نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree154Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اردبیل

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 36
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,060
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36126
    پسند کرده
    55001
    بانوان اردبیلی عزیز من دستور آبگوشت بزباش را می خواهم ممنون
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13217
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    بانوان اردبیلی عزیز من دستور آبگوشت بزباش را می خواهم ممنون
    هنگامه جون راستش من اردبیلی نیستم؛آبگوشت بزباش رو هم تا حالا نخوردم
    ولی کتاب مستطاب آشپزی رو دارم؛الان نگاه کردم
    دستور این آبگوشت رو هم داره؛اگه دوست داری و فکر می کنی به دردت می خوره برات بذارم
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,060
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36126
    پسند کرده
    55001
    نقل قول نوشته اصلی توسط atoosa92 نمایش پست ها
    هنگامه جون راستش من اردبیلی نیستم؛آبگوشت بزباش رو هم تا حالا نخوردم
    ولی کتاب مستطاب آشپزی رو دارم؛الان نگاه کردم
    دستور این آبگوشت رو هم داره؛اگه دوست داری و فکر می کنی به دردت می خوره برات بذارم
    والله دستور شهرهای دیگه همان ابگوشت قرمه سبزی هست که یگانه جان گذاشته اند ظاهرا مدل آذری ها فرق داره بازم ممنون
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fariba joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    660
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    8418
    پسند کرده
    12296
    خشیل دسر مخصوص اردبیل

    مواد لازم :
    بلغور خیس خورده 1 استکان

    زعفران دم کرده وزردچوبه مقداری

    آرد 1 قاشق سوپ خوری

    روغن حیوانی 1 قاشق سوپ خوری

    شیره انگور به مقدار لازم

    آرد رو در روغن حیوانی تفت داده تا خامی آن گرفته شود وسرخ شود... بعد زردچوبه را اضافه میکنیم ویه کوچولو تفت میدیم ...بلغور رو اضافه میکنیم وبا یک لیتر آب با شعله ملایم میزاریم بپزه حدود 1 ساعت .....در آخر پخت زعفران دم کرده رو اضافه میکنیم و 10 دقیقه دیگه میزاریم بپزه ...بعد از پخته شدن در ظرف سرو کشیده وبا شیره انگور تزیین میکنیم ....خشیل بدون شیره انگور بی مزه هست ........در روزهای سرد زمستون برای صبحانه دلچسبه ...
    عکس از نت
    ویرایش توسط fariba joon : ۱۳۹۳/۰۲/۲۲ در ساعت ۱۱:۱۷ قبل از ظهر
    Andrew, hengamehh, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    من عاقبت ازاینجاخواهم رفت /پروانه ای که باشب میرفت/ این فال رابرای دلم دید.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanikiarash آواتار ها
    سارا پورعباس
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    184
    پسند کرده
    19
    سلام
    یکی از غذاهای سنتی اردبیل سوتی پلو هست
    البته من باید درست کنم و عکسشو بزارم ولی فعلا دستورشو می ذارم
    مواد لازم
    برنج
    زدرچوبه یا زعفرون
    شیر
    ماهی شور
    برنج رو با شیر و زعفران یا زرد چوبه کته می گذاریم
    بعدش ماهی شور را خوب با اب گرم می شوریم و داخل یه کاسه وسط قابلمه می زاریم تا با بخار کته بپزه
    یک غذای خیلی ساده و البته خیلی خوشمزه است
    می تونید به جای ماهی با مربای البالو و یا خرما هم میل کنید
    یاد سوتی پلوهای مامانم بخیر
    این غذا جزو غذاهای سنتی ما هست که شب عید حتما این غذا رو می پزیم
    عکسشو حتما می زارم وقتی پختم
    Andrew, zahra_ p و zardin این نوشته را پسندیده.
    می تواندمچم رابگیرد ،اماهمیشه دستم رامیگیرد،خدارامی گویم....

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    تاووق ساج ايچي

    اصل اين غذا با قورمه (گوشتي كه با دنبه سرخ شده باشه) درست ميشه ولي من با فيله مرغ هم دوست دارم
    چون خيلي سريع و راحته توي مبحث غذاهاي فوري با مرغ هم گذاشتمش

    نام: 080820142165.jpg نمایش: 704 اندازه: 69.4 کیلو بایت

    يه پياز درشت رو رندهميكنيم با كمي كره فقط در حد يه تاب دادن حرارت ميديم فيله هاي مرغ رو اضافهميكنيم ماست كه بهتره يه كم ترش باشه و غليظ بهش اضافه ميكنيم (اگه ماست غذاتونمعمولا ميبره ميتونيد مرغ رو با مقدار كمي آب بپزيد آخر سر ماستي كه با يك قاشق آردحسابي هم زديد اضافه كنيد و بذاريد كمي بجوشه) نمك و فلفل سياه (((فقط نمك و فلفلسياه))) اضافه ميكنيم ميذاريم بپزه آخر سر يه حبه سير رو ميكوبيم ميريزيمتوش و از روي حرارت برميداريم سير نبايد بپزه چون طعم و بوش عوض ميشه (من بعلتسرماخوردگي شديد سيرشو حذف كردم) ولي شما هرگز و هرگز اينكارو نكنين مخصوصاً اگه با گوشت پختين............... به همين راحتي

    * بز (ضمه روي ب) در زبان آذريبه معناي بي رنگ (مثل همون بژ تقريباً) هست بز قورمه به قورمه (گوشت سرخ شده) كهتوي ماست پخته شده باشه ميگن و علت اينكه به اين غذا در زبان محلي ساج ايچيميگن اينه كه چون توي غذا آب نداره معمولا قورمه رو توي گودي ساج (هموني كهروش نون ميپزن ) تفت ميدن و ماست و سير ميزنن و از اونجائيكه خيلي سريع آمادهميشه غذاي پايه پيك نيك هاي دسته جمعيه كه معمولا يه گوسفند ميگيرن (يا گوشت شكار)و توي دشت و دمن گوشتاي بدون چربيشو رو آتيش ساج ايچي ميكنن و بقيه گوشتا واستخونا و چربياشم با پياز و نمك و فلفل ميريزن (اگه دم دست لپه هم باشه ميريزنتوش ولي ادويه نداره) تو ديزي هاي بلند شبيه كوزه و ميذارن توي چاله پر از زغال(شبيه تنور لواش) و درشو ميبندن ميذارن تا شب بپزه و بهش تندير شورباسي ميگن كهمثل آبگوشت خورده ميشه

    قول ميدم بزودي با گوشت هم بپزم و عكسشو اينجا بذارم ...... من به شخصه تا بحال نديدم كسي از اين غذا سير بشه بس كه خوشمزه اس حتي دوستاي خوبم كه سير دوست ندارن يه وقتا كه ميان خونمون خودشون از قبل ميگن بز قورمه درست كن سيرشم زيااااااد بريز

    Andrew, hengamehh, ماناسهیل و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    بانوان اردبیلی عزیز من دستور آبگوشت بزباش را می خواهم ممنون
    هنگامه عزيز
    پيشوند بز كلا براي غذاهايي هست كه با ماست پخته ميشه و اديه حتي زردچوبه هم نداره
    ما آبگوشت بز باش رو با گوشت پياز لپه نمك و فلفل و ماست ميپزيم
    البته از مرحومه مادربزرگم شنيده بودم كه قديما با كله و پاچه پخته ميشده واسه همينم مادر بزرگ ميگفت پاچه رو بايد با ماست خورد!
    Andrew و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,060
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36126
    پسند کرده
    55001
    نقل قول نوشته اصلی توسط artemisam نمایش پست ها
    هنگامه عزيز
    پيشوند بز كلا براي غذاهايي هست كه با ماست پخته ميشه و اديه حتي زردچوبه هم نداره
    ما آبگوشت بز باش رو با گوشت پياز لپه نمك و فلفل و ماست ميپزيم
    البته از مرحومه مادربزرگم شنيده بودم كه قديما با كله و پاچه پخته ميشده واسه همينم مادر بزرگ ميگفت پاچه رو بايد با ماست خورد!
    اگر می شه دستور همین بدون پاچه را بگذارید ممنون

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما