نام: ۲۰۱۸۰۶۲۸_۱۶۰۱۴&#17.jpg نمایش: 269 اندازه: 100.2 کیلو بایتکیک حلوا
کیک شربتی طیبه جان
+
حلوای سه ارد
نام: ۲۰۱۸۰۶۲۹_۱۴۱۴۰&#17.jpg نمایش: 266 اندازه: 97.2 کیلو بایت

آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هل 1 ق چ
بیکینگ پودر 2 ق م

برای شربت:

آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 4/1 لیوان
زعفران 1 ق چ (باید هزینه کنید تا کیکتون خوشمزه بشه خوب!)
هل 1 ق چ

برای تزئین: پودر نارگیل و پودر پسته


فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید
روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید

ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ( ببینید من چقدر دارم روی خوب هم زدن تاکید میکنم! یه نکته دیگه هم اینکه ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره! و بعد کیکتون پودر میشه!)

آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)

درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید باید مواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید. به نظر من قالب رولت ابعاد کاملا مناسبی برای این کیک داره. پس یه قالب رولت بخرید که هم به درد این کیک میخوره و هم بعد که میخوایم انواع رولتها رو درست کنیم، بی ابزار نمی مونید) مواد را توی قالب بریزید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)

حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.

همینطور که در تمامی عکسها ملاحظه فرمودید مخلوط این کیک رنگ خیلی روشنی داره ( همه عکسها مثل هم شده! یعنی یه کاسه پر از مواد سفید رنگ) اما بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید.
نام: ۲۰۱۸۰۶۲۸_۱۵۴۳۰&#17.jpg نمایش: 270 اندازه: 82.2 کیلو بایت
#حلوا_سه_ارد



مواد لازم
ارد سفید۱پیمانه
ارد نخود چی نصف پیمانه
ارد برنج نصف پیمانه
هل ۱ق م
کره ۵۰ گرم
روغن مایع نصف پیمانه




مواد لازم برای شربت
شکر۱/۵پیمانه،
اب ۱/۵ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران غلیظ۲قاشق



ابتدا ارد سفید با حرارت خیلی ملایم به مدت۳۰دقیقه تفت میدیم،سپس ارد برنج رااضافه کرده ۲۰دقیقه تفت میدیم ودر اخر ارد نخودچی رو به مدت حدود۱۰دقیقه تا بوی خامی ان از بین بره،
سپس ارد الک میکنیم ،دوباره روی حرارت میزاریم وبه ان مخلوطی از کره و روغن اضافه میکنیم،در این مرحله میتونیم ارد را بحدی تفت بدیم تا برنگ دلخواه دربیاد، سپس پودر هل اضافه میکنیم
برای شربت اب وشکر رو حرارت میزاریم تا شکر حل بشه به اون گلاب وزعفرون اضافه میکنیم وحرارت خاموش میکنیم وبه مواد بالا اضافه میکنیم
هم میزنیم تا شهد جذب حلوا شده واز دیواره ظرف جدا شود و تزیین میکنیم
نام: ۲۰۱۸۰۶۲۹_۱۴۱۴۵&#17.jpg نمایش: 264 اندازه: 63.7 کیلو بایت