نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree237Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 107
صفحه 10 از 14 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    580
    پسند شده
    36151
    پسند کرده
    55051

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    مامان بانو جون ودام را با ماهی های دیگه می شه درست کرد ما از این ماهی ها اینجا نداریم

    راستی با نمک و اب می پزند بو نمی دهد ؟ نیازی به ادویه دیگه نیست؟ خیلی ممنون

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    مامان بانو جون ودام را با ماهی های دیگه می شه درست کرد ما از این ماهی ها اینجا نداریم

    راستی با نمک و اب می پزند بو نمی دهد ؟ نیازی به ادویه دیگه نیست؟ خیلی ممنون
    سلام هنگامه جون
    من اینو از خواهر همسری که خبره اس پرسیدم گفت بله با هر ماهی میشه درست کرد .البته با ماهیهای جنوب
    اتفاقا خودم هم همین فکر و میکردم ولی اونجوری که فکر میکردم بوی بد ماهی کل خونه بپیچه اما اصلا این جور نبود.
    ادویه والا میشه غیر از زردچوبه و فلفل از کمی دارچین و زنجبیل و تخم گشنیز هم در صورت تمایل استفاده کرد .ولی لیمو عمانی رو حتما حتما بریزید یا درسته یا پودر لیمو عمانی چون طعم خیلی خوبی بهش میده.
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان بانو
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    مامان بانو جون ...من هم ودام رو درست کردم واقعا طعمش رو دوست دارم البته من ودام رو با ماهی صارم ..درست کردم عالی شد...البته بعد از پخت پوستش رو گرفتم ...طعم خود ماهی صارم رو زیاد دوست نداشتم واسه همین ودامش کردم و طعمش معرکه شد...مرسی از یاداوری این دستور خوووب...
    سلام عزیزم خوشحالم از اینکه اینو درست کردین و دوست داشتین
    یه سوال شما بوشهر هستید چون من اصلا اسم ماهی صارم را نشنیدم البته این بدیهیه چون ما به همین ماهی ودام میگیم مُوتو اما توی کنگان و دیر بهش میگن حشینه یا یه توی سایر قسمتهای بوشهر اسم همین ماهی بازم فرق میکنه.
    لطفا یکم در مورد مزه این ماهی و این که معمولا برای چه نوع غذایی استفاده میشه توضیح میدید ممنون عزیزم
    مهدیس جون من الان تقریبا یکساله که ساکن کنگانم...اصلا هم ماهی های جنوب رو به جز چند تا از معروفاش مثل شیر وسرخو و شوریده ... نمیشناختم...اما چون کلا عاشق ماهیم اونم از نوع جنوبیش...از بدو ورودم تقریبا هر ماهیی رو که تو بازار دیدم خریدم..تا مزه هاشون رو بدونم...ماهی صارم(امیدوارم تلفظ اسمش درست باشه)این ماهی خوشمزه نبود به نظرم...پوستش سفت بود و صاف...و خود محلی ها هم بهم گفتن پوستش رو بعد از پخت بکن...پوستش ی کم تلخ بود ...واسه همین منم بهترین راه رو در این دیدم که ودام درست کنم ازش و واسه اینکه طعمش کمتر احساس بشه از تمبر هندی و ادویه فراوون واسه ودام استفاده کردم.....رنگش مثل ماهی جش طلایی هست...اما اصلا به اون خوشمزگی و تپلی خوش رنگی نیست..
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان بانو
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    مامان بانو جون ...من هم ودام رو درست کردم واقعا طعمش رو دوست دارم البته من ودام رو با ماهی صارم ..درست کردم عالی شد...البته بعد از پخت پوستش رو گرفتم ...طعم خود ماهی صارم رو زیاد دوست نداشتم واسه همین ودامش کردم و طعمش معرکه شد...مرسی از یاداوری این دستور خوووب...
    سلام عزیزم خوشحالم از اینکه اینو درست کردین و دوست داشتین
    یه سوال شما بوشهر هستید چون من اصلا اسم ماهی صارم را نشنیدم البته این بدیهیه چون ما به همین ماهی ودام میگیم مُوتو اما توی کنگان و دیر بهش میگن حشینه یا یه توی سایر قسمتهای بوشهر اسم همین ماهی بازم فرق میکنه.
    لطفا یکم در مورد مزه این ماهی و این که معمولا برای چه نوع غذایی استفاده میشه توضیح میدید ممنون عزیزم
    مهدیس جون من الان تقریبا یکساله که ساکن کنگانم...اصلا هم ماهی های جنوب رو به جز چند تا از معروفاش مثل شیر وسرخو و شوریده ... نمیشناختم...اما چون کلا عاشق ماهیم اونم از نوع جنوبیش...از بدو ورودم تقریبا هر ماهیی رو که تو بازار دیدم خریدم..تا مزه هاشون رو بدونم...ماهی صارم(امیدوارم تلفظ اسمش درست باشه)این ماهی خوشمزه نبود به نظرم...پوستش سفت بود و صاف...و خود محلی ها هم بهم گفتن پوستش رو بعد از پخت بکن...پوستش ی کم تلخ بود ...واسه همین منم بهترین راه رو در این دیدم که ودام درست کنم ازش و واسه اینکه طعمش کمتر احساس بشه از تمبر هندی و ادویه فراوون واسه ودام استفاده کردم.....رنگش مثل ماهی جش طلایی هست...اما اصلا به اون خوشمزگی و تپلی خوش رنگی نیست..
    آیدا جون خیلی خوشحال شدم شما هم بوشهر هستید
    عزیزم ماهی های جنوب خیلی خوشمزه هستن البته باید بدانید برای چی باید استفاده کنید مثلا ما معمولا برای قلیه شیر و سرخو و هامور استفاده میکنید چون اینها ماهی های پر گوشتی هستند (اصطلا لُپ! )برای قلیه یا لخ لخ عالیه و خیـــــــــــلی خوشمزه میشه و برای سرخ کردن و شکم گرفتم همیشه از حلوا سفید ،شوریده ،خَنو استفاده میکنیم چون این ماهی ها گوشتشون کمتره و بعد از پخت حسابی ترد و برشته میشه و لذیذ میشه.
    راستشش دقیقا نمیدونم این ماهی که میگید چه ماهیه ولی این جش هم خیلی گوشت سفتی داره و ما معمولا کمتر ازش استفاده میکنیم ولی لذیذ ترین ماهی های بوشهری به نطر من هامور برای قلیه و حلوا سفید و شوریده هم برای سرخ کردنه
    راستی الان توی بوشهر فصل میگوه حتما ازش استفاده کن من همین امروز گرفتم هم برای میگو خشک هم برای فریزر
    nazbanoo و aydaa این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    مهدیس جون باهات موافقم من جش رو دوست ندارم..عوضش حلوا و شوریده و ی ماهی هست به نام کبوتر تا اول اردیبهشت فراوونه بعدم کم میشه و هامور رو خیلیییییییی دوست دارم..سرخو فقط یکبار خریدم..متاسفانه دوبار دیگه بهم دوتا ماهی شبه سرخو دادن...اخه معمولا از اشنا ماهی میخرم اما اون دوبار از ی جای دیگه خریدم که سرم کلاه رفت...
    راستی اینجا (کنگان)هم الان میگو اومده تازه و درشت و خوشمزه از اون روز که خریدم همینجور دارم میگو میخورم...:) پارسال نمیدونستم فصل صید مشخصی داره واسه همین زیاد نخریدم فکر میکردم توی طول سال میتونم بخرم حالا ی سوال عزیزم شنیدم که واسه اینکه میگوی فریزری طعم تازه تری بده سرش رو جدا میکنن و با بقیه پوستش کاری ندارن و تو بطری اب میزارن...موقع استفاده همونجور تازس...شما این روش رو امتحان کردین؟خوبه؟و میشه راجع به میگوی خشک واسم توضیح بدین؟کدوم میگو رو بخرم درشت یا ریز؟پاک کردن و خشک کردن و مصرفش چطوریه ؟مرسییییییی
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    آیدا جان فصل میگو معمولا از اوایل مرداد تا اواخر مردا هست ما معمولا میگوهای درشت رو برای قلیه- پلو میگو-سوخاری ووو میگیریم بعضی ها کامل پوستشو میگیرین حتی روی کمرشو هم تمیز میکنن بعد فریز میکنن بعضی ها هم اونو بدونه سر ولی با پوست فریز میکنن و تازه تازه مثل روز اول میمونه که این در صورتی خوبه که شما یه فریزر جا دار دشته باشید با تعداد کمی میگو بگیرید برای من اگه میخواستم 30 کیلو میگو رو با پوست فریز کنم کل فریزرمو میگیرفت!بنابراین بدون پوست گذاشتم توی کیسه زیپ لاک و فریز کردم و خیلی خوب میمونه .
    برای میگوی سوخاری هم یه مقداریشو که درشت تر بود پوستشو گرفتم به جز دمش تا راحتر بتونم سوخاری و شکلش هم قشنگ تر بشه اونا رو هم فریز کردم .
    راستی در مورد اون مورد نگه داری میگو هم هیچ اطاعی ندارم شرمنده!
    برای میگوی خشک هم اواخر فصل میگو میگوی ریز زیاد میشه با قیمت ارزان تر اونا رو میگیرم باپوستش توی آب و نمک(تا حدی که به شوری بزنه) میزاریم (بعضی ها به جای آب و نمک از آب دریا استفاده میکنن که اونم خوب میشه)رو گاز یکی دو قل که خورد خاموش کرده میگو رو توی آب کش میریزم بعد هم توی آفتاب پهن میکنیم تا خوب خشک بشه بعد هم میتونیم اونو توی یخچال یا فریزر نگه داریم اینو برای این با پوست میپزیم چون باعث میشه میگو کمتر آب بره و خوشو جمع کنن .اینو برای پلو میگو با کشمش و سیب زمینی و لیمو عمانی یه غذایی عالی ازش استفاده میکنن هم برای قلیه خیسش میدن و استفاده میکنن برای دوپیازه و برای عصرانه با لیمو سبز+پرپینو نون عالی میشه!
    راستی تا پادم نرفته میگوی خوب بوشهری اونه که صورتی باشه و بوی گندیدگی نده مواطب باش بهت میگوی پرورشی ندن!
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم!سوالی بود در خدمتم
    اینم میگوی پاک کرده امسالمون!
    nazbanoo, aydaa و پرنسس.م این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    اینم غذاهای که توی این مدت با میگو درست کردم (در همه این غذا ها میگو باید پوست گرفته و روی کمرش گرفته بشه!)
    قلیه میگو
    پیاز خورد شده را خوب سرخ میکنیم بعد سیر +فلفل سبز +زردچوبه+فلفل قرمز خوب میکوبیم بعد سبزی (گشنیزو کمی شنبلیله)رو اضافه و خوب سرخ میکنیم و میگو رو روی سبزیها میریزیم بعد سیب زمینی در آخر هم گوجه رنده شده+رب زیرشو کم میکنیم تا سیب زمینیها خوب بپزه بعد از اینکه پخت آب تمر صاف کرده رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب جا بیفته(من عاشق لیمو عمانیم یکم لیمو عمانی آسیاب شده هم اضافه میکنم). اگه قبل از پختن سیب زمینی آب تمر اضاافه کنید سیب زمینی اصلا نمیپزه و حسابی سفت میشه !در آخر هم نمک رو اضافه میکنیم.

    پلو میگو
    میگوها اگه درشت باشه میریزیم توی آب جوش با نمک تا یکی 2 قل بخوره بعد آب کش میکنیم(اگه ریز هم باشه احتیاج به آبکشی نداره و همون موقع به پیاز اضافه میکنیم) پیاز رو سرخ کرده میگوها رو اضافه میکنیم زردچوبه +فلفل دارچین +لیمو عمانی زیاد رو اضافه کرده و در آخر کشمش خیس کرده یه تفت میدیم (مقدار زردچوبه و لیمو عمانی این غذا به نسبت بقیه ادویه ها زیادتره!)برنج رو که آبکش کردیم لا به لا از این مواد و سیب زمینی سرخ کرده نگینی می ریزیم و پلو رو دم میکنیم(عاشق این غذا هستم منو یاد غذاهای مامان بزرگم میندازه )

    خوراک میگو
    پیاز رو سرخ میکنیم میگو رو بهش اضافه میکنیم(اگه درشت باه بهتره که قبلا یکی 2 جوش با آب نمک بخوره)ادویه شامل زردچوبه+فلفل+زنجبیل+دارچین+ لیمو عمانی زیاد!رو اضافه کمی تفت میدیم بعد سیب زمینی خلالی سرخ کرده و در آخر رب .من معمولا بهش فلفل دلمه هم اضافه میکنم که اون روز نداشتم.این خوراک با برنج یا نان با خیار شور و گوجه و ترشی و لیمو سبز سرو میشه .
    golnare atashin, nazbanoo, aydaa و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  9. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاها و خوردنیهای استان بوشهر

    دال عدس
    عدس قرمز +سیب زمینی رو باکم آب میزاریم خوب بپزه و له بشه.
    توی ظرف دیگه پیاز رو سرخ میکنیم سیر رنده شده رو اضافه و در آخر زردچوبه +فلفل+و کمی لیمو عمانی و رب کم تفت میدیدم تا رب خوش رنگ بشه به مخلوط عدس پخته شده اضاف میکنیم و اگه دوست داشتیم میتونید یکم با گوشت کوب یکم مخلوط رو له کنید نمک رو اندازه میکنیم من همیشه غوره توی فریزر دارم غووره ها رو شسته توی عدس میریزیم بعد از چند دقیقه دال عدس آماده است ما معمولا با برنج میخوریم ولی با نون هم خوشمزس
    غریبه تنها, titish khanoom, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

صفحه 10 از 14 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما