نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree27294Likes

موضوع: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 1587
صفحه 9 از 199 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    مامی کوروش مرسی این کره ها رو ..کره در دمای محیط و کامل نرم رو با هر سبزیجاتی که دوست داری میتونی درست کنی ..
    مثلا من این بار با پیازچه و گشنیز ریز ریز شده و کمی چیلی و نمک سیر پرس شده درست کردم
    این مواد رو به کرم نرم شده اضافه کن . یا میکس کن یا با قاشق خوب هم بزن....من توی قیف ریختم و توی قالب یخ ریختم و توی فریز گذاشتم وقتی یخ بست ..از قالب جدا کردم
    میتونی از ریحان و نمک و سیر استفاده کنی ارگ کمی تند باشه خوشمزه میشه . یا از جعفری و شوید
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. بانک بند ناف
  3. #66

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط افرا
    بهار جون دستت درد نکنه چه میز خوشگلی چیدی، خوش به حال شوشو و نی نیت که مامان به این با حوصلگی داره

    میشه طرز تهیه ساسیکی را برامون بگی - ضمنا گوشت گوسفندت رو چه طوری پختی؟توی فر یا ... اگه می شه کامل بنویس آخه شوشوی من عاشق گوشت این مدلیه منهم که بی هنرم !!!
    افرا جان مرسی عزیزم
    برای ساسیکی (نوعی ماست خیار یونانی )احتیاج به ماست پر چرب و یا خامه ای(ماست خامه ای چکیده ) داری بهتره چیکیده باشه چون باید کمی سفتی باشه ...
    2 عدد خیار سالادی رو بشور با پوست رنده درشت کن بعد توی دست خوب فشار بده تا اب خیار گرفته بشه ..نباید اب داشته باشه
    و بعد خیار رو به ماست اضافه کن و 2 قاشق سرکه و 2 قاشق روغن زیتون بریز و کمی نمک ...اگر دوست داشتی خیلی خیلی کم نعناع خشک ..و 1 قاشق مربا خوری پودر سیر..بزار توی یخچال حداقل 2 ساعت بماند و بعد میل کنید
    من اندازه ها رو با ماست چیکیده 350 گرم گفتم ..دوست داشتی بیشتر کن من همیشه چند برابر درست مینکم که توی یخچال باشه چون باتچیپس و عذاهای کبابی خیلی خوشمزه میشه
    برای گوشت من از شب قبل 5 تا حبه سیر را پوشت کندم 2 قسمت کردم چند جا از گوشت رو سوراخ کردم و سیرها رو توی گوشت فرو کردم . کمی روی گوشت رو با دست روغن زیتون و فلفل و خردل مالیدم و چند شاخه رز ماری خرد کردم ریختم روش ..گوشت رو با موراد توی کیسه ای بزگی گذاشتم و گذاشتم توی یخچال.. وقتی خواستم بپزم اول توی قابلمه سرخش کردم و بعد گذاشتم توی ظرف پیرکس و توی فر ..ته قابلمه رو هم کمی رب گوجه ریختم و با کمی اب وقتی جوشید ریختم بغل گوشت ..نصف فلفل دلمه ای و یک شاخه کرفس 1 دونه هویج هک کنارش خورد کردم 1 ساعت با فویل توی فر بود و 1 ساعت بدون فر..و بعد اماده بود
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #67

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    شام شب سال نو میلادی
    شام جوجه کبابی و چنجه (سر میز هرکس برای خودش درست میکنه و میل میکنه )سالاد سیب زمینی +ساسیکی +کیک مرغ و گردو +کره و زیتون و .اینا...









    glabella و * الهه * این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #68

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط افرا
    """وقتی خواستم بپزم اول توی قابلمه سرخش کردم و بعد گذاشتمتوی ظرف پیرکس و توی فر ..ته قابلمه رو هم کمی رب گوجه ریختم و با کمی ابوقتی جوشید ریختم بغل گوشت ..نصف فلفل دلمه ای و یک شاخه کرفس 1 دونه هویجهک کنارش خورد کردم 1 ساعت با فویل توی فر بود و 1 ساعت بدون فر..و بعداماده بود"""
    بهار جون موقع سرخ کردن با روغن سرخ کردی یا بدون روغن؟
    درجه فر رو چند بذارم؟
    نوشتی 1 ساعت با فویل توی فر بود و 1 ساعت بدون فویل بذاریم یا بیرون فر ؟؟؟
    موقع خریدن گوشت فرقی نمی کنه چی بخریم؟
    بهارجون واقعا ببخش که سوالاتم خیلی مبتدی بودن
    افرا جان اولا خواهش میکنم
    بله با روغن سرخ کردم...و قسمت ران گوسفند هست که استخوانشو جدا کردن و من نخ دورش پیچیدم
    درجه فرم 200 بود دو ساعت باید توی فر باشه.. 1 ساعت اول رو فقط یک فویل بکش روش ..مثل لازانیا که فویل میکیشیم اونجوری...
    بعد از 1 ساعت اول فویل رو بردار تا خوشرنگ بشه
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    28

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mami Roham
    سلام
    شادی جون یا بقیه هنرمندای عزیز چطور میشهبرنج قالبی درست کرد قالب و چرب می کنید و برنج می ریزین و برمی گردونیدیا روش دیگه ؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    عزیزم به همان روشی که گفتی . فقط یک ذره با پشت قاشق برنج را فشار بده تا انسجام داشته باشه بعدش بر گردون . اگه اول زرشک بریزی داخل قالبت یک لایه . بعدش برنج زعفرانی و باقاشق صاف کنی . سپس برنج سفیدت را بریزی و بر گردانی خیلی جالب دیده میشه . من در سفره های مهمونی نمونه کارم را گذاشتم
    گر نگهدار من آنست که من میدانم
    شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    2

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    طناز جون مرسي بابت توضيحتون . من ته ظرف رو چرب نكردم اولش يكم زعفرون ريختم با ته قاشق فشارش دارم بعد برنج رو ريختم اونم فشار دادم البته نه با قاشق اين دفعه اگه از دست كمك بگيري بهتره تا اونجايي كه مي توني برنج رو پرس مي كني بعد سيني رو روي قالب مي زاري و برش مي گردوني . به همين راحتي به همين خوشمزگي اگه زرشك دوست داشته باشي اول زرشك بعد برنج زعفروني بعد برنج ساده بريزي تركيبش قشنگ تره موفق باشي
    الهي ، گاهي نگاهي

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط pany
    دست همه خانم هاي هنر مند درد نكنه
    من تازه كارم ويه سوال داستم
    براي مهموني ها چه جوري چند جور غذا رو با هم درست مي كنيد با اون همه تنوع
    من اگه 6نفر مهمون داشته باشم با 2 جور غذا كلي كلافه مي شم وخيلي خسته
    اگه مي شه راهنمايي كنيد
    تازه كيفيت غذاهام هم پايين مي آد وقتي براي خودمون درست مي كنم خيلي بهتر مي شه


    بهار خانم

    کارات خیلی قشنگ و با سلیقه است ! خسته نباشی!

    پانی جون

    باید از قبل برنامه ریزی کنی! خیلی از غذا ها مثل سالاد های سرد یا مثلا بعضی خورشت ها رو از روز قبل می تونی درست کنی! دسر رو هم همین طور ! روز مهمونی برنج و غذاهایی که باید تازه سرو کنی و آماده کن!

  9. #72
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    895
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط fargol
    بهار جون دستت درد نکنه عالی شده

    بهار جون و دوستان عزیزم میشه بگید چه جوری کره رو از قالب در میارید من نمیتونم میچسبهههههه

    بهار جون میشه بگی اون گلدون هارو از کجا خریدی؟؟؟
    ممنون ساران جان... من ایده های زیادی از کارهای شما گرفتم .
    رهایی عزیز ..... متشکرم. نمیدونی که من خودمم عاشق این ماست و لبو شدم
    مرسی فرگل جون....... من این کره ها رو بعد از مخلوط کردن با مواد مختلف توی کیسه فریز پهن کردم و گذاشتم تو فریزر تا خودش رو بگیره.بعد با قالب به شکلهای مختلف در اوردم و مشکلی هم نبود..البته نباید خیلی سفت باشه تا شکننده بشه.گلدونها رو هم 2 سال پیش از بازار ساری خریدم.

    و ممنون از شب بوی عزیز


    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol نمایش پست ها
    فرگل جان برای از قالب در اوردن کره ها ..من اینجوری درست میکنم کره نرم رو توی قیف یا کیسه فریزر میریزم ..بعد توی قالبها رو پر میکنم چند بار قالب رو به روی میز ضربه میزنم تا همه جای قالب پر بشه ..بعد میگذارم توی فرزیزر ..وقتی خوب یخ زد .باز چند تا ضربه به قالب میزنم و مثل یخ در اوردن از قالب جدا میکنم و میگذارم توی یخچال..
    اما اگر مقدار زیاد درست میکنی بهتره توی فرزیز نگهداری کنی


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


صفحه 9 از 199 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما