نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree237Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 107
صفحه 13 از 14 نخستنخست ... 31011121314 آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ارمیتا..ارامش
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    خلیج فارس
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    393
    سلام سمانه جان.

    بهترین غذا واسه مهمونتون دوپیازه میگو با نون هست.

    که دوستان در صفحه های قبل اموزشش رو دادن.

    و بهتره سیب زمینی خلال شده رو با میگو مخلوط نکنیدو در کنارش بچینید . همراه فلفل سبز و لیمو سبز

    ماهی کبابی هم چیز خوبیه. البته اگر بتونید به همون روش ما درست کنید. ماهی شیر سرخ کرده هم جز بهترین هاست.
    به این صورت که ماهی شیر رو از بازار بخرید . بگید براتون تمیزش کنند و قطعه قطعه برشش بدند . اونوقت ماهی ها رو توی سینی که روش کاغذ روزنامه پهن کردید بچینید تا ابش گرفته بشه.در ظرف جداگانه ای مقداری ارد بریزید و فلفل نصف قاشق مربا خوری یا کمتر نمک نیز به همین میزان .پودر لیمو که رنگش سیاهه حالا اسمش یادم نیست یک قاشق مربا خوری. دارچین و مقداری هل توی اردتون بریزید و مخلوط کنید . ماهیتابه رو بزارید روی اجاق . مقداری روغن بریزید و بزارید روغنتون داغ بشه.
    ماهی ها رو دونه دونه توی ارد قرار بدید وقتی تمام سطحش اردی شد بزارید توی ماهیتابه. رنگش که طلایی بشه از دو طرف پخته.
    دیگه با زیتون سیاه و فلفل سبز لیمو سبز تزینش کنید.
    قلیه ماهی
     
    samane0101 این نوشته را پسندیده.
    دلم را به تو دادم...خودت حافظش باش

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    744
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    2014
    پسند کرده
    3157
    مرسی آرمیتا جون پیشنهادای خوبی دادی
    البته من هودم ماهی شیر رو اول تو ماست و آبلیمو و نمک فلفل نیم ساعت مزه دار می کنم آخه ماهی تا به اینجا برسه مزه اون روز اول صیدش رو نداره
    بازم ممنون عزیزم
    armi_a این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    میترا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    82
    پسند کرده
    43
    سلام دوستان من هفته دیگه بیست نفر مهمون برای شام دارم و تصمیم گرفتم یکی از غذاهام میگو پلو باشه ولی میخوام رنگش سبز باشه , میشه لطفا مقدار سبزی , میگو و اذویه های لازم رو برای هفت هشت پیمونه برنج برام بگین و اینکه ایا سبزی باید سرخ بشه ؟ خیلی ممنونم.
    یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که میشنوم نامکرر است

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $$blue rose$$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    7262
    پسند کرده
    1061
    سلام دوستای خونگرم جنوب
    خوشبحالتون که در وفور نعمت زندگی میکنید منم ماهی و میگو تازه میخوام خووووو خخخخخخ
    دوستان لطفا از روزنامه تو کارای اشپزخونه تون استفاده نکنید
    کلا با مواد غذایی تون برخورد نداشته باشه بخاطر سربش میگم مراقب سلامت خودتونو خونوادتون باشید
    بووووس


  6. #101
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    سلام بوشهری های عزیز
    من خودم سمنانی هستم و امروز حلوا انگشت پیچ درست کردم عااااااااااااااااالی بود ...
    چه حلوااااا خوبی دارید .....


    واقعا کش میومد مثل سمنو....

    - - - Updated - - -

    آرد گندم 1 ليوان
    شكر ريز دانه 1 ليوان
    آب ربع ليوان
    گلاب ربع ليوان
    روغن مايع يك و يك چهارم ليوان



    آب و گلاب و شكر رو توي يه كاسه ريخته و هم ميزنيم تا شكر حل شه



    آرد گندم رو توي ديگ ريخته و با "قاشق چوبي با دسته بلند" روي شعله زياد آتش قرار ميديم (لازم نيست آرد رو تفت بديم)
    روغن رو اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم
    بايد آرد و روغن به خوبي تركيب شن و گلوله اي از آرد در مخلوط آرد و روغن وجود نداشته باشه
    غلظتش الان مثل "ارده" است
    نكته بسيار مهم:
    از لحظه اي كه شروع به هم زدن حلوا ميكنيم بايد دقت كنيم كه جهت هم زدن فقط از يك سمت باشه و هرگز عوض نشه. يعني مثلا اگر داريم در جهت حركت عقربه ساعت هم ميزنيم ديگه اجازه نداريم جهت رو عوض كرده و خلاف جهت حركت عقربه ساعت حلوا رو هم بزنيم.
    مشغول الذمه ايد اگر غير از اين عمل كنيد!
    به هم زدن ادامه ميديم
    كم كم احساس ميكنيم كه آرد سبك شده

    مرتب هم ميزنيم كه يه وقت ته نگيره.
    فقط در يك جهت. وگرنه بعدا حلوا كش نمياد.

    وقتي كه رنگ آرد و روغن طلايي شد ديگه از روي حرارت برش ميداريم
    نكته:
    اينكه در اين مرحله چقدر روي حرارت بذاريم و تا چه ميزان رنگ آرد و روغن تيره بشه ديگه دست خودمونه يعني بستگي به ذائقه داره.

    فوت كوزه گري:
    زماني آماده است كه وقتي چند لحظه اي همش نزنيم مشاهده كنيم كه آرد داره توي روغن ته نشين ميشه



    حالا مخلوط آب و گلاب و شكر رو اضافه ميكنيم.
    نكته:
    مراقب باشيد اين مرحله خطرناكه چون شروع ميكنه به قل زدن و ممكنه بسوزيد پس بايد حتما از قاشق چوبي با دسته بلند استفاده كنيد و از ديگ هم فاصله بگيريد.

    دوباره روي حرارت زياد شعله قرار داده و هم ميزنيم.

    فقط از يك جهت. و از همون جهت قبلي. چون مهمه دارم اينقدر تكرار ميكنم.

    شروع ميكنه به قل زدن و قوام مياد

    نکته:
    در این مرحله بعد از ریختن آب و گلاب و شکر بیشتر از حدود 5 تا 7 دقیقه روی حرارت نميذاريمش وگرنه شکرک می زنه و مثل سنگ میشه

    به هم زدن ادامه ميديم تا زماني كه حلوا جا بيافته و به رنگ دلخواه برسه
    نكته:
    در اين مرحله حلوا "كاملا" شله. منتظر اين نمونيد كه سفت بشه. اين مدل حلوا بعد از سرد شدن سفت خواهد شد.

    از روي حرارت بر ميداريم.
    با قرار دادن دستمال آشپزخونه يا زير ديگي يا اشياء ديگه زير يك سمت ديگ؛ ديگ رو به صورت زاويه دار قرار ميديم و منتظر ميمونيم تا كم كم روغن بندازه.

    بعد از مدتي مشاهده ميكنيم كه روي حلوا مقدار زيادي روغن جمع ميشه

    با يه قاشق بزرگ روغن اضافه حلوا رو ميگيريم
    باز كمي صبر ميكنيم و بعد مجددا روغن روي حلوا رو ميگيريم.

    حالا از اون سمت ديگ كه اصلا روغن نداره شروع ميكنيم به برداشتن حلوا

    و توي ظرف سرو ميريزيم


    واااااااااای اولین بار بود ولی عالی کش میاد کلی ذوق دارم
    .......
     
    پرنسس.م, aydaa, mitra40 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857
    کم کم توی بوشهر فصل صید میگو داره میشه و بازار غذاهای خوشمزه باهاش داغه !!!!جای میگو دوستان عزیز سبز!!!
    میگو غذایی که پختی نداره یعنی خیلی کوتاه پس یه غذای فوری محسوب میشه و صد البته پر خاصیت.پارسال چند نمونش رو براتون گذاشتم امسالم سعی میکنم تنبلی رو کنار بزارم و انواع مختلفش رو براتون بزارم.پس فعلا این1 غذای ساده سریع و خوشمزه رو داشته باشید تا انشاله بعد!!!
    میگوی سرخ کرده زعفرانی
    میگو رو پوست گرفته رگ پشت کمر میگو را بگیرید
    در ماهیتابه پیاز را نگینی خورد کرده تفت دهید تا طلایی شود بعد میگو را اضافه کنید و تقت دهید تا میگو کمی جمع شود چند قاشق زعفران دم کرده را اضافه کنیدتا هم بوی میگو رو بگیرید هم رنگ بگیرد +کمی نمک +فلفل قرمز (البته میگوی تازه بویی نداره ولی من دوست دارم بعضی وقتها زعفران اضافه کنم )و در نهایت کمی رب+کمی آب لیمو میگوی ما آمادس میتونید با برنج یا نان با سیب زمینی سرخ کرده و ترشی یا سالاد نوش جان کنید .(البته میگوی من ریز بود اگه میگوی درشت استفاده میکنید کمی آب اضافه کنید و در ظرف را ببنید فقط چند دقیقه تا میگو کاملا پخته بشه)

    ویرایش توسط mami mahdis : ۱۳۹۴/۰۵/۰۴ در ساعت ۰۴:۴۲ بعد از ظهر
    goouya, aydaa, پرنسس.م و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857


    این نون یه حس نوستالوژیک داره حس خوب بچگیهامون از قدیم الایام این نون توی بوشهر درست میشده و طرفدارهای زیادی هم داشته و هنوز هم داره حتی نسل جدید هر چند نحوه پختش با قدیم فرق کرده اون زمان خمیر رو خودشون درست میکردند و توی تنور درست میشده ولی الان هم این شیوه تنبلانه امروزی هم طرفدارهای خودشو داره

    نون اناری یا به زبان خودمون مُشتک ناری

    مواد لازم
    تشریف میبرید نونوایی و 1-2چونه نون میخرید و چند تا انار کاملا ترشششششش ! (یا میتونید خمیرشو توی خونه درست کنید.)
    1 دونه پیاز رو نگینی خورد میکنید و تفت میدید تا کمی سبک بشه
    بعد انار دون کرده ترشششش! رو بهش اضافه کرده دوباره تفت میدید و کمی زردچوبه +فلفل+کمی لیمو عمانی البته دلبخواهیه کمی که تفت خورد و انار کمی نرم شد زیرشو خاموش میکنید.
    خمیر نون رو روی سطح کارتون به صورت گرد باز میکنید هر چه قدر دوست دارید از مایه انار روی نصف دایره میریزید
    لبه روبرو رو روش برمیگردونید و لبه ها رو یا فشار میدید یا میتونید مثل قطاب بپیچید .
    و در نهایت توی روغن سرخ کنید .
    امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید نوش جونتون
    میس مهسا, افسونی, zakizadeh و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,176
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12044
    دال عدس رو بوشهری ها به همون روشی که قبلا مامی مهدیس گذاشته درست میکنن
    غذاها و خوردنیهای استان بوشهر
    غذای مورد علاقه من
    خیلی دوسش دارم
    نام: DSC02061.jpg نمایش: 1495 اندازه: 78.1 کیلو بایت
    باران67, قلب صورتی, ستار و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من عاشق دوستان مامی سایتی گلم هستم

صفحه 13 از 14 نخستنخست ... 31011121314 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما