نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree209Likes

موضوع: خورش دال عدس

نمایش نتایج: از 33 به 35 از 35
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,177
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12041
    این دال عدس خوشمزه با دستوری که قبلا مامی مهدیس زحمتش رو کشیده غذاها و خوردنیهای استان بوشهر
    معمولا توی بوشهر به همین روش درست میکنن و بدون گوشت

    کوئین, pooneh 007, golbarg. و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من عاشق دوستان مامی سایتی گلم هستم

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3862
    پسند کرده
    3230

    ویترین مدال ها

    خورش دات عدس خوشمزه با دستور اقای شوهر باران عزیز
    ویرایش توسط mahnooshin : ۱۳۹۴/۱۰/۱۵ در ساعت ۱۰:۲۴ قبل از ظهر
    pooneh 007, golbarg., hengamehh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    265
    میزان امتیاز
    697
    پسند شده
    5740
    پسند کرده
    8806
    نام: 1478435977929.jpg نمایش: 53 اندازه: 102.4 کیلو بایت

    دال عدس رو بزارید اب پز بشه و ابش به خوردش بره. موقع پختن کف میکنه با قاشق کف ها را جمع کنید و دور بریزید. خیلی هم سریع می پزه*.
    در این حین پیاز را خلال کنید و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی بشه، سیر را هم له کرده و به پیاز اضافه و تفت بدین*.*مراقب باشید سیر خیلی زود میسوزه.پس حرارت زیاد نباشه.
    زردچوبه و ادویه رو اضافه کنید.
    دال عدس رو به دو صورت میپزن با رب (یاگوجه رنده شده) و یا بدون رب. ( رب یا پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید*و سرخ کنید.)من خودم دوتا گوجه رو رنده میکنم و با پیازداغ سرخ میکنم .مقدار رب یا گوجه رنده شده نباید خیلی زیاد باشه که رنگش قرمز بشه.
    رنگ این غذا یا باید زرد باشه(بدون رب) یا نارنجی باشه(با رب یا پوره گوجه فرنگی)

    دال پخته شده را به این مواد اضافه کنید و اجازه بدین با هم پخته بشن و مزه هاشون قاطی شه. یک لیوان آب بریزین داخل موادتون ( دال آب را موقع پخت به خودش میکشه)*خرارت رو کم کنید و بزارید تا جا بیفته.
    وقتی خوراک شما پخت و آبش کشیده شد بهش آب لیمو یا گرد لیمو عمانی یا اب تمر اضافه کنید ،نمک و فلفل بزنید و بزارید تا جا بیفته. من خودم بر اساس ذاعقه همسر و پسرم ترکیب گرد لیمو و اب لیمو رو استفاده میکنم
    RE79EL, باران67, kurosh1 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما