نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree357Likes

موضوع: مربای پرتقال و پوست پرتقال

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 45
صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1407
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    مربای پرتقال و پوست پرتقال

    یک مربای خوش عطر وخوش طعم که اگه درست کنید هم در شیرین پلو وصبحانه ازش استفاده می کنید .
    مواد لازم:
    پوست پرتقال
    شکر :یک ونیم برابر وزن پوست پرتقال
    طرز تهیه
    ابتدا پوست پرتقال را می توانید به صورت خلال و یا با قالب به شکل های مختلف در آورید.سپس در آب سرد به مدت 1 الی 2 ساعت بریزید و چندین بار آب آن را عوض کنید بعد پوست پرتقال را بجوشانید در طی زمان چوش آب آن را عوض کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.بعد در ظرف دیگر آب و شکر را مخلوط میکنیم و روی گاز می گذاریم تا به قوام بیاید سپس پوست پرتقال ها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بپزد و غلیظ شود و در آخر یک قاشق آبلیموه اضافه کنید.
    می تونیم در صورت دلخواه مقداری مربای هویج درست کنیم ودر آخر پخت به مربای پوست پرتقال اضافه می کنیم برای مرصع پلو.
    می تونیم در صورت دلخواه هل ، خلال پسته وخلال بادوم هم در آخر پخت مربا اضافه کنید.


    akram., آدریانا20 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,795
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2895
    پسند کرده
    1062

    Re: مربای پوست پرتقال

    تلخي پوست پرتقال به خاطر لايه سفيدش است.اگه پرتقال را وقتي درسته است با دقت پوست بگيريم به طوري كه فقط پوست نارنجي اش را جدا كنيم ديگه نيازي به تلخي گرفتن نيست و عطر پوست پرتقال را بهتر حفظ ميكنيم.
    يه را ديگه هم اينه كه همون پرتقال درسته را با رنده درشت پوست نارنجي اش را جدا كنيم.
    ميتوانيد اين پوست ها را خشك كنيد و در كيك و شيريني يا در غذاها هم استفاده كنيد چون تلخي ندارد!
    گلچهره بانو و akram. این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  3. #3
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,395
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2488
    پسند کرده
    66

    ویترین مدال ها

    Re: مربای پوست پرتقال

    مربای پوست پرتقال

    پوست پرتقال بصورت خلال نصف لیوان
    شکر نصف لیوان
    آب 1/4 لیوان
    آب پرتقال ( شیرین ) 2 تا 3 قاشق

    3بار پرتقال ها را بمدت 15 دقیقه جوشاندم و آبش را عوض کردم.
    آب و شکر را روی حرارت گذاشتم تا قوام بیاد.
    پوست پرتقال ها و آب پرتقال را اضافه کردم.
    چند دقیقه گذاشتم بمونه و برش داشتم.

    چون برای مرصع پلو میخواستم، نذاشتم زیاد بمونه که نرم بشه!

    نوش جان ...


    titish khanoom, گلچهره بانو, akram. و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    534
    میزان امتیاز
    217
    پسند شده
    4165
    پسند کرده
    5777

    Re: مربای پوست پرتقال

    اینم یه مدل برای شکل پوست پرتقال برای مربا.



    سفیدیاش رو بگیرید









    elmira.t, mary524, فرانک م و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    2750
    پسند کرده
    1476

    Re: مربای پوست پرتقال

    نقل قول نوشته اصلی توسط shokolaty
    من 1 عالمه نارنگی و پرتقال دارم داره خراب میشه به من یاد بدین چه جوری باید مرباش کنم ؟


    سلام شکلاتی جون . پستت را الان دیدم ولی گفتم شاید مثل من از پرتقالهای شب عید رو دستت مونده باشه و بتونی ازش استفاده بهتری بکنی . من شربت پرتقال درست کردم و عکسشو الان گذاشتم .این هم یک دستور برای مارمالاد پرتقال

    یک کیلو پرتقال را کاملا پوست گرفته و قسمتهای سفیدش را جدا میکنیم . گوشت پرتقال را به صورت پوره دراورده و با شکر مخلوط و روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد . در اواخر طبخ مقداری رنده پوست پرتقال و یکی دو ورق ژلاتین به آن اضافه میکنیم . این مارمالاد باید کاملا غلیظ و یکدست باشد .

    این دستور مربای پرتقال را یکی از اقوامم توی تی وی دیده بود . پرتقال را پره پره کرده و هر پره را از پوست سفیدش خارج میکنیم و هر پره را به سه چهار قسمت می بریم و باید مواظب باشیم که گوشت پرتقال له نشود . حالا آب و شکر را روی حرارت میگذاریم وقتی تقریبا غلیظ شد پرتقالها را به شربت اضافه و بعد از چند جوش برمیداریم . البته به نظر من اگه توی شربت مقداری آب پرتقال و رنده پوست پرتقال اضافه کنیم بهتر میشه .
    akram., باران67 و *هما* این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  6. #6
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,096
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    211
    پسند شده
    11530
    پسند کرده
    7657

    ویترین مدال ها

    Re: مربای پوست پرتقال

    اینم مربای پوست پرتقال من. چند مدل پزوندم، بقیه شو بعدا میذارم!!

    http://www.mamipic.com/share-6BFD_4FCE608A.html




    mary524, titish khanoom, akram. و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  7. #7
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,096
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    211
    پسند شده
    11530
    پسند کرده
    7657

    ویترین مدال ها

    Re: مربای پوست پرتقال

    اینم یه مدل دیگه.. پوست پرتقال رو قالب زدم و پزوندم... این روش آسونتر ازمدلای دیگه ست!!

    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    25

    Re: انواع مربا

    مربای پرتغال
    پرتغال تامسون رو پر پر کردم دوبار جوشوندم و آبشو دور ریختم .یک کیلو شکر و آب رو میجوشونیم کمی که غلیظ شد پرتغال رو بهش اضافه میکنیم تا به غلظت برسه در آخر بهش کمی آب لیمو اضافه میکنیم .


    *هما* این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما