نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree154Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اردبیل

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 36
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    اگر می شه دستور همین بدون پاچه را بگذارید ممنون
    آبگوشت بزباش با ورژن خيلي قديمي و محلي!

    هنگامه عزيز من آبگوشت بزباش رو خودم تا حالا با كله و پاچه نخوردم

    اين چيزي كه درست ميكنم هم از خانوماي روستايي ياد گرفتم

    گوشت قلوه گاه و البته مقداري گوشت لخم گوسفندي رو با پياز خورد شده و كره محلي و نمك و فلفل سياه ميذاريم ميپزه كه بهتره تو ظرف سفالي و توي فر باشه كمي كه نرم شد توش لپه ميريزم كه لپه ها هم بپزن اگه دوست داشته باشي ميتوني يه ليمو اماني هم بندازي توش كه ما نميريزيم
    وقتي پخت و آبش غليظ شد يكي دوتا تخم مرغ و يه قاشق غ آرد رو توي يه كاسه ماست هم ميزنيم و بهش اضافه ميكنيم ميذاريم توي فر بمونه جابيوفته و آخر سر يه قاشق كاكوتي رو كف دست ميسابيم و بهش اضافه ميكنيم عطرش كه بلند شد خاموش ميكنيم (من ميذارم توي فر خاموش كمي بمونه كره و چربي ماست رو پس بده) نوش جان!

    البته يه ورژن ديگه هم داره كه توش ماست نميريزن و يه نوع سبزي زمستوني كوهي به اسم قار تره سي (تره برف) ميريزن توش كه براي سرماخوردگي خيلي خوبه

    غذاي سنگينيه تقريبا و بهتره تو همون زمستون و پائيز خورده بشه
    و البته بمب پروتئينه !

    لازم شد بپزم و عكس رو اضافه كنم
    Andrew و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11483
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    پیچاق قیمه
    خورشت مجلسی اردبیل
    این خورشت شبیه خورشت خلال کرمانشاه و قیمه نثار قزوین هست..



    گوشت گوساله رو حبه قندی خرد کرده و مطابق معمول با ادویه های دلخواه می پزیم..
    پیاز داغ درست کرده، کمی رب رو تفت می دیم و آب گوشت و آبغوره اضافه می کنیم.. خلال بادام نیم پز شده(بهتره با زعفران نیم پز بشه) ، پیاز داغ، گوشت و زعفران دم کرده می ریزیم و اجازه می دیم خورشت کمی جا بیفتد..
    تخم مرغ رو شکسته و روی گوشت می ریزیم و اجازه می دیم تا بپزد..
    در نوع مجلسی فقط زرده تخم مرغ و در نوع خانگی تخم مرغ کامل استفاده می شود..
    راز خوشمزگی این غذا به آبغوره و زعفرانش هست..
    گیلاس من, Andrew, mamanikiarash و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  4. #27
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19218
    پسند کرده
    26840
    نقل قول نوشته اصلی توسط راضیه.ن نمایش پست ها
    اردبیلی های عزیز شما غذایی به اسم باسترما پلو دارین؟
    چجوریه طرزتهیشو بگین لطفا.
    تا جایی که من می دونم باستارما پلو یه غذای آستارایی است که خودم دستورشو تو غذاهای گیلان گذاشتم
    قورمه سبزی
     
    راضیه.ن این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sanko آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    77
    پسند کرده
    5
    سلام من بلدم بگم گوشت ماهیچه رو نیم پز کنید و با پیاز رنده شده و زعفرون فراوون و نمک و دارچین و فلفل بچینین ته قابلمه زیرشم کره داغ شده باشه بعد پلو رو که آبکش کردین بریزید تا دم بکشه.
    با گوشت چرخکرده هم میشه پخت سریعتر هم میپزه اگه برنجتون کم باشه ...گوشت چرخی رو زردچوبه و پیاز و نمک بزنید ته دیگ کره آب کنید و زعفرون ... گوشت چرخی رو که خوب ورز دادین مثل ته دیگ بگذارید روش زرشک و بادوم زعفرونی و گردو و کشمش پلوییی و پسته خلالی بریزید و برنج زعفرونی بعدم لایه اخر برنج ساده بگشید روش و بگذارید دم بکشه
    ستار و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  6. #29
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19218
    پسند کرده
    26840
    نقل قول نوشته اصلی توسط mitra40 نمایش پست ها
    دوباره دستورشو دارم تو غذاهای گیلان میذارم
    این هم لینکش
    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    قورمه سبزی
     

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17136
    پسند کرده
    20223
    ترشی گورما (خورش لوبیا چشم بلبلی)





    پیاز نگینی خرد و تفت داده شده با گوشت را تفت میدهیم بعد ادویه و رب را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم بعد آب جوش را اضافه کرده بعد زیرش را کم میکنیم تا بپزد
    لوبیا را میپزیم بعد آبکش میکنیم دوباره پیاز داغ از نوع خلالی درست میکنیم کمی رب اضافه کرده لوبیا ها را در این مخلوط خوب تفت میدهیم بعد به همراه آلو خورشی و زعفران نیم ساعت آخر به مخلوط اضافه میکنیم تا جا بیافتد
    اصل این غذا رب نداره و فقط با زعفران طبخ میشه.
    .
    .
    .
    این هم یک بار دیگه اش.




    .
    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۹ در ساعت ۰۳:۱۶ بعد از ظهر
    ... رضوان ..., mitra40, tahmineh/92 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    این خورش رو از دوست اردبیلی ام یاد گرفتم خیلی دوست دارم گاهی هم با مرغ درست میکنم

    لوبیای چشم بلبلی رو جداگانه پختم
    گوشت رو با پیاز تفت دادم و پختم و بعد هویج اضافه کردم
    رب رو تفت دادم و ایلیمو و زعفرون حل شده اضافه کردم تموم مواد رو با هم مخلوط کردم و دارچین و فلفل سیاه اضافه کردم

    نام: DSC_2570.jpg نمایش: 793 اندازه: 104.7 کیلو بایتنام: DSC_2569.jpg نمایش: 802 اندازه: 112.0 کیلو بایت
    .............
     
    Behjat, tahmineh/92, پرنسس.م و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهسا السلطنه آواتار ها
    مهسا.م
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    518
    پسند شده
    6069
    پسند کرده
    6971
    آش رشته سنتی

    نام: DSC_0108.jpg نمایش: 729 اندازه: 68.0 کیلو بایت

    این آش رشته خیلی قدیمیه، اونوقتا که سرمای استان اردبیل خیلی سنگین بوده و نمیشده رفت بیرون، مردم میشستن و این آش بسیووووور بسیوووور خوشمزه رو دست میکردند.
    تفاوتش با آش رشته مرسوم اردبیل اینه که آش رشته یا همون آش میوه حبوبات و خشکبار زیادی داره ولی این آش نه!
    اگه خمیرش درست شه بقیه اش مثله آب خوردنه!

    قابلمه رو پر میکنیم با آب و توش دوتا پیاز خرد میکنیم.میذاریم بجوشه، رب میریزیم و بعدش ماش رو اضافه میکنیم(ما همیشه حبوبات پخته مصرف میکنیم، اگه ماله شما خام هست باید با همون پیازا بذارین خوب بپزه) و یه کم قیصی. وقتی این آب یا همون سس غلیظ شد، رشته ها رو اضافه میکنیم و میذاریم خوب بپزه و بعدش سرو میشه.

    خمیر رشته ها رو با هر خمیری میشه درست کرد. مامان خانوم ما داشت فطیر محلی میپخت یه خرده از خمیرش رو برداشت. فک کنم اگه خمیرش یه کم طعم ساده تر داشته باشه و چیز اضافی قاطیش نباشه خیلی بهتره .

    خمیر رو مثل لواش پهن می کنیم. بعد توش آرد میریزیم و مثله تا کردن بالا و پایین خمیر رو رویهم میذاریم و آرد میپاشیم و بعد نازک میبریم. بعد رشته ها رو باز میکنیم. تو این کار تند تند آرد اضافه کنین که رشته ها به هم نچسبن.
    این آش رو مامان خانوم زحمت کشیدن من فقط رشته ها رو بریدم

    نام: DSC_0093.jpg نمایش: 668 اندازه: 79.8 کیلو بایت

    نام: DSC_0104.jpg نمایش: 677 اندازه: 64.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط مهسا السلطنه : ۱۳۹۴/۰۸/۲۹ در ساعت ۰۹:۲۲ بعد از ظهر
    sOhEiLa71, فاطمه زهرایی, hengamehh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما