نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree237Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 107
صفحه 12 از 14 نخستنخست ... 291011121314 آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8255
    پسند کرده
    7857
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان بانو نمایش پست ها
    سلام عزیز نه واله این قرمزیش بخاطر لوبیای قرمزشه که باید قرمز تیره بشه!!!!چی گفتم جیگری رنگ! که آش من نشده اون آخرش هم گفتم باید مقدار لوبیا قرمزو بیشتر کنم.
    ما اینجا یه ادویه میگیریم به اسم ادویه مخلوط نمیدونم چیا توش داره ولی من زردچوبه و خسرو دار و کمی دارچین رو توش حس میکنم ولی بقیه رو نمیدونم غیر از این ادویه من زردچوبه هم دوباره کمی میریزم و فلفل قرمز زیاد. حالا باز میپرسم دقیق بهتون میگم.
    با تشکر بسیار بسیار زیاد از دوست عزیزم و محترم و گلم که بانی خیر شدن بفهمم چرا آشم قرمز تیره نشد و به زردی میزنه
    الان زنگ زدم از مادر محترم پرسیدم در مورد ادویه
    ادویه چهار قلم استفاده میشه:دارچین _خسرودار_زنجبیل_جوز هست و اصلا زردچوبه نداره حالا چرا من زردچوبه استفاده کردم !!!!!!!بس که هولم!
    aydaa و sara chef این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947
    آش بوشهری با دستور شف طیبه ی عزیز که مامان بانو جان زحمتش کشیدن


    غذاها و خوردنیهای استان بوشهر
    خورش بادمجون
     
    ♥️reihane♥️, Behjat, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faezeh gool آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    757
    نقل قول نوشته اصلی توسط elikhanoomi نمایش پست ها
    مسقطی شف طیبه
    من عاشق مسقطی لاری ام
    نمیدونم همینه یا نه

    عزیزم میشه دستورش رو هم بذاری؟
    پیتزا و پیراشکی
     

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8255
    پسند کرده
    7857
    نقل قول نوشته اصلی توسط faezeh gool نمایش پست ها
    عزیزم میشه دستورش رو هم بذاری؟
    با اجازه الی جون
    مسقطی شف طیبه
    مامان غزل و aydaa این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947
    فعلا که من عاشق غذاهای کوبیده و بوشهری شدم
    فقط چون بار اول بود عکسشو میزارم وگرنه با اون حال نزاری که من داشتم و این عکس داغون عمرا نمیزاشتم.

    قیمه بوشهری



    پیاز رو تفت دادم و گوشت رو بهش اضافه کردم. من از ماهیچه ی گوسفند استفاده کردم.
    گوشت که تفت خورد ادویه و زردچوبه و پودر دارچین زدم. بعدم لپه ها رو تفت دادم. یه دونه سیب زمینی پوست کندم انداختم داخلش
    سه تا لیوان اب ریختم گذاشتم بپزه. بعداز یک ساعت آبش رو با صافی جدا کردم. گوشت رو هم جدا کردم. سیب زمینی و لپه ها رو کوبیدم. گوشت رو هم ریش ریش کردم. رب رو توی روغن سرخ کردم و نمک زدم بهش و به اب گوشت اضافه کردم. بعد هم همه ی مواد رو قاتی کردم و پودر لیمو و یه کم گلاب اضافه کردم. گذاشتم یه ربع دیگه بپزه که یکدست بشه و اب اضافی کشیده بشه.
    با تشکر از شف طیبه ی عزیز. خوشمزه بود و برای تنوع خوب بود.
    خورش بادمجون
     
    sara chef, پرناک, shiriin و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yangom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    461
    پسند کرده
    404
    سلام اینم افطاری چند شب پیش ما من که عاشقشم یه نوع دمپخت ماهیه که ماتو بوشهر بش لخ لخ میگیم ببخشید یکم بی کیفیته عکسا:
    اول چند تا نکته بگم: این غذا بهتره با ماهی های چرب درست بشه مثل حمور،سنگ سر،سرخو و ماهی هایی که برای قلیه استفاده میشه. من خودم وقتی ماهیام یکی دو ماه تو فریزر میمونه دیگه باش قلیه درست نمیکنم دمپختش میکنم آخه ماهیه قلیه باید خیلی تازه باشه. خوب حالا بریم سراغ دستور! من موادو چشمی میریزم با عکس سعی کردم نشون بدم .اینو برای دو نفرو نصفی آدم درست کردم با 2 پیمانه پلوپزی برنج.
    خوب! اول پیاز خورد میکنیم بعد سرخش میکنیم نباید خیلی طلایی بشه روغن پیاز داغمون هم نباید کم باشه چون این غذاهر چی چرب تر باشه خوشمزه تره
    نام: DSC_0121.JPG نمایش: 952 اندازه: 88.0 کیلو بایت
    حالا سیررنده شده می ریزم من یک بوته سیر ریختم درکل سیرش باید زیاد باشه که بوی ماهیرو بگیره سیر رو با حرارت کم تفت میدیم حدود 3 دقیقه در حدی که قشنگ بوی سر در بیاد توجه داشته باشید که حرارت باید کم باشه که سیر طلایی نشه
    نام: DSC_0122.JPG نمایش: 929 اندازه: 81.3 کیلو بایت
    بعدشنبلیله خشک حدود یک قاشق غذاخوری سر خالی میریزیم شنبلیله خشک زود میسوزه به محضی که شنبلیله رو ریختین یه تفت 10 ثانیه ای میدین وگشنیز میریزید گشنیزو نباید زیاد خورد کنید چون بو و طعمش رو از دست میده اگه با دست خوردبشه بهترهنام: DSC_0123.JPG نمایش: 926 اندازه: 87.9 کیلو بایت
    نام: DSC_0126.JPG نمایش: 918 اندازه: 99.0 کیلو بایت
    وقتی گشنیز تفت خورد وسرخ شد (در حد 6 یا 7دقیقه باید از اون حالت سبزی در آد)زردچوبه، ادویه، نمک، فلفل فراوون میریزیم و حدود یک ق غذاخوری رب گوجه اضافه کرده اجازه میدیم رب سرخ شه بعد ماهی ها رو میریزیم
    نام: DSC_0129.jpg نمایش: 950 اندازه: 94.3 کیلو بایت
    از اینجا به بعدباید مواظب باشیم خیلی هم نزنیم که ماهی له شه حالا در قابلمه رو میبندیم حدود5 دقیقه باحرارت کم تا ماهی مزه دار شه حالا آبو اضافه میکنیم به اندازه آبی که برای کته میزاریم این آب برای 2 پیمانه برنج ریخته شده
    نام: DSC_0130.JPG نمایش: 959 اندازه: 93.3 کیلو بایت
    حالا اجازه میدیم ماهی با حرارت کم بپزه مواظب باشید آبش خشک نشه بعد که ماهی پخت ماهی رو در میاریم تیغاشو جدامیکنیم سعی کنیدماهی خیلی خورد نشه حالا برنج رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه متاسفانه از این مرحله فراموش کردم عکس بگیرم وقتی آب غذا به خورد برنج رفت ماهی های تیغ گرفته رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم برنج دم بکشه در ضمن این غذا نباید خیلی دون و تیف باشه برنجش باید کاملانرم باشه من برای خودمون که تیغاشو جدا نمیکنم در حین خوردن جدا میکنیم . امیدوارم این غذا رو درست کنید و لذت ببرید نوش جاااان
    نام: DSC_0133.jpg نمایش: 925 اندازه: 93.5 کیلو بایت
    باقالی پلو
     
    shahla-324, samir, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    قليه با تن ماهي

    نام: IMAG0188.jpg نمایش: 841 اندازه: 103.6 کیلو بایت

    يكي از آشپزهاي خيلي خوبمون گفته بودن كه بوشهريا اصلا قليه با تن ماهي رو قليه نميدونن ولي........
    من اين قليه ماهي رو از يه مادربزرگ بوشهري ياد گرفتم كه هفت نسل پشتشون پدري و مادري بوشهرين و هنوز هم بوشهر زندگي ميكنن .... خودشون گفتن كه از زماني كه تن ماهي رو شناختن قليه و دمپخت رو اين مدلي ميپزن ولي آبگوشت قليه رو حتما با ماهي درست ميكنن

    گشنيز و شنبليله رو (با احتساب 8 به 2 ) خرد ميكنيم يه پياز بزرگ رو سرخ ميكنيم سبزي رو بهش اضافه ميكنيم تا سرخ بشه ولي نه به اندازه قرمه سبزي!
    حالا بهش سير و ادويه جنوب و كاري و فلفل تند فراوون اضافه ميكنيم (من يه كوچولو رب بخاطر دخترم توش ميريزم كه اورجينالش نداره)
    همه رو با هم سرخ ميكنيم مقدار فلفل و ادويه توي غذاهاي بوشهري يه چيزي بين غذاهاي بلوچي(شبيه هند و پاكستان) و خوزستاني (شبيه غذاهاي عربي) هستش يعني ادويه هاش بسيار تند و گرمه و حتما ته مزه ترش هم توش داره
    براي ترشيش تمر هندي كه تو آب خيسونديم حسابي ميچلونيم و از صافي رد ميكنيم با پرك ليمو عماني (بدون پوست) به خورش اضافه ميكنيم
    دو ق غ آرد رو توي آب حل ميكنيم و ميريزيم تو خورش و ميذاريم كاملا بپزه بعد دوتا تن ماهي رو بهش اضافه ميكنيم به روغن كه افتاد خاموشش ميكنيم

    نوش جان!
    asma shiraz, hengamehh, Behjat و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    744
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    2012
    پسند کرده
    3157
    سلام دوستان
    یه راهنمایی ازتون میخوام... لطفا
    شوهرم یه استادی داره که باهاش رفت و آمد داریم خانومش جنوبی هستش و قراره برای اولین بار شام بیان خونه ما من نمی دونم دقیقا مال کجاست!!! ما چند دفعا خونه شون رفتیم ولی یکدفعه واسه شام دعوت شدیم که غذاهایی که درست کرده بودن همه یه سس تند و شیرین داشت ... دلمه برگ مو شیرین... یه جور کوفته تند و شیرین ... مرغ شیرین .... به قیافه غذا هاشم نمی خورد که شیرین باشن... به منم خرما عسلی داد که مخلوط خرما و کنجد و زنجفیل هستش... القصه این خانومه کجایی هست و من با چه غذا هایی ازش پذیرایی کنم؟؟؟

    بسااار بسیاااار متشکرم
    armi_a این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

صفحه 12 از 14 نخستنخست ... 291011121314 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما