نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree237Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 107
صفحه 9 از 14 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    آش آبغوره با این دستور
    local-food/topic4309-60.html#p1350414



    منتها من به جای شوید توش سبزی آش ریختم. حس کردم با شوید ممکنه مزه ی پلو بگیره.
    ممنونم نیلوفرجان. خییلی خوشمزه بود و چسبید.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8255
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر


    این غذا رو خواهر همسری که کنگان (شهرستانهای استان بوشهر)زندگی میکنن رو از محلی ها اونجا یاد گرفته و درست کرد باید بگم واقعا خوشمزه بود
    ودام
    به این ماهی توی زبان محلی میگن حشینه یا متو

    ماهی یه فلسهای ریزی داره اونو با چاقو میگیری و شکمشو خیلی راحت تمیز میکنیم

    بعد با آب و نمک میزاریم بپزه

    بعد خیلی راحت خار ستون فقرات ماهی رو در میاریم خار خیلی کمی داره


    بعد پیاز را سرخ کرده سپس با سیر کمی تفت دهید زذچوبه و فلفل را اضافه کنیدبعد سبزی ماهی شامل گشنیز و کمی شنبلیله را اضافه و کمی سرخ کنید.

    و لیمو عمانی که تکه تکه کرده اید یا پودر لیمو عمانی
    ودر آخر ماهی و کمی رب گوجه فرنگی

    برنج را جداگانه آبکش کرده و این مایع ماهی را لابلای برنج بریزید سپس برنج را دم کنید.نوش جان
    با ترشی یا سالاد میل کنید.
    mena, armi_a و sara chef این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8255
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    سلام
    بوشهر نونهای محلی زیادی داره این نون که الان دستورشو و آموزش تصویری شو میزارم هم جز همین نون هاس در قدیم این نون قبل از عید و برای مراسمهای شادی و اعیاد مذهبی درست میشده الان تعداد خیلی کمی این نون شیرین و خوشمزه رو درست میکنن متاسفانه !در قدیم با پخت این نون صله ارحام هم میشده و همه برای پخت این نون هم که شده دور هم جمع میشدن و به هم کمک میکردن.خیلی با این نون خاطره دارم.
    نون شیرینی یا بی بی گل
    در مورد این نون باید بگم نون کاملا ترد و شیرین و خوشمزس خیلیییی
    آرد 3کیلو
    شکر 2 کیلو
    روغن حدود2 پیمانه
    آب حدود2 تا 3 لیوان به اندازه ای که حدود2 بند انگشت روش رو بگیره
    هل 3 قاشق غ
    زعفران آب کرده برای روی نون شیرینی
    اول آب با شکر رو روی گاز میزاریم تا شکر کاملا حل شود

    توی یه ظرف بزرگ آرد +هل رو الک کرده و با هم مخلوط میکنیم

    مخلوط سرد شده آب و شکر رو به آرد اضافه میکنیم و کم کم با دست مخلوط میکنم


    خوب با هم ورز میدیم وقتی خمیر کمی شکل گرفت بهش روغن رو کم کم اضافه میکنیم


    روغن باید در اندازه ای باشه که خمیر به دست نچسبد و خمیر روغنی باشه
    از خمیر گلوله هایی به اندازه 1 گردوی کوچک برمی داریم خوب گرد میکنیم توی آرد میندازیم


    خمیر رو با وردنه باریک پهن میکنیم باید زیر خمیر کاملا آردی با شه تا به صفحه کار نچسبه.

    خمیر رو گرد پهن میکنیم و نازک که زیر کار کاملا مشخص بشه خیلی نازک!



    روی تاوه یا ساج پهن میکنیم هر 2 طرفش که پخت برمیداریم و همون جور گرم به شکل سنتی روشو با انگشت زعفران آب کرده میزنیم و میزاریم هوا بخوره و کاملا خشک بشه .
    نوش جان .
    fariba joon, fatema.mirzayy, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8255
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    مسقطي جنوبي از كتاب مستطاب آشپزي
    http://www.cheftayebeh.ir/2013/03/blog-post_5.html
    و اكنون اقتباس من از اين دستور با توجه به تجربيات خودم در مسقطي سازي:
    عنايت داشته باشيد كه طبق معمول با اندازه كم كار كردم. اين موضوع باعث بايين اومدن زمان پخت و سرعت عمل در كار خواهد بود.

    نشاسته ربع ليوان
    آب دو ليوان
    گلاب ربع ليوان
    هل و زعفران به ميزان زياد!
    شكر يك و يك چهارم ليوان
    كره 100 گرم
    مغز پسته

    ابتدا نشاسته و آب و زعفران و هل رو مخلوط كرده و بعد روي حرارت قرار ميديم
    مرتب هم ميزنيم تا به خوبي غليظ بشه
    گلاب و شكر رو اضافه كرده مجددا با حوصله به طور مداوم هم ميزنيم تا زماني كه حسابي غليظ شه
    نكته اش به همينه كه خيلي همش بزنيم تا زماني كه با چشم ببينيد كه خوب غليظ شده
    حالا كره رو اضافه ميكنيم و اينقدر هم ميزنيم تا مسقطيمون به روغن بيافته
    زمان خيلي زيادي ميبره حتي با اين ميزان خيلي كمي كه من بهتون دادم هم سه ربع بايد سر پا وايسي و مرتب هم بزني

    حدودي ميتونم بگم حجم مواد توي ديگ به يك سوم ميرسه
    يعني ديگه حسابي غليظ و كشدار ميشه

    ديگه آخراش احساس ميكنيم اگر بيشتر رو حرارت بمونه ميسوزونيمش. يعني لب مرز سوختن و نسوختن. يه چيزي تو مايه هاي كارامل يعني بايد اون نكات درمورد اين هم اجرا شه.

    راستي اين وسط اگه ته ديگي هم ايجاد شده همش بزنيد تا وارد مسقطي بشه يكي از لذتهاي خوردن مسقطي اينه كه وسط جويدن يه دفعه يه تيكه كاراملي ته ديگ بره زبر دندون آدم. يامي!
    از روي حرارت بر ميداريم و اگر دوست داريم توش مغز پسته ميريزيم.
    چون خيلي خيلي غليظ شده بايد با قدرت هم بزنيم تا مغز پسته ها توش قاطي شن
    در مورد پختن مسقطي بايد اين نكته رو فراموش نكنيد كه رمز موفقيت شما در صبوريتونه. يعني بايد سر پا وايسيد و هم بزنيد و هم بزنيد و هم بزنيد. اگر كم حرارت ببينه يا كم هم زده بشه نهايتا اون معجون غليظ و سفت و كشدار رو نخواهيد داشت. از ما گفتن بود.
    حالا يه قالب يك وجبي كوچولو رو خوب چرب ميكنيم و مسقطيمون رو توش ميريزيم و ميذاريم سرد شه. بعدشم ميذاريمش توي يخچال تا سفت شه
    به نظر من مسقطي هر چي بيشتر توي يخچال بمونه خوشمزه تر ميشه. مخصوصا اينكه يه كراست شكري ترد دور تا دورش ايجاد ميشه كه هنگام خوردن قرچ قرچ ميكنه و لذتش اصلا به همينه به علاوه اون تيكه هاي ته ديگش. البته اگه خوش شانس باشيم و زير دندون ما بياد نه اينكه همه اش نصيب شوهرمون بشه!

    یعنی به دلیل اینکه از رسپیهای دیگه کم شکر تر گرفتمش موقع خوردن شیرینیش زیر دل نمیزنه و آدم دوست داره هی بره سر یخچال و یه تیکه دیگه برداره بندازه تو دهنش. رو همین اصله که اندازه هاش رو خیلی کم دادم چون به طور خطرناکی اعتیاد آوره و بهتره کمتر درست کنیم که کمتر هم بخوریم. چون عمرا آدم بتونه جلوی خودش رو بگیره. اون طعم کاراملی-زعفرونی-هلی-گلابی کشدار.... ممممممممم.... الان که دارم تایپ میکنم دلم خواست!


    سقطی بوشهری با دستور بالا

    عالی بود عین همینهایی که اینجا از مغازه میگیریم نکته اش توی خوب هم زدنشه
    غریبه تنها, nora1, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8255
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    حلواي انگشت پيچ از شف طیبه عزیز
    حلوا يكي از شيريني هاي سنتي ايرانيه كه مخصوصا در مناسبات و مراسم درست ميشه. به عنوان كسي كه عاشق شيريني پزيه و دستي تو همه كاري داشته اعتراف ميكنم كه به نسبت ساير شيريني ها درست كردن حلوا كار ساده اي نيست. بايد سالها تجربه كسب كني و تازه آخرش هم لحظه درست كردن حلوا ممكنه دلت بلرزه كه: يه وقت بد نشه؟!
    ما يه حلواي معروف سنتي داريم به نام "حلواي انگشت پيچ" اين حلوا ديگه از اوناشه ها. يعني به جرات ميتونم بگم هر كسي از پسش برنمايد و وقتي قراره تو بوشهر براي مراسمي حلواي انگشت پيچ درست كنند ميرن ميگردن تو اقوام و آشنايان و همسايه ها كسي رو پيدا ميكنند كه استاد حلواي انگشت پيچ باشه. تازه همه اونهايي هم كه ادعاي استادي ميكنند حلواشون خوب از آب در نمياد.
    حالا كه خوب ترسوندمتون... مژده بدم كه در اين پست شما فوت كوزه گري براي تهيه حلواي انگشت پيچ رو خواهيد آموخت. نميدونم اين چه رسم بديه كه خيلي از شيريني ها يا غذاهاي سنتي كه قلق دارن و فوت و فن خيلي زيادي لازمه تا درست از آب دربياريش هميشه رمز و رازش در صندوقچه اسرار اساتيدش باقي ميمونه و طرف حاضر نيست به هيچكس ياد بده. به نظر من يكي از دلايلي كه تو بوشهر تعداد معدودي هستند كه حلواي انگشت پيچ جانانه درست ميكنند همينه. حالا امروز رو دست همه شون بلند شده و با قرار دادن فوت و فن تهيه حلواي انگشت پيچ در سايت اين حلوا رو ثبت در تاريخ ميكنم.

    خيلي وقت پيش زن دايي مژگان پيشنهاد دادند كه من طرز تهيه حلواي انگشت پيچ رو بذارم توي سايت. از اونجايي كه من اعتقاد دارم بايد هميشه كارهام بي نقص باشن و تا به يك رسپي اطمينان قلبي نداشته باشم به شما توصيه اش نميكنم؛ به زن دايي مژگان گفتم كه من استاد حلواي انگشت پيچ نيستم و بعضي وقتها خوب ميشه و بعضي وقتها هم خوب نميشه. زن دايي خوشگله در تاييد سخنان من گفتن كه بله منم با وجود اينكه از خواهرم ياد گرفتم و همه رموزش هم بهم گفته شده باز هميشه حلوام عالي نميشه. همونجا تصميم بر اين شد كه من با مژده خانم خواهر زن دايي مژگان هماهنگ كنم و حلواي انگشت پيچ اصولي رو براي كارگاه آشپزسازي تهيه كنيم.

    مژده خانم از اون خانمهاي كدبانوي ايراني هستند كه آشپزيشون روي اصوله و هميشه نكات ريز رو در مورد تمام غذاها با دقت اجرا ميكنند. ايشون هم مثل ماماني خانم در زماني كه اينترنت هنوز به دنيا نيومده بود انبوهي از رسپي هاي دست نويس داشتن و همواره به دنبال آموختن غذاها و شيرينيهاي جديد بودند. خلاصه اينكه دود از كنده بلند ميشه. كما اينكه امروز غزال دخترشون معتقدند كه گوي سبقت رو از مادر ربوده اند! حالا از شوخي گذشته پستي كه امروز براتون آماده كردم نتيجه سالها تجربه مادر و دختره. آسون به دست نيومده اما با سخاوت در اختيار شما قرار داده ميشه:

    آرد گندم 1 ليوان
    شكر ريز دانه 1 ليوان
    آب ربع ليوان
    گلاب ربع ليوان
    روغن مايع يك و يك چهارم ليوان



    آب و گلاب و شكر رو توي يه كاسه ريخته و هم ميزنيم تا شكر حل شه



    آرد گندم رو توي ديگ ريخته و با "قاشق چوبي با دسته بلند" روي شعله زياد آتش قرار ميديم (لازم نيست آرد رو تفت بديم)
    روغن رو اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم
    بايد آرد و روغن به خوبي تركيب شن و گلوله اي از آرد در مخلوط آرد و روغن وجود نداشته باشه
    غلظتش الان مثل "ارده" است
    نكته بسيار مهم:
    از لحظه اي كه شروع به هم زدن حلوا ميكنيم بايد دقت كنيم كه جهت هم زدن فقط از يك سمت باشه و هرگز عوض نشه. يعني مثلا اگر داريم در جهت حركت عقربه ساعت هم ميزنيم ديگه اجازه نداريم جهت رو عوض كرده و خلاف جهت حركت عقربه ساعت حلوا رو هم بزنيم.
    مشغول الذمه ايد اگر غير از اين عمل كنيد!
    به هم زدن ادامه ميديم
    كم كم احساس ميكنيم كه آرد سبك شده

    مرتب هم ميزنيم كه يه وقت ته نگيره.
    فقط در يك جهت. وگرنه بعدا حلوا كش نمياد.

    وقتي كه رنگ آرد و روغن طلايي شد ديگه از روي حرارت برش ميداريم
    نكته:
    اينكه در اين مرحله چقدر روي حرارت بذاريم و تا چه ميزان رنگ آرد و روغن تيره بشه ديگه دست خودمونه يعني بستگي به ذائقه داره.

    فوت كوزه گري:
    زماني آماده است كه وقتي چند لحظه اي همش نزنيم مشاهده كنيم كه آرد داره توي روغن ته نشين ميشه



    حالا مخلوط آب و گلاب و شكر رو اضافه ميكنيم.
    نكته:
    مراقب باشيد اين مرحله خطرناكه چون شروع ميكنه به قل زدن و ممكنه بسوزيد پس بايد حتما از قاشق چوبي با دسته بلند استفاده كنيد و از ديگ هم فاصله بگيريد.

    دوباره روي حرارت زياد شعله قرار داده و هم ميزنيم.

    فقط از يك جهت. و از همون جهت قبلي. چون مهمه دارم اينقدر تكرار ميكنم.

    شروع ميكنه به قل زدن و قوام مياد

    نکته:
    در این مرحله بعد از ریختن آب و گلاب و شکر بیشتر از حدود 5 تا 7 دقیقه روی حرارت نميذاريمش وگرنه شکرک می زنه و مثل سنگ میشه

    به هم زدن ادامه ميديم تا زماني كه حلوا جا بيافته و به رنگ دلخواه برسه
    نكته:
    در اين مرحله حلوا "كاملا" شله. منتظر اين نمونيد كه سفت بشه. اين مدل حلوا بعد از سرد شدن سفت خواهد شد.

    از روي حرارت بر ميداريم.
    با قرار دادن دستمال آشپزخونه يا زير ديگي يا اشياء ديگه زير يك سمت ديگ؛ ديگ رو به صورت زاويه دار قرار ميديم و منتظر ميمونيم تا كم كم روغن بندازه.

    بعد از مدتي مشاهده ميكنيم كه روي حلوا مقدار زيادي روغن جمع ميشه

    با يه قاشق بزرگ روغن اضافه حلوا رو ميگيريم
    باز كمي صبر ميكنيم و بعد مجددا روغن روي حلوا رو ميگيريم.

    حالا از اون سمت ديگ كه اصلا روغن نداره شروع ميكنيم به برداشتن حلوا

    و توي ظرف سرو ميريزيم

    مشاهده ميكنيد كه حلوا كشدار شده.
    اين الان داغه. وقتي سرد شد بيشتر كش مياد.

    به به! يه حلواي انگشت پيچ در دستان غزال جون
    نکته:
    این حلوا سریعا خشک میشه برای جلوگیری از خشک شدنش یک لایه نازک روغن روی حلوا باقی میذاریم. يعني اين لايه روغن مثل سلفون ميمونه كه از حلوامون محافظت ميكنه
    البته حلواي انگشت پيچ رو با انگشت نميخورن. و نميخوردن! ولي من از وقتي يادمه هر وقت واسه مراسمي براي ننه حلواي انگشت پيچ مياوردن و ننه هم ميفرستادش واسه نوه عزيزش؛ چون بچه بودم و اسمش هم حلواي انگشت پيچ بود فكر ميكردم بايد حتما چند دور دور انگشتم بپيچونم و بعد بخورم!
    الان توي اين تصوير من طبق سنت خودم (!) حلوا رو سه دور دور انگشتم پيچوندم و تناول فرمودم. اي ول! به اين ميگن حلواي انگشت پيچ!
    يه خاطره با مزه رو مژده خانم تعريف كردند كه بشنويد خالي از لطف نيست:
    (تو پرانتز توضيح بدم كه همينطور كه ميدونيد در فرهنگ ما معمولا براي اينكه ثوابي به روح اموات برسه قرآن خونده ميشه. و معمولا حلوا خيرات ميكنند. در بوشهر به صورت سنتي حلواي انگشت پيچ خيرات ميشه. البته اگر بلد باشن چطوري دستش كنن)
    مژده خانم تعريف ميكنند كه مرحوم پدرشون هر بار كه ميخواستند حلواي انگشت پيچ خيرات بخورن -بر خلاف اين چيزي كه توي تصوير ميبينيد يعني من يه ذره حلوا توي نعلبكي به عنوان سهم خودم كشيدم كه بخورم- به مادر مژده خانم دستور ميدادن كه ديگ حلوايي رو بيارن جلوشون بذارن (البته اين اندازه هايي كه بهتون دادم مسلما تو شهر ما براي يه مراسم بزرگ چند برابر ميشده) چون ايشون به ازاي هر پنجه (=انگشت) از اين حلوا فقط حاضر بودن يك "آيه" بخونند و توصيه ميكردند اگر كسي مايله يك "سوره" به روح امواتش برسه بايد كل ديگ توسط ايشون خورده بشه!!!

    اين كاسه هم سهم آقاي شوهره كه تا رسيديم خونه من بهش رحم نكردم و چند تا عكس ديگه از كشدار بودنش واسه شما گرفتم و به اين ترتيب خوردنش براي آقاي شوهر حلال شد!

    لازمه تذكر بدم كه حلواي انگشت پيچ با حلواي آردي فرق ميكنه. اون حلوا رو من قبلا آموزش دادم. درسته كه مواد تشكيل دهنده هر دو حلوا يكيه ولي فرايند ساخت و نتيجه نهايي زمين تا آسمون فرق ميكنه.




















    sara chef و ترنم63 این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8255
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    اینم حلوای انگشت پیچ با دستور شف طیبه عزیز
    راستش من عاشق حلوای شیرم اما این یکی از بهترین حلواهای بوشهره که من اگه یه دیگم باشه همشو خودم میخورم اینو جدی میگم از بچگی تا این حلوا رو برامون میاوردن من همیشه به خاطر اسمش توهم میزدمو همشو میشستم به هوای اینکه دور انگشتم بپیچه انگشت انگشت ته ظرفو در میوردم!
    به قول شف این حلوا رو توی بوشهر تعداد معدودی بلدن با کیفیت اصلی درست کنن ولی نمی دونم چرا هیچ وقت یه دستور درست و حسابی از مقدارش نمیگن و من چندین بار اینو با دستوراتی که ازشون میگرفتم درست میکردمو همش راهی سطل آشغال میشد!
    اینو 2 باردرست کردم بار اول در مرحله آخر یکم بیشتر از5-6 دقیقه روی شعله موند و شد چماق! این دفعه هم خوب بود ولی باز به کیفیت اصلی نرسید میدونم اشکال از منه چون چند دقیقه ازش غافل شدم انشاله دفعه دیگه کیفیتش از اینبار بهتر بشه
    sara chef این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    مامان بانو جون ...من هم ودام رو درست کردم واقعا طعمش رو دوست دارم البته من ودام رو با ماهی صارم ..درست کردم عالی شد...البته بعد از پخت پوستش رو گرفتم ...طعم خود ماهی صارم رو زیاد دوست نداشتم واسه همین ودامش کردم و طعمش معرکه شد...مرسی از یاداوری این دستور خوووب...
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8255
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    مامان بانو جون ...من هم ودام رو درست کردم واقعا طعمش رو دوست دارم البته من ودام رو با ماهی صارم ..درست کردم عالی شد...البته بعد از پخت پوستش رو گرفتم ...طعم خود ماهی صارم رو زیاد دوست نداشتم واسه همین ودامش کردم و طعمش معرکه شد...مرسی از یاداوری این دستور خوووب...
    سلام عزیزم خوشحالم از اینکه اینو درست کردین و دوست داشتین
    یه سوال شما بوشهر هستید چون من اصلا اسم ماهی صارم را نشنیدم البته این بدیهیه چون ما به همین ماهی ودام میگیم مُوتو اما توی کنگان و دیر بهش میگن حشینه یا یه توی سایر قسمتهای بوشهر اسم همین ماهی بازم فرق میکنه.
    لطفا یکم در مورد مزه این ماهی و این که معمولا برای چه نوع غذایی استفاده میشه توضیح میدید ممنون عزیزم
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

صفحه 9 از 14 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما