نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree847Likes

موضوع: انواع کمپوت

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 158
صفحه 2 از 20 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    617
    پسند کرده
    211

    Re: انواع کمپوت

    کلا میوه های تابستونی رو اگربخوایم شکلش روحفظ کنه باید بصورت بن ماری طبخ کنیم من همیشه کمپوت گیلاس وآلبالو وزردآلو ... روبه این روش درست میکنم اگربخوام کمپوتهارو برای مدت خیلی طولانی نگهداری کنم اول میوه هاروکه شستم کاملاخشک میکنم ومیریزم توی شیشه ای که دربش کاملا محکمه بعدآب وشکررو مخلوط میکنم ومیریزم روی میوه ها ودربش رو میبندم وشیشه هارو توی یه قابلمه ای که گنجایش شیشه هارو داشته باشه میذارم وتایک بندانگشت مونده به بالای شیشه توی قابلمه آب میریزم وروی شعله ملایم میذارم کم کم جوش بیاد درضمن جوش اومدن آب قابلمه میوه های توی شیشه هم باآب وشکرپخته میشه البته به مدت چندساعت بسته به نوع میوه باید روی حرارت باشه وبعدازاینکه شعله روخاموش کردیم نباید شیشه هاروازقابلمه خارج کنیم واجازه بدیم توی همون آب توی قابلمه خنک بشه بااین روش هم میوه هاشکل خودش روحفظ میکنه وهم کمپوتها بصورت کنسرو درمیان وبرای مدت طولانی(حتی من برای یکسال هم نگه داشتم وکیفیتش اصلا تغییر نکرده)میشه نگهداری کرد واگرنخواستم توی شیشه بپزم باهمین روش ولی توی قابلمه میوه هارو کمپوت میکنم
    این کمپوتهای گیلاس رو من تازه درست کردم باهمین روش ولی توی قابلمه بعدازخنک شدن ریختم توی این ظرفهاکه بذارمشون توی فریزر امااگرتوشیشه ریخته بشه باهمین روش دیگه توی هوای معمولی نگهداری میشه هیچ اتفاقی براش نمیافته


    ناظمی, باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    160
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کمپوت

    روش خوب و جدیدیه ولی زمان طبخ مثلا گیلاس چقدر ه ؟ میشه حین جوشیدن درشون رو باز کنیم و تست کنیم ؟ یه سوال دیگه : آیا شهد توی شیشه ها به قوام میرسه ؟ نسبت آب و شکر رو طبق دستورات اصلی هر کمپوت باید رعایت کرد ؟
    monir11 این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    5

    Re: انواع کمپوت

    مامان منم با همین روش maman azi گل کمپوت درست می کنن با این تفاوت که بعد از ریختن آب و شکر روی میوه چند ساعت بهش استراحت میدن که این باعث میشه فوق العاده کمپوتاشون خوشرنگ بشه خصوصا کمپوت گیلاس.ماندگاری این کمپوتا خیلی زیاده
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    الهی به زیبایی سادگی!
    به والایی اوج افتادگی!
    رهایم مکن جز به بند غمت
    اسیرم مکن جز به آزادگی!

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    617
    پسند کرده
    211

    Re: انواع کمپوت

    باربی جان شهد کمپوت مثل کمپوتهای آماده توی بازاربایدباشه چون بایدیه فرقی بامرباداشته باشه دیگه نه؟
    اگربااین روش کمپوت روتوی شیشه درست میکنید نباید درب شیشه هاتازمان مصرف باز بشه چون ازحالت کنسروی درمیاد وممکنه زود خراب بشه
    امااگرکمپوت توی قابلمه وبه همین روش بن ماری پخته بشه هرچندبارکه بخواهین میتونین تستش کنید
    نسبت آب وشکررومن چشمی میریزم ولی این بستگی به ذائقه شماداره که چقدرشیرین باشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    617
    پسند کرده
    211

    Re: انواع کمپوت

    آهنگ جان کمپوتهایی که منم درست میکنم خوشرنگه یعنی تاحالا هرکی خورده باورش نشده که کمپوتهاتوی خونه پخته شده ولی بااین حال منم ایندفعه روش مامان گل شمارو امتحان میکنم ببینم چقدرفرقشه
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کمپوت

    روش تهیه کمپوت سیب رو کسی داره؟
    طراحي تم تولد

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atiyeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    192

    Re: انواع کمپوت

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان سارا24
    روش تهیه کمپوت سیب رو کسی داره؟
    سیب : ۹۵۰ گرم
    شکر : ۸ قاشق سوپخوری
    آب : ۲.۵ فنجان
    پوست لیمو ترش : ۲۵ گرم
    آب را بجوش آورده، شکر و پوست لیمو ترش را در آن ریخته چند دقیقه که گذشت سیب را در آن بریزید. هر قطعه سیب که نرم شد، آن را بیرون آورده در ظرف بلوری بریزید. بعد آخر کار شربت را بجوشانید تا به اندازه دو لیوان برسد. شربت را در پایان کار روی سیب*ها بریزید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    زندگی هنر توست.
    هر چیزی هنراست وتو هنرمندی هر گاه نگاه و کردارت از دل برآید.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۹
    محل سکونت
    زیر گنبد کبود
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کمپوت

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    حتی این روزها دیگر موهایم هم میدانند,که پایان شب سیه سپید است...

صفحه 2 از 20 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما