نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree357Likes

موضوع: مربای پرتقال و پوست پرتقال

نمایش نتایج: از 41 به 45 از 45
صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    270
    پسند شده
    3716
    پسند کرده
    5560

    ویترین مدال ها

    مربای پوست پرتقال
    پوست پرتقال را بعدازگرفتن سفیدی و خلال کردن,24ساعتی توی آب سرد خیس کردم و چندبار هم آبش را عوض کردم.سپس 4بار روش آب سرد ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم به نقطه جوش برسه و کمی جوش بزنه و آبکش کردم با آب سرد.بعد هم وزن خودش شکر ریختم روش و کمی آب و 4تا دونه هل درسته.گذاشتم روی حرارت ملایم تا جوش بیاد,بعد حرارت را کم کردم تقریبا1ساعت و نیم,آروم آروم می جوشید... تا شفاف شد و گفتم حتما دیگه حاضره.خاموش کردم و روش را با پارچه پوشوندم و چند ساعتی گذاشتم بمونه(صبرم نکشید بذارم یه روز بمونه).دونه های هل را کشیدم و شد اینی که می بینید
    نام: IMG_5262.jpg نمایش: 461 اندازه: 90.0 کیلو بایت

    مزه اش خوب بود بخصوص با کیکی که پخته بودم خیلی عالی بوداما بتنهایی یه مزه خاصی داشت.مال شماها هم همینجوره یا عین مرباهای بازاری مزه شیره خالی میده؟یعنی ته مزه تلخی پرتقال توش محسوس هست؟
    kurosh1, باران67, کوئین و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  2. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    472
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    846
    پسند شده
    11055
    پسند کرده
    9812

    ویترین مدال ها

    سلاااااام
    مربای پوست پرتقال جان



    روش تهیه مثل بقیه دوستان هست



    فقط من خلالهای باریک ونازک کردم
    درشتشو خیلی دوست ندارم
    این هم یه عکس ازداخل شیشه مربا
    برای اینکه بهتر دیده بشه که چه جور خلال شده



    برای دیدن روش این کار به اینجا مراجعه شود
    طرز تهیه اسانس مرکبات در منزل

    و اینجا
    پوست مرکبات شکری





    خیلی خوشمزه تر میشه چون کاملا نرم میشه
    من در آخرکمی هم جوهر لیمو اضافه میکنم
    هم شکرک نمیزنه هم اینکه خیلی کم ترش مزه میشه با طعم خود پوست پرتقال همخونی داره ومن خیلی میپسندم
    مامان غزل, kurosh1, zakizadeh و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  3. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تینا
    عضویت: ۱۳۹۶/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0
    مارمالاد پرتقال با پوست و پودر ژلاتین


    مواد لازم :
    پوست پرتقال رنده شده نصف پیمانه
    اشکال مختلف از پوست پرتقال ۷۰عدد
    آب پرتقال دو پیمانه
    فیله پرتقال حدودا ۲۰تا ( دو پرتقال متوسط )
    شکر سه پیمانه
    آبلیمو تازه سه قاشق سوپ خوری
    پودر ژلاتین چهار قاشق چای خوری
    آب سرد نصف پیمانه


    طرز تهیه :
    اول پوست پرتقال هارو رنده میکنیم
    برای اون اشکال از پوست پرتقال بهتره زمانی که دارین پرتقال می خورین پوستشو دور نندازین و به اشکال مختلف درش بیارین البته من این کار رو با قالب های کوچیک انجام دادم و تو یخچال نگه دارین تا ۷۰ تا شه بعد این شکل هارو با پوست رنده شده میجوشونیم تا تلخیش بره پوست رنده شده رو دوبار میجوشونیم ولی شکل هارو چهار بار دقت کنین که اون شکلها تو دوبار تلخیشون نمیره
    بعد همشون رو آبکش میکنیم و میزاریم یه کم خنک شه
    همزمان با اینکه اونا در حال جوش خوردن هستن شما آب پرتقال هارو بگیرین تا حدود دو لیوان بشه بعد دوتا از پرتقالا رو یه کم کلفتر پوست میکنیم مثل عکس پایینبعدش پرتقالا رو فیله میکنیم مثل عکس بعدش این فیله هارو به دو تا سه قسمت تقسیم میکنیمآب پرتقال و فیله ها رو تو یه قابلمه بزرگ میریزم اگه قابلمه کوچیک باشه موقع جوشیدن زود سر میره و بعدش شکر رو اضافه میکنیم
    اول آب پرتقال
    بعدش فیله هاالان نوبته شکرهوقتی شکر و اضافه کردیم حرارتو زیاد میکنیم تا به جوش بیاد حدود یه ربع باید بجوشه ولی مواظب باشین که سر نره
    الان نوبته شکل های پرتقاله که به موادمون اضافه بشه و بعد اینه که این شکلا حدود ۱۰ دقیقه جوش خورد پوست های رنده شده رو اضافه میکنیم
    بعد این میزاریم حدود یه ربع دیگه بجوشه و حرارت رو یه خورده کم میکنیم
    همزمان با این کار پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و میزاریم روی بخار کتری تا شفاف شه
    تا ژلاتین شفاف شه آبلیمو رو میریزیم
    تا آبلیمو یه جوش بخوره ژلاتین شفاف میشه و ژلاتین رو هم اضافه میکنیم و بعد حدود دو سه دقیقه حرارت رو خاموش میکنیموقتی که مارملاد خنک شد اونو تو یه شیشه میریزیم
    یه نکته تا یادم نرفته بگم که وقتی تو یخچال میزارینش یکم سفت میشه پس بهتره حدود نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال بیارین بیرون


    این مارمالاد با پنکیک خیلی خوشمزه میشه همین طوریم خیلی خوشمزه میشه بعضی وقتا دختر خواهرم میاد میگه میشه از اون مارمالاد پرتقال بدی من یه کم بخورم وقتیم میخوره همش از اون شکل هاش میخوره و میگه میشه اینو به مامانم یاد بدی درستش کنه



    بسیار عالی و خوشرنگ که خیلی هم راحت بدون تجهیزات آشپزخانه خاصی درست کردیم.
    خیلی دوست دارم این مارمالاد و مربا رو واقعا عالیه باهاش یه کاپ کیک هم می تونی درست کنی
    نوش جان !!!!!
    RE79EL, khanoom pasand, hasti68 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    n.elahe آواتار ها
    بهاره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    نوشته ها
    49
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    72
    سلام دوستای گلم

    مامانم مربای پوست پرتقال درست کرده دوست دارن یک دست بشه مرباش مثل مرباهای حاضری

    چه چیزی بهش اضافه کنه تا مثل اونا بشه؟

    شیرینیش اندازست ولی شله

    به قول معروف دست به دست هم نداده

    خانوم های کدبانو لطفا زود جواد بدید ممنون از همه تون

    مامانم میگن منتظرم

    یاعلی
    اللهم صل علی محمد و علی محمد و عجل فرجهم

  5. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۴
    نوشته ها
    129
    میزان امتیاز
    65
    پسند شده
    591
    پسند کرده
    9912
    نقل قول نوشته اصلی توسط n.elahe نمایش پست ها
    سلام دوستای گلم

    مامانم مربای پوست پرتقال درست کرده دوست دارن یک دست بشه مرباش مثل مرباهای حاضری

    چه چیزی بهش اضافه کنه تا مثل اونا بشه؟

    شیرینیش اندازست ولی شله

    به قول معروف دست به دست هم نداده

    خانوم های کدبانو لطفا زود جواد بدید ممنون از همه تون

    مامانم میگن منتظرم

    یاعلی
    شهدش رو جدا کنید و بیشتر بجوشونید در آخر کمی ژلاتین بن ماری شده بهش اضافه کنید و بعد خلالها رو اضافه کنید.
    ṧїᗰα این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما