نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree30Likes

موضوع: ایرانگردی - استان اردبیل

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 48
صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    705
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    821
    پسند کرده
    1720

    ایرانگردی - استان اردبیل

    استان اردبیل در گوشه شمال غربی فلات ایران و در مجاورت کشور جمهوری آذربایجان و استان های زنجان، گیلان و آذربایجان شرقی قراردارد که با وسعــــت ۱۸۰۱۱ کیلومتر مربع جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۲۲۸ هزار نفر را در خود جای داده است.

    آب و هواي استان اردبيل، به طور كلي از نوع آب و هواي معتدل كوهستاني است.

    بر اساس تقسیمات استانی، اردبیل دارای : ۱۰ شهرستان ، ۱۷ شهر، ۲۱ بخش و ۶۳ دهستان می باشد که شهرستان های آن عبارتند از: اردبیل، بیله*سوار، پارس*آباد، خلخال، کوثر، گِرمی، مشگین*شهر، نَمین ، نیر


    ویرایش توسط mami : ۱۳۹۲/۰۸/۰۶ در ساعت ۰۴:۴۶ بعد از ظهر
    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  2. #2
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    705
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    821
    پسند کرده
    1720

    Re: استان اردبیل

    جاذبه های گردشگری

    چشمه*های آب معدنی

    یکی از مهم*ترین جاذبه*های گردشگری استان اردبیل، چشمه*های آبگرم این استان واقع در شهر سرعین در ۳۰ کیلومتری شهر اردبیل است. در این شهر، چشمه آبگرم معدنی وجود دارد. علاوه بر این، ۱۴ چشمه آب معدنی دیگر در شهرهای دیگر استان از جمله خلخال، نیر و مشگین*شهر وجود دارد.

    سبلان
    کوهستان سبلان در جنوب شرقی مشکین شهر و در فاصله ۲۵ کیلومتری آن واقع شده*است. این کوهستان دارای پوشش گیاهی متنوعی است و بیش از ۳۰۰۰ گونه گیاهی در آن شناسایی شده*است. این کوه، یکی از آتشفشان*های خاموش کشور محسوب می*شود و ارتفاع بلندترین قله این کوه که سلطان ساوالان نام دارد، ۴۸۰۰ متر از سطح دریا می*باشد.


    آرامگاه شیخ صفی*الدین اردبیلی

    بقعه شیخ صفی*الدین اردبیلی یکی از ده اثر باستانی مهم کشور به*شمار می*رود. این بنا در سال ۷۶۵ هجری بنا شده*است و در طول زمان مورد احترام پادشاهان صفوی بوده*است. بنای کنونی این بقعه شامل مجموعه*ای از گورهای شاهان و شاهزادگان صفوی و چند ساختمان دیگر (ازجمله مسجد، چینی*خانه، حرم*خانه و...) می*شود. در سال ۱۳۸۶ تلاش*هایی برای ثبت این اثر در فهرست آثار جهانی یونسکو آغاز شده*است.


    دریاچه شورابیل

    اين درياچه قبلاً بسيار شور بوده است ولي امروزه با افزوده شدن آب شيرين از شوري آن کاسته شده ، بطوريکه نوعي ماهي در آن پرورش داده مي شود . اين درياچه داراي امکانات تفريحي ، ورزشي و فرهنگي بسياري از جمله قايق راني ، پيست دو و ميداني ، دوچرخه سواري ، باغ وحش ، هتلهاي مجهز و زيبا، مجموعه شهر بازي براي بچه ها ، رستوران در وسط درياچه و ... است . اين درياچه در 48 کيلومتري جنوب شرقي اردبيل بطرف خلخال در يکي از دره هاي کوهستان با غيروو در ارتفاع 2500 متري از سطح دريا با مساحتي بالغ بر 210 هکتار و عمق متوسط پنج متر يکي از زيباترين و ديدني ترين درياچه هاي ايران مي باشد . در حال حاضر نوعي ماهي قزل آلاي رنگين کمان که از زمره بهترين نوع ماهيان دنيا مي باشد در آن پرورش داده مي شود که هر ساله تعداد زيادي از مردم جهت ماهيگيري و کوهنوردي و استفاده از مناظر بديع و بي نظير منطقه و هواي خنک و مطبوع آن به درياچه روي مي آورند .



    قلعه کهنه
    در ارتفاع شرقی دره باغ نوروز مشکین شهر قلعه ای است با شیبی تند به رودخانه خیاو چای منتهی می شود . در مقابل ارتفاع سنگ نبشته ای پهلوی ساسانی قرار گرفته است . ارتفاع حصار در داخل بیش از چهار متر ولی از خارج بیش از هشت متر است . در این قلعه چون از دیرباز در تملک ارتش و سربازخانه دولتی بوده اجازه هیچ گونه کند و کاو و حفاری داده نشده است ولی احتمال می رود قلعه کهنه در محل همان قلعه باستانی ساسانی بنا شده باشد که در کتیبه خطی داخل دره ، از قول نارسه هرمزد به آن اشاره شده است .



    قلعه قهقهه
    اين قلعه در سه کيلومتري غرب روستاي کئچوبه بخش ارشق شهرستان مشگين شهر برفراز يک تپه سنگي مرتفع مشرف بر دره ها و دشتهاي همجوار ايجاد گرديده است . تپه اي که قلعه بر بالاي آن احداث گرديده نزديک به 1000 متر از سطح زمينهاي اطراف ارتفاع دارد . از پاي تپه سنگي که قلعه روي آن واقع شده تا ورودي آن که در شمال قلعه بصورت طاق قوسدار هلالي آجري نمايان است قرار دارد حدود سه کيلومتر فاصله دارد که با پيمودن جبهه شمالغربي مسير مي توان به قلعه دسترسي پيدا نمود که اين راه هر چه به قسمت قلعه نزديک شود تنگتر و باريکتر مي گردد . اين قلعه داراي 11 استخر (حوض آب) است که در بدنه کوه کنده شده است و در سمت بالا (شرق) در قله کوه اطاقهايي با پايه هاي قطور آجري و سنگي ساخته شده احتمال مي رود مخصوص فرمانده قلعه بوده باشد . قلعه داراي فضاي تقريباً مستطيل شکل در منتهي اليه ضلع شرقي است که براساس شواهد تاريخي و معماري که در بدنه صخره و کوه ايجاد گرديده از آن به عنوان زندان بهره مي بردند از اين قلعه در دوره اسماعيليان براي مقاصد نظامي استفاده مي شده و تعدادي از شاهزادگان و بزرگان صفوي در اين محل زنداني بوده اند.
    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    6

    Re: استان اردبیل

    FIROOZEH عزیز واقعا مرسی از مبحثی که شروع کردی . حس ناسیونالیستیم میگفت که جای این مبحث واقعا خالی بود . امیدوارم که اطلاعات زیر هم مفید باشند.

    استان اردبیل در زمینه غذاهای سنتی و محلی نیز دارای شهرت است. مردم این استان به كیفیت خوراک اهمیت زیادی قایل هستند و از تمام انواع خوراکی های رایج در ایران در این خطه نیز استفاده می شود. برخی از خوراکی ها و غذاهای تهیه شده در این استان فقط خاص منطقه است که بسیار خوشمزه بوده و از جمله جاذبه های گردشگری این خطه به شمار می آیند

    آش دوغ
    معروف ترین غذای محلی اردبیل است که با ماست، سبزی، سیر، کوفته ریزه و برنج تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد. در بلندی های اردبیل که سرما ی زیادی وجود دارد خوردن آش داغ محلی اردبیل خوشمزه ترین قسمت خاطرات گردشگران را تشکیل می دهد. عسل سبلان شهرت ملی دارد و در تمام ایران معروف است و لذا صبحانه های منطقه اردبیل با عسل، نان تازه و کره محلی از جذابیت های خاص خود برخوردار است

    دیگر غذاهای آذری چون:
    پیچاق قیمه، انواع كوكو، رشته پلو قیسی، اماج بایلدی، خورش هویچ، شیرپلو، باسترپلو، كوكوماه و... نیز در این استان به فراوانی طبخ می شوند. انواع ترشی های محلی، انواع سالادها از قبیل سالاد فلفل سبز، انواع مرباها از قبیل مربای گل، هویچ، آلبالو، بالنگ، لیمو، موز، پوست پسته و... برخی از مهم ترین چاشنی ها و دسرهای این منطقه هستند
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تنهاییم را با تو قسمت میکنم.....سهم کمی نیست ![/HIGHLIGHT]

  4. #4
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    705
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    821
    پسند کرده
    1720

    Re: استان اردبیل

    مسیرهای گردشگری استان اردبیل

    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    6

    Re: استان اردبیل



     

    نام مکان: گردنه حیران


     
    وضعیت امکانات و تسهیلات تفریحی و گردشگری و ... : این منطقه دارای مناظر بکر طبیعی می باشد و نصف جنگلها و مراتع آن متعلق به ایران و نیم دیگر در کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد. سازمان جنگلداری استان امکانات تفریحی و گردشگری را ایجاد کرده و همچنین تله کابین در حال نصب بر روی این منطقه می باشد
    تله کابین این مجموعه گردشگری با 60 درصد پیشرفت کار دارای 33 کابین معمولی و ویژه است و مسیر 2 کیلومتری آن از ایستگاهی در جنگل فندقلو آغاز و تا آخرین نقطه گردنه حیران با یک هزار و 725 متر ارتفاع از سطح دریا ادامه می یابد

    چشم انداز منحصر به فرد اطراف این تله کابین را طبیعت زیبای جنگل فندقلو ، قله سبلان ، گردنه حیران و دریای خزر تشکیل می*دهد

     

    توضیح در خصوص معرفی مکان: بي*شك مي*توان حيران را از زيباترين مناطق سرسبز ايران دانست. كوهنورداني هم كه عازم اردبيل مي*شوند مي*توانند زيبايي*هاي اين منطفه را با كوهپايه*هاي سبلان مقايسه كنند و يا با عبور از آن، خستگي صعود را در شب سرد زمستاني فراموش كنند. گردنه حیران تقریباً بیشتر مواقع در زیر ابرى از مه پنهان است، دره*ها و کوهپایه*هاى پوشیده از گل*ها و گیاهان جنگلى و مرتعى و گاوهایى که در حال چرا هستند با چشم*انداز زیبایى از کندوهاى عسل، اولین جلوه*هایی است که به چشم هر رهگذری مى*آید و آن را فریفته خود مى*کند.


    مسير رويايى و زيباى گردنه حيران از يك طرف مشرف به كوه هايى است كه پوشيده از جنگل هاى انبوه است و از طرف ديگر مشرف به دره اى نه چندان عميق كه از ميان آن رود ارس عبور مى كند و تعيين كننده مرز ايران و آذربايجان است. گردنه حيران تقريباً بيشتر مواقع در زير ابرى از مه پنهان است. دره ها و كوهپايه هاى پوشيده از گل ها و گيا هان جنگلى و مرتعى و گاو هايى كه در حال چرا هستند با چشم انداز زيبايى از كندو هاى عسل اولين چيز هايى است كه به چشم هر بيننده اى مى آيد و آن را فريفته خود مى كند


     
    وضعیت آب و هوایی: تابستان معتدل و زمستان سرد و کوهستانی

    آدرس: جاده اصلی اردبیل به آستارا – ابتدای تونل اردبیل تا 5 کیلو متری آستارا

    فاصله تا مرکز استان: 40 کیلو متر

    نوع راه ارتباطی: در کنار جاده اصلی اردبیل به آستارا
    میانگین تعداد بازدیدکنندگان از گردنه حیران: یک میلیون نفر


    و اما گردنه حیران بدون آش دوغ؟ اصلا نگو و نپرس!

     

     


    ویرایش توسط mami : ۱۳۹۲/۰۸/۰۶ در ساعت ۰۴:۴۷ بعد از ظهر
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تنهاییم را با تو قسمت میکنم.....سهم کمی نیست ![/HIGHLIGHT]

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامای فریده آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,115
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    4106
    پسند کرده
    4035

    ویترین مدال ها

    Re: استان اردبیل

    سلام به اردبیلیلی های عزیز .خوب هستین.ما قراره بعد امتحانها بیایم اردبیل و سرعین ...........

    .عسل خوب از کجا تو اردبیل بخریم که واقعی و اصل باشه.

    _________________
    بر عجز دشمن رحمت مکن که اگر قادر شود بر تو نبخشاید. (سعدی)
    خورشت كرفس
     
    بازگرداندن یک رابطه از دست رفته
    مثل ریختن آب جوش بر چای سرد شده است،
    کمرنگ میشود
    کمرنگ

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    6

    Re: استان اردبیل


    مامای فریده عزیز، قبل از همه چیز امیدوارم که تعطیلات بهت خوش بگذره . اما در مورد مرغوبیت عسل این چیزیه که در آزمایشگاه قابل تشخیص دقیق هست مثلا میزان رطوبت عسل و جنس موم بسیار مهمه. درسته که برخیها مثل زنبورداران و غیره میتونند عسل مرغوب را از نامرغوب تشخیص دهند ولی این از دست هر کسی برنمیاد. منطقی ترین راه توجه به ظاهر موم عسل طعم و بوی خوبه. در اردبیل هم عسل فروشیها تقریبا عسلهای مشابهی دارند اما آن نوع کاملا مرغوب رو فقط خودشون برمیدارند معمولا به بیماران خاص و آشناها میفروشند. ولی مطمئن هستم که به هر عسل فروشی پا بذاری مردم مهمان دوست اردبیل عسل مرغوب بهت میدن . اینو میتونم قول بدم!!!
    حالا در زیر هم اطلاعات درباره عسل از نت جمع آوری شده که امیدوارم مطالعش کمکت کنه. موفق باشی دوستم و خوش بگذره!

    در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی و قند های اینورت که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد ، و افزودن هر ماده دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانسها ، رنگها و انواع نگه دارنده ها به عسل ، جزء تقلبات محسوب میشود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است .
    یکی از راه های تشخیص عسل از عسل تقلبی شکرک زدن آن است ، این تصور که عسل تقلبی در شرایط سرما و در طول مدت نگه داری شکرک میزند کاملا اشتباه بوده و این شرایط برای عسل های طبیعی صادق است چرا که در مدت نگه داری و در مجاورت سرما ، با کاهش رطوبت و ایجاد بلور های منظم قندی در نتیجه وجود آنزیمهای افزوده توسط زنبور عسل ( دیاستاز های عسل همانند آنزیم اینورتاز ) ، عسل شروع به شکرک زدن میکند که درجه سفتی و زمان شروع شکرک زدن به نوع گل و آب و هوایی منطقه دارد ؛ عسل طبیعی و غیر طبیعی هر دو در شرایط سرما شکرک میزنند ، بنابراین جهت تشخیص چنین عسل هایی دقیقترین روش ، آزمایشاتی است که در آزمایشگاههای مجهز مواد غذایی و شیمیایی روی آن انجام میگیرد ؛ ولی شناسایی چنین تقلبات برای عموم مردم که دسترسی به این آزمایشگاهها را ندارند از لحاظ کمی غیر ممکن بوده در مواردی با استفاده از تجربیات و آگاهی داشتن از نوع عطر و طعم عسل از جهت کیفی میتوان حدس هایی زد . چرا که عسل دارای عطر و طعم مخصوص به خود است و در تعریف آن چنین بیان میشود که عسل دارای عطر و طعم عسل است .
    شکرک زدن عسل نه تنها دلیل بر تقلبی بودن نیست بلکه بر عکس معرف آن است که عسل کاملاً سالم بوده ونمی تواند تقلبی باشد و این بر خلاف تصور غلط در ایران است که عسل شکرک زده را تقلبی میدانند.
    عسلی که بوییدن آن باعث عطسه شود ، و نوشیدنش سکر و مستی آورد و چشیدنش گلو را بسوزاند ، برای تغذیه مناسب نمی باشد .

    آنچه که در اصطلاح (شکرک زدن) می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی میکند ، چیزی جز پدیده تبلور (بلور شدن ، کریستالیزاسیون) نیست .
    محلول فوق اشباع محلولی است که نسبت به محلول های دیگر حاوی مواد حل شده بیشتری باشد ، چنین محلولی کم و بیش ناپایدار بوده و پس از مدتی به حالت اشباع شده پایدار در می آید و ماده حل شده اضافی از محلول خارج می شود . بیشتر عسل ها با در نظر گرفتن میزان دکستروز در این گروه قرار دارند و در نتیجه متبلور شدن ، دکستروز اضافی از عسل خارج شده و به تعادل می رسد .
    زنبور عسل نوعی از آنزیم دیاستاز به نام انورتاز را نیز به شهد اضافه میکند که این آنزیم به همراه مواد قندی و نشاسته ای که چهار پنجم وزن شهد را تشکیل می دهند عامل اصلی متبلور شدن یا شکرک زدن عسل به شمار میروند و سرعت شکرک زدن مستقیماً به نسبت کربوهیدرات ها یعنی نسبت لولوز و دکستوز وابسته میباشد و نسبت آن مستقیماً به نوع گل و پوشش گیاهی و فصل برداشت عسل در منطقه دارد یعنی متبلور شدن عسل بسته به نوع گل نیز متفاوت است . میزان لولز (فروکتوز) معمولاً بیشتر از میزان گلوکز است ( حداقل 0.9 ) و هر قدر مقدار فروکتوز کمتر باشد شکرک زدن عسل سریعتر خواهد بود به طوری که سرعت شکرک زدن آن از هنگام تهیه ( جمع آوری شهد عسل از کندو /عسل گل پیچک) تا چند ماه حتی چند سال به طول می انجامد ؛ مثلاً در مورد عسل اقاقیا حتی به چند سال هم میرسد.
    یکی دیگر از عوامل شکرک زدن عسل وجود هسته مرکزی برای تشکیل بلور است ، در واقع وجود بلور های ریز دکستروز ، ذرات گرد و خاک یا دانه گرده می تواند به عنوان کانونی برای شروع شکرک باشد .
    دما نیز یکی دیگر از عوامل تبلور در عسل است به طوری که نگه داری در درجه حرارت 10 درجه سانتیگراد عمل تبلور را تسریع می کند . دما های پایینتر و بالاتر از 15 درجه تاثیر کمتری روی شکرک زدن عسل دارند ، موثرترین دما برای آغاز شکرک زدن 5 تا 7 درجه سانتیگراد می باشد .
    انبار کردن عسل در درجه حرارتهای پایینتر ( صفر درجه فارنهایت ؛ 15 - درجه سانتیگراد و پایینتر ) شکرک زدن را به شدت به تعویق می اندازد ، ولی به کلی آنرا حذف نمی کند ، دلیل تعویق را احتمالا افزایش چسبندگی و کاهش قابلیت انتشار بلور ها میتوان حدث زد .
    این خاصیت فقط در عسل های طبیعی و غیر تقلبی دیده میشود زیرا تنها عسل های طبیعی حاوی دیاستاز میباشند
    به هرحال در دنیا ، عسلی نیست که دیر یا زود بر اثر ماندن شکرک نزند و این تغییر حالت فیزیکی بدون اینکه تاثیری در کیفیت عسل داشته باشد پدید می آید و مصرف کننده بنا به سلیقه خود آنرا به صورت جامد و یا با حرارت غیر مستقیم ( C ْ50 ـــ 20 دقیقه ) آنرا به حالت مایع درآورده و مصرف می نماید ( توضیح اینکه حرارت باعث کاهش آنزیمهای عسل شده و شکرک زدن آنرا به تعویق می اندازد، باید توجه داشت که حرارت زیاد ارزش غذایی عسل را کاهش و از بین میبرد) در کشور های اروپایی عسل متبلور را بیشتر می پسندند ؛ دکتر نعمت ا... شهرستانی ، استاد زنبور داری میگوید : وقتی که عسل رسوب میکند حتما سالم و طبیعی است ، ولی اگر رسوب نکند می تواند طبیعی یا غیر طبیعی باشد که تشخیص آن به عهده آزمایشگاه های مجهز مواد غذایی می باشد و در آنجا میزان دیاستاز را اندازه گیری می کنند.
    http://www.arasbaran1.blogfa.com/post-4.aspx


    اثرات درمانی عسل:
    اثرات ضد سرفه و خلط آور:
    اثرات ضد سرفه عسل به توانایی آن برای رقیق کردن ترشحات راه های هوایی و بهبود عملکرد سلولهای پوششی آن مربوط می شود .
    اثرات تغذیه ای:
    عسل غیرآلوده غذایی سالم ، راحت الهضم ، طبیعی و پرانرژی است . دارای کربوهیدرات پروتئین ، چربی ، آنزیم و ویتامین هاست . یک قاشق عسل دارای ۶۰ کالری انرژی و ۱۱ گرم کربوهیدارت ، ۱/. میلی گرم کلسیم ، ۲/. میلی گرم آهن ، ۱ میلی گرم ویتامین B و ۱ میلی گرم ویتامین C است . عسل در بسیاری جوامع پیدا می شود ولی فواید پزشکی آن هنوز کاملاً مشخص نشده است . نحوه عملکرد آن هنوز کاملاً مشخص نیست واثرات ترمیمی عسل در سایر موقعیت های آزمایشگاهی و بالینی نیاز به ارزیابی های بیشتر دارد . اما قرآن و سنت ۱۴ قرن پیش اثرات معجزه آسای عسل را مورد توجه قرار داده است .
    همان طور که قبلا اشاره شد چهار پنجم وزن عسل را کربوهیدرات*ها تشکیل می*دهند و بقیه آن عبارت است از: پروتئین، املاح معدنی، عناصر معطر، آنزیم*ها، ویتامین*ها، گرده گل و آب. هر ۱۰۰ گرم عسل ۳۳۰ کیلوکالری انرژی تولید می*کند. لذا عسل، غذایی مقوی و انرژی*زاست و به کمک دیاستازهایش چربی*های اطراف قلب را آب می*کند. به همین دلیل مصرف آن به سالخوردگان و بیماران قلبی توصیه می*شود.
    درمان بیماری های کلیوی با عسل:
    عسل به عنوان یک مدر در درمان ناراحتی های کلیوی سودمند است زنبور عسل حشره ای است که حاصل آن ،محصولات با ارزشی از قبیل عسل ، ژله رویال ، موم و زهر است معروف ترین محصول زنبور عسل ، همان عسلی است که از محصولات دیگر بیشتر به مصرف می رسد.
    عسل و بیماری قلبی:
    عسل به علت ترکیبات قندی به خصوص وجود گلوکز زیاد تاثیر بسیار مهمی روی عضلات قلبی و تحریک وتقویت آن داشته ، باعث گشاد شدن رگها ، فشار خون را تنظیم و از سکته قلبی جلوگیری میکند ؛ به واسطه وجود دیاستاز ( آنزیمها) باعث هضم چربی های اطراف قلب میشود . بنابراین توسیه میشود افراد میانسال به بالا که دچار بیماری دیابت نیستند هر روزهنگام بیدار شدن ، یک قاشق چای خوری پر،عسل را با نصف استکان آب چوشیدهء ولرم مخلوط نموده و بنوشند. افزودن عرق بادرنگبویه نیز توسیه شده است .
    عسل و بیماری روده:
    عسل به علت دارا بودن اسید فرمیک دردهای روده را به خوبی تسکین داده و همچنین به جهت وجود اسانسهای فرار ( عطرگیاهان مختلف ) نارسایی های ناگوار روده را برطرف مکند ؛ بنابراین توسیه میشود تمام افراد در هر سنی مصرف عسل به صورت شربت با افزودن مقداری عرقیات گیاهی مثل آویشن (کاکوتی ) ، شاه اسپرهم، ویا آبلیمورا در رژیم غذائی هفتگی خود داشته باشند.
    عسل و درمان ضعف اعصاب:
    مصرف روزانه عسل به طبیعی بودن خواب کمک میکند سر درد را کاهش داده و حالت ناتوانی و عصبی را در افرادی که عدم تعادل عصبی را کاهش میدهد.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تنهاییم را با تو قسمت میکنم.....سهم کمی نیست ![/HIGHLIGHT]

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    6

    Re: استان اردبیل

    نام انگلیسی : neor lake
    نام فارسی : دریاچه نئور
    درياچه نئور اردبيل


    اين درياچه در 48 کيلومترى جنوب خاورى اردبيل به طرف خلخال و در فاصلة 18 کيلومترى خاور جاده، در منطقة کوهستانى قرار دارد.این دریاچه در دامنه*هاي رنگارنگ رشته كوه باغرو در ارتفاع 2700 متر از سطح دریا قرار دارد و وسعت آن بيش از 220 هكتار و مشتمل بر دو درياچه كوچك (40) و بزرگ (180 هكتار) است که در فصل بهار به هم مي پيوندند و درياچه واحد را به وجود مي آورند. بيشترين عمق درياچه 5/5 متر و ميانگين ژرفاي آن سه متر است. درياچه نئور زيستگاه برخي از گونه هاي پرندگان مهاجر عبوري است و ماهي قزا آلاي رنگین کمان آن شهرت جهاني دارد. ماهی*های دریاچه نئور هر سال پیش از زمستان صید و جمع*آوری می*شوند زیرا در اثر یخ زدن دریاچه این ماهی*ها نمی*توانند در زمستان زنده بمانند و پس از زمستان دوباره ماهی*های کوچک پرورشی در نئور رها می*شوند. هرساله مسابقه تفريحي تحت عنوان ”مسابقه ماهيگيري“ در اين درياچه بين دوستداران صيد ماهي انجام مي شود.
    بارندگى مناسب و وجود چشمه هاى فراوان سبب پايدارى وضعيت درياچه شده ضمن آنكه هواى مطبوع منطقه زمينه بسيار مناسبى براى جذب گردشگر خصوصا در اوقات گرم سال را فراهم كرده است. اين منطقه داراى پوشش گياهى متنوعى از گياهان خشكى زى و آبزى است.
    راههای دسترسی به دریاچه :

    1- هشت پر (طالش)، ریگ، کیش دیبی، شیله، مریان، قلعه جوق، حفظ آباد و عباس آباد.

    2- خلخال، گیوی، فاراب، قره قشلاق، کزور، خلفلو، هل آباد، حفظ آباد و عباس آباد.

    3- اردبیل، هیر، شبلو و عباس آباد.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تنهاییم را با تو قسمت میکنم.....سهم کمی نیست ![/HIGHLIGHT]

صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما