه ، درست کنید .

    با این روش ، شما تا ۲۰ دقیقه میتوانید ، خورشت سبزی ، بامیه ، و انواع خورشت ها و خوراک ها را تهیه کنید .

    یا مواقعی که مهمان دارید ، سریع تر غذایتان آمده میشود . با مخلوط کردن آن با سبزی جات غذا های متنوع رو میتوان آمده کرد .

    این روش برای خانم های شاغل ، یاآن هائی که بچه کوچک دارند یا دانش جویان خیلی مفید است .

    میتوانید از گوشت بوقلمون ، گوسفند ، مرغ ، گوشت چرخ کرده یا حتا ماهی هم استفاده کنید .
    ویرایش توسط ستین : ۱۳۹۳/۰۳/۲۹ در ساعت ۱۰:۲۷ بعد از ظهر
    باران67 و شکوفه باران این نوشته را پسندیده.
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman jojo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    فعلا اصفهان
    نوشته ها
    102
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    89

    Re: انواع کمپوت

    کمپوت سیب خوشرنگ تر از همیشه
    راستش این سیبا زیاد طعمشون جالب نبود .بعد از پوست گرفتن آب و شکر به مقداری که دوست داشتم شیرین بشه جوشوندم و بعد سیب ها رو و کمی هم زعفران سابیده ریختم.سیب ها خیلی زود نرم شدن اونها رو در آوردم و یک نیم ساعتی هم گداشتم آبش جوش بیاد و غلیظ بشه.
    این اولین باری بود که کمپوت درست میکردم رنگ و طعمش عالی شد. از همگی متشکرم
    فقط میخوام بدونم این جور کومپوتها رو چقدر میشه توی یخچال نگهداری کرد.لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

    http://www.mamipic.com/share-4A2A_4F9049B2.html





    باران67 و joojooo این نوشته را پسندیده.

  3. #27
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,305
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کمپوت

    نقل قول نوشته اصلی توسط maman jojo
    کمپوت سیب خوشرنگ تر از همیشه
    راستش این سیبا زیاد طعمشون جالب نبود .بعد از پوست گرفتن آب و شکر به مقداری که دوست داشتم شیرین بشه جوشوندم و بعد سیب ها رو و کمی هم زعفران سابیده ریختم.سیب ها خیلی زود نرم شدن اونها رو در آوردم و یک نیم ساعتی هم گداشتم آبش جوش بیاد و غلیظ بشه.
    این اولین باری بود که کمپوت درست میکردم رنگ و طعمش عالی شد. از همگی متشکرم
    فقط میخوام بدونم این جور کومپوتها رو چقدر میشه توی یخچال نگهداری کرد.لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

    http://www.mamipic.com/share-4A2A_4F9049B2.html
    دوست عزیز شربت کمپوت لازم ینست مانند مربا غلیظ بشه. 1 و نیم ساعت خیلی زیاد بوده
    اما اگر شیشه رو استریل کرده باشید و در کمپوت ها رو محکم کنید ماندگاریش تا 1 سال هست.
    شکوفه باران و باران67 این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman jojo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    فعلا اصفهان
    نوشته ها
    102
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    89

    Re: انواع کمپوت

    نقل قول نوشته اصلی توسط ayla1
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman jojo
    کمپوت سیب خوشرنگ تر از همیشه
    راستش این سیبا زیاد طعمشون جالب نبود .بعد از پوست گرفتن آب و شکر به مقداری که دوست داشتم شیرین بشه جوشوندم و بعد سیب ها رو و کمی هم زعفران سابیده ریختم.سیب ها خیلی زود نرم شدن اونها رو در آوردم و یک نیم ساعتی هم گداشتم آبش جوش بیاد و غلیظ بشه.
    این اولین باری بود که کمپوت درست میکردم رنگ و طعمش عالی شد. از همگی متشکرم
    فقط میخوام بدونم این جور کومپوتها رو چقدر میشه توی یخچال نگهداری کرد.لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

    http://www.mamipic.com/share-4A2A_4F9049B2.html
    دوست عزیز شربت کمپوت لازم ینست مانند مربا غلیظ بشه. 1 و نیم ساعت خیلی زیاد بوده
    اما اگر شیشه رو استریل کرده باشید و در کمپوت ها رو محکم کنید ماندگاریش تا 1 سال هست.
    سلام عزیزم ممنون از راهنماییت. منظورم یه [HIGHLIGHT=#ffff00]نیم ساعت[/HIGHLIGHT] بوده نه یک و نیم ساعت ببخشید اگه جوری نوشتم که اشتباه برداشت کردین.

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۵
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کمپوت

    دوستای عزیز شما برای معطر کردن کمپوت از زعفران استفاده میکنید؟
    منکه مثل مرباها همیشه از وانیل(گاهی همراه با کمی گلاب) استفاده کردم و به نظرم طعمش هم مثل کمپوتهای بیرونی شده...
    آخه طعم زعفرون رو اصلا" دوست نمیدارم!
    دوستي من شبيه باران نيست كه گاهي بيايد و گاهي نه...!
    دوستي من شبيه هواست...
    ساكت
    اما،

    هميشه در اطراف تو...

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کمپوت

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین
    نکات مهم : لبه های شیشه ها و درب آنها حتمن سالم باشند .

    درب شیشه ها رو درست و محکم ببندید .

    وقتی که آب جوشید ، حتمن شعله را کم کرده و درب قابلمه رو ببندید .

    * اگر با افراد بزرگ سال در این مورد صحبت کنید حتمن به شما خواهند گفت که با این روش افراد بیمار، کم بنیه یا ... رو درمان میکردند . یعنی تمام خواص گوشت به دست آمده و قابل جذب است . در یک روز تعطیل ، شما میتوانید به راحتی این کار را انجام دهید ، و اگر توانائی تهیه به مقدار زیاد را ندارید ، میتوانید به اندازه ۲-۳ ماه ، درست کنید .

    با این روش ، شما تا ۲۰ دقیقه میتوانید ، خورشت سبزی ، بامیه ، و انواع خورشت ها و خوراک ها را تهیه کنید .

    یا مواقعی که مهمان دارید ، سریع تر غذایتان آمده میشود . با مخلوط کردن آن با سبزی جات غذا های متنوع رو میتوان آمده کرد .

    این روش برای خانم های شاغل ، یاآن هائی که بچه کوچک دارند یا دانش جویان خیلی مفید است .

    میتوانید از گوشت بوقلمون ، گوسفند ، مرغ ، گوشت چرخ کرده یا حتا ماهی هم استفاده کنید .
    دوست عزیزم سلام! ممنون از اطلاعاتتون، دیدم خالی از لطف نیست که بگم بصورت صنعتی برای کنسرو یک روشی هست که بصورت هات بسته بندی میشه یعنی مواد غذایی رو داغ داغ داخل ظرف میریزند و در شو میبندند بعد بخار غذا کندانس میشه و در بالای ظرف مثل کنسرو خلا ایجاد میشه و خیالمون بابت میکروارگانیسم های هوازی راحت میشه!
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,928
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    782
    پسند شده
    46856
    پسند کرده
    16860

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کمپوت

    کمپوت سیب خودم پز
    قیمه احتمالا :-x
     

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    آذربایجان
    نوشته ها
    172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    115
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کمپوت

    شاپرک جون من تازه عضو شدم میخواستم ازت یک تشکر حسابی بکنم بابت آموزش کمپوت من یک جایی از این مدل کمپوت که 1سال میشه نگه داشت خورده بودم ولی نتونستم از اون شخص بپرسم امروز که دیدم خیلی خوشحال شدم بازم ممنون
    آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نهاد کاش در تنها ترین تنهاییش تنها کسش تنهای تنهایش نهاد

صفحه 4 از 20 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما