نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree27287Likes

موضوع: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

نمایش نتایج: از 745 به 752 از 1587
صفحه 94 از 199 نخستنخست ... 8491929394959697104 ... آخرینآخرین
  1. #745
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anooshe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
    نوشته ها
    379
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    36

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    سلام دوستان عزيزم....
    اينم عكسهاي من كه مربوط به مهماني روز جمعه هست.... از غذاها تكي ندارم كلي شو ميذارم

    چيز كيك كلاسيك با رسپي شف طيبه عزيز ( موقع جابجايي كنارش شكست )
    viewtopic.php?f=32&t=415&p=1313970#p1313970



    كيك سيب و دارچين
    viewtopic.php?f=32&t=1995&p=1313987#p1313987



    موس شكلات viewtopic.php?p=1313998#p1313998




    سالاد شارلوت ( داخلشو با سالاد يوناني پر كردم )
    viewtopic.php?p=1314015#p1314015




    اينم از غذاهاي اصليم كه عكس تكي ازشون ندارم ....همين ها رو كه گرفتم با كلي خجالت بود..
    غذا ها شامل باقالي پلو با ماهيچه + پلو ساده + پاچين مرغ ( داخل فر پخته شد ) +*كشك و بادنجان



    دستمال سفره viewtopic.php?p=1314112#p1314112



    ميز دسر و سالاد....
    ( سالاد شارلوت +* سالاد يوناني بدون روكش + سبزي خوردن + بوراني بادنجان كبابي + ترشي انبه + سير ترشي + خيار شور




    kiing, somayeh-b و shohrehg این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #746
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    254
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    40

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    این هم از مهمانی خونه داییم با دستپخت بسیار خوشمزه ی زندایی جان
    باقالی پلو با مرغ داخل فر پخته شده و قرمه سبزی






    somayeh-b این نوشته را پسندیده.
    غم بی تو ماندن
    آنچنان سنگین است
    که به هر آینه ای مینگرم
    میشکند.....

  4. #747
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sany_h آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۳
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    593
    پسند کرده
    131

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    [JUSTIFY]سلام دوستان
    من سه شنبه (دیروز) مهمون داشتم یک دوره ی دوستانه بود . دفعه اول بود دوستانم رو خونه ام دعوت کرده بودم . هر چند 5 نفر از دوستانم کم لطفی کردن و 2 ساعت به شروع مهمونی و حتی دیرتر(در حین مهمونی)خبر دادن که نمیان اما اشکالی نداره مهم این که من وظیفه ام رو انجام دادم و به نظر خودم مهمونیم وپذیرایی از مهمونا به بهترین نحوه ممکن انجام شد . این مهمونی خیلی خیلی برام مهم بود متوجه هستید که منظورم چیه در واقع مهمونا خودشون همه هنرمند و آشپز بودن خلاصه منم سعی کردم که چیزی کم و کسر نباشه.
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]برای ورود مهمونا خودم تارتلت(دفعه اولم بود) پختم و با بستنی که خریده بودم پرکردم. 5 طعم بستنی داشتم[/JUSTIFY]
    با دستور khaleh shahla عزیز
    http://www.mamisite.com/forum/viewto...D8%AA&start=40




    بعد از بستنی با نون پنجره ای که با کمک مامانم و خاله ام پخته بودیم ازشون پذیرایی کردم


    1پیمانه پلوپز شیر، 1پیمانه پلوپز نشاسته و 1 پیمانه پلوپز آرد + 5 تخم مرغ
    خیلی عالی و خوشمزه میشه

    بعدش میوه (هلو انجیری،شلیل ، خیار ، گلابی ، سیب و انگور)، گز ، سوهان و
    چایی با قندهایی ( آلبالویی ، شکلاتی ، نعنایی و بنفش معمولی )که خودم درست کرده بود سرو شد

    8 ق شکر + 2 ق چ گلاب یا آب + اسانس مورد نظر (من از کاکائو،نعنا،شربت البالو و رنگ بنفش استفاده کردم)
    تزیین دستمال سفره


    لینکش رو پیدا کردمnasim عزیز و asena جون توضیح دادن
    حالا میرسیم به عصرونه ، چون از مهمونا رودربایستی داشتم مجبور بودم غذاها رو بچینم کف آشپزخونه و بعد عکس بگیرم

    کوکو خرما




    کوکو هویج



    رولت اسفناج



    اسفناج رو با تخم مرغ مثل کوکوسبزی درست کردم با ارتفاع کم و وسطش رو با ماست پرچرب چکیده و گردو پر کردم و رول کردم
    موقع سرو هم برش زدم
    کیک مرغ و بادوم


    1سینه مرغ رو پختم با 1 سیب زمینی ریختم توی غذاساز 1پیمانه بادام پوست کنده رو هم ریختم تو غذاساز و با هم مخلوط کردم
    کمی خامه و سس رو با نمک مخلوط کردم و به مواد اضافه کردم و روی نون تست هم از همین سس مالیدم
    کوفته پتله



    خوراک زبان



    سالاد کلم و هویج , سالاد کاهو (در میز دسر عکسش هست)

    کلم و هویج رنده شده + سس مایونز و ماست چکیده خیلی خوشمزه شده بود
    تزیین سس سالاد البته صورت هل هلکی زیاد قشنگ نشد



    تارت سبزیجات با کمک جاری(البته خودش تو مهمونی نبود رفت سفر)


    بادستور خانم رزا منتظمی
    مواد لازم خمیر تارت:


    آرد، 3 پیمانه (315 گرم)
    نمک، 2/1 قاشق چایخوری (3.5 گرم)
    بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری (3 گرم)
    کره، 3/2 پیمانه (100 گرم)
    زرده تخم مرغ، 2 عدد (40 گرم)
    آب سرد، 2/1 پیمانه (80 میلی لیتر)
    روغن زیتون، 2 قاشق سوپخوری (30 میلی لیتر)


    مواد لازم تارت:


    روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)، به مقدار لازم
    کدو (نگینی خرد شده)، 2 عدد (180 گرم)
    گوجه فرنگی (فیله و خرد شده)، 2 عدد (200 گرم)
    فلفل دلمه ای سبز، زرد و قرمز (خردشده)، 1 عدد از هر کدام (جمعاً 300 گرم)
    پیازچه (خرد شده)، 4 ساقه (32 گرم)
    سیر (کوبیده شده)، 2 حبه (10 گرم)
    نمک، به مقدار لازم
    فلفل سیاه و قرمز (پودر شده)، به مقدار لازم
    آویشن (پودر شده)، 1 قاشق چایخوری (3 گرم)
    پنیر فیلا فیلا (رنده شده)، 200 گرم





    روش تهيه:
    در ظرفی آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط و دو تا سه بار الک کنید. بعد کره را اضافه و به کمک سر انگشتان به خورد آرد دهید. سپس زرده تخم مرغ، آب و روغن زیتون را افزوده و خمیر را ورز دهید به حدی که نرم و یکدست شود (توجه داشته باشید خمیر را بیش از حد ورز ندهید تا روغن نیندازد. همچنین اگر خمیر به دستتان چسبید مقداری آرد مازاد بر دستور بیفزایید.) روی خمیر را پوشانده به مدت یک ساعت در جای خنک استراحت دهید.
    برای تهیه مواد داخل تارت؛ کدو، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پیازچه و سیر را به طور جداگانه با نمک، فلفل و پودر آویشن در روغن تفت دهید. سپس همة مواد را مخلوط کرده، کنار بگذارید تا سرد شود. داخل قالب های تارت یک نفره یا قالب های کیک یزدی را با مقداری روغن مایع چرب کنیـد از خمیـر گلوله هایی را برداشته و داخل قالب ها باز کنید طوری که به ضخامت نیم سانت کف و دیـواره های قالب ها را بپوشاند. مقداری از سبزیجات آماده شده را داخل قالب ها بریزید و روی آن پنیر بپـاشید و در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کرده اید بـه مـدت 20 دقیقه قرار دهید تا تارت ها پخته و پنیر روی آن ذوب و طلایی شود.

    جایگزین:

    می توانید از سبزیجاتی مانند ذرت، کرفس و پیاز خردشده در تارت ها استفاده کرد.
    به جای پنیر فیلا فیلا می توانید از پنیر گودا نیز استفاده کنید.
    من از پنیر پیتزا استفاده کردم

    ژله رولتی با ماشمالو که خودم درست کردم



    دستور مارشمالو با دستور فکر کنم آتوسا جون بود
    (1ق ژلاتین را در 60mm آب سرد حل کرده و بن ماری کردم . بعد 180 گرم شکر رو در 125 mm آب جوش حل کردم و با ژلاتین جوشاندن بعد با همزن زدم با به حالت کف دراومد قالب رو چرب کردم و ریختم توش و گذاشتم یخچال تا خوش رو گرفت)

    ژله سورپرایز تصویری (چون یادم رفته بود تصویر رو از قبل بکشم مجبور شدم یه تصویر ساده روش بندازم البته دفعه اولم بود)






    کاسه یخ (دفعه اولم بود)




    کارامل رنگی وااااااااااای که با خواهرم کلی ذوق کردیم وقتی از قالب جداشد و همه چی سرجای خودش بود
    (چون دیگه واقعا وقت نداشتم از کارامل آماده فرمند استفاده کردم چون قالبم طرح دار بود از رنگهای خوراکی استفاده کردم کمی از کارامل رو رنگ کردم و ریختم تو قالب . قسمت های رنگی که خودشون رو گرفتن کارامل ساده رو ریختم روش.)





    نمای کلی از میز دسر : ژله ها ، کارامل ها ، سالاد ها ترشی و مربا ، خربزه و کاسه یخ




    نمای کلی از میز عصرونه البته بعد از نوش جون کردن مهمونا
    راستی بقچه بادمجون و خوراک مرغ هم داشتیم که سر میز عکسش هست
    بقچه بادمجون : بادمجون رو ورقه ای سرخ کردم به صورت + روی هم گذاشتم و داخلش رو با گوشت چرخ شده و فلفل دلمه ای و کمی پنیر پیتزا پرکردم
    خوراک مرغ : سینه مرغ خام رو ریش ریش برش دادم + فلفل دلمه + قارچ + چیپس خلال میشه از هویج و گوجه فرنگی هم استفاده کرد






    خوب دیگه برای نوشیدنی هم آب انار و انگور بهنوش سرو شد

    در آخر با چای و شکلات های دست ساز خودم مجلس به پایان رسید

    شکلات های فرمند رو اب کردم توی فالب ریختم و داخلش رو با شکلات برزیلی و بعضی ها رو با مارزیپان پر کردم
    شکلات برزیلی : کمی شیرعسلی + کاکائو و خیلی کم کره اینا رو حرارت ندین تا غلیظ بشه سرد شد ریزید مابین شکلات
    از همه دوستان بابت ایده ها و دستوراتشون متشکرم
    اکثر دستورات و تزییناتم رو در همین سایت آموزش دیدم
    از مامان ، خواهرم ، خاله و دختر خاله ام هم ممنونم که بهم خیلی کمک کردن
    راستی دوستان برای جلوگیری از ایجاد اسپم اگه دستور غذایی رو خواستید خصوصی بزنید ، همین پست رو ویرایش میکنم و دستورش رو میزام تا مدیر جونا و سایر دوستان ناراحت نشن و به زحمت نیفتن
    اگه دستوری رو وقت کردم و توی تاپیک خودش گذاشتم حتما لینکش رو میزارم
    پاسخ گیتار عزیز
    [JUSTIFY]1 . من از سس شکلات و سس کارامل آماده استفاده کردم [/JUSTIFY][JUSTIFY]2 . فقط قالبی که قندهای بنفش رو باش درست کردم از این فشاری ها بود . بقیه قالب هام از این قالب های بیسکوئیت و شیرینی فلزی کوچک بود . چون خیلی خیس نیست مواد میشه قالب زد و روی کاغذ روغنی از قالب جداش کرد .من دو سری درست کردم دفعه اول گذاشتم توفر که قندها خیلی سفت شدن موقع میل کردن دیرتر آب شدن ولی بقیه رو در مجاورت هوا خشک کردم 1 الی 2 ساعت شد .[/JUSTIFY][JUSTIFY]3 . کارامل فرمند بدون سس رو با رنگ های خوراکی مخلوط کردم ولی خیلی غلیظ گرفتم طوری که در محیط بود کاملا گل ها خودشون رو گرفتن.بعد مابقی کارامل رو ریختم روی گل ها ولی این دفعه کاراملم رو با اندازه معمولی درست کردم . گل آفتابگردونم کارامل فرمند با رنگ نارنجی خوراکی رنگ شده برای قسمت زیرش کارامل رو با کاکائو مخلوط کردم قهوه ای شد ریختم تو فالب خودش رو که گرفت نارنجی رو ریختم رویش.هر دو قالب سیلیکونی بود.[/JUSTIFY][JUSTIFY]4 . شکلات فرمند از این بسته بندی ها بود که 5 طعم شکلات توی 1 بسته بود . منم روی بخار کتری آب کردم در حدی که با خلال دندون زدم بهش دیدیم زیر نرم شده ، با همون خلال همش زدم تا کلا ذوب بشه از رو حرارت برداشته بودمش . اگه زیاد رو حرارت باشه کره شکلات جدا میشه و ظاهرش زشت میشه و سفت دیگه نمیشه ریخت تو قالب . قالب شکلات هم سیلیکونی بود من با خلال دندون پرکردم ولی خیلی طول کشید رفتم قلمو 3 صفر آبرنگ گرفتم برای پوشاندن دیواره قالب از شکلات و نقاشی رور ژله سورپرایز. مواد داخلش هم که شکلات برزیلی و باید روی حرارت مدام هم بزنید تا ته نگیره و غلیظ بشه (کمی کره + پودر کاکائو +شیرعسلی) . لایه اخر هم شکلات هست[/JUSTIFY]
    پاسخ maryami_5 عزیز
    [JUSTIFY]خانمی من تقریبا 8 ق غذاخوری شکر رو ریختم توی مولینکس یا به قول معروف 1 2 3 وبه صورت پودری دراوردم و طعم مورد نظرم رو هم اضافه کردم برای قندهای نعنایی ، نعنای خشک شده رو آسیاب کردم به پودر قند اضافه و تقریبا 2 ق چای خوری گلاب یا آب (هر دوش میشه)ریختم و هم زدم یا یکدست بشه (برای قندهای قهوه ای از پودر کاکائو ، برای قندهای صورتی هم از شربت البالو استفاده کردم به جاش آب یا گلاب رو حذف کردم.قند بنفش هم با رنگ خوراکی بود). از این قالب فشاری فنری های شیرینی پزی برای قندهای بنفش استفاده کردم.برای بقیه هم از قالب های فلزی کوچک شیرینی پزی . ماده رو کف بشقاب ریختم فشرده کردم بعد قالب زدم . و گذاشتم توی محیط اشپزخونه روی کاغذ روغنی تا خشک بشه .اگر میخوایین قندتون دیرتر آب بشه از فر هم می توان استفاده کرد [/JUSTIFY]
    پاسخ کاساندان عزیز
    [JUSTIFY]برای ژله رولتی من 1 بسته ژله رو با نصف پیمانه آشپزی اب جوش مخلوط می کنم و توی ظرف پیرکس میریزم .همون تعداد ژله که توی ظرفه تقریبا نصفش هم توی آشپزخونه بود . برای هر رنگ 1 بسته ریخته بودم . ولی تجربه ثابت کرده که با 1 لیوان آب اگه درست بشه ، حجمش بیشتر میشه و می توان آن را در 2 تا پیرکس ریخت تا ارتفاعش کمتر بشه و ژله هم لطیفتر میشه این ژله ها برای مهمونی و روز بعدش که مونده بود حالت لاستیکی داشت [/JUSTIFY][JUSTIFY]در ادامه سوال کاساندان عزیز[/JUSTIFY][JUSTIFY]
    پیرکس های من از این 3 سایزی هاست . من توی سایز بزرگش میریزم . چربش می کنم . موقه جداکردن هم 1 لحظه پشت ظرف رو میگیرم زیر آب وبا کارد دورش رو جدا میکنم و کم کم شروع می کنم به رول کردن. اگه رولش به دلم نچسبه توی بشقاب بازش می کنم و دوباره رول می کنم [/JUSTIFY][JUSTIFY]در ادامه aryami_5 عزیز[/JUSTIFY][JUSTIFY]
    در مورد نگهداری از قندها :
    عزیزم من 1شنبه هفته پیش درست کردم فعلا که چیزیش نشده من چون قندهام چند طعم داشت توی 1 طرف ریختم ولی درش رو نبستم تا طعم ها باهم قاطی نشه [/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY]پاسخ elham2 عزیز البته با کلی تاخیر شرمنده گلم[/JUSTIFY][JUSTIFY]
    1. خوراک زبان
    زبان گوساله رو توی آرام پز پختم با سیر و نخود تا بوی زخمش گرفته بشه . (بدون رب یا هرچیزی که بهش رنگ بده) وقتی زبان پخت با آب زبان سس سفید درست کردم (ارد رو با کره تفت دادم و اب زبان رو بهش اضافه کردم) قارچ رو با کره با حرارت بالا تفت دادم و توی سس ریختم 2 دقیقه زبان رو با سس گرم کردم و توی ظرف مورد نظرم کشیدم
    پیشنهاد : این غذا رو گرم باید میل کرد پس موقع سرو باید آخرین غذا باشه که سر میز میره
    2 . بقچه
    بادمجون رو به صورت نوارهای باریک برش زدم و سرخ کردم (روی بادمجونا نمک پاشیدم گذاشتم توی گیسه فریزر سوراخ شده آب تیره ای ازش خارج شد اگر تلخ باشه این کار تلخی بادمجون رو میگیره و باعث میشه روغن کمتری مصرف بشه)2تا برش بادمجون برداشتم و به صورت به اضافه روی هم گداشتم داخلش رو با گوشت چرخ شده سرخ کرده + سبزیجات معطر + کمی پنیر پیتزا رنده شده پر کردم و مانند بستن بقچه یکی یکی بادمجون ها رو روی هم گذاشتم در آخر یک تکه کوچولو پنیر گودا روش گذاشنم و پختم البته با رب یا گوجه فرنگی سس درست کردم و با سس پختم

    [/JUSTIFY]
    live, somayeh-b, پریســا و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  5. #748
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sany_h آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۳
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    593
    پسند کرده
    131

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط NAFASS
    خیلی عالی بود. فقط سوال من اینه که چقدر زمان برد تهیه این غذاها و دسرها؟ چون من خودم همیشه دوست دارم برای مهمونی هام چیزای متنوعی درست کنم از قبل هم برنامه ریزی میکنم ولی عملا به خیلی هاش نمیرسم. و گاهی نصفه نیمه میذارم تو یخچال بمونه واسه بعد.شما چه جوری زمانبندی می کنید؟

    نظر لطفتون ممنون
    یکشنبه کارگرم خونه رو تمیز کرد منم قندها و شکلات ها رو تا بعداز ظهر آماده کردم. عصر یکشنبه نون پنجره ای و بقچه هاو کوفته ها رو آماده کردیم.ولی پختشون موند برای سه شنبه که مهمون داشتم . کیک مرغ و خوراک زبان و دسرها آماده سازی خمیر تارت سبزیجات و حتی ریختنشون توی قالب رو هم 2شنبه آماده کردیم سبزی خوردن و شستن و خرد کردن کلم و کاهو هم 2 شنبه بود . 3شنبه غذاها رو گذاشتیم پخت دم اومدن مهمونا هم تارت رو گداشتم تو فر . تارتلت های بستنی رو هم سه شنبه سرظهر پختیم . تزیین تمام غذاها و دسر ها رو هم قبل اومدن مهمونا 3شنبه ظهر انجام دادیم . آها کوکوها رو هم 3شنبه اماده کردیم.دستمال ها رو هم 3شنبه درست کردم . حالا فکر کنید تو این هاگیر واگیر 2شنبه و 3شنبه صبح هم رفتم سرکار.
    ولی قند و شکلات و دستمال رو میشه هفته هاقبل مهمونی اماده کرد


  6. #749
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sany_h آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۳
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    593
    پسند کرده
    131

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    افرين.واقعا محشر بود! خيلي زحمت كشيدين.راستي ميشه بگين چند نفر كمك بودين كه همه غذاها را همون روز درست كردين؟اخه همه افعالتون جمع بودن!
    و اينكه چند نفر مهمون بودن؟غذا اندازه اومد؟ببخشيدا اما برام خيلي مهمه!اخه هميشه به من ميگن زياد درست ميكني!!

    در مورد نگهداري قندها هم نگران نباش.ميتوني تا ماهها يا سال هم نگهشون دارين.چون خوب خشك شدن عين قند معمولي ميمونن.حتي نگهداريشون!تو همون قندون باشن ديگه!فقط عطرشون بعد از 3 ماه كم ميشه البته در مجاورت هوا ها!!!!شما هم نگران نباش درشون رو ببند مطمئن باش نه طعم نه بوشون به هم نميگيره!!امتحان شده هستش ديجه![/quote]

    ممنون عزیزم از راهنماییتون
    راستشو بخوای کوکوها با کمک خاله ام بود . زبان کهاز 2شنبه توی ارام پز بود . بقچه و کوفته و خوراک مرغ روی گاز به کمک مامانم . تارت هم توی فر عصر گذاشتمش . تارتلت ها رو هم صبح تو فر گذاشتیم . 4 نفری کارهای پخت و پز رو انجام دادیم . کوکو رو صبح پختیم گذاشتیم کنار . رولت اسفناج رو هم 2شنبه اماده کردیم فقط برشش مونده بود . کوفته و بقچه رو هم یک شنبه آماده کردیم فقط پختشون مونده بود واسه سه شنبه . من مهمونام کم لطفی کردن من 36- 37 نفر دعوت کرده بودم 7 - 8 نفرشون نیومدن . 3نفر از قبل عذرخواهی کرده بودن ولی 4 - 5 نفرشون همون روز وسط مهمونی گفتن که نمیان . غذا که موند ولی خیلی نه . فقط اشتباه کردیم از هر کوکو 2 سری درست کردیم که 1 سری کافی بود .کیک مرغ و بقچه نصف بیشترش موند . ولی بقیه غذاها اینقدری نموند.مابقی رو هم شب دادیم به خورد شوهرم و بابام و شوهرخاله و پسرخاله ام


  7. #750
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7517
    پسند کرده
    8761

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    این عکسها مربوط میشه به مهمونهایی که ساعت هفت و نیم شب به من خبر دادن میان خونه ی مامانم اینا.من که مهمون بودم اونجا.مامانم هم بابام رو برده بود دکتر ساعت 9 تشریف آوردن و مامان جونم هم فقط برنج رو بار گذاشت.البته خودم بهشون زنگ نزدم بگم که استرس نگیره.داداشم هم که اومده بود یه سری به بابام بزنه سریع فرستادم میوه و بستنی گرفت.غذا شامل مرغ و زرشک پلو.دلمه برگ مو که مامان همیشه آماده تو فریزر دارن و میرزا قاسمی که خواهر جونم ظهر آورده بودن و ما نخورده بودیم که قسمت مهونا شد.سالاد کاهو پیچ و پودینگ.ساعت هشت و نیم همه چی حاضر بود فقط برنج مونده بود که مامان زحمتش رو کشید.مهمونا خودشون شاخ درآورده بودن که چه جوری تو دو سه ساعت این همه کار کردین



    پودینگ به روش پان اسپانیا



    سالاد کاهو پیچ

    .............
     
    مامان دریا93 این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  8. #751
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7517
    پسند کرده
    8761

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    وای که چفدر دردناکه اینهمه کپی پیست کنی متن تایپ کنی اینترنت قطع بشه و متنات بپره.حالا از اول.
    مهمونی ماه رمضون مامانم به دلیل وجود مخلفات شام فقط زرشک پلو با مرغ و دلمه ی برگ مو بود که مامان زحمتش رو کشیدن که متاسفانه ازشون عکس ندارم.بقیه اش کار منه.



    اسلایس خرما شف طیبه



    سالاد توپی



    ژله خورده شیشه که از مدل اولی دو تا دیس بود.




    رولت رنگینک خوشمزه.


    ولت نون و پنیر سبزی



    خرما با تزیین آناناس





    پان با تزیین زن داداش عزیزم.




    سالاد طبقاتی فصل که ایده اش تو قسمت مسابقه سالاد فصل بود .




    اینم نمای کلی سفره که هنوز کامل نشده بود.
    .............
     
    پریســا این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  9. #752
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۸
    محل سکونت
    زنجان
    نوشته ها
    239
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    عکس های سالاد الویه و آش و سالاد توپی و دسر خرده شیشه قهوه و نسکافه تولد ساده همسری
    ببخشید عکسها با زاویه بندی مناسب نیست!! آخه هول هولکی عکس انداختم!!






    پریســا این نوشته را پسندیده.
    نبودنت را دارم با ساعت شنی اندازه می گیرم .............. یک صحرا گذشته است!!

صفحه 94 از 199 نخستنخست ... 8491929394959697104 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما