نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree209Likes

موضوع: خورش دال عدس

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 35
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    558
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    105
    پسند کرده
    0

    Re: خورش دال عدس


    آنیس, renoo, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    به قلب مهربانت بگو:چیزی وجود ندارد که یادت را از خاطرم ببرد،
    حتی فاصله ها!!!

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18102
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    خورش دال عدس
    عدس قرمز - سیر - سیب زمینی - نمک ، زردچوبه ، فلفل قرمز فراوون و تخم گشنیز - رب گوجه و اب لیمو برای چاشنی
    خوشمزگی این خورش به تند بودنش هست .


    کنارش سالاد شیرازی هم سرو بشه خوشمزه تر می شه .

    ویرایش توسط نیکی گل : ۱۳۹۳/۰۲/۳۱ در ساعت ۰۸:۲۴ بعد از ظهر
    hengamehh, dokhtare ordibehesht, ... رضوان ... و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    Sydney
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    51
    پسند شده
    996
    پسند کرده
    283
    مواد لازم براى حدوداً سه نفر:
    دال(عدس قرمز): ٢ پيمانه
    آب:٦پيمانه
    پياز:يك عدد متوسط
    سير:٥حبه خورد شده
    رب گوجه:٣قاشق غذاخورى
    نمك و زردچوبه و فلفل :به ميزان لازم
    سيب زمينى :٢عدد متوسط
    خيلى سادست پس من خيلى سريع توضيح ميدم،پياز رو سرخ ميكنيم بعد سير خورد شده رو بهش اضافه ميكنيم،كمى كه تفت خورد زردچوبه رو اضافه ميكنيم تا كمى توى روغن تفت بخوره بعد دالهايى رو كه از قبل حتماً بايد بشوريد رو اضافه ميكنيم و كمى توى روغنمون تفت ميديم،بعد هم نمك و آب و فلفل،بايد بذاريم كه خوب دونه هاى دال توى آب بشكفه و از حالت دونه اى دربياد،وقتى كه خوب به اين حالت رسيد و همه آب به خورد دال ها رفت،وقت اضافه كردن رب گوجه ست،اما حتماً بايستى كه رب گوجه رو قبل از اضافه كردن توى دال كمى توى روغن تفت بديم تا بوى خاميش از بين بره،براى عطر و طعم ترش هم ميتونيد كمى آبليمو بهش اضافه كنيد،در مورد سيب زمينى بايد بگم كه بعضى ها اصلاً اضافه نميكنن،بعضى ها تيكه ميكنن و توش ميندازن تا پخته بشه و شكموهايى مثل من هم نگينى ميكنن و سرخ ميكنن و بهش اضافه ميكنن!!!
    خيلى ساده و سريع درست ميشه تنها نكاتى كه داره اينه كه از قابلمه جادار استفاده كنيد چون حجم ميگيره و ممكنه سرريز بشه و ديگه اينكه ميتونيد هم با نون بخوريدش هم با برنج،همين! نوش جانkaroun mostofian
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    ... رضوان ..., mamaneali, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    كارون مستوفيان ادمين پيج"شكموها در استراليا"

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    من اول عدسو یه جوش میدم و آبکش میکنم.پیاز داغ درست میکنم و سیر میریزم توش.عدس و رب رو باهاش تفت میدم میذارم با آب بپزه.من سیب زمینی نگینی هم میریزم.حتما فلفل قرمز یا پول بی بر(پاپریکای ترکی) هم میریزم.
    نام: P9150200.jpg نمایش: 1727 اندازه: 84.0 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۱۰/۱۵ در ساعت ۰۱:۵۶ بعد از ظهر
    *** صحرا 61 ***, mamaneali, natty و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    دال عدس


    اول سیر رو با سیرکوب میکوبم و توی کمی روغن تفت میدم. بعد بهش نمک و فلفل قرمز و ادویه و کمی زردچوبه میزنم و رب رو توی روغن تفت میدم.
    یه دونه سیب زمینی رو نگینی خورد میکنم و اونم یه تفت خیلی کوتاه توی روغن میدم و بعد دال عدسی که همون موقع شستم رو میریزم داخلش و ابجوش اضافه میکنم.
    زمان پخت دال عدس کوتاهه و یک ساعت و نیمه حسابی جا میفته.
    قبل از خاموش کردن یه دونه لیموی درشت رو ابش رو گرفتم و داخلش ریختم
    هم با برنج میشه خورد هم تیلیت کرد. اگه به عنوان خورش مصرف میشه باید ابش کم باشه اما برای تیلیت کردن باید رقیقتر باشه/
    مزه ش هم به تندی و عطر سیرشه
    اگه مزه ی تمرهندی رو دوس دارید قبل از اینکه زیرش رو خاموش کنید تمرهندی رو اب بگیرید و بریزید داخلش.
    خورش بادمجون
     
    pariya505, khale leila, نیکی گل و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  7. #22
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86781
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    خورش دال عدس

    خورش دال عدس با دستور سارای عزیز که من عینا دستور ایشون رو کپی میکنم:

    خورش دال عدس یه خورش خوزستانیه که ما تند تند درستش میکنیم ولی بسته به ذائقه ی خودتون می تونید فلفل کمتر بریزید یا ازش حذف کنید . این خورش رو میشه هم با کوفته قلقلی درست کرد و هم با گوشت خورشی . که بنظر من با کوفته قلقلی خیلی خوشمزه تر میشه .
    اگر خواستید با کوفته قلقلی درست کنید که به روش همیشگی گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و آرد نخودچی و نمک و فلفل و ادویه گلوله میکنید . به اندازه ی یه گردو . بعد پیاز داغ درست میکنید و زردچوبه می زنید و کوفته هارو توش یه کوچولو تفت می دید و یه مقدار اب روش می ریزید . در ظرف رو می ذارید تا بپزه . این از آبگوشتمون .
    اگه با گوشت خورشی هم که خوب خودتون استادید . گوشت رو با پیاز داغ بار می ذارید . آبشو زیاد نذارید که خورشتون خیلی آبکی نشه.
    دال عدسهاتونو با یه سیب زمینی و کمی آب بذارید بپزه . زیاد احتیاج به پخت نداره . و زود نرم میشه . حالا با یه گوشت کوب دستی یک کم بکوبیدش . نه به اون صورتی که همه ش له بشه و پوره بشه . مخصوصا اون سیب زمینی که توش انداخته بودید رو له کنید . حتما . حالا قابلمه ی اصلی خورشتونو بیارید . پیاز داغ و سیر داغ مفصل درست کنید . و بهش زردچوبه بزنید . اون دال عدسهاتونو هم که اماده کردید بریزید توش و تفت بدبد . به اندازه ی یه قاشق غذا خوری سر خالی رب گوجه و همینطور نمک و ( فلفل قرمز) بزنید . یادتون باشه که این خورش نباید قرمز رنگ باشه . همون نارنجی خوشرنگ بشه کافیه . چندتا سیب زمینی هم که تکه های بزرگ برش زدید به اندازه ی همون کوفته هاتون بریزید توش و آخر سر هم گوشت و آبگوشت . آبلیموشو هم اندازه کنید و بذارید جا بیافته . این خورش اگه تند باشه توی روزای سرد و مخصوصا بارونی خیلی می چسبه . امیدوارم توضیحاتم کافی باشه . نوش جونتون.

    نام: خورش دال عدس (3).jpg نمایش: 2014 اندازه: 101.3 کیلو بایت


    نام: خورش دال عدس (8).jpg نمایش: 763 اندازه: 101.0 کیلو بایت
    Hope, **mahla**, عطر سیب و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anjelina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1166
    پسند کرده
    4851
    خوراک دال عدس ما برای شام با نون خوردیم خوبیش اینه که خیلی زود پزه دال
    رنگشم.پریده چون رب نزدم گوجمم رنگ نداشته بینوا!
    با این دستور

    ابتدا دال سرخ عدس را می گذاریم بجوشه. بعد پیاز داغ درست می کنیم و بهش سیر و زنجبیل اضافه می کنیم و وقتی سرخ شد بهش کمی ادویه شامل فلفل سرخ، زیره سبز ،زیره سیاه، زردچوبه ، نمک، تخم گشنیز، اضافه می کنیم و بعد که کمی تفت دادیم بهش گوجه پوست گرفته خرد شده اضافه می کنیم و تفت میدیم تا خوب قرمز بشه و بعد مواد رو به دال اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا خوب جا بیافته....
    pooneh 007, باران67, افسونی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر شامگاه با خود بخوانيد:
    هر روز.....همه چيز....از هر جهت بهتر ميشود
    و من در تمام زمينه هاي زندگي غني تر ميشوم


  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شروین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    270
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    616
    پسند کرده
    1340
    خورشت دال عدس : 1 لیوان دال عدس را با 4-5 حبه سیر له شده و 3 لیوان آب و نوک قاشق رب گوجه مذارم بپزه . خیلی سریع میپزه و زود ابش رو میکشه. باید حواسمون باشه که ته نگیره. من چند تا الو خورشتی هم توش می اندازم. در ضمن 1 دونه سیب زمینی هم توش از همون ابتدا رنده یا خرد میکنم.ما این غذا را بعنوان خورشت با برنج می خوریم.
    نام: 20140921_205937.jpg نمایش: 347 اندازه: 113.0 کیلو بایت
    مهمان مامان
     
    افسونی, باران67, golbarg. و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود. الان هم یکی هست یکی نیست ولی خدای من همیشه هست.

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما