نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree237Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 107
صفحه 11 از 14 نخستنخست ... 891011121314 آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4165
    پسند کرده
    3052
    مسقطی شف طیبه
    من عاشق مسقطی لاری ام
    نمیدونم همینه یا نه
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    ویرایش توسط elikhanoomi : ۱۳۹۲/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۸:۰۲ بعد از ظهر
    غریبه تنها, m1361, mami mahdis و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    457
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    7395
    پسند کرده
    6515
    دوستای عزیز نیاز به کمکتون دارم لطفا
    من فیله ی ماهی حسون گرفتم .لطف میکنید اگه پختش نکته ای داره لطف کنید و بگید
    من تا حالا ماهی جنوب نخورده بودم و تو درست کردنشون وارد نیستم
    ممنون از لطفتون

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,645
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29142
    پسند کرده
    14912

    نام: DSC04631.JPG نمایش: 1075 اندازه: 66.4 کیلو بایتنام: DSC04644.JPG نمایش: 1064 اندازه: 78.6 کیلو بایتنام: DSC04645.JPG نمایش: 1066 اندازه: 74.6 کیلو بایت پیاز نگینی خرد شده رو با سیر تفت میدیم کمی زردچوبه رو اضافه میکنیم. تخم گشنیز رو که من همیشه بین 100 گرم تا 200 گرم می ریزم... وقتی آسیاب کردیم به پیازداغ اضافه میکنیم ... بعد ماهی هارو با یک لیوان آب به مخلوط پیاز.... اضافه میکنیم با حرارت ملایم پخته بشه احتیاج به سرخ کردن ماهی نیست دراین مخلوط بسیاااااااااااااار خوش طعم خواهد شد.
    ویرایش توسط shahla-324 : ۱۳۹۲/۱۱/۱۱ در ساعت ۰۴:۵۳ بعد از ظهر
    mami mahdis, ♥️reihane♥️, گوگوجی و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    حکیمه کاشانی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
    محل سکونت
    امام حسن
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    سلام عزیزم .بیشتر غذاهای جنوبی حتی وقتی دستورش رو هم رعایت کنی مثل دستور اصلی در نمیا

    نقل قول نوشته اصلی توسط #لیلا# نمایش پست ها
    اینجا با قلیه ماهی گاهی به جای برنج یه چیزی میذارن به اسم له لک ( درست گفتم) خیلی دوسش میدارم .
    راستی من میگو رو خوب درست میکنم اما هر کار میکنم شوهرم میگه ماهی هات خیلی بد میشه . از همه پرسیدم و میگن همه روشم درسته (البته شوهرم ماهی خور نیست و فقط تو رستوران و اونم ماهی کبابی میخوره ) میشه دستورات ماهی سرخیدن رو بیشتر بذارید .
    بعد موقع سرخیدن ماهی شعله باید کم باشه یا خیلی زیاد؟؟؟

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۰۳
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0
    من بوشهري هستم ماهي رو نمك ميزنيم وبعد از يك ساعت خوب ميشوييم بعد زرد چوبه وآرد رو مخلوط ميكنيم ماهي رو تو مواد ميغلتونيم بعد تو روغن سرخ ميكنيم اول شعله گاز رو بلند ميكنيم وقتي خودشو گرفت شعله رو كم ميكنيم أگه دوست داشتي كنارش پياز وكشمش سرخ ميكني
    titish khanoom, aydaa و کیجا این نوشته را پسندیده.

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8257
    پسند کرده
    7857
    آش بوشهري

    ما تو بوشهر يه آش خيلي معروف داريم كه به آش بوشهري معروفه. البته از قديم اسمش آش سبزي هم بوده. همينطور كه قبلا در پست قيمه بوشهري توضيح دادم اين آش ما بايد حسابي كوبيده بشه و موادش له شه تا خوب كش بياد. و اصلا كيفيت آش رو با همين كشدار بودنش ميسنجند.
    الان كه بهش فكر ميكنم ميبينم خيلي جالبه ما قيمه معروفمون بايد خوب كش بياد. حلواي معروفمون هم بايد خوب كش بياد. مسقطي معروفمون هم بايد خوب كش بياد و از همه مهمتر اين آش معروفمون هم بايد خوب كش بياد. ظاهرا ما بوشهري ها (منظورم شهر بوشهره) علاقه خاصي به غذاهاي كشدار داريم!


    جالبه بدونيد كه علي رغم اينكه آش بوشهري در شهر ما (و در سالهاي اخير در كل استان) بسيار معروفه؛ اما اندك افرادي هستند كه ميتونند اين آش رو خوب عمل بيارن و خلاصه كار هر كسي نيست. وگرنه اينقدر جلوي آش فروشي ها هر روز صف عريض و طويل كشيده نميشد.


    اين آش رو در بوشهر براي مراسم عزاداري به عنوان نذري درست ميكنند و معمولا هم در "چهار محل" (چهار محله قديمي شهر بوشهر) –به دليل اينكه از "آش پز" (و نه آشپز!) حرفه اي كمك گرفته ميشه- "آش بوشهري پدر مادر داري" پخته ميشه به اين مفهوم كه اينقدر گوشتش زياده كه اگر ملاقه رو بزني توي ديگ تا يك متر هم آشش كش مياد!!! حالا كمتر يا بيشتر!
    تجربه ثابت كرده خوانندگان كارگاه آشپزسازي علاقه خاصي به طعم غذاهاي بوشهري دارند پس مطمئنم كه از اين آش لذت خواهيد برد. و همينطور تجربه بدي نخواهد بود براي بوشهري هايي كه تا به حال خودشون دست به ساختن آش بوشهري نزدن!


    برنج 250 گرم
    پياز 1 عدد
    ادويه 2 ق چ
    لوبيا قرمز 250 گرم
    گوشت 300 گرم
    پياز 1 عدد
    تره 100 گرم
    شويد 100 گرم
    نمك و فلفل قرمز

    برنج و لوبيا را جداگانه خيس ميديم.


    پياز را خورد كرده و با برنج و يك قاشق ادويه در ديگ بزرگي با آب ميپزيم.


    لوبيا را جداگانه به خوبي ميپزيم.


    گوشت را با پياز خورد شده و يك قاشق ادويه آبپز ميكنيم.


    وقتي از پخته شدن همه مواد اطمينان حاصل كرديم همه را جداگانه له ميكنيم.
    برنج را ميكوبيم.
    لوبيا را ميكوبيم.
    گوشت را ميكوبيم.


    شيوه سنتيش اينه كه اينقدر هم ميزدند و ميكوبيدند تا له بشه ولي شيوه مدرنش استفاده از گوشتكوب برقيه. خدا پدر و مادر مخترعش رو بيامرزه.
    براي آشنايي با انواع بلندر به اين پست مراجعه نماييد. ( و بله با همه بلندر ها ميشه اينكار رو انجام داد)


    حالا همه مواد رو با هم مخلوط ميكنيم و در ديگ خيلي بزرگي روي حرارت قرار ميديم.
    سبزي هاي خورد شده رو اضافه كرده و هم ميزنيم.
    نمك و فلفل رو اضافه ميكنيم.
    در ديگ رو قرار ميديم تا سبزي بپزه.


    آش زماني آماده است كه جا افتاده و حسابي كشدار بشه.

    در كاسه كشيده و داغ داغ با نون تازه نوش جان ميكنيم.
    جديدا توي آش فروشي ها باب شده كه روي كاسه آش پياز داغ ميريزن با يك وجب روغن روش و بعد هم يك چَپِه(مُشت) فلفل سياه روي روغنه! كه كار صحيحي نيست اصالتا آش بوشهري همينطوري ساده خورده ميشه و قر و فر نداره.


    من تو اين چند سالي كه از خدا عمر گرفتم (و همه عمرم هم آش بوشهري خوردم) فقط چند نفر رو قبول دارم كه آش بوشهري رو خوب از آب در ميارن. يكيش ماماني خانمه. مجددا مانند همه غذاهاي سنتي ديگه تاكيد ميكنم اين رسپي مامان منه شايد ديگران جور ديگه اي آشپزي كنند.


    لطف آش بوشهري به اينه كه حسابي تند و تيز باشه در حدي كه مهلت نداشته باشي بين هر لقمه اي كه توي دهنت ميذاري نفس بكشي و تندي لقمه بعدي رو بچپوني تو حلقت قبل از اينكه تندي فلفل خفه ات كنه! همه لذت زندگي به اين نكات ريزشه!


    اینم آش بوشهری لذیذ من با دستور شف طیبه عزیز ولی نمیئونم چرا او جوری تیره نشد مزش خوب بودا مثل آشهایی که از بیرون میگیریم ولی اون رنگش کمی به سفیدی میزد فکر کنم باید میزان لوبیای قرمزشو بیشتر از برنج بریزیم.
    در ضمن من برعکس جمله آخر شف طیبه در مورد پیاز داغ و فلفل سیاه من عاشق اون پیاز داغ و عطر فلفل سیاهم.
    این ظرف برای آقای همسر بود ظرف خودم از خجالت خودم در اومدم هم پر ملات پیاز داغ و روغن فراوان و پر از فلفل سیاه آش یعنی این!!!!!
    Behjat, zohre.a, m1361 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان بانو نمایش پست ها
    آش بوشهري

    آش یعنی این!!!!!
    مامان بانو جونم چرا آش شما قرمزه؟؟؟ رب زدين؟؟؟؟ و سوال ديگه اينكه ادويه اين آش چيه؟ ما هزار قلم ادويه داريم براي اين آش كدومارو بريزيم؟؟
    mami mahdis این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8257
    پسند کرده
    7857
    نقل قول نوشته اصلی توسط artemisam نمایش پست ها
    مامان بانو جونم چرا آش شما قرمزه؟؟؟ رب زدين؟؟؟؟ و سوال ديگه اينكه ادويه اين آش چيه؟ ما هزار قلم ادويه داريم براي اين آش كدومارو بريزيم؟؟
    سلام عزیز نه واله این قرمزیش بخاطر لوبیای قرمزشه که باید قرمز تیره بشه!!!!چی گفتم جیگری رنگ! که آش من نشده اون آخرش هم گفتم باید مقدار لوبیا قرمزو بیشتر کنم.
    ما اینجا یه ادویه میگیریم به اسم ادویه مخلوط نمیدونم چیا توش داره ولی من زردچوبه و خسرو دار و کمی دارچین رو توش حس میکنم ولی بقیه رو نمیدونم غیر از این ادویه من زردچوبه هم دوباره کمی میریزم و فلفل قرمز زیاد. حالا باز میپرسم دقیق بهتون میگم.
    artemisam و aydaa این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

صفحه 11 از 14 نخستنخست ... 891011121314 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما