نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree223Likes

موضوع: خورش دال عدس

نمایش نتایج: از 33 به 36 از 36
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,142
    میزان امتیاز
    377
    پسند شده
    9257
    پسند کرده
    12137
    این دال عدس خوشمزه با دستوری که قبلا مامی مهدیس زحمتش رو کشیده غذاها و خوردنیهای استان بوشهر
    معمولا توی بوشهر به همین روش درست میکنن و بدون گوشت

    کوئین, pooneh 007, golbarg. و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من عاشق دوستان مامی سایتی گلم هستم

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    959
    میزان امتیاز
    160
    پسند شده
    3884
    پسند کرده
    3235

    ویترین مدال ها

    خورش دات عدس خوشمزه با دستور اقای شوهر باران عزیز
    ویرایش توسط mahnooshin : ۱۳۹۴/۱۰/۱۵ در ساعت ۱۰:۲۴ قبل از ظهر
    pooneh 007, golbarg., hengamehh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    1111
    پسند شده
    10244
    پسند کرده
    9284
    نام: 1478435977929.jpg نمایش: 203 اندازه: 102.4 کیلو بایت

    دال عدس رو بزارید اب پز بشه و ابش به خوردش بره. موقع پختن کف میکنه با قاشق کف ها را جمع کنید و دور بریزید. خیلی هم سریع می پزه*.
    در این حین پیاز را خلال کنید و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی بشه، سیر را هم له کرده و به پیاز اضافه و تفت بدین*.*مراقب باشید سیر خیلی زود میسوزه.پس حرارت زیاد نباشه.
    زردچوبه و ادویه رو اضافه کنید.
    دال عدس رو به دو صورت میپزن با رب (یاگوجه رنده شده) و یا بدون رب. ( رب یا پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید*و سرخ کنید.)من خودم دوتا گوجه رو رنده میکنم و با پیازداغ سرخ میکنم .مقدار رب یا گوجه رنده شده نباید خیلی زیاد باشه که رنگش قرمز بشه.
    رنگ این غذا یا باید زرد باشه(بدون رب) یا نارنجی باشه(با رب یا پوره گوجه فرنگی)

    دال پخته شده را به این مواد اضافه کنید و اجازه بدین با هم پخته بشن و مزه هاشون قاطی شه. یک لیوان آب بریزین داخل موادتون ( دال آب را موقع پخت به خودش میکشه)*خرارت رو کم کنید و بزارید تا جا بیفته.
    وقتی خوراک شما پخت و آبش کشیده شد بهش آب لیمو یا گرد لیمو عمانی یا اب تمر اضافه کنید ،نمک و فلفل بزنید و بزارید تا جا بیفته. من خودم بر اساس ذاعقه همسر و پسرم ترکیب گرد لیمو و اب لیمو رو استفاده میکنم

    __________________

    نام: 1482661271349.jpg نمایش: 104 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۶/۰۲/۲۰ در ساعت ۰۱:۵۹ بعد از ظهر دلیل: اضافه کردن عکس
    RE79EL, باران67, kurosh1 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    1111
    پسند شده
    10244
    پسند کرده
    9284
    دال عدس

    نام: IMG_20171125_161339.jpg نمایش: 32 اندازه: 111.4 کیلو بایت
    .
    دال عدس رو بشورید و با مقداری آب بزارید اب پز بشه
    و ابش به خوردش بره. موقع پختن کف میکنه با قاشق کف ها را جمع کنید و دور بریزید.
    این کف ها رو اگه جمع نکنید باعث میشه بعدا رنگ خورش کدر باشه
    دال عدس خیلی سریع می پزه پس نیازی به زودپز نیست . ✅ترجیحا یدونه پیاز کوچولو رو هنگام ابپز کردن دال عدس ،داخل قابلمه بندازید.پیاز بوی بد دال عدس یا لپه رو موقع ابپز شدن میگیره.البته اینکار سلیقه ای هست
    .
    .
    خب.. پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی بشه، سیر را هم له یا رنده ریز کرده و به پیاز اضافه و سرخ کنید*+ ادویه و کمی زردچوبه
    مراقب باشید سیر خیلی زود میسوزه.پس حرارت زیاد نباشه
    .
    من خودم همیشه اول پیاز رو کمی سرخ میکنم بعد سیر رو بهش اضافه میکنم(سلیقه ایه)
    .
    دال عدس رو به دو صورت میپزن:
    .
    ۱.با رب (یاگوجه رنده شده) که رنگش نارنجی میشه
    ۲.بدون رب که رنگش زرد(خردلی) میشه
    .
    من این غذا رو با رب یا پوره گوجه درست میکنم
    .
    پس اگه از رب یا پوره گوجه استفاده میکنید در این مرحله به مخلوط پیازداغ و سیر اضافه کنید و خوب سرخ کنید .
    مقدار رب یا گوجه رنده شده نباید خیلی زیاد باشه.رنگش نباید قرمز مثل خورش باشه،باید نارنجی باشه

    خب حالا
    دال عدس رو به این مواد اضافه کنید،هم بزنید و دربشو ببندید تا کمی طعم ها باهم مخلوط بشه بعد آب ولرم بریزید،حرارت رو کم کنید و بزارید تا جا بیفته .
    طعم دهنده اصلی دال عدس آب تمر و نمک و فلفل هست
    ولی اگه تمر ندارید میتونید از گرد لیمو یا ابلیمو هم استفاده کنید
    ✅معمولا داخل دال عدس از فلفل قرمزهای کوچک خشک بصورت درسته استفاده میشه که غذا خیلی تند نشه و بعد هرکس دوست داشته باشه اون فلفل رو داخل بشقاب خودش له میکنه که غذاش تند تر بشه
    .
    ✅تو منزل ما بهمون مقدار فلفلی که داخل خورش هست اکتفا میشه
    .
    ✅(من گاهی اوقات داخل دال عدس یک سر سیر کامل میندازم و این اصلا جزو دستور پخت نیست)
    ✅دال عدس بدون برنج هم سرومیشه
    zahra - n, hengamehh, khanoom pasand و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما