نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree237Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 107
صفحه 7 از 14 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narsis70 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    33

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    نقل قول نوشته اصلی توسط narsis70
    اين غذا رو بهش ميگن ودام ( روي و ضمه داره) خيلي خوشمزه است امتحان كنين



    و اما طرز تهيه : ماهي رو ابپز ميكنيم بعد همه خارهاش رو درمياريم و ريش ريشش ميكنيم
    پياز رو داغ ميكنيم بهش سير( يه بوته كوچولو ) اضافه ميكنيم يه ذره تفت ميديم و بعد سبزي ( گشنيز و شويد ) خرد شده سعله رو كم ميكنيم وقتي اب سبزيها كشيده شد ماهي هاي ريش ريش رو بهش اضافه كرده و بعد زرچوبه ، نمك ، فلفل و دارچين و ادويه ماهي و رب گوجه فرنگي يه ده دقيقه ميذاريم رو گاز باشه بعد برنج رو ابكش كرده و از اين مايه لاي اون ميذاريم و برنج رو دم ميكنيم البته با نون هم خوشمزه است
    نرگس جون دستت درد نکنه یک سوال فقط ماهی را با آب فقط آبپز می کنی؟ بو نمی دهد؟
    نه عزیزم بو نمیده من چند قطره ابلیمو هم میریزم
    ای کاش که یک دانه تسبیح تو بودم / تا دست کشی بر سر سودازده من
    ( یا صاحب الزمان)

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    8263
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    قلیه میگو با میگوی خشک
    میگوی خشک را حدود نیم ساعت خیس میکنیم
    پیاز را سرخ کرده سیر را اضافه میکنیم بعد از کمی تفت زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم کمی تفت میدیم سبزی را اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم میگو را خوب میشوییم و به مخلوط سبزی اضافه کرده سیب زمینی را هم اضافه کرده میگذاریم با کمی آب بپزید بعد از حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت سیب زمینی که پخت آب تمر هندی را که صاف کردیم اضافه میکنیم و میگذاریم قلیه با شعله کم جا بیفتد .
    نکات:
    فلفل تند زیاد در این غذا حسابی توصیه میشه!
    اگه قبل از اینکه سیب زمینی بپزد آب تمر اضافه کنید سیب زمینی به هیچ عنوان نمیپزد!
    این غذا با برنج یا للک یا گمنه سرو میشود!
    sara chef این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    من همسرم بوشهریه و از مادر شوهرم قلیه ماهی و قلیه میگو یاد گرفتم که توی فامیلاشون دست پختش درجه یکه.وقت کنم در اولین فرصت دستورشو میزارم
    راستی ؟کسی تا حالا میگو رو به این روشی که میگم درست کرده؟
    اینکه میگو رو توی پیاز و ابلیمو بزارید چند ساعت بمونه بعد میگوهارو با ۴،۵تا تخم مرغ زده شده قاطی میکنیم و یه قاشقی ارد و بعدم خوب که هم زدیم و مواد مخلوط شدن با قاشق میریزیم توی ماهی تابه دغ و سرخشون میکنیم و بعد با سیب زمینی خلالی سرخ شده سرو میکنیم و البته چیزی که در طعم این غذا خیلی مهمه سسیه که با ابلیمو و ابغوره و کمی س مایونز و کمی رب درست میشه و روی میگوهای سرخ شده میریزیم و میل میکنیم
    اسمشو نمیدونم اما این غذا واقعا و واقعا خوشمزست

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    سلام دوستان بعد از یه غیبت طولانی دوباره اومدم تا به هم چیزای جدید یاد بدیم و اینجا رودوباره راه بندازیم... امروز قصد دارم دستور یه جورنوشیدنی رو براتون بذارم با توجه به نزدیک بودن ماه مبارک رمضان. امیدوارم خوشتون بیاد.

    گلاب نبات

    گلاب 1 لیوان
    آب نیم لیوان
    زعفران آب کرده و نبات به میزان دلخواه
    طرز تهیه
    درست کردنش کاری نداره و خیلی راحته.آب و گلاب و نبات و زعفران رو توی یک کتری یا قوری کوچیک میریزیم و روی حرارت خیلی ملایم میذاریم تا کم کم دم بیاد. من خودم توی قوری چای ساز میریزم و روشنش میکنم و میذارم دم بیاد.البته من از آب جوش استفاده میکنم.این نوشیدنی برای سفره افطار و باز کردن روزه خیلی مناسبه.

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    558
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    105
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    دوستان جان سلام خوبين
    ميخواستم بدونم كسي ميدونه گمنه چه جوري درست ميشه مادر برگم اهل خورموجه هميشه درست ميكرد منم خيلي دوست داشتم
    ميخواستم بدونم كسي طرز تهيه اش رو ميدونه

    به قلب مهربانت بگو:چیزی وجود ندارد که یادت را از خاطرم ببرد،
    حتی فاصله ها!!!

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    8263
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    سمیه جان این دستور از وبلاگ شف طیبه است ما هم اینجوری درست میکنیم
    لَلَك - گِمنِه
    از سري غذاهايي كه خودمعاشقشم و از ماماني خانم خواهش كردم واسمون درست كنن تا اينجا ببينيم امروز بهلَلَك ميپردازيم
    للك
    lalak
    از بلغور ريز گندم درست ميشهكه طرز تهيه اش رو تا لحظاتي ديگه ميبينيم. فقط اينو بگم كه من مرده اش هستم و يهديگ پر ازش جلوم بذارن تنهايي تمومش ميكنم. اول ته ديگش بعدم خودش. حالا بگذريم ازاينكه خدا تو سرم زده و اين امكان برام وجود نداره و فقط سالي يه بار يه ذره بيشترنميتونم بخورم . آخه نفخ داره و دل درد ميگيرم (البته حميده جون ميگن اگه سه ربعبذاريم دم بكشه نفخش گرفته ميشه) . ما اينجا تو شهر خودمون بهش ميگيم للك وليقسمتهاي ديگه استان ممكنه اسامي ديگه اي داشته باشه مثل گِمنِه
    gemneh
    كه واسم جالبه با خورشت گوشت ميخورنش. مااينجا للك رو با قليه ميخوريم و فقط هم اين مدلي بهم ميچسبه. ("ما" يعنيمن و اطرافيانم. و مجددا هم تكرار ميكنم كه اين رسپي كه مشاهده ميكنيد شيوه اي هستكه ماماني خانم درست ميكنن ممكنه سايرين به شيوه هاي متفاوتي درستش كنن)
    للك دو پيمانه
    آب (يا آب مرغ) دو پيمانه
    پياز دو عدد بزرگ
    نمك
    ما اينجا للك رو فله ميخريماما من توي سوپر ماركتها ديدم كه للك بسته بندي شده هم موجوده. فقط خيلي دقت كنيدروش نوشته بلغور ريز دانه گندم. دو مدل تو بازار هست يكي بلغور معمولي يكي بلغورخيلي ريز. ريز دانگيش هم در حديه كه اگه دو درجه بيشتر خورد شه ميشه آرد گندم. پساميدوارم درجه ريزيش دستتون اومده باشه و اشتباه نخريد
    للك رو تفت ميديم در حدي كهتغيير رنگ داده قهوه اي روشن بشه . مواظب باشيد خيلي زود ميسوزه
    سمت چپ للك خام رو ميبينيد وسمت راست عكس للك بو داده رو مشاهده ميكنيد
    پياز رو با روغن تفت ميديمتا طلايي خوشرنگ شه. مجددا دقت كنيد نسوزه
    آب مرغ (يا آب و نمك) رواضافه ميكنيم . ميذاريم به جوش بياد
    ما با آب مرغ درست ميكنيمچون هم مقوي تره هم خوشمزه تر. پس اگه تو خونه آب مرغ داريد كه ديگه خودش ادويه ونمك داره در غير اينصورت همين الان به آبتون نمك و زردچوبه هم اضافه كنيد.
    پيشنهاد خودم اينه كه از آبمرغ استفاده كنيد
    و اينم بگم كه هميشه ميزانآب و للك مساويه پس راحت تو ذهنتون ميمونه
    همين كه بجوش آمد للك رواضافه ميكنيم
    بهتره با قاشق چوبي باريك همبزنيم كه دوران بهتري شكل ميگيره و بافت للك بهتر ميشه
    وقتي آبش تمام شد حرارت روكم ميكنيم و در ديگ رو ميذاريم و اجازه ميديم ده دقيقه دم بكشه
    مواضب باشيد ته ديگش نسوزه
    اگه خوب درستش كرده باشيد و پيازداغ و روغن خوبي داشته باشه و درست همش زده باشيد الان موقع سرو دونه دونه و شيكاز آب در مياد
    خيلي ها رو ديدم كه للكشونشفته و خميري بوده. پس يه كم هم تجربه و دقت ميخواد. ولي آي خوشمزه است! آي خوشمزهاست!
    براي اينكه للك لطيف تر بشه و به اصطلاح بوشهري ها تيف دربياد مادربزرگ حميده جون ( كه اهل شهرستان دشتي هستن و به شيوه هاي مختلفي مرتب گمنه رو درست ميكنن) به اين صورت عمل ميكنن كه كمي ميزان آبش رو بيشتر ميكنند و بعد از اينكه للك رو به آب اضافه شد و للك آب رو كشيد زير ديگ رو خاموش ميكنند در حالي كه هنوز مقداري آب روي للك باقي مونده بعد در ديگ رو گذاشته و بعد از 10 تا 15 دقيقه مجدداً زير ديگ را روشن كرده و اجازه ميدن تا به مدت 15 دقيقه دم بكشه كه ديگه ته ديگ نخواهد داشت.
    همينطور كه عرض كردم للك روبا قَليه ميخوريم. قَليه ماهي رو قبلا ديديم. قَليه ميگو رو هم در پست بعدي بهشميپردازم




    sara chef این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ferimuferferi آواتار ها
    فرخنده
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    218
    پسند کرده
    134

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    یکی از خوردنی های شهر من رنگینک هستش
    رطب یا خرما رو به هم میچسبونن اکثرا به صورت دایره ایی بعد از اون ور میزاریم روغن داغ بشه و بعد ارد گندم رو با روغن داغ تفت میدیم که به رنگ قهوه ایی در میاد بعدش روی او رطب ها یا خارک ها ریخته میشه معمولا سریع تا داغه روش شکر و دارچین میریزن که بسیار معطر و خوشمزه میشه
    به زودی غذاهای دیگه ایی هم میزارم
    کاشکی که میشه تو بگی خونتو جمع کن و بیا
    رها بکن زندگی و بیا به مشهدالرضا

  9. #56
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1386
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    قلیه با تن ماهی با دستور بهجت عزیز غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۰۸:۰۳ بعد از ظهر
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

صفحه 7 از 14 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما