نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree24Likes

موضوع: دانشنامه گیاهان دارویی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 251
صفحه 3 از 32 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihe moula آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج(شیراز)
    نوشته ها
    584
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    انجیر
    سرشار از ویتامین ا وب بوده دارای مواد چربی ازته قند اهن وکلسیم نیز میباشد .جوشانده انجیر خشک را توصیه زیاد کرده اند از جمله تحریک گلو و تورم لثه های دندان میتوان ان را غرغره مضمضه کرد و تنایج موثری گرفت.
    انجیر پخته شده برای اشخاصی که سو هاضمه یا یبوست دارند مفید است .
    انجیر خشک دارای 1475کالری بوده و مقدارسدیم سدیم اهن و سولفور ان بسی بیشتر از مقدار اهن سولفور وسدیم شیر و گندم است .
    همچنین برای درد سینه و سرفه و بیماری اسپر و کبد مفید ولی برای چشم معده مضر میباشد.
    اگه خدا اهل پُز دادن بود . . .
    الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگاپیکسله !

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۵
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    خواص سبزي ها

    فلفل سبز:
    در هر صد گرم فلفل سبز 770 واحد ويتامين A وجود دارد در نوع قرمز آن اين رقم خيلي زياد است. هر چه فلفل قرمزتر و تازه تر باشد ويتامين هاي آن بيشتر است.

    چغندر:
    چغندر خواص ضد سرطاني دارد و مقدار زيادي اسيد فوليك در آن يافت مي شود. چغندر ملين و آرامش دهنده است و براي درمان التهاب مثانه، يبوست بواسير و بيماري هاي پوستي مصرف مي شود هم چنين چغندر براي رفع كم خوني بسيار مفيد است. در يكصد گرم چغندر خام 9/9 گرم مواد مغذي، 335 ميلي گرم پتاسيم، 16 ميلي گرم كلسيم، 20 واحد ويتامين A و صد ميلي گرم ويتامين C وجود دارد. زياده روي در خوردن چغندر باعث بروز دل پيچه مي شود و براي معده مضر است.

    كلم بروكلي:
    كلم بروكلي يكي از سبزيجات پر خاصيت و سرشار از مواد مغذي است و براي ارتقاي سلامتي انسان فوايد بي شماري دارد.كلم بروكلي، تعداد، اندازه و تكثير تومورهاي سرطاني را به طور چشمگيري كاهش مي دهد در نتيجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سينه، معده، روده بزرگ، ركتوم و ريه پيشگيري مي كند.كلم بروكلي داراي مقادير زيادي فيبر، كاروتينوئيد، ويتامين K- CA است كه از اثرات مخرب راديكال هاي آزاد در بدن پيشگيري مي كند. هم چنين از آلزايمر، بيماري قلبي، آرتريت جلوگيري مي كند و فرآيند پيري را به تأخير مي اندازد.

    مقادير بالاي فيبر موجود در كلم بروكلي براي افراد ديابتي بسيار مفيد است و كلسيم موجود در آن به اندازه كلسيم موجود در شير است بنابراين مصرف آن براي افرادي كه دچار پوكي استخوان يا كمبود كلسيم هستند بسيار مفيد است.

    شلغم:
    شلغم داراي ويتامين CBA و عناصري مانند فسفر، كلسيم، گوگرد، منيزيوم و يد است.
    شلغم حاوي نشاسته پروتئين و سلولز است. مصرف شلغم براي مبتلايان به بيماري ديابت مفيد است و خام آن را مي توان به عنوان انسولين گياهي مصرف كرد.

    شلغم به دليل داشتن خاصيت ميكروب كشي و ضد ويروسي در پيشگيري و معالجه سرماخوردگي مفيد و خلط آور است. در زمستان به طور حتم بايد از شلغم استفاده كنيد تا با مصرف آن خود را در تمام سال در برابر بيماري ها بيمه كنيد.

    شلغم قدرت بيمار را بالا مي برد و در مداواي بيماري هاي پوستي مؤثر است. در هر صد گرم شلغم حدود 22 كالري انرژي، 268 ميلي گرم پتاسيم، 36 ميلي گرم ويتامين C و 463 گرم كربوهيدرات وجود دارد.

    هويج:
    هويج به دليل دارا بودن مواد مغذي متعدد براي سلامت بدن بسيار مفيد است و خاصيت ضد فشار خون بالا دارد.
    ماده مغذي مفيد براي بدن كه در اين گياه يافت مي شود شامل بتاكاروتن ويتامين BKCE، پتاسيم، منگنز، سديم، فلورايد، منيزيوم، آهن و ... است.

    هويج براي سلامت معده و طحال مفيد است. شب كوري، سرفه، سرماخوردگي و نفخ طولاني مدت را درمان مي كند. مصرف هويج خطر بيماري قلبي و انواع سرطان را كاهش مي دهد.

    هويج انرژي زيادي به بدن مي بخشد و هويج خام خاصيت ضدعفوني كنندگي نيز دارد. بتاكاروتن موجود در هويج براي چشم و تقويت بينايي مفيد است. آب تازه هويج، استرس و خستگي مفرط را برطرف مي كند. براي پوست، مو و استخوان مفيد است.
    هويج اسهال را درمان و آب هويج از بروز عفونت هاي متعدد جلوگيري مي كند.
    دوستي من شبيه باران نيست كه گاهي بيايد و گاهي نه...!
    دوستي من شبيه هواست...
    ساكت
    اما،

    هميشه در اطراف تو...

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۵
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    كدو حلوايي گياهي بومي شمال آمريكاست كه سرشار از مواد مغذي است؛ در اين مطلب به نقل از �ehow� به بخشي از خواص اين گياه اشاره مي شود.

    * كاروتينوئيدز موجود در كدو با راديكال هاي آزاد مقابله مي كند و در نتيجه مانع از پيري زودرس، بيماري هاي قلبي عروقي و عفونت هاي ديگر مي شود.

    * لوتين و زيزانتين موجود در آن از چشم در مقابل آسيب هاي آزاد محافظت مي كند و مانع از بروز آب مرواريد و استحاله بافت هاي چشم مي شود.

    * پروتئين موجود در تخمه كدو، ميزان كلسترول بد خون را كاهش مي دهد.

    *از آن جا كه منبع عالي ويتامين A است، مصرف منظم آن براي سلامت چشم مفيد است و به طور چشمگيري، سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند.

    * ويتامين C كدو با راديكال هاي آزاد مقابله و سيستم دفاعي بدن را تقويت مي كند و باعث توليد كلاژن مي شود.

    * منيزيم موجود در اين گياه براي حفظ استخوان و دندان مفيد است.

    * روي موجوددر كدو براي تراكم استخوان لازم است تا مانع از بروز پوكي استخوان شود.

    * فيبر در كدو، علاوه بر كاهش دادن ميزان كلسترول مضر در خون، ميزان قند خون را نيز تنظيم مي كند.

    * مصرف روزي ۵ تا ۱۰ گرم دانه كدو كليه ها را تقويت مي كندو مانع از به وجود آمدن سنگ كليه مي شود.

    * تركيب شيميايي به نام ال- تريپتوفن در كدو احساس شادابي در فرد ايجاد مي كند و مانع از بروز افسردگي مي شود.

    * خاصيت مدر دارد و سموم بدن را دفع مي كند.

    * ميزان بالاي ويتامين هاي ECA و روي در آن در حفظ سلامت و شادابي پوست موثر است.
    * فيبر بالاي موجود در آن براي حفظ سلامت روده مفيد است.
    دوستي من شبيه باران نيست كه گاهي بيايد و گاهي نه...!
    دوستي من شبيه هواست...
    ساكت
    اما،

    هميشه در اطراف تو...

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    23

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    سلام
    با اجازه ی خانم معلم ؛ میخواستم تجربه ی خودم رو در مورد یه دارو گیاهی یا گیاه داروئی در اختیار دوستان بذارم
    در مناطق سردسیر لرستان یه گیاهی به اسم کلکنه( با ضمه) وجود داره که دارای آنتی بیوتیک خیلی قوی هستش و خیلی مناسب برای سرما خوردگی که این مورد تجربه ی شخصی منه که چون خیلی سرما میخورم. اسم دیگه ی اون چای کوهی هستش و دوستان میتونن از عطاری ها تهیه کنن. البته اول باید خوب بشوریدش تا خاک و خلاش بره و بعد بذارین دم بکشه و موقع سرماخوردگی میل کنین. از لحاظ شکلی هم مثل پنبه هستش با یه رنگ سبز خیلی خیلی یواش.

    البته امیدورام هیچ وقت سرما نخورین.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۳
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    484
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    446
    پسند کرده
    7

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    هندوانه

    هندوانه از نظر طب قديم ايران سرد و تر است . گرما را برطرف مي كند و بهترين ميوه تابستان است .

    1)هندوانه مدر است و به پائين آوردن فشار خون كمك مي كند

    2)هندوانه معده را تقويت مي كند

    3)پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است

    4)مغز تخمه هندوانه كرم هاي معده و روده را از بين مي برد

    5)هندوانه براي ورم مثانه مفيد است

    6)هندوانه بدن را تازه شاداب مي كند

    7)هندوانه براي اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است

    8)آب هندوانه مخلوط با سكنجبين علاج كننده يرقان و دفع كننده سنگ كليه است

    9)براي خنك كردن بدن در روزهاي گرم تابستان هندوانه را با شكر بخوريد

    10)براي برطرف كردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شير خشت بخوريد

    11)براي رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندي بخوريد

    12)هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد يعني تقريبا سه ساعت بعد از غذا و يكساعت قبل از غذا . زيرا اگر بلافاصله بعد از غذا خوزده شود در هضم غذا اختلال ايجاد مي كند همچنين نبايد آنرا با ميوه هاي ديگر مخلوط كرد زيرا توليد نفخ شكم مي كند


    مضرات :
    هندوانه براي اشخاص سرد مزاج و آنهائيكه داراي معده سرد مي باشند مناسب نيست . اينگونه اشخاص اگر مي خواهند هندوانه بخورند بايد آنرا با شكر ، ويا عسل و يا گل قند بخورند .

    همچنين هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف **** مي شود .

    دوستان هر هفته منتظر شما در ختم آیت الکرسی هستیم

    بیایید برای هم دعا کنیم

    بخش عمومی .انجمن لحظه سبز نیایش .تاپیک ختم آیت الکرسی

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۳
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    484
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    446
    پسند کرده
    7

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    اسفناج

    اسفناج از نظر طب قديم ايران كمي سرد و تر است و برخي عقيده دارند كه متعادل است يعني نه سرد است و نه گرم .

    1) برگ اسفناج منبع غني ويتامين A ، B3 ، C و آهن و پتاسيم مي باشد .

    2) بدن را قليايي مي كند .

    3) خنك كننده است و براي پائين آوردن تب مفيد است .

    4) ورم روده كوچك را رفع مي كند .

    5)براي ورم ريه مفيد است .

    6)ملين است و يبوست را برطرف مي كند .

    7)براي لاغر شدن و وزن كم كردن مفيد است .

    8) اسفناج بدليل داشتن ماده اي بنام اسپيناسين هضم غذا را تسريع مي كند . اين ماده باعث تحريك معده و ازدياد ترشحات آن مي شود .

    9) خوردن اسفناج در رفع تشنگي موثر است .

    10)براي از بين بردن ورم و درد گلو مفيد است .

    11) براي رفع سرفه هاي خشك برگ اسفناج را با حو پوست كنده و روغن بادام بپزيد و بخوريد .

    12)آش اسفناج با گشنيز براي سردردهايي كه ناشي از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشي است مفيد مي باشد .

    13)اگر آش اسفناج را ب آب ليمو و سماق و يا آب غوره بخوريد سردردهاي ناشي از اختلال كيسه صفرا را برطرف مي كند .

    14) خوردن اسفناج از سطان جلوگيري مي كند مخصوصا در افرادي كه به مصرف الكل و سيگار دست دارند .

    15)حقيقات دانشمندان نشان داده است كه اسفناج در پيشگيري سرطان روده بزرگ ، معده ، پروستات ،*حنجره و رحم موثر است .

    16)اسفناج كلسترول خون را پائين مي آورد .

    17)بهترين دارو براي كساني است كه مبتلا به كم خوني هستند .

    18) اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تميز مي كند .

    19)ترشحات لوزالمعده را افزايش مي دهد .

    20)اسفناح سبزي مفيد براي تقويت اعصاب است .

    21)اسفناج پته براي رفع بيماري آسم و گرفتگي صدا بسيار موثر است .

    22)رماتيسم و نقرس را درمان مي كند .

    23)براي زياد كردن شير در مادران شير ده موثر است .

    24) سابقا نوعي شربت از اسفناج تهيه شد كه در معالجه خونريزيها و كم خوني از آن استفاده مي كردند .

    25) تخم اسفناج ملين و خنك كننده است .

    26)تخم اسفناج براي برطرف كردن ورم كبد و يرقان مفيد است .

    27)اسفناج تعداد گلبولهاي قرمز خون را افزايش مي دهد .

    28) اسفناج چون داراي كلروفيل است عضلات روده را تحريك كرده و تخليه مدفوع را آسان مي كند .

    29) اگر كسي مبتلا به حبس البول يعني بند آمدن ادرار است مي تواند با مخلوط نصف فنجان آب اسفناج اين ناراحتي را درمان كند . با همان مقدر روغن بادام يا روغن زيتون مخلوط كرده و باو بدهيد .

    30)اسفناج را در سالاد خود بريزيد و ميل كنيد .

    دوستان هر هفته منتظر شما در ختم آیت الکرسی هستیم

    بیایید برای هم دعا کنیم

    بخش عمومی .انجمن لحظه سبز نیایش .تاپیک ختم آیت الکرسی

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۳
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    484
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    446
    پسند کرده
    7

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    گردو

    گردو از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است روغن گردو كه از قديم براي پختن غذاها از آن استفاده مي شد است روغني است به رنگ زرد روشن كه داراي طعم مطبوع و ملايم است و باساني تند (اكسيده ) مي شود.

    1)گردو خون ساز و تصفيه كننده خون است

    2)گردو درمان كننده بيماريهاي ريوي است

    3)گردو مسكن دل پيچه است

    4)اگر از گردو و عسل و مربا درست كنيد براي اشخاص لاغر وتقويت و تحريك نيروي **** مفيد است.

    5)مرباي گردو ملين بوده و آپانديس را تقويت مي كند

    6)خوردن گردو از تشكيل سنگ كليه و سنگ كيسه صفرا جلوگيري مي كند

    7)پوست درخت گردو و پوست سبز گردو قابض است

    8)خوردن گردو براي تقويت **** مفيد است

    9)گردو را با انجير و موز بخوريد مقوي حواس و مغز است

    10)اگر پوست تاز گردو را به دندان و لثه بماليد لثه و دندان را تقويت مي كند

    11)دم كرده برگ درخت گردو براي درمان ورم مفاصل مفيد است

    12)50 گرم برگ گردو را در يك ليتر آبجوش ريخته و بمدت چند دققيه بجوشانيد اين جوشانده براي شست و شوي زخم ها و التيام انها بسيار مفيد است .

    13) دم كرده برگ درخت گردو براي درمان ترشحات زنانه و بيماري سل مفيد است

    14)جوشانده برگ درخت گردو درمان كننده سر درد ، سرمازدگي و بيماريهاي پوستي است

    15)شيره قسمت سبز ميوه را اگر چند بار روي زگيل بماليد آنرا از بين مي برد

    16)قسمت سبز و تازه ميوه گردو را اگر با آب بجوشانيد و موهاي خود را با آن رنگ كنيد رنگ قهو ه اي به مو مي دهد .

    17)برگ تازه درخت گردو حشرات موذي مانند بيد و ساس را از بين مي برد.

    18)اگر زن حامله روزي يك عدد گردو بخورد پس از زايمان پوست شكمش زيبايي خود را حفظ خواهد كرد

    19)چون گردو داراي مس مي باشد بنابراين به جذب آهن در بدن كمك مي كند

    طرز استفاده:
    گردوي تازه برنگ سفيد با پوست زرد روشن است . مغز گردو را در ظرف سربسته در داخل فريزر نگاهدري كنيد تا كهنه نشود .

    مضرات :
    گردو با داشتن مواد مغذي زياد غذاي بسيار خوبي است ولي نبايد در خوردن آن اصراف كرد زيرا زياده روي آن باعث ورم لوزه و زخم دهان مي شود . مخصوصا گردو براي گرم زماج ها خوب نيست و معمولا بهتر است اينگونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشويند و يا انار ترش و يا كمي سكنجبين يا سركه بخورند . مغز گردو لطيف است و در اثر ماندن كهنه مي شود ور نگ آن زرد يا قهو ه اي و طعمش تند مي شود و باعث مسموميت خواهد شد و نبايد از آن استفاده شود

    دوستان هر هفته منتظر شما در ختم آیت الکرسی هستیم

    بیایید برای هم دعا کنیم

    بخش عمومی .انجمن لحظه سبز نیایش .تاپیک ختم آیت الکرسی

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۳
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    484
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    446
    پسند کرده
    7

    Re: دانشنامه گیاهان دارویی

    زيتون

    زيتون رسيده از نظر طب قديم ايران گرم و قابض است و ميوه نارس زيتون سرد و خشك است و روغن زيتون گرم و خشك است . برگ درخت زيتون نيز گرم و خشك مي باشد .

    1)دم كرده برگ زيتون داروي خوبي براي پائين آوردن فشار خون مي باشد . بدين منظور بايد 20 عدد برگ زيتون را داخل 300 گرم آب ريخته و آنرا بمدت 15 دقيقه بجوشانيد . سپس كمي قند بآن اضافه كرده و بمقدر يك فنجان دوبار در روز از آن بنوشيد . بعد از دو هفته بايد بمدت 8 روز نوشيدن اين دم كرده را قطع كنيد و سپس ادامه دهيد .

    2)روغن زيتون نرم كننده و صفرا بر است .

    3)روغن زيتون دفع كننده سنگ كيسه صفرا است براي اين منظور بايد آنرا با آبليمو مصرف كرد .

    4)روغن زيتون كرم كش است .

    5)روغن زيتون براي رفع سرفه هاي خشك مفيد است .

    6)براي رفع خارش گزيدگي حشرات ، روغن زيتون را به محل گزيدگي بماليد .

    7)بدن بچه هايي را كه مبتلا به نرمي استخوان و كم خوني هستند با روغن زيتون ماساژ دهيد اثر مفيدي درد

    8)براي رفع پيوره لثه ، روغن زيتون را بر روي لثه بماليد .

    9)براي برطرف كردن خراش و ترك پوست ، گليسيرين و روغن زيتون را بمقدر مساوي با هم مخلوط كرده و روي پوست بماليد .

    10)دم كرده برگ درخت زيتون تب بر است .

    11)جوشانده برگ درخت زيتون برطرف كننده نقرس و رماتيسم است .

    12)براي سرباز كردن جوشها و كورك ها زيتون را له كرده و روي جوش يا كورك بماليد .

    13)دم كرده و جوشانده پوست درخت زيتون تب بر و درمان كننده مالاريا است .

    14)پماد ميوه نارس زيتون براي سوختگي مفيد است

    15)جويدن برگ زيتون براي از بين بردن زخم هاي دهان مفيد است

    16)براي رفع سستي فلج و لقوه و تقويت نيروي **** بايد 80 گرم روغن زيتون را با 14 گرم كندر و 16 گرم سياه دانه مخلوط كرده و بمدت سه روز از آن بخوريد

    17)مصرف رون زيتون از امراض قلبي وس رطان جلوگيري مي كند .

    18)و بالاخره روغن زيتون بهترين روغن براي پخت و پز مي باشد زيرا در اثر حرارات خراب نمي شود.

    مضرات :
    روغن زيتون براي هيچ كس مضر نيست و همه افراد مي توانند از آن استفاده كنند فقط ميوه تازه و ياقوتي آن معده راسست مي كند و ممكن است توليد استفراغ كنند

    دوستان هر هفته منتظر شما در ختم آیت الکرسی هستیم

    بیایید برای هم دعا کنیم

    بخش عمومی .انجمن لحظه سبز نیایش .تاپیک ختم آیت الکرسی

صفحه 3 از 32 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما