نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree154Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اردبیل

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 36
صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    كرج-
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    340
    پسند کرده
    26

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اردبیل

    پيچاق قيمه

    من اين غذارو از يكي از دوستاي اردبيليمون ياد گرفتم خيلي خوشمزه اس و تو مهمونيام درست ميكنم و همه خوششون مياد

    گوشت قيمه اي براي هر نفرمن يك مشت ميريزم (دو مشت )
    پياز 3عدد
    خلال بادام يك مشت پر
    ابغوره نصف استكان
    زعفران ابكرده غليظ 4 ق غ
    تخم مرغ 2 عدد
    رب گوجه فرنگي 1 ق مرباخوري سر خالي

    گوشت اگه گوسفندي باشه خوشمزه تره ،گوشتو با 1 پياز خام ورب ونمك و 2 ق زعفران ميذاريم بپزه تا اندازه 1 استكان اب داشته باشه بعد 2تا پياز ديگه رو خلالي خرد ميكنيم و تو تابه سرخ ميكنيم (ترجيحا پياداغ اماده نباشه با تازه اش خوشمزه تره ولي من حوصله نداشته باشم اماده ميريزم )


    بعد بادومارو ميشوريم و ميريزيم تو پيازداغ و يه تفت كوچولو ميديم زعفرانو ميريزيم


    و گوشت و ابشو و ابغوره( اگه ابغوره تون خيلي ترشه كمتر بريزين ) در تابه رو ميذاريم 10 دقيقه رو حرارت كم تا مزه مواد بخورد هم بره و اندازه 1 استكان اب داشته باشه


    بعد تخم مرغارو روي موادمون ميشكنيم يه كم زعفران روشون ميريزيم درشو ميذاريم تا تخم مرغا ببنده


    موقعي كه ميخوايم غذارو بكشيم با كفگير ميكشيم و تو هر خورشت خوري يه تخم مرغ ميذاريم



    نوش جان
    hengamehh, mitra40, zahra az iran و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خنده بزرگترين سلاح در مبارزه زندگي است (اناتول فرانس)

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    33
    پسند کرده
    3
    به به چه چيزايي خوب و خوشمزه اي داريد.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    10
    دم اردبیلی های عزیز گرم..........................

    آش دووووووووووووغ تو سرما خیلی حال میده مخصوصا آگه سیرش هم زیاد باشه
    من تو را تا بیکران ها دوست دارم

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,090
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    583
    پسند شده
    36181
    پسند کرده
    55086
    از آنجا که همسر ما اهل این دیار هست ما را خفه کرد بسکه گفت آش اوماج و البته مادرشون هم درست نکرد ما هم در طی یک عملیات انتحاری تصمیم گرفتیم خودمون درست کنیم و دستمون به کمر خودمون باشه تو نت سرچ کردم تازه فهمیدم به خمیر می گویند اوماج و طی سرچهای اینترنتی و بالاخره همسرم زنگ زد به مادرشون دستور گرفت اما خوب به دقیقی اطلاعات اینترنت نبود اما بنده که از رو نرفتم با کمال شجاعت پختم اما خوب اشکالات زیاد داره

    زشته خوب من که فارسم این غذاها را درست کنم دستورش را بنویسم

    خوب اول عدس را (تقریبا دو مشت عدس ریختم)پختم بعد حدود 20 الی 25 تا پیاز کوچک خرد کردم ریختم تا پخت

    در حین پخت آرد را با اب و نمک قاطی می کنید یک خمیر سفت باید بدست بیاید که بتوانید رنده کنید و خمیرهای ریز بدست اید من که بلد نبودم خمیرم نرم شد و رنده نمی شد و یک سریش را بادست گلوله کردم که خیلی بزرگ شده
    جاتون سبز جد و آباد محترم را هم درود فرستادم که قصد کردم غذای مال جای دیگه را درست کنم بدون هیچ تجربه دقیقی
    یک نیم ساعتی تو هوای آزاد باشه زود خشک می شه


    وقتی عدس و پیاز پخت ابشن فراوان و خمیرهای تقریبا خشک شده را اضافه می کنید و خمیرها پخت آماده هست عین آش رشته با عدس هست (من چون بازم اطلاعاتم دقیق نبود آبشن کم ریختم بعد تازه فهمیدم باید بیشتر می ریختم) سبزی تو دستور اینترنت بود چیز دیگه ای بود که من یادم نیست دقیقا

    gandom, Andrew, zardin و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fariba joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    660
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    8420
    پسند کرده
    12296
    آش دوغ اردبیل
    این آش رویکی از بچه های سایت تو مبحث آش دوغ گذاشته بودند و من خیلی وقت پیش این دستور رو یادداشت کردم وخاطرم نیست کی بودند ولی نوشته بودندآش هشت سیلندر اردبیلی که واقعا میگم عالی بود دستشون درد نکنه
    برنج 3/4 پ .آرد برنج 1ق غ سر پر .تخم مرغ 1عدد .دوغ 4تا5 لیتر من 1.5 لیتر استفاده کردم .ماست 1لیوان .سبزی آش خردشده شامل تره گشنیز به میزان برابر وکمی شوید که من خشکش رو ریختم .سیر تازه وساقه سیر نازک حلقه شده حدودا 1کیلو ویا کمتر .نخود پخته 1پ .کوفته قلقلی شامل گوشت چرخ کرده .پیاز رنده شده فلفل سیاه ونمک ونعناع خشک .نعنا داغ وپوره سیر به میزان دلخواه
    تخم مرغ وبرنج شسته شده وآردبرنج را در یک کاسه کوچک با چنگال خوب بزنید
    در قابلمه ای بزرگ دوغ وماست زده شده رو میریزیم ومخلوط تخم مرغ رو به اون اضافه کرده وخوب مخلوط وروی حرارت باشعله بالا گذاشته وتا وقتی بجوشد مدام هم میزنیم
    حالا کوفته قلقلی وسبزی رو اضافه کرده میگذاریم آش روی حرارت متوسط جا بیفتد
    در آخر نخود وپوره سیر را اضافه میکنیم ونمک را اندازه میکنیم ودر ظرف سرو ریخته وبا نعناع داغ وسیر داغ تزیین میکنیم
    نکته ها...........................
    اگر آش را مدام هم نزنیم دوغ می برد ویا آش بسیار ترش میشود
    اضافه کردن ماست برای لعاب بیشتر واختیاریست
    اگر از همون اول حرارت را کم کنید برنج وا میرود
    بسته به نوع دوغ ممکنست لعاب وطعم اش فرق کند اگر آش به نظرتان ترش ویا سفت شد از شیر استفاده کنید واگر رقیق شد از کمی آرد برنج حل شده در آب استفاده کنید که آش من عالی شد
    یک نکته رومن اضافه میکنم آش که اماده شد بهتره که همون موقع سروبشه برای اینکه شعله روکه خاموش کنید برنج وا میره ولی هردو جورش خوشمزه است وعالی
    ویرایش توسط fariba joon : ۱۳۹۲/۱۲/۱۴ در ساعت ۰۸:۱۶ قبل از ظهر
    hengamehh, Andrew, atousa shakeri و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    من عاقبت ازاینجاخواهم رفت /پروانه ای که باشب میرفت/ این فال رابرای دلم دید.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beverly آواتار ها
    دریا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    813
    پسند کرده
    906
    نام: IMG_0146.jpg نمایش: 1088 اندازه: 95.8 کیلو بایت
    گوشت رو قیمه ای خرد کردمو حسابی با پیازو سیر و روغن تفت دادم در حد یک استکان اب ریختم روش تا پخت خلال بادومو که قبلن خیس کرده بودم اواخر پختش بهش اضافه کردم اب نارنج و نمک و زعفران هم ریختم و با هم گذاشتم تا جا افتاد تخم مرغ نیمرو شده هم موقع سرو روش گذاشتم اصلش سیب زمینی سرخ کرده نداره ولی کودک بد غذای بنده به لطف سیب زمینی گوشتاشو میخوره پس میریزم
    ویرایش توسط beverly : ۱۳۹۲/۱۰/۲۵ در ساعت ۰۹:۵۶ بعد از ظهر
    Andrew, hengamehh, sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوبی کن حتی اگر سپاست نمیگویند تو جاودانه خواهی شد

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,090
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    583
    پسند شده
    36181
    پسند کرده
    55086
    دریا جان دستورت را می گذاری یک دنیا ممنون
    beverly این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    632
    پسند شده
    17145
    پسند کرده
    20225
    پیچاق قیمه



    دستورش دقیقا عین دستوری هست که تامارای عزیز گذاشتند.

    غذاها و خوردنیهای استان اردبیل
    Andrew, mamienazi, aydaa و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما