نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree823Likes

موضوع: انواع کمپوت

نمایش نتایج: از 153 به 156 از 156
صفحه 20 از 20 نخستنخست ... 1017181920
  1. #153
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94990
    پسند کرده
    80086

    ویترین مدال ها

    کمپوت زردآلو





    کمپوت خوشمزه ی زردآلو

    روش کار رو قبلا به طور کامل در این پست عرض کردم خدمتتون
    nora1, m1361, najmehkhatoon و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    165
    پسند شده
    1332
    پسند کرده
    1365
    نام: PicsArt_08-31-07.45.38.jpg نمایش: 356 اندازه: 63.6 کیلو بایت
    کمپوت هلو
    هلو ا ک، شکر 1 1/2 پ، آب 2 پ ، وانیل
    هلو رو پوست گرفته و هسته رو جدا کرده وتوی آب شکر روی حرارت گذاشته 5 دقیقه تا پخته بشه از روی حرارت برداشته + کمی وانیل
    sita-golam, مامان سیدکوچولو, hengamehh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #155
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94990
    پسند کرده
    80086

    ویترین مدال ها

    کمپوت هلو





    یکی از میوه های خوشمزه و خوش عطر تابستون هلو هست.کمتر کسی پیش میاد که عاشق کمپوت هلو نباشه
    و چی بهتر از کمپوت خونگی سالم و با کیفیت و خوشمزه


    ***
    برای تولید کمپوت هلو با ماندگاری بالا به روش کنسروی طبق پست زیر کار کنین

    انواع کمپوت

    اگر مایل هستین که هلوی درسته رو به این روش کمپوت کنین بهتره هلوهای ریز استفاده کنین.
    منتها من شخصا هلو رو پوست میگیرم و به قطعات دلخواه خرد میکنم.
    گاهی نگینی و گاهی ورقه ای و...



    تهیه ی کمپوت به روش ذکر شده محاسن بسیاری داره که از مهمترین اون ها تولید کمپوت با ماندگاری بالا(در حد 1 سال یا بیشتر ) هست

    منتها معایبی هم داره از جمله اینکه نمیتونیم درجه ی پخته شدن میوه یا مزه ی اون رو تست کنیم.البته این مورد برای افراد خبره مشکلی نداره چون تجربه ی کافی دارن و میتونن به راحتی کمپوتی خوشمزه با میزان پختگی مناسب درست کنند.

    منتها برای افراد کم تجربه و کسایی که دوست دارند موقع پخت کمپوت اون رو مزه کنند و یا تست کنند و میزان پختگی و مزه ی اون رو با ذائقه شون متناسب کنند ،روش کنسروی کمی مشکل زا هست.


    راهش هم درست کردن کمپوت به روش عادی هست
    منتها در میزان کم و به اندازه ی مصرف چند روز


    میوه رو پوست گرفته و به قطعات دلخواه خرد کنین

    داخل یه قابلمه مقداری آب بریزین و شکر اون رو به تناسب ذائقه ی خودتون تنظیم کنین.

    -دقت کنین خیلی نباید شیرین بشه چرا که مربا نمیخواییم درست کنیم و کمپوت هست و باید شیرینی ملایمی داشته باشه نه اینکه دل رو بزنه

    -در ریختن آب دقت کنین.
    اگر خیلی آب بریزین کمپوتتون ابکی و رقیق میشه و مزه ی هلو هم به این حجم زیاد آب میره و کیفیتش کم میشه


    شکر و آب رو روی حرارت بگذارین و اجازه بدین چند جوش بزنه
    هلو رو اضافه کرده و زمان بدین تا خوب بپزه و وقتی از کیفیت اون راضی شدین حرارت رو خاموش کنین.

    بعد از اینکه سرد شد اون رو سرو کنین.
    دقت کنین که کمپوت ماندگاری بالایی نداره و باید حداکثر تا یک هفته بعد مصرف بشه



    -چون عطر و بوی هلو فوق العاده است نیازی به اضافه کردن اسانس نیست ولی میتوانید در انتهای پخت 1/4 ق چ وانیل یا هل 1/2ق چ اضافه کنید.
    حتی میتونین بهش زعفران اضافه کنین م
    نتها من عطر و طعم طبیعی خود میوه رو بیشتر میپسندم و هیچ چیزی بهش اضافه نمیکنم.


    -هلویی که برای پخت مربا استفاده میکنین باید سفت باشه و حواستون باشه شل نشده باشه


    -استفاده از هلوی مرغوب و خوش عطر در بهتر شدن کیفیت کمپوتتون موثر هست.
    سعی کنین از هلوی هسته جدای زعفرونی استفاده کنین تا کمپوتتون هم ظاهر بهتری داشته باشه و هم خوش عطر تر باشه.
    هرچه هلو خوش رنگتر باشد (زعفرانی) کمپوت خوش رنگ تر خواهد شد

    -کمپوت شلیل هم به همین ترتیب درست میشه



    marie, zakizadeh, my soul و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    334
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    2097
    پسند کرده
    3383
    کمپوت انجیر
    انجیرو شستم و توشیشه چیدم توش شکرو آبو گلاب و دونه هل ریختم و درش رو بستم و بر عکس گذاشتم تو قابلمه پر آب البته قسمتی از شیشه بیرون آب بودش



    باران67, m1361, zakizadeh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

صفحه 20 از 20 نخستنخست ... 1017181920
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما