نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree24Likes

موضوع: دانشنامه گیاهان دارویی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 251
صفحه 4 از 32 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۳
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    484
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    446
    پسند کرده
    7

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    نقل قول نوشته اصلی توسط دلشکسته
    سلام .اگه لطف کنید در مورد روغن جوجوبا بگید.
    روغن جوجوبا از بيش از حد چرب شدن پوست جلوگيری می كند، زيرا تركيب روغن جوجوبا به چربی ترشح شده از غدد چربی در انسان ها شباهت دارد و درحقيقت می تواند با توليد كمی از چربی، غدد پوست را بفريبد و منافذ پوست را پر كند. روغن جوجوبا ممكن است به دو روش با كاهش چربی ايجاد شده توسط پوست و محافظت از پوست در برابر باكتری های مضر، به درمان جوش های غرور در صورت بپردازد.
    روغن جوجوبا حاوی مواد معدنی مهمی است كه عبارتند از: ويتامين های E و B كمپلكس و مواد معدنی سيليكن، كورووميوم، مس و روی و همچنين حاوی مقدار زيادی يُد است كه هركجا كه باكتری و عفونت قارچی هست، جوجوبا قادر است با آن مقابله نماید.
    این روغن برای جوش های صورت مفيد است و به طور سنتی درگذشته در درمان زخم های مخاطی دهان، تب خال و زگيل مصرف داشته است. این روغن عملاً در صنعت لوازم آرایشی به خصوص در دهه 1970 بسیارمعروف شد، به طوری که امروزه فقط در آمریکا هزاران تن از آن تولید و به قیمت بالایی فروخته می شود.
    براي مصرف موضعی چند قطره از روغن جوجوبا را دركف دست بچكانيد، دو دست را به همديگر مالش داده و به آرامی ماساژ دهيد تا روغن در سطح آن اثر كند. اگر پوست واكنشی منفی نشان داد، استعمال آن بايد متوقف شود.

    دوستان هر هفته منتظر شما در ختم آیت الکرسی هستیم

    بیایید برای هم دعا کنیم

    بخش عمومی .انجمن لحظه سبز نیایش .تاپیک ختم آیت الکرسی

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    353
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    151
    پسند کرده
    0

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    دوست خوب واقعا دستت درد نکنه خیلی تاپیک مفیدیه. من خیلی دنبال این مطالب بودم. فقط می شه لطف کنی و لیست یکسری از این گیاهان که می شه به عنوان بخور استفاده کرد رو بگی و بیشتر برای آرامش ، خواب و اشتها باشه که خیلی ممنون می شم همچنین چیزی می شناسی که برای افراد 60 به بالا توصیه کنی ؟ خیلی لطف می کنی.
    تا شقایق هست، زندگی باید کرد

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    خواص گل بنفشه


    طبیعت گل بنفشه طبق نظر حکمای طب سنتی سرد و مرطوب است

    گل بنفشه گیاهی است چند ساله دارای گل های بسیار معطر به رنگ بنفش تیره که در بهار ظاهر می شود . این گیاه در آب و هوای معتدل و نقاط سایه دار اغلب مناطق جهان می روید .

    خواص گل بنفشه

    ۱ - بنفشه را با شکر میل نمایید درمان سرفه گرم است و سینه را نرم می نماید.

    ۲ - شربت گل بنفشه درمان ذات الجنب و شش است

    ۳ - اثر نرم کننده و خلط آوری در التهاب مجاری تنفسی دارد.

    ۴ - دم کرده گل بنفشه در رفع گریب و برونشیت های حاد و گلو درد بسیار مفید است .
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    گل نسترن طبیعت گرم وخشک دارد

    گل نسترن: dog rose
    ▪ نام علمی : rosa canina
    نسترن كه دركتابهای قدیمی به نام نسرین،نسترن ونستر نیز نامیده شده است درختچهای كوچكی است كه درحاشیه جنگل ها،چاههاوگودال های آب می رویدوارتفاع آن به حدود سه مترمی رسد.
    برگهای آن دارای ۷-۵برگچه به رنگ سبز سیر است.گل نسترن مانندگل سرخ بوده وبه رنگهای سفید،صورتی وسرخ می باشدكه به حالت منفردویامجتمع ظاهرمی شود.
    میوه آنبیضی شكل وبه رنگ قرمزتیره یاروشن است كه به نام سای نورودون Cynorhodonخوانده می شود.جدار داخلی میوه دارای الیاف باریك وابریشمی است كه درآن فندقه های سختی جادارد.پس ازخشك شدن دارای طعمی قابض وكمی شیرین بابوئی ضعیف می باشد.
    ▪ تركیبات شیمیای:
    قسمت گوشتدار سای نورودون دارای مقدارزیادی ویتامین C،اسید سیتریك،اسیدمالیك،قندوتانن است.
    دانه های آن دارای حدود ۱۰%روغن بوده كه به رنگ زردكمرنگ متمایل به قرمزودارای بوئی مطبوع می باشد.البته دانه ها سمی است.
    ▪ خواص داروئی:
    ۱) دم كرده:۵۰گرم سای نورودون رادریك لیترآب جوش ریخته وبه مدت ۱۰دقیقه دم كرده وسپس آن راصاف كنید.
    ۲) جوشاندهمقدار۵۰گرم سای نورودون رادریك لیترآب جوش ریخته وبگذاریدبه آرامی برای مدت ۱۰دقیقه بجوشدسپس آن راصاف كنید.این جوشانده به عنوان ضد بیماری اسكوربوت(كمبودویتامین C)به كارمی رود.
    ۳)جوشانده غلیظ:مقدار۵۰گرم سای نوردون رادریك لیترآب جوش ریخته وبگذاریدبه آرامی بجوشدتاحجم آن نیم لیتر شودسپس آن راصاف كنید.این جوشانده بسیار ادرارآوربوده وبرای برطرف كردن حبس البول بكار می رود.
    ۴)گرد سای نورودون:مقدار مصرف این گرد۵/۰تا۱گرم می باشدوبه عنوان ضدبیماری اسكوربوت مصرف می شود.
    ۵)مربای سای نورودون:ابتداباید سای نورودون را به خوبی تمیز كرده،پوست،الیاف داخلی ودانه هارااز آن خارج كنیدودرداخل ظرفی كه سركه داردبریزید وبهم بزنیدتا نرم شودسپس آن راكوبیده وباالك كنید،وقسمت صاف شده رابا۵/۱برابروزنش قندیاشكرمخلوط كرده وبپزیدتابه صورت خمیر یكنواختی درآید.
    ۶)شربت نسترن:یك گیلوگرم سای نورودون رابا۲۵۰گرم نبات كوبیده یاشكرمخلوط كرده و۵/۱لیترنیزعرق نعناع به آن اضافه كنیدودرجای گرمی بگذاریدبماند.البته هرروزآن راتكان دهیدبعدازدوهفته آن راصاف كنید.مقدار مصرف آن یك فنجان سه بار درروز است.
    ۷)عرق نسترن:یك چهارم لیوان ازعرق نسترن راعرق نسترن رابایك لیوان آب مخلوط كرده،سپس آن راشیرین كنید.ازاین شربت می توانیدچندلیوان درروز بنوشید
    ▪ خواص طبی:
    گل نسترن ازنظرطب قدیم ایران گرم وخشك است:
    ۱) سرشارازویتامین Cمی باشد.درصدگرم آن ۶۰۰میلی گرم (۶گرم)ویتامین Cوجوددارددرحالی كه ۱۰۰گرم پرتقال فقط دارای ۵۰میلی گرم ویتامین Cاست بنابراین مقدارویتامین Cگل نسترن۱۲۰برابرپرتقال است.
    ۲) درمان كننده حبس البول است.
    ۳) بوی بد بدن رادفع می كند.آنهائی كه عرق زیادمی كنندوبوی بد می گیرندبایدتن خودرابعدازحمام كردن بادم كرده گل وبرگ نسترن آبكشی كنند.
    ۴) آرام كننده اعصاب است.
    ۵) اسهال رابرطرف می كند.دم كرده آن را می توان به كودكان برای رفع اسهال داد.
    ۶) خونریزی سینه رابندمی آورد.
    ۷) سنگ وورم كلیه رارفع می كند.
    ۸) الیاف داخلی سای نورودون ضدانگل است مخصوصاًكرم اسكاریس راودراین موردباید۵/۰گرم آن رامخلوط باعسل خورد.
    ۹) اگردرادرارآلبومین وجود داشته باشدبرای برطرف كردن آن ازدم كرده این گیاه استفاده كنید.
    ۱۰) بی خوابی رابرطرف می كند.
    ۱۱) انقباض ماهیچه های معده رابرطرف می كند.
    ۱۲) سرعت جریان خون رادرپوست زیادكرده وباعث لطافت پوست می شود.
    ۱۳) دررفع غم وغصه مؤثراست.
    ۱۴) برای رفع طپش قلب ازدم كرده آن بنوشید.
    ۱۵) معده راتقویت می كند.
    ۱۶) مصونیت بدن رادر مقابل بیماریها بالا می برد.
    ۱۷) برای ترمیم شكستگی استخوان ورفع ورم مقعدضمادی ازبرگ این گیاه درست كرده وروی قسمت شكستگی یاتورم قرار دهید.
    ۱۸) چون گل نسترن شیرین است حشرات رابهخودجذب می كندمخصوصاًحشره مخصوصی به نام سای نیپس Cynipsكه درنیش زدن،برجستگی های كوچكی پوشیده ازتاروبه رنگ سبز مایل به قرمز درآن به وجودمی آوردكه به نام (به دگار)Bedegarمعروف است كه خواص طبی مهمی دارد.مخصوصاًبرای بیماران مسلول تقویت كننده بوده ومانع عرق كردن می شود؛وهمچنین مقدارآلبومین درادرار راكم می كند.(به دگار)اثر آرام كننده اعصاب نیز دارد.
    ▪ مضرات نسترن:
    نسترن به هیچ وجه خطری ندارد وهمه می توانندازآن استفاده كنندولی همانطوركه گفته شددانه های آن سمی است ونبایدمصرف شود.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    آرتیشو گیاه بومی مناطق مرکزی مدیترانه است ولی در حال حاضر در بیشتر نقاط معتدل دنیا کشت می شود . رومی ها در حدود 2000 سال پیش این گیاه را پرورش می دادند و بعنوان سبزی در سالاد استفاده می کردند .آرتیشو در قرن شانزدهم در انگلستان و فرانسه برده شد و سپس در قرن نوزدهم در آمریکا کشت شد . اکنون کالیفرنیا و سواحل اقیانوس آرام مرکز کشت آرتیشو می باشد . کلمه Artichoke از کلمه ایتالیایی Articicco مشتق شده که بمعنی میوه کاج می باشد و آرتیشو هم مانند میوه کاج است .



    آرتیشو برای رشد احتیاج به آب و باران فراوان درد . آرتیشو گیاهای است چند ساله درای ساقه ای راست که ارتفاع آن بحدود یک متر می رسد . برگهای آن پهن و دراز مانند برگهای کاهو است که برنگ سبز تیره است . در انتهای ساقه میوه آن که بشکل میوه کاج یا سیب فلس دار است مشاهده می شود .گلبرگهای آن ضخیم و گوشتی بوده و انتهای گلبرگها ضخیم تراست که مصرف خوراکی درد . برای خرید آرتیشو دقت کنید که برگها باز نشده و سفت و سبز باشد . هنگامیکه برگهای آرتیشو قهوه ای است نشان دهنده کهنه بودن آن می باشد . فصل آرتیشو معمولا ماههای فرودرین و اردیبهشت ( آپریل و می )است .


    ترکیبات شیمیایی:

    برگهای خوردنی آرتیشو در اینولین ، اینولاز و ماده ای تلخ بنام سینارین Cynarine می باشد . سینارین خاصی زیاد کننده ترشحات صفرا را دارد و علت صفرا بری آرتیشو داشتن این ماده است . در صد گرم آرتیشو پخته مواد زیر موجود است :

    انرژی 14 کالری
    پروتئین 1/5 گرم
    آب 86 گرم
    مواد چرب 0/1 گرم
    مواد نشاسته ای 5 گرم
    کلسیم 22 میلی گرم
    فسفر 40 میلی گرم
    آهن 0/6 میلی گرم
    سدیم 30 میلی گرم
    پتاسیم 0 25 میلی گرم
    ویتامین آ 40 واحد بین المللی
    ویتامین ب 1 0/04 میلی گرم
    ویتامین ب 2 0/02 میلی گرم
    ویتامین ب 3 0/6 میلی گرم
    ویتامین ث 5/2 میلی گرم
    خواص داروئی:


    آرتیشو از نظر طب قدیم ایران گرم و کمی خشک است . قسمت مورد استفاده آرتیشو برگها و قسمت وسط آن است که بنام قلب آرتیشو معرو ف می باشد .


    کبد را تمیز و اعمال کبد را تنظیم می کند .
    ترشح صفرا را افزایش می دهد .
    از جمع شده چربی در کبد جلوگیری می کند و آنهایی که کبد چرب دارند بهتر است از آرتیشو استفاده کنند
    یرقان مزمن را درمان می کند .
    تقویت کننده بدن است .
    موجب دفع ادرار می شود .
    تب بر است .
    در درمان رماتیسم موثر است .
    یبوست های ناشی از عدم صفرا را درمان می کند.
    در درمان ورم روده موثر است .
    باعث دفع سنگهای کیسه صفرا می شود .
    نیروی جنسی را افزایش می دهد .
    کلیه و مثانه را گرم می کند .
    گاز و نفخ معده و روده را از بین می برد .
    باعث هضم غذا می شود .
    بیماریهای کبدی را درمان یم کند .
    کلسترول خون را پائین می آورد .
    داروی لاغری است و کسانیکه می خواهند وزن کم کنند و لاغر شوند می توانند هر روز آرتیشو بخورند .
    سرگیجه را برطرف می کند .
    آنهائیکه گوششان زنگ می زند اگر آرتیشو را بخورند آنرا برطرف می کند .
    مبتلایان به بیماری قند می توانند با خوردن آرتیشو قند خود را تنظیم کنند .
    در درمان میگرن موثر است .
    در برطرف کردن بیماری آسم اثر مفید دارد .
    نقرس را برطرف می کند .
    آرتیشو رگها را تمیز کرده و تصلب شرائین را درمان می کند .
    در برطرف کردن اگزما موثر است .
    در درمان اکثر بیماریهای پوستی اثر مفید دارد .
    سموم بدن را دفع می کند .
    زخم های ریه و روده را درمان می کند .
    برای جلوگیری از ریزش مو ار برگهای آرتیشو ضماد تهیه کرده و به سر بمالید .
    برای برطرف کردن بوی بد زیر بغل عصاره برگ آرتیشو را به زیر بغل بمالید .
    عصاره آرتیشو را اگر به بدن بمالید خارش را برطرف می کند .
    برای رفع آب آوردن بدن از جوشانده آرتیشو بمقدار سه فنجان در روز استفاده کنید .



    مضرات : آرتیشو چون گرم است ممکن است در بعضی از اشخاص تولید سودا کند لذا بهتر است با سرکه خورده شود ضمنا طعم آرتیشو را دوست ندارند . اینگونه اشخاص اگر بخواهند از مزایای آرتیشو استفاده کننده به صورت قرص یا کپسول آرتیشو مصرف نمایند .

    طرز تهیه

    طرزتهیه چای آرتیشو : برای تهیه چای آرتیشو ۱۰ تا ۱۵ گرم برگ خشک و ۲۰ تا ۴۰ گرم برگ تازه آنرا در یک قوری کوچک آب جوش دم کرده و پس از ۲۰ دقیقه آنرا صاف کنید و هروز یکی دو استکان میل فر مایید .

    در ضمن آب آرتیشو نیز دارای خواص درمانی بوده و شیره برگ آرتیشو یا کنگر فرنگی دارای املاح معدنی مختلف و سینارین است .

    احتیاط : بهتر است زنان در طی دوره شیر دادن از مصرف آرتیشو خوداری نموده زیرا ترشح شیر را کاهش خواهد داد .
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    جو

    جو Barley
    نام علمی Hordeum vulgare
    گياه شناسي
    جو گياهي است علفي و يكساله كه ارتفاع آن بسته بانواع مختلف آن تا يك متر مي رسد . برگهاي آن متناوب و باريك و دراز و به رنگ سبز تيره مي باشد .
    جو از نظر كاشت به دو دسته تقسيم مي شود : جو بهاره و جو پائيزه .
    جو بهاره در بهار كشت مي شود و احتياج به سرماي زمستان ندارد و قبل از زمستان دانه مي دهد در حاليكه جو پائيزه در پائيز كشت مي شود و محتاج سرماي زمستان است .
    خواص داروئي:
    جو معمولا به سه صورت در بازار عرضه مي شود
    1) جو پوست نكنده كه هنوز سبوس آن جدا نشده
    2)جو پوست كنده كه پوست آن گرفته شده است
    )3جو سفيد كه پوست وسبوس آن گرفته شده است و بنام جو مرواريدي معروف است .
    جو از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است
    1)غذايي بسيار مقوي است .
    2)خاصيت نرم كننده دارد . و ملین می باشد
    3)در قديم از جو زیاد استفاده مي كردند .
    4)براي نقرس مفيد است .
    5)جوشانده جو داروي خوبي براي مبتلايان به تب و كم خوني و سوء هاضمه است .
    6)ماء الشعير براي درمان سل ،*زخم هاي ريوي و سردرد گرم مفيد است .
    7)ماء الشعير خون ساز است و زود هضم مي شود.
    8)ماء الشعير را با خشخاش كوبيده براي سردرد مفيد است .
    9)براي درمان نقرس پماد در جو را با آب بر روي قسمت هاي دردناك بگذاريد .
    10) جو را با شكر مخلوط كرده غذاي خوبي براي اطفال است .
    11)بيسكوبيت جو بهترين دارو براي درمان يبوست است و حتي نفخ و شكم درد را از بين مي برد.
    12)سرد مزاجان بايد جو را با شكر بخورند.
    13)كشك الشعير براي مزاج هاي گرم و اسهال هاي صفراوي مفيد است .
    14)براي برطرف كردن گلو درد و ورم گلو كشك الشعير را قرقره كنيد .
    15)براي پائين آرودن كلسترول از جو استفاده كنيد .
    16)جو چون داراي پروتئاز مي باشد بنابراين از سرطان جلوگيري مي كند .
    + نوشته شده در دوشنبه دهم خرداد 1389ساعت 16:36 توسط حبیب اله گلفام | نظر بدهید
    خواص چای کوهی
    چای کوهی

    چاي كوهي St.johns Wort
    نام علمی Hypericum perfratum
    گياه شناسي
    چاي كوهي بمقدر زياد در آمريكا و اروپا پرورش مي يايد و معمولا بصورت خودرو در ميان مزارع گندم و ذرت يافت مي شود . چاي كوهي در اروپاو آمريكا بنام سنت جونز شهرت دارد و مدتي است كه بسيار معروف شده است .
    جالب است بدانيد كه روغن چاي كوهي براي مدت سه قرن در انگلستان تنها داروي زخم ها بوده است .
    چاي كوهي در ايران در دامنه كوههاي البرز ،*كرج ،*چالوس و مازندران و نقاظ غرب ايران به حد زياد مي رويد .
    در اروپا نانوائيها اين گياه را خوب مي شناسند زيرا كمي از آنرا به در اضافه مي كنند كه نان را بهتر و خوش طعم تر مي كند .
    گلهاي چاي كوهي برنگ سفيد يا زرد مي باشند كه در بالاي ساقه بصورت مجتمع بچشم مي خورد . اين گلها كمي معطر و داراي بوي مخصوصي مي باشد . ميوه چاي كوهي بشكل كپسول است .
    خواص داروئي:
    از نظر طب قديم ايران اين گياه گرم و خشك است . ماده قرمز رنگي كه در برگهاي چاي كوهي وجود دارد وبا فشار دادن برگها از آن استخراج مي شود براي التيام زخم ها و درمان سوختگي ها بكار مي رود .
    براي تهيه جوشانده و يا دم كرده اين گياه بايد حدود يك قاشق چايخوري برگ و گل خشك گياه را در دو فنجان آب جوش ريخته و آنرا آنقدر بجوشانيد تا يك فنجان باقي بماند سپس آنرا مصرف كنيد .
    بطور خلاصه مي توان به مورد زير اشاره كرد :
    1)ضد كرم معده و روده مي باشد.
    2)ادرار آور وقاعده آور است .
    3)گرفتگي صدا را باز مي كند و خلط آور است.
    4)براي درمان مرض كزاز بكار مي رود.
    5)اگر برگ آنرا بصورت پودر داروريد و روي زخم هاي عميق و متعفن بپاشيد اين نوع زخم ها را خوب مي كند.
    6)درمان كننده اسهال و اسهال خوني است .
    7)براي درد دنبالچه بهترين دارو است .
    8)اگر مشكوك به خونريزي مغزي هستيد و يا احتمال خونريزي مغزي وجود دارد حتما از اين دارو استفاده كنيد .
    9)ضعف **** را درمان مي كند.
    10)درمان كننده بيماري مننژيت است .
    11)براي درمان فلج بكار مي رود .
    12)سياه سرفه را از بين مي برد.
    13)درد پشت و گردن و خشكي گردن را درمان مي كند .
    14)براي كم خوني مفيد است .
    15)چاي كوهي اشتها را باز مي كند بنابراين مي توان آنرا به بچه ها و افراد مسن كه اشتها ندارند داده می شود.
    16)ضد افسردگي مي باشد .
    17)درمان كننده بيخوابي است .
    18)در درمان سرماخوردگي معجزه مي كند .
    19)براي درمان تب و اثر نيش سمي حشرات بكار ميرود.
    و بالاخره با تحقيقات جديدي كه دانشمندان روي اين گياه معجزه آسا انجام داده اند و دريافته اند دريافته اند كه چاي كوهي مي تواند ويروسها را از بين ببرد و حتي روي ويروس بيماري AIDS نيز اثر دارد. مدتي است كه بيماران مبتلا به ايدز ازاين گياه استفاده ميكنند كه سيستم دفاعي بدن آنها را تقويت كرده وبيماري را تخفيف مي دهد .
    دانشمندان مدتي است كه روي اثر چاي كوهي بر روی سرطان خون تحقيقات دامنه راشروع كرده اند و به نتايج درخشاني دست يافته اند .
    همانطوريكه قبل گفته شد اين دارو اثر بسيار خوبي بر روي افسردگي دارد البته اگر سه روز متوالي از اين دارو استفاده شود حالات افسردگي را از بين برده بيخوابي را مداوا مي كند و بيماران اعتماد بنفس خود را باز مي يابند . به صورت دم کرده و در گاهی از اوقات برای مرحم زخمها به کار میرود. ( انشاءالله )
    + نوشته شده در دوشنبه دهم خرداد 1389ساعت 12:57 توسط حبیب اله گلفام | نظر بدهید
    خواص گیاه جینسینگ


    محل اصلی این گیاه در چین است ( شمال چین -و شمال کره و وییتام و همچنین شرق سیبری است )

    این گیاه ۳ نوع دارد - نوع وحشی و قرمز و آسیایی

    اگر قوای بدن شما کم است ( جنسی ) و اگر ضعف قوا جنسی در اثر اعصاب دارید از این گیاه ( پودر) استفاده نمایید ) و حتماْ پودر این گیاه را با عسل مخلوط نموده و مصرف نماییدو مزه و طعم خوش آیند و

    ذائقه پسندی دارد.( اگر عسل با آویشن بتوانید تهیه نمایید بسیار مفید خواهد بود )

    این گیاه در چین قدمت ۴۰۰۰ هزار ساله دارد ودر آن کشور مصرف این گیاه بخاطر کهولت جنسی استفاده می شده و می شود ُتداوم استفاده از جینسینگ در طی هزاران سال نشانهای است بر صحت خواص معجزه آسای این گیاه در تقویت پایه ای بدن از تمامی جهات .

    این گیاه اکسیر جوانی است . این گیاه در تقویت پایه ای بدن از تمامی جهات آزمایشگاه های معتبر اروپا به تحقیق و بازشناسی خصوصیات جینسینگ پرداختند و بعد از اثبات ادعاهای طب چینی ُ مصرف مکمل جینسینگ یک گیاه کا ملاْ انحصاری و گران قیمت است .

    خواص دارویی جینسینگ

    تقویت کننده اعصاب تناسلی که عاملی برای جلوگیری از انزال زود هنگام

    جلوگیری از کهولت جنسی و توقف روند در صورت آغاز ( نشانه ها ی کهولت جنسی )

    از بین بردن حالت سرد مزاجی جنسی در بانوان

    غنی بودن این مکمل از عنصری بنام آداپتوژن که اصلی ترین تاثیر آن بر ایجاد هماهنگی و تعادل بین سیستم های بدن است یک خاصیت انحصاری است . آداپتوژن متابولیسم و سوخت و ساز ُ فشار خون ُ ضربان قلب ُ ریتم ضربان قلب ُ تنفس ُ کار کرد روده ها ُ کبد ُ کلیه و ریه ها و سیستم اعصاب در حالت نرمال حفظ میکند و در صورت هر گونه نا هماهنگی حتی به صورت پیشرفته به حالت عادی و هما هنگ باز می گرداند.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    با بونه طبیعت گرم دارد .

    ضد جوش . ضد خارش . مقوی معده ضد عفونی کننده . تقویت کننده اعصاب . شفاء بخش تنگی نفس .

    ضد سنگ مثانه . مقوی دماغ و اعصاب و مقوی قوای بدن . ضد سم . ادارار آور . زیاد کننده شیر مادران

    زیاد کننده عرق بدن . قا عده آور . مسکن سر درد . ضد آبریزش بینی . از بین برنده بقایای ورم . برای درد سینه و جگر بسیار مفید است . برای باز شدن عادت ماهانه زنان نیز تجویز می شود . برای این کار نشستن در جوشانده این گیاه موثر است .

    نکته : برای خانمهای باردار بسیار خطر ناک است ) لطفاً استفاده نفرمایید.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    خواص گل کلم




    گل کلم مانند کلم بروکلی و کلم پیچ از خانواده گیاهان (Crucifrous) می*باشد. گل کلم سری به هم پیوسته دارد که از گلچه*های کوچکی تشکیل شده و اندازه آن 15 سانتیمتر استاین گیاه بر خلاف سایر گیاهان خانواده (Crucifrous) که حاوی کلروفیل هستند بدلیل دوری گلچه*های آن از تابش نور خورشید بوسیله برگهایش، فاقد کلروفیل می*باشد.

    فواید گل کلم

    گل کلم و سایر گیاهان خانواده (Crucifrous) مانند بروکلی، کلم و کلم پیچ حاوی موادی هستند که از مبتلا شدن به سرطان جلوگیری می*نماید. این مواد آنزیمهای فعال کننده که عامل سرطان در بدن هستند را متوقف می*سازند.
    مواد موجود در 100 گرم گل کلم

    ویتامین C 54.93 میلی گرم
    ویتامین K 11.17 میکروگرم
    فولات 54.56 میکروگرم
    فیبر 3.35 گرم
    ویتامینB6 0.21 میلی گرم
    تریپتوفان 0.03 گرم
    امگا3 0.21 گرم
    منگنز 0.17 میلی گرم
    ویتامین B5 0.63 میلی گرم
    پتاسیم 176.08 میلی گرم
    پروتئین 2.28 گرم
    فسفر 36.68 میلی گرم
    ویتامین B2 0.05 میلی گرم
    منگنز 11.16 میلی گرم
    ویتامین B3 0.51 میلی گرم

    دفع سموم توسط کبد

    همانطور که می*دانیم گیاهان (Crucifrous) حاوی گلوکز نیالات و تیوسنرات( glucosinolates and thiocyanates) می*باشند. این مواد توانایی کبد را برای دفع مسمومیت بالا می برند.

    اگر مولکولهای سمی به سرعت توسط کلیه از بین نروند، می*توانند همه سلولها را از جمله DNA، تخریب نمایند. این تخریب می*تواند باعث رشد غیر قابل کنترل سلولها گردد.

    مصرف گل کلم همراه با زردچوبه در سلامتی مردان موثر است.

    سرطان پروستات دومین عامل مرگ از سرطان در مردان آمریکا می*باشد. هرساله 500000 مرد بر اثر سرطان پروستات می*میرند که این آمار نسبت به هند که در رژیم غذایی خود از گیاهان خانواده براسیکا و ادویه*جات استفاده می*نمایند، بیشتر است.

    ترکیب گل کلم و زردچوبه بسیار خوشمزه و خوش طعم می*باشد. بهترین راه برای تهیه این غذا به این صورت است که ابتدا گل کلم را تکه، تکه می*کنیم و برای تقریباً 5 تا 10 دقیقه آن را نگه می*داریم. این مرحله سبب تولید فنیل ایزوتیوسینات(phenethyl isothiocyanate) می*شود که به کاهش رشد سلولهای سرطانی کمک می کند. این ماده زمانی که گل کلم تکه شده باشد تولید می*شود اما با گرم کردن آن تولیدش متوقف می*گردد. مقداری زرد چوبه به آن اضافه می*نماییم و روی حرارت ملایم با اضافه نمودن کمی سبزیجات به مدت 5 دقیقه گرم می کنیم وسپس همراه با کمی نمک، فلفل و روغن زیتون آن را خوش طعم تر نمایید.

    جلوگیری از ابتلاء به آرتروز

    دانشمندان در مطالعه*ای مشاهده نموده*اند که غذاهایی که حاوی ویتامینC، هستند مانند گل کلم از التهابات استخوانی مانند آرتروز جلوگیری می*نمایند. یافته*های جدیدی که در سالنامه بیماریهای رماتیسم منتشر شده است نشان داده که این مطالعات بر روی 20000 فرد انجام گرفته که قبل از شروع این آزمایشات هیچ*گونه بیماری آرتروزی نداشته*اند.

    آزمایشات نشان دادند افرادی که مصرف غذاهای حاوی ویتامین C در آنها کمتر است 3 برابر ریسک ابتلاء به آرتروز در آنها بیشتر از افرادی است که مصرف غذاهای مملو از ویتامینC در آنها زیاد است.

    چگونگی انتخاب و نگهداری گل کلم

    در انتخاب گل کلم باید به تمیزی،*سفیدی و بهم پیوستگی آن( گلچه ها از هم فاصله نداشته باشند و به هم پیوسته باشند) توجه نمود. از خرید گل کلمهایی که سیاه شده*اند و یا لکه هایی سیاه داشته باشند و همچنین گل*کلمهایی که گل های کوچکی در آنها ظاهر شده است خودداری کنید.

    گل کلم را نپخته در پلاستیک قرار دهید و در یخچال نگداری نمایید. گل کلم تکه شده را تنها می*توان برای 1 تا 2 روز در یخچال نگه داشت و همچنین کلم پخته شده را به این دلیل که زود فاسد می*شود تنها می*توان برای 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری نمود


    + نوشته شده در دوشنبه سیزدهم اردیبهشت 1389ساعت 14:34 توسط حبیب اله گلفام | نظر بدهید
    خواص کلم بروکلی


    ارزش غذایی کلم بروکلی



    کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری برای ارتقاء سلامتی انسان دارد .


    کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری برای ارتقاء سلامتی انسان دارد .

    مواد مغذی و سایر موادی را که در بروکلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می کنم :

    1- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان ( SULFORAPHANE ) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه ، معده ، روده بزرگ ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند .

    2- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید ، ویتا مین A ، ویتامین C و ویتامین K می باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند .

    3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان ، آلزایمر ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد .

    4- مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند .
    5- کلسیم موجود در بروکلی ، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم ، دارای ویتامین D نیز می باشد ، به عنوان منبع بهتری برای پوکی استخوان مطرح می شود زیرا ویتامین D به جذب کلسیم در بدن کمک می کند .
    + نوشته شده در دوشنبه سیزدهم اردیبهشت 1389ساعت 12:52 توسط حبیب اله گلفام | نظر بدهید
    خواص گل همیشه بهار

    گل هميشه بهار
    مشخصات گياه شناسي :
    گياهي است با برگ هاي تحتاني قاشقي شکل و برگ هاي فوقاني سرنيزه اي،. گل ها همواره زرد تا نارنجي رنگ بوده و ميوه هاي فندقي آن خميده و قلابي شکل مي باشند.
    انتشار جغرافيايي :
    اين گياه خاستگاه مديترانه دارد ولي در ايران در نقاط مختلف کشور به عنوان يک گل زينتي کاشته مي شود.
    ترکيبات شيميايي :
    ترکيب شيميايي موسوم به کالاندولين ،اسيد ساليسيک : صمغ و اسيدهاي آلي عمدتاً ترکيبات شيميايي گل هميشه بهار را تشکيل مي دهند.
    قسمت مورد استفاده :
    گل ها و همچنين سرشاخه گل دار گياه مصرف دارويي دارد.
    اثرات دارويي و طرز استعمال :
    1.درمان جوش ها، التهابات و ترک پوست : گل هميشه بهار اثر فوق العاده اي در درمان برخي از ناراحتي هاي پوستي همچون ترک پوست، جوش ها و انواع التهابات پوستي دارد به طوري که امروزه در داروخانه ها عصاره گياه مذکور تحت عنوان پماد کالاندولا عرضه مي گردد. براي تهيه پماد کالاندولا مي توان 4 تا 6 گرم عصاره گل هميشه بهار را در مقداري کره يا چربي مخلوط نموده و به شکل خارجي در وضع استعمال نمود.
    2.درمان پنبه، زگيل و ميخچه : به اين منظور برگ تازه کالاندولا را به شکل ضماد و يا برگ در سرکه خيسانده شده آن را در موضع مي دهند.
    3.درمان يرقان : 1ـ2 قاشق غذاخوري از گياه در نيم ليتر آب به شکل خوراکي در درمان يرقان مؤثر است.
    4.پائين آورنده کلسترول خون : دم کرده 30 گرم گل هميشه بهار در يک ليتر آب اگر تماماً در يک روز مصرف شود پائين آورنده کلسترول خون است.
    + نوشته شده در چهارشنبه هشتم اردیبهشت 1389ساعت 9:8 توسط حبیب اله گلفام | نظر بدهید
    خواص هلیله


    برباله

    هلیله تقویت کنندهدستگاه گوارش

    1. مزاج این گیاه گرم وخشک است و شهرت دارد
    2. تقويت كننده حافظه مي*باشد روزي يك عدد مصرف شود.
    3. براي تقويت بينايي روزي يك عدد ميل شود.
    4. براي درمان جذام مفيد مي*باشد.
    5. تقويت معده مي*باشد.
    6. ضد سودا مي*باشد.
    7. براي جلوگيري از سفيدشدن مو به مدت يك سال روزي يك عدد كوبيده با كمي آب ميل شود يا اين كه روزي يك عدد داخل دهان گذاشته بمكيد.
    8. براي رفع سوءهاضمه هر شب يك عدد ميل شود.
    9. براي درمان بواسير و يبوست شب قبل از خواب يك كپسول از پودر آن ميل شود.
    10. مصرف زياد آن باعث زردي چهره و تورم غدد لنفاوي مي*گردد.
    11. براي رفع سوءهاضمه به مدت چهل شب هر شب يك عدد هليله سياه ميل شود.
    12. براي تقويت نيروي ****: كندر، پوست هليله، بلوط و مغز قرص كمر همه را ساييده با زرده تخم*مرغ مخلوط كرده سپس بر روي يك پارچه آب نديده بريزيد به پشت و كمر ببنديد و بگذاريد به مدت 3 روز به همين حال بماند.
    13. براي درمان ماليخوليا 20 روز هر روز يك عدد هليله سياه ميل شود.
    14. هليله سياه براي سردردهاي ناشي از صفرا نيز مفيد مي*باشد هر شب يك گرم ميل شود.
    15. براي سردردهاي كهنه هليه سياه 20 گرم و زعفران يك گرم را خوب ساييده در روغن كنجد مخلوط نموده به شقيقه*ها و فرق سر بمالند.
    16. براي تقويت نور چشم چهل شب هر شب 2 گرم هليله سياه با يك ليوان آب هويج ميل شود.
    17. براي جمع شدن پوست يك قاشق چايخوري پودر هليله سياه را در 30 سي*سي گلاب حل كرده حدود يك ساعت بگذاريد بماند سپس خوب هم بزنيد صاف نموده به پوست بماليد.
    18. براي برطرف كردن سياهي دور چشم هليله سياه را با كف دريا مخلوط كرده با گلاب به صورت خمير در آورده ابتدا پوست دور چشم را با صابون شسته سپس خمير را اطراف چشم به مدت 15 دقيقه بگذاريد.
    19. هليله زرد و سياه، كمي سنا، كمي كشمش سرخ را مخلوط كرده سپس هر روز صبح يك قاشق كوچك چايخوري بخوريد، اين فرمول براي امراضي چون لكه*هاي سفيد بدن، برص، جذام، ديوانگي، فلج و لقوه خوب است.
    <="">

    + نوشته شده در دوشنبه ششم اردیبهشت 1389ساعت 18:5 توسط حبیب اله گلفام | نظر بدهید
    خواص پنیرک
    پنيرك و خواص متعدد آن

    پنيرك در شيراز «خطمي»، «نان كلاغ» و در گيلان «پين ديره» ناميده مي*شود. در كتب طب سنتي انواع آن را با نام «خبازي»، «خيرو» و «ملوخيا» ذكر مي*كنند. به هندي نيز برخي گونه پنيرك را «خبازي» و «خباجي» مي*نامند. به فرانسوي به انواع آن noegamarF و evuaM و به انگليسيwollaM گويند. در ايران دو گونه از آن مي*رويد پنيرك كبير و پنيرك صغير.

    پنيرك كبير

    در فارسي پنيرك و در كتب طب سنتي به آن «خطمي» گويند. گياهي است علفي پايايا دوساله، بلندي آن 08 -04 سانتي*متر و گل*هاي آن درشت است.
    در ماه*هاي ارديبهشت تا تير ماه به رنگ قرمز مايل به بنفش ظاهر مي*شود. ريشه*هاي آبدار و سفيدرنگي دارد و ساقه آن استوانه*اي شكل و راست است. برگ*هاي بزرگ و داراي دم برگ است. گل*هاي آن پس از خشك شدن به رنگ آبي درمي*آيند.

    پنيرك صغير

    از نظر ارتفاع، برگ و گل در تمام قسمت*ها كوچك*تر از پنيرك كبير است. گل*هاي آن سفيد با رگه*هاي قرمز يا قرمز ارغواني است. در بيشتر نقاط ايران مي*رويند از جمله در دامنه*هاي البرز، اطراف تهران، شمال ايران، قوچان، شيراز، كرمان، اصفهان، دليجان، خراسان، بلوچستان، اراك، سمنان، جزيره قشم، آذربايجان و ديگر نواحي مي*رويند.
    پنيرك گياه خودرويي است و پرورش آن چندان كار سختي نيست. اين گياه به طور وسيعي در مكان*هاي خشك و آفتابي مي*رويد. از نظر طب سنتي گياه پنيرك را معتدل مي*دانند. اخلاط غليظ را رقيق و اخلاط خيلي رقيق را معتدل مي*كند. ساييدگي برگ آن براي شكستگي اعضاء نافع است. تركيب آن با روغن زيتون براي سوختگي و عقرب*گزيدگي مفيد است. دم كرده ساقه و برگ آن با شكر، گرفتگي صدا را برطرف مي*سازد. در درمان التهاب*هاي تنفسي و جوش*هاي پوستي كاربرد دارد. داراي ويتامين A و B و C است و در درمان بيماري*هاي كليه و مثانه بسيار مؤثر است. ضدسرفه و مرهم سينه است.
    برگ وريشه پنيرك اگر به شكل ضماد درآيد و روي دمل و يا كورك قرار گيرد باعث مي*شود تا فوراً سرباز كنند. جوشانده آن براي عفونت*هاي مثانه، اسهال خوني و سرفه*هاي شديد موثر و مفيد است. دم كرده آن براي كساني كه دچار يبوست و داراي معده و روده*هاي تنبلي هستند، توصيه مي*شود. در درمان برونشيت و استفراغ نيز استفاده مي*شود. به صورت غرغره در رفع تحريكات مخاط دهان و درد گلو اثر مفيدي دارد و همچنين براي رفع سوزش مجراي ادرار مفيد است.
    براي رفع جوش*هاي صورت نيز مي*توان از پنيرك استفاده كرد ضمن اينكه درد و ناراحتي*هاي محل جوش را تسكين مي*دهد و به صورت كمپرس يا لوسيون در درمان سوختگي*ها موثر است. در هندوستان از گياه پنيرك به عنوان داروي لعابدار نرم*كننده و خنك*كننده استفاده مي*شود، 003 گرم برگ خشك پنيرك را در يك ليتر آب مي*جوشانند و به عنوان مسكن مي*خورند. استعمال جوشانده آن به صورت كمپرس گرم و حمام، در رفع ناراحتي*هاي بواسير، بعضي تومورها، ورم پلك چشم و غيره بين مردم معمول است.
    از جوشاندن گل و برگ آن در نيم ليتر آب، محلولي به دست مي*آيد كه اثر نرم*كننده در پوست بدن دارد و به صورت لوسيون ماليدن بر روي پوست، آرامش و نرمي خاصي به افرادي كه داراي پوست حساس و لطيف دارند مي*بخشد. براي تسكين ناراحتي*هاي ناشي از تابش گرماي خورشيد و آفتاب*زدگي، جوشانده 005 گرم گل يا ريشه گياه را در يك ليتر آب تهيه كرده و پس از صاف كردن به ملايمت در محل سوختگي مي*مالند، براي رفع سردردهاي يك طرفه شديد، دل پيچه، ورم لوزه*ها، درد گلو و آنژين اثر مفيد دارد.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

صفحه 4 از 32 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما