موضوع: مربای پرتقال و پوست پرتقال
نمایش نتایج: از 41 به 45 از 45
-
۱۳۹۴/۱۱/۲۴, ۱۱:۴۹ قبل از ظهر #41عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- الهه
- محل سکونت شهر بادگیرها
- نوشته ها 471
- میزان امتیاز
- 270
- پسند شده
- 3717
- پسند کرده
- 5561
عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
مربای پوست پرتقال
پوست پرتقال را بعدازگرفتن سفیدی و خلال کردن,24ساعتی توی آب سرد خیس کردم و چندبار هم آبش را عوض کردم.سپس 4بار روش آب سرد ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم به نقطه جوش برسه و کمی جوش بزنه و آبکش کردم با آب سرد.بعد هم وزن خودش شکر ریختم روش و کمی آب و 4تا دونه هل درسته.گذاشتم روی حرارت ملایم تا جوش بیاد,بعد حرارت را کم کردم تقریبا1ساعت و نیم,آروم آروم می جوشید... تا شفاف شد و گفتم حتما دیگه حاضره.خاموش کردم و روش را با پارچه پوشوندم و چند ساعتی گذاشتم بمونه(صبرم نکشید بذارم یه روز بمونه).دونه های هل را کشیدم و شد اینی که می بینید
مزه اش خوب بود بخصوص با کیکی که پخته بودم خیلی عالی بوداما بتنهایی یه مزه خاصی داشت.مال شماها هم همینجوره یا عین مرباهای بازاری مزه شیره خالی میده؟یعنی ته مزه تلخی پرتقال توش محسوس هست؟خدایا شکرت
-
۱۳۹۴/۱۱/۲۸, ۰۲:۵۸ بعد از ظهر #42عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت مشهد الرضا
- نوشته ها 472
- نوشته های وبلاگ
- 45
- میزان امتیاز
- 846
- پسند شده
- 11060
- پسند کرده
- 9812
عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
سلاااااام
مربای پوست پرتقال جان
روش تهیه مثل بقیه دوستان هست
فقط من خلالهای باریک ونازک کردم
درشتشو خیلی دوست ندارم
این هم یه عکس ازداخل شیشه مربا
برای اینکه بهتر دیده بشه که چه جور خلال شده
برای دیدن روش این کار به اینجا مراجعه شود
طرز تهیه اسانس مرکبات در منزل
و اینجا
پوست مرکبات شکری
خیلی خوشمزه تر میشه چون کاملا نرم میشه
من در آخرکمی هم جوهر لیمو اضافه میکنم
هم شکرک نمیزنه هم اینکه خیلی کم ترش مزه میشه با طعم خود پوست پرتقال همخونی داره ومن خیلی میپسندمالهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.
-
۱۳۹۷/۰۲/۲۵, ۰۲:۳۵ بعد از ظهر #43عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- تینا
- محل سکونت مامی سایت
- نوشته ها 5
- میزان امتیاز
- 3
- پسند شده
- 25
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۹۶/۱۱/۱۳مارمالاد پرتقال با پوست و پودر ژلاتین
مواد لازم :
پوست پرتقال رنده شده نصف پیمانه
اشکال مختلف از پوست پرتقال ۷۰عدد
آب پرتقال دو پیمانه
فیله پرتقال حدودا ۲۰تا ( دو پرتقال متوسط )
شکر سه پیمانه
آبلیمو تازه سه قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین چهار قاشق چای خوری
آب سرد نصف پیمانه
طرز تهیه :
اول پوست پرتقال هارو رنده میکنیمبرای اون اشکال از پوست پرتقال بهتره زمانی که دارین پرتقال می خورین پوستشو دور نندازین و به اشکال مختلف درش بیارین البته من این کار رو با قالب های کوچیک انجام دادم و تو یخچال نگه دارین تا ۷۰ تا شه بعد این شکل هارو با پوست رنده شده میجوشونیم تا تلخیش بره پوست رنده شده رو دوبار میجوشونیم ولی شکل هارو چهار بار دقت کنین که اون شکلها تو دوبار تلخیشون نمیره
بعد همشون رو آبکش میکنیم و میزاریم یه کم خنک شههمزمان با اینکه اونا در حال جوش خوردن هستن شما آب پرتقال هارو بگیرین تا حدود دو لیوان بشه بعد دوتا از پرتقالا رو یه کم کلفتر پوست میکنیم مثل عکس پایین
بعدش پرتقالا رو فیله میکنیم مثل عکس بعدش این فیله هارو به دو تا سه قسمت تقسیم میکنیم
آب پرتقال و فیله ها رو تو یه قابلمه بزرگ میریزم اگه قابلمه کوچیک باشه موقع جوشیدن زود سر میره و بعدش شکر رو اضافه میکنیم
اول آب پرتقالبعدش فیله ها
الان نوبته شکره
وقتی شکر و اضافه کردیم حرارتو زیاد میکنیم تا به جوش بیاد حدود یه ربع باید بجوشه ولی مواظب باشین که سر نره
الان نوبته شکل های پرتقاله که به موادمون اضافه بشه و بعد اینه که این شکلا حدود ۱۰ دقیقه جوش خورد پوست های رنده شده رو اضافه میکنیمبعد این میزاریم حدود یه ربع دیگه بجوشه و حرارت رو یه خورده کم میکنیم
همزمان با این کار پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و میزاریم روی بخار کتری تا شفاف شه
تا ژلاتین شفاف شه آبلیمو رو میریزیمتا آبلیمو یه جوش بخوره ژلاتین شفاف میشه و ژلاتین رو هم اضافه میکنیم و بعد حدود دو سه دقیقه حرارت رو خاموش میکنیم
وقتی که مارملاد خنک شد اونو تو یه شیشه میریزیم
یه نکته تا یادم نرفته بگم که وقتی تو یخچال میزارینش یکم سفت میشه پس بهتره حدود نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال بیارین بیرون
این مارمالاد با پنکیک خیلی خوشمزه میشه همین طوریم خیلی خوشمزه میشه بعضی وقتا دختر خواهرم میاد میگه میشه از اون مارمالاد پرتقال بدی من یه کم بخورم وقتیم میخوره همش از اون شکل هاش میخوره و میگه میشه اینو به مامانم یاد بدی درستش کنه
بسیار عالی و خوشرنگ که خیلی هم راحت بدون تجهیزات آشپزخانه خاصی درست کردیم.
خیلی دوست دارم این مارمالاد و مربا رو واقعا عالیه باهاش یه کاپ کیک هم می تونی درست کنی
نوش جان !!!!!
-
۱۳۹۷/۰۷/۰۲, ۰۲:۰۵ بعد از ظهر #44عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- بهاره
- نوشته ها 51
- کالاهای من
- 1
- میزان امتیاز
- 3
- پسند شده
- 75
- پسند کرده
- 74
عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۶سلام دوستای گلم
مامانم مربای پوست پرتقال درست کرده دوست دارن یک دست بشه مرباش مثل مرباهای حاضری
چه چیزی بهش اضافه کنه تا مثل اونا بشه؟
شیرینیش اندازست ولی شله
به قول معروف دست به دست هم نداده
خانوم های کدبانو لطفا زود جواد بدید ممنون از همه تون
مامانم میگن منتظرم
یاعلیاللهم صل علی محمد و علی محمد و عجل فرجهم
-
۱۳۹۷/۰۷/۰۷, ۰۱:۴۵ بعد از ظهر #45عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 129
- میزان امتیاز
- 65
- پسند شده
- 591
- پسند کرده
- 9912
عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۴
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما