نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree847Likes

موضوع: انواع کمپوت

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 158
صفحه 3 از 20 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,977
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    906
    پسند کرده
    99

    Re: انواع کمپوت

    کمپوت گلابی!

    یه مقدار گلابی داشتم که دیگه پوستشون داشت لک میشد به سرم زد باهاشون کمپوت درست کنم!
    مواد لازم:
    گلابی 8 عدد
    شکر 1 لیوان
    اب 1/5 لیوان
    زعفران دم کرده 1/5 ق چ

    طرز تهیه:
    شکر و اب رو گذاشتم جوشید تا کمی غلظت پیدا کرد!
    (در همین حین گلابی ها رو پوست کندم و از وسط نصف کردم و هسته هاش رو دراوردم)
    بعد گلابی ها رو به مخلوط اب و شکر اضافه کردم و گذاشتم با شعله ملایم بپزه اما مواظب بودم له نشه!!!
    در مرحله اخر زعفران رو هم اضافه کردم و گذاشتم 24 ساعت توی همون قابلمه لعابی که توش کمپوت رو پخته بودم بمونه بعد هم توی شیشه ریختم و توی یخچال گذاشتم!


    باران67, -sania-, emadvamaman و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کمپوت



    با دستور یاس صورتی جون ...
    باران67 و joojooo این نوشته را پسندیده.
    در بن بست ،راه آسمان باز است ، پرواز را بیاموز!

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabaa20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    281
    پسند کرده
    28

    Re: انواع کمپوت

    کمپوت سیب:


    کار خاصی نکردم، نصف پیمانه شکر، یک پیمانه آب، یک قاشق آبلیمو و کمی زعفران، بعد از اینکه آب و شکر جوشید سیب ها رو اضفه کردم و بعد از اینکه نرم شدند برش داشتم
    باران67, joojooo, somayehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دلم آغوش می خواهد!!!
    نه زن...
    نه مرد...
    خدایـــا پایین نمی آیی؟؟؟

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    616
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    313
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کمپوت

    کمپوت هلو به روش سارای عزیز

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  5. #21
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,305
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کمپوت

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    روش خوب و جدیدیه ولی زمان طبخ مثلا گیلاس چقدر ه ؟ میشه حین جوشیدن درشون رو باز کنیم و تست کنیم ؟ یه سوال دیگه : آیا شهد توی شیشه ها به قوام میرسه ؟ نسبت آب و شکر رو طبق دستورات اصلی هر کمپوت باید رعایت کرد ؟
    دوست عزیزم منم با این روش قبلا درست کرده ام ...دیگه نباید موقع پخت در شیشه هار باز کنید
    وقتی حباب تو شیشه تشکیل میشه و از ته ظرف بالا میاد کمپوت در مرحله اماده شدن هست
    و یه نشونه دیگه هم که بنظرم درسته اینه که میوه های کمپوت شده تو شیشه بالا میان و ته ظرف به انازه 2-3 سانت فقط اب هست!

    روش دیگه که پختن و بعد اون ریختن رد شیشه ها هست اونم روش خوبیه
    به شرطی که شیشه هارو استریل کنید یا یک دقیقه رد اب جوش بگذارید و یا در مایکروفر و بعد کمپوت رو ریخته و یک تکه کاغذ روغنی گذاشته و درش را محکم ببندید. نتیجه هر دو کار یکسان است.
    باران67, Shiva Sh و monir11 این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhina87 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    115
    پسند کرده
    326

    Re: انواع کمپوت

    کمپوت آناناس رو چطور میشه درست کرد؟
    مهم بودن خوبه ولی خوب بودن خیلی مهم تره . . .
    www.dgsite.ir



  7. #23
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    4,423
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    6260
    پسند کرده
    783

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کمپوت

    کمپوت سیب که تووی ماکرو درستیدم ...
    4 تا دونه سیب تقریبا درشت رو برش زدم ...
    صد گرم شکر و 2 لیوان اب که زیاد بود رو باهم مخلوط کردم ...
    همرو قاطی کردم و به مدت 10 مین گذاشتم تووی ماکرو ...
    خوشمززززززززه بود ...

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    249
    پسند کرده
    2816

    Re: انواع کمپوت



    کنسرو گوشت خانگی :

    گوشت رو شسته ، کاملا خشک کرده , ادویه های دلخواه میزنیم. من نمک و فلفل سیاه زدم .گوشت رو توی شیشه ها گذشته به طوریکه بالای شیشه ها کمی فضای خالی باشه ، حدود ۳ سانت یا ۲ بند انگشت ، درب شیشه ها رو- که باید فلزی و سالم باشند - محکم و درست ببندید ، گاهی درب شیشه کج بسته میشود و به نظر محکم میاد از شیشه هائی که لبه زده شده یا درب های مشکل در دارن استفاده نکنید . کف یک قابلمه مناسب یک یک دستمال آشپز خانه گذاشته و شیشه ها رو روی ان میچینیم . فضای خالی بین شیشه ها رو با شیشه های خالی کوچیک یا هر وسیله دیگری پر میکنیم ، که بعد شیشه ها در اثر تکان خوردن به هم نخورند و نشکنند .آب با دمای معمولی رو روی شیشه ها میریزیم به طوریکه روی شیشه ها رو بپوشاند ، حدود ۱۰ سانتیمتر .ابتدا شعله گاز رو زیاد میکنیم تا آب به جوش بیاد ، سپس شعله رو کم میکنیم تا حدی که جوشیدن آب ادامه داشته باشد .به مدت ۳ ساعت .بعد از این مدت ، شیشه ها رو با احتیاط بیرون گذشته تا سرد شوند . در مدت سرد شدن ، درب شیشه ها صدا میدهند ، نگران نباشید . بعد از سرد شدن ،درب شیشه ها رو نگاه کنید ، باید درب آنها کاملا تخت یا کمی فرورفته باشد که ، معمولا همه اینطوری هستن . اگر درب یک شیشه ، معمولی بود ، یا کمی حس کردید بر آمده است ، آن را جدا کنید و در یخچال نگه داری کنید. میتوانید با انگشت ضربه بزنید ، آنها که کاملا هواگیری شده اند صدای بم میدهند و اگر هواگیری خوب نشده باشد ، صدای توخالی میدهد.اگر شیشه ها سالم باشند و درب آنها رو خوب و محکم بسته باشید هیچ کدام مشکلی نخواهند داشت بقیه رو در انبار ، یا کابینت یا ... نگه داری کنید. مدت نگه داری در دمای معمولی محیط تا ۳ سال میباشد ، اما معمولا ظرف چند ماه مصرف میشوند .

    من با ۲۵ کیلو گوشت گوساله ، ۵۰ عدد کنسرو درست کردم .
    ویرایش توسط ستین : ۱۳۹۳/۰۳/۲۹ در ساعت ۱۰:۲۴ بعد از ظهر
    شکیبا14, شکوفه باران, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

صفحه 3 از 20 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما