موضوع: انواع کمپوت
نمایش نتایج: از 25 به 32 از 158
-
۱۳۹۰/۱۲/۱۰, ۰۹:۴۰ بعد از ظهر #25عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 196
- میزان امتیاز
- 12
- پسند شده
- 249
- پسند کرده
- 2816
نکات مهم :
لبه های شیشه ها و درب آنها حتمن سالم باشند .
درب شیشه ها رو درست و محکم ببندید .
وقتی که آب جوشید ، حتمن شعله را کم کرده و درب قابلمه رو ببندید .
* اگر با افراد بزرگ سال در این مورد صحبت کنید حتمن به شما خواهند گفت که با این روش افراد بیمار، کم بنیه یا ... رو درمان میکردند . یعنی تمام خواص گوشت به دست آمده و قابل جذب است . در یک روز تعطیل ، شما میتوانید به راحتی این کار را انجام دهید ، و اگر توانائی تهیه به مقدار زیاد را ندارید ، میتوانید به اندازه ۲-۳ ماه ، درست کنید .
با این روش ، شما تا ۲۰ دقیقه میتوانید ، خورشت سبزی ، بامیه ، و انواع خورشت ها و خوراک ها را تهیه کنید .
یا مواقعی که مهمان دارید ، سریع تر غذایتان آمده میشود . با مخلوط کردن آن با سبزی جات غذا های متنوع رو میتوان آمده کرد .
این روش برای خانم های شاغل ، یاآن هائی که بچه کوچک دارند یا دانش جویان خیلی مفید است .
میتوانید از گوشت بوقلمون ، گوسفند ، مرغ ، گوشت چرخ کرده یا حتا ماهی هم استفاده کنید .ویرایش توسط ستین : ۱۳۹۳/۰۳/۲۹ در ساعت ۱۰:۲۷ بعد از ظهر
" فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."
-
۱۳۹۱/۰۱/۳۱, ۰۸:۵۷ بعد از ظهر #26عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت فعلا اصفهان
- نوشته ها 102
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 50
- پسند کرده
- 89
کمپوت سیب خوشرنگ تر از همیشه
راستش این سیبا زیاد طعمشون جالب نبود .بعد از پوست گرفتن آب و شکر به مقداری که دوست داشتم شیرین بشه جوشوندم و بعد سیب ها رو و کمی هم زعفران سابیده ریختم.سیب ها خیلی زود نرم شدن اونها رو در آوردم و یک نیم ساعتی هم گداشتم آبش جوش بیاد و غلیظ بشه.
این اولین باری بود که کمپوت درست میکردم رنگ و طعمش عالی شد. از همگی متشکرم
فقط میخوام بدونم این جور کومپوتها رو چقدر میشه توی یخچال نگهداری کرد.لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
http://www.mamipic.com/share-4A2A_4F9049B2.html
-
۱۳۹۱/۰۱/۳۱, ۰۹:۰۱ بعد از ظهر #27مدیر انجمن
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,305
- میزان امتیاز
- 10
- پسند شده
- 1564
- پسند کرده
- 915
Re: انواع کمپوت
نوشته اصلی توسط maman jojo
اما اگر شیشه رو استریل کرده باشید و در کمپوت ها رو محکم کنید ماندگاریش تا 1 سال هست.و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.
در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟
-
۱۳۹۱/۰۲/۰۱, ۰۹:۱۲ قبل از ظهر #28عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت فعلا اصفهان
- نوشته ها 102
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 50
- پسند کرده
- 89
نوشته اصلی توسط ayla1
ببخشید اگه جوری نوشتم که اشتباه برداشت کردین.
-
۱۳۹۱/۰۲/۰۱, ۰۵:۵۹ بعد از ظهر #29عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 85
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 18
- پسند کرده
- 0
دوستای عزیز شما برای معطر کردن کمپوت از زعفران استفاده میکنید؟
منکه مثل مرباها همیشه از وانیل(گاهی همراه با کمی گلاب) استفاده کردم و به نظرم طعمش هم مثل کمپوتهای بیرونی شده...
آخه طعم زعفرون رو اصلا" دوست نمیدارم!دوستي من شبيه باران نيست كه گاهي بيايد و گاهي نه...!
دوستي من شبيه هواست...
ساكت
اما،
هميشه در اطراف تو...
-
۱۳۹۱/۰۲/۱۷, ۰۶:۵۴ بعد از ظهر #30عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 21
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 16
- پسند کرده
- 0
نوشته اصلی توسط ستین
ممنون از اطلاعاتتون، دیدم خالی از لطف نیست که بگم بصورت صنعتی برای کنسرو یک روشی هست که بصورت هات بسته بندی میشه یعنی مواد غذایی رو داغ داغ داخل ظرف میریزند و در شو میبندند بعد بخار غذا کندانس میشه و در بالای ظرف مثل کنسرو خلا ایجاد میشه و خیالمون بابت میکروارگانیسم های هوازی راحت میشه!
-
۱۳۹۱/۰۲/۲۱, ۰۶:۲۰ بعد از ظهر #31
-
۱۳۹۱/۰۳/۲۴, ۱۰:۴۱ بعد از ظهر #32عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت آذربایجان
- نوشته ها 172
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 115
- پسند کرده
- 0
شاپرک جون من تازه عضو شدم میخواستم ازت یک تشکر حسابی بکنم بابت آموزش کمپوت من یک جایی از این مدل کمپوت که 1سال میشه نگه داشت خورده بودم ولی نتونستم از اون شخص بپرسم امروز که دیدم خیلی خوشحال شدم بازم ممنون
آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نهاد کاش در تنها ترین تنهاییش تنها کسش تنهای تنهایش نهاد
графическая информация россия новая новости...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی