نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree237Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 107
صفحه 4 از 14 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۱
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    نقل قول نوشته اصلی توسط Andrew
    حلوا خرمايي
    مواد لازم:
    • آرد گندم یک و نیم لیوان[/*:m:1a3j07mg]
    • خرما نیم کیلو[/*:m:1a3j07mg]
    • روغن مایع یک لیوان[/*:m:1a3j07mg]
    • مغز گردو 300 گرم[/*:m:1a3j07mg]

    طرز تهیه:
    ابتدا خرما را هسته گرفته و با دست چنگ می زنیم یا با قاشق له می کنیم.
    آرد گندم را جدا با روغن تفت میدیم تا به رنگ قهوه ای روشن دربیاد بعد اونو از روی حرارت برمی داریم و خرما رو به اون اصافه می کنیم.
    و کاملا چنگ می زنیم. مغز گردو رو هم میشه همون موقع بهش اضافه کرد اما بعضی ها قلقلی اش می کنند و مغز گردو رو وسطش می زارند.
    خیلی خوشمزه است. نوش جان

    این حلوا خرمایی خیلی خوشمزه ست . یکبار برای ما آوردن و توش کنجد هم ریخته بودن گفتش موقع سرخ شدن آرد کنجد رو هم اضافه کرده و با اینا چنگ زده . خیلی خوشمزه شده بود .
    ...

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۱
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    اینجا با قلیه ماهی گاهی به جای برنج یه چیزی میذارن به اسم له لک ( درست گفتم) خیلی دوسش میدارم .
    راستی من میگو رو خوب درست میکنم اما هر کار میکنم شوهرم میگه ماهی هات خیلی بد میشه . از همه پرسیدم و میگن همه روشم درسته (البته شوهرم ماهی خور نیست و فقط تو رستوران و اونم ماهی کبابی میخوره ) میشه دستورات ماهی سرخیدن رو بیشتر بذارید .
    بعد موقع سرخیدن ماهی شعله باید کم باشه یا خیلی زیاد؟؟؟
    ...

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۱
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    راستی دستور اون نخود پخته های خوشمزه تون هم بذارید .

    راستش رو بگم اوایل که اومدیم بوشهر اصلا خوشم نمی اومد و میگفتم اه و حاضر نبودم بخورم . راستش حتی میگفتم مگه اینجا بره ره بید آخه ! (ببخشید)اما یکبار از کنار خیابون خریدیم و روش یه عالمه نارنج و فلفل زدم . به به . چه بود.
    ...

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۱
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    آها یه دستور رو یادم رفت .

    کتلت ماهی که من برا بچه هام اینطور درست میکنم و میخورن حسابی . دستورش هم از هنر آشپزی برداشتم .

    قلقلی ماهی

    ماهی پخته شده و خرد شده 450 گرم
    سیب زمنی پخته شده 450 گرم
    کره 25 گرم
    جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ زده شده 1 عدد
    آرد سوخاری به میزان لازم
    نمک و فلفل به میزان دلخواه
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    برگ بو 1 عدد
    سرکه به میزان دلخواه

    روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

    طرزتهیه

    ماهی را بعد از تمیز کردن و شستن با کمی نمک .آب یک برگ بو کمی سرکه بپزید در این دستور غذایی میتوان از دو نوع ماهی متفاوت استفاده کرد (ترجیحا ماهی سفید و ماهی های چرب )سیب زمینی ها ی پخته شده و هنوز گرم را به کمک غذاساز یا یک چنگال پوره کنید و بعد با کره مخلوط نمایید ماهی را تکه تکه کنید (تکه های ماهی را خیلی ریز نکنید ) و آن را به مواد بیفزائید جعفری ریز شده زرده تخم مرغ نمک و فلفل را نیز به مواد مخلوط کنید یک ظرف آرد سوخاری و در ظرف دیگر تخم مرغ با چنگال زده شده را بریزید .از مخلوط سیب زمینی و ماهی گلو له ای به اندازه یک نارنگی بردارید و در تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری بغلطانید .سپس درون یک ماهیتابه یا قابلمه کوچک با دیواره بلند روغن زیتون کافی بریزید وقتی گرم شد قلقلی های آماده را درون روغن زیتون با حرارت متوسط سرخ کنید سپس آنها را با سبزیجات تزئین و گرم سرو کنید .


    من چند بار ماهی رو پختم و خونه بوی خیلی بدی گرفت و ظرفم هم تا مدتها بوی بدی میداد . واسه همین این دفعه با شعله خیلی کم و بدون اینکه به ماهی چیزی بزنم گذاشتم ماهی کمی سرخ شد و بعد پاک کردم و به مواد اضافه کردم . فرقی نداشت و عالی بود .
    ...

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    للك(گندم كوبيده شده يا گمنه)

    موادلازم:للك 2 ليوان_پياز1عدد_آب هم اندازه للك_زردچوبه_نمك بميزان لازم

    طرزپخت:للك بصورت آماده دربازارهستش.للك رادرظرفي ريخته ومث آردبدون روغن تفت ميديم تارنگش عوض شه.بعد تويه ظرف پياز ريزشده روسرخ ميكنيم بازردچوبه وروش آب ميريزيم.بعدش للك رواضافه ميكنيم.آب نبايدزيادباشه.زيرش روكم ميكنيم وروش كمي روغن ميديم وميذاريم دم بياد.مواظب باشين نسوزه.چون زودته ميگيره.نيم ساعت براش كافيه.للك با قليه ماهي و ميگو خوشمزه س.
    سادات خانوم و armi_a این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    ماهي كبابي
    موا دلازم:ماهي بدون استخوان مث شير_همور_قباد
    پياز 1 عدد
    فلفل قرمز_زعفران_نمك_آب ليمو ياليموترش تازه

    ماهي وبه قطعه هاي كوچيك خرد ميكنيم وبمدت 1 ساعت تو موادبالا ميخوابونيم .بعدبه سيخ ميكشيم و رومنقل يا شعله ملايم گاز كباب ميكنيم.
    سادات خانوم و armi_a این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    نخودگرم

    نخودها رو ازشب قبل خيس ميكنيم.پياز روريزخردكرده وتفتش ميديم زردچوبه وفلفل قرمز بهش ميزنيم ونخود روبه اون اضافه ميكنيم.بعدش آب روش ميريزيم و ميذاريم خوووووب بپزه وكاملانرم بشه.بعدش نمك وميزنيم وربع ساعت بعد حاضره.
    من گاهي وقتا با آب مرغ ميدرستمش ياقلم توش ميندازم.عاااااااااااااااا ي ميشه.اين غذاباآبليمو ياليموي تازه توشباي سردزمستون خيلي مي چسبه.
    سادات خانوم این نوشته را پسندیده.

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    ماهي باتمرهندي
    ماهي تكه اي روبعدازنمك زدن وشستن خشك ميكنيم.آردگندم وزردچوبه روباهم مخلوط ميكنيم.ماهي رو به اون آغشته ميكنيم وباحرارت متوسط سرخش ميكنيم.بعدشيره تمرهندي كه ازقبل توآب گرم خيسش كرديم (بايدغليظ باشه)روي ماهي ميديم وباحرارت ملايم ميذاريم ماهي مغزپخت بشه.من اينجوري زياد درست مي كنم.خيلي خوشمزه س.

صفحه 4 از 14 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما