موضوع: انواع کمپوت
نمایش نتایج: از 17 به 24 از 158
-
۱۳۹۰/۰۷/۱۵, ۰۳:۱۶ بعد از ظهر #17عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 2,977
- میزان امتیاز
- 16
- پسند شده
- 906
- پسند کرده
- 99
کمپوت گلابی!
یه مقدار گلابی داشتم که دیگه پوستشون داشت لک میشد به سرم زد باهاشون کمپوت درست کنم!
مواد لازم:
گلابی 8 عدد
شکر 1 لیوان
اب 1/5 لیوان
زعفران دم کرده 1/5 ق چ
طرز تهیه:
شکر و اب رو گذاشتم جوشید تا کمی غلظت پیدا کرد!
(در همین حین گلابی ها رو پوست کندم و از وسط نصف کردم و هسته هاش رو دراوردم)
بعد گلابی ها رو به مخلوط اب و شکر اضافه کردم و گذاشتم با شعله ملایم بپزه اما مواظب بودم له نشه!!!
در مرحله اخر زعفران رو هم اضافه کردم و گذاشتم 24 ساعت توی همون قابلمه لعابی که توش کمپوت رو پخته بودم بمونه بعد هم توی شیشه ریختم و توی یخچال گذاشتم!
پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...
-
۱۳۹۰/۰۷/۲۳, ۰۱:۵۸ بعد از ظهر #18عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 420
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 15
- پسند کرده
- 0
-
۱۳۹۰/۰۸/۰۵, ۱۰:۰۰ بعد از ظهر #19
-
۱۳۹۰/۰۸/۰۸, ۰۲:۵۶ بعد از ظهر #20عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 616
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 313
- پسند کرده
- 0
-
۱۳۹۰/۰۹/۱۰, ۰۹:۱۱ بعد از ظهر #21مدیر انجمن
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,305
- میزان امتیاز
- 10
- پسند شده
- 1564
- پسند کرده
- 915
Re: انواع کمپوت
نوشته اصلی توسط باربی
وقتی حباب تو شیشه تشکیل میشه و از ته ظرف بالا میاد کمپوت در مرحله اماده شدن هست
و یه نشونه دیگه هم که بنظرم درسته اینه که میوه های کمپوت شده تو شیشه بالا میان و ته ظرف به انازه 2-3 سانت فقط اب هست!
روش دیگه که پختن و بعد اون ریختن رد شیشه ها هست اونم روش خوبیه
به شرطی که شیشه هارو استریل کنید یا یک دقیقه رد اب جوش بگذارید و یا در مایکروفر و بعد کمپوت رو ریخته و یک تکه کاغذ روغنی گذاشته و درش را محکم ببندید. نتیجه هر دو کار یکسان است.و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.
در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟
-
۱۳۹۰/۰۹/۱۲, ۱۰:۵۲ قبل از ظهر #22عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت مشهد
- نوشته ها 168
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 115
- پسند کرده
- 326
کمپوت آناناس رو چطور میشه درست کرد؟
مهم بودن خوبه ولی خوب بودن خیلی مهم تره . . .
www.dgsite.ir
-
۱۳۹۰/۱۱/۱۴, ۰۲:۴۰ بعد از ظهر #23مدیر انجمن
- ღ صــــبا ღ
- محل سکونت پایتخت ایران زمی
- نوشته ها 4,423
- نوشته های وبلاگ
- 21
- میزان امتیاز
- 76
- پسند شده
- 6260
- پسند کرده
- 783
Re: انواع کمپوت
ღ.ღ
ماه من غصه چرا ؟
تو خدا داری و او هر شب و روز
آرزویش همه آرامش توست
دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...
-
۱۳۹۰/۱۲/۱۰, ۰۹:۱۹ بعد از ظهر #24عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 196
- میزان امتیاز
- 12
- پسند شده
- 249
- پسند کرده
- 2816
کنسرو گوشت خانگی :
گوشت رو شسته ، کاملا خشک کرده , ادویه های دلخواه میزنیم. من نمک و فلفل سیاه زدم .گوشت رو توی شیشه ها گذشته به طوریکه بالای شیشه ها کمی فضای خالی باشه ، حدود ۳ سانت یا ۲ بند انگشت ، درب شیشه ها رو- که باید فلزی و سالم باشند - محکم و درست ببندید ، گاهی درب شیشه کج بسته میشود و به نظر محکم میاد از شیشه هائی که لبه زده شده یا درب های مشکل در دارن استفاده نکنید . کف یک قابلمه مناسب یک یک دستمال آشپز خانه گذاشته و شیشه ها رو روی ان میچینیم . فضای خالی بین شیشه ها رو با شیشه های خالی کوچیک یا هر وسیله دیگری پر میکنیم ، که بعد شیشه ها در اثر تکان خوردن به هم نخورند و نشکنند .آب با دمای معمولی رو روی شیشه ها میریزیم به طوریکه روی شیشه ها رو بپوشاند ، حدود ۱۰ سانتیمتر .ابتدا شعله گاز رو زیاد میکنیم تا آب به جوش بیاد ، سپس شعله رو کم میکنیم تا حدی که جوشیدن آب ادامه داشته باشد .به مدت ۳ ساعت .بعد از این مدت ، شیشه ها رو با احتیاط بیرون گذشته تا سرد شوند . در مدت سرد شدن ، درب شیشه ها صدا میدهند ، نگران نباشید . بعد از سرد شدن ،درب شیشه ها رو نگاه کنید ، باید درب آنها کاملا تخت یا کمی فرورفته باشد که ، معمولا همه اینطوری هستن . اگر درب یک شیشه ، معمولی بود ، یا کمی حس کردید بر آمده است ، آن را جدا کنید و در یخچال نگه داری کنید. میتوانید با انگشت ضربه بزنید ، آنها که کاملا هواگیری شده اند صدای بم میدهند و اگر هواگیری خوب نشده باشد ، صدای توخالی میدهد.اگر شیشه ها سالم باشند و درب آنها رو خوب و محکم بسته باشید هیچ کدام مشکلی نخواهند داشت بقیه رو در انبار ، یا کابینت یا ... نگه داری کنید. مدت نگه داری در دمای معمولی محیط تا ۳ سال میباشد ، اما معمولا ظرف چند ماه مصرف میشوند .
من با ۲۵ کیلو گوشت گوساله ، ۵۰ عدد کنسرو درست کردم .ویرایش توسط ستین : ۱۳۹۳/۰۳/۲۹ در ساعت ۱۰:۲۴ بعد از ظهر
" فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."
графическая информация россия новая новости...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی