نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree27295Likes

موضوع: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 1587
صفحه 8 از 199 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    و اما
    رزسفید جونی در مورد زمانبندی من مهمونیم شب 4شنبه بود از روز 2شنبه با درست کردن دسرا کارامو شروع کردم و شنبه و 1 شنبه هم دنبال خرید و سفارش کیکو و...امسال برا تولد سینا مامانم هم اومده بود تو جمع و جور کردن خیلی کمکم کرد گلا رو شبش سبزیهاشو پاکیدم و صبح برش دادم و یه ساعتی انداختم تو آب و تزیینشون کردم و آب اسپری کردم و گذاشتم تو یخچال وشب هم که سروشون کردم مشکلی نداشتم و اما عزیزم در مورد خستگی حتما خسته میشم ولی وقتی کارام تموم میشه واقعا انرژیم برمیگرده و سرحالم

    مامان رهام جونیی من این ته چینو تو دو تا قابلمه کوچیک و بزرگ درستیدم بزرگه رو که برگردوندم تو دیس غذایی که میخواستم سرو کنم ولی برا اینکه کوچیکه رو بزارم روش یه دیس کوچویکتر رو چربش کردم و برگردوندم رو اون و سرش دادم رو ته چین بزرگتر و تزیین و..

  2. #58
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط * ستاره *
    ساران جون سلام..واقعا دست مریزاد خانومی..کاات عالین همیشه..من که میکیفم از دیدنشون..تولد گل پسرت مبارک..
    عزیزممیخواستم خواهش کنم از این به بعد هر کی عکس میزشو میزاره اول یه توضیحکلی در مورد تعداد مهمونها..نوع مهمونی(رسمی..خودمونی..دوستا ه )مناسبتش..دلیل انتخاب غذاهاش..و...بزاره...مثلا اینکه برای چه رده سنی وچه نوع شخصیتها و ...این نوع غذاها رو انتخاب کرده...من در مودر دو تا میزقبلیت هم همین مشکلو داشتم..
    بعد هم این که خانومی توضیح در مورد کلیتغذاها و تزئینات کاملتر بشه لطفا..مثلا من این مشکلو دارم که زمانبندیتونچطور بوده دقیقا؟ غذاها رو کی درست کردین؟موقع رسیدن مهمونها گرمن هنوز یادوباره گرم میشن؟ تزئینات به این مفصلی رو کی روی غذاها میذاری؟ جلومهمونها؟ وقت نمیگیره وغذاهای دیگه سرد نمیشه؟ اگه از قبل چه جوری دوبارهگرم میکنی؟
    یه دنیا ممنون میشم اگه کامل جواب بدی..ببخش که با سوالهامون خسته ات میکنیم..
    ساران جون بعد جواب دادن به سوالهای قبلی اینارو هم جواب بده خواهش میکنم::دی
    لا به لای لایه های خاگینه ات بازم چیزی گذاشتی؟..تو شربت میجوشونی وا نمیره؟
    کتلتی که به اسم پیتزا پروانه درست کردی دورش برش خورده به نظر نمییاد..کامله..تو قالب کوکوی پروانه ای سرخ کردییش؟
    کوکوی سبزی رول مغز رو چرا سرخ میکنی ..مگه با کوکو سبزی عادی فرق میکنه؟بعد هم چرا تو فر..ماهیتابه نمیشه؟
    مهمونی تولد سینا بود مهمونام 16 نفر بودن که 6 نفرشون زیر 13 بودن که خوب یه مهمونی اسپرت بود برا انتخاب غذاها میخواستم هم گوشت قرمز داشته باشم و هم سفید و سوسیس و کالباس
    در مورد زمانبندی مهمونی تولد سینا کوچولوبرا شام روز 4 شنبه بود
    من از هفته قبل غذاهامو انتخاب کردم و نت برداشتم و خریدایی که باید داشته باشمو نوشتم(حتی برا تزییناتشون هر چی لازم بود نوشتم) تا روز 2 شنبه خریدام تموم شد و 2 شنبه خاگینه و ژله رو درست کردم 3 شنبه اولش سبزیجات و میوه ها رو شستم و دستمال سفره ها بشقابا و هر چی که برا میز لازمم بودو آماده کردم و بعد ظهر سالاد یونانی(با تزیینات کامل فقط نایلکس انداختم روش تا تراوتشو از دست نده) و پیتزای گوشت(آماده برا مایکرو ویو رفتن) ورولت مغز(آماده با برگای فلفل دلمه ای با نایلکس ) و سیب زمینیای دور ته چین(توی اب انداختم) و مواد میانی لازانیا درست کردم و مرغ ته چینو پختم و تو سس ماست و زعفرون ریختم تا کاملا طعم بگیرن و لالا
    صبح 4 شنبه اولش گلدونا رو تزیین کردم(تو تاپیکش توضیحیدم) و بعد سالاد فصل و پرتغالا رو تزیین کردم وسیب زمینیا رو سرخ کردم و لازانیا رو درس کردم کاملا سس سفیدشم ریختم و گذاشتم یخچال(تزییینشم تو یه بشقاب آماده کردم و جدا گذاشتم یخچال) و ته چینو تو قابلمه ها ریختم و ساعت 2 کارای آماده کردن غذاها تموم شد تا ساعت 5 کار خاصی نداشتم من شامو برا ساعت 8 میخواستم آماده باشه ساعت 6.5 ته چینا رو گذاشتم رو گاز و ساعت 7 لازانیا رفت تو فر و خاگینه رو تزیین کردم(هم لایه ها و هم گلا رو تا یه ساعت قبل شام تو ظرفای جدا تو شربتشون نگه داشته بودم که بدون شربت نمونن) و از ساعت 1.5 غذاها رو چیدم رو میز غذاهای سرد که آماده بودن با تزیینشون رولت مغز 10 تو فر گرم رفت و پروانه هم 10 دقیقه مایکرو ویو و روی میز ! ته چین و لازانیا هم که تازه از رو گاز و فر برشون داشته بودم نیازی یه گرم کردن نداشتم و تزییناتشونم آماده بود فقط گذاشتم روشون
    در مورد خاگینه عزیزم من لاشون گردو و دارچین ریختم و موقع سرو ریختم لاش با جوشیدن هم وا نمیره عزیزم
    پروانه رو هم تو تاپیکش مدل برششو بیشتر توضیحیدم
    در مورد سبزی رولت اگه تفتشون ندی نرم نمیشن و مثل کوکو حالت تردی پیدا میکنن و نمیشه رولشون کرد(صاف در نمیاد) تو فر روغن کم میبره و راحتتر رول میشه

  3. #59
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه
    فاطمه جون جدا از میز زیبات مرغت خیلی خیلی خوشگل و به نظرم خوش طعم شده می شه دستورشو بزاری برامون
    فرزانه جون من از دستور مرغ درسته همین سایت استفاده کردم....خیلی راحت و ساده :))

    viewtopic.php?f=24&t=1917&hilit=%D9%85%D8%B1%D8%BA +%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%87&start=0
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  4. #60
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان رهام
    فاطمه جون اون حلقه مرغ و ریحون و براکلی رو چطوری درست کردی اشکالی نداره برام توضیح بدی
    مامان رهام جون دستورش روی صفحا اول مامی سایت هست....اینم لینکش....

    http://mamisite.com/index.php?option=co ... &Itemid=85

    ایبته اینو بگم که من خمیرشو خودم درست کردم.....
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  5. #61
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    201
    پسند شده
    6748
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    سلام و خسته نباشید به همه ی مامانای باسلیقه و گل
    امیدوارم همیشه کنار همسر و نی نی هاتون شاد باشین
    از اینکه هنرهاتونو اینجا به اشتراک میزارید ممنون

    من الان تازه همه ی پستاتونو اینجا خوندم و با اجازه می خوام سوال یکی از دوستای گلو که بی جواب مونده بود بگم
    البته ببخشیدا که من فضولی می کنم

    دوست عزیزم که متاسفانه اسمتون یادم نیس(آخه من کل 55 ص رو الان خوندم !!!!)
    من همه ی کیک و شیرینی هامو تو مایکرو می پزم،البته رو حالت conv می تونی از mic هم استفاده کنی اما من خودم اینکارو نمی کنم چون کیک هارو خیلی سنگین می کنه (یعنی پوک نیستن)
    البته اگه از پودر کیک آماده استفاده می کنی شنیدم که روی برنامه خودش بزاری خوب میشه

    اما کاری که من می کنم:
    من هر دستوری که داشته باشم چون conv مایکرو یه نوع فر برقی هستش میام درجه حرارتی که تو دستوره رو 15 تا 20 درجه ازش کم می کنم و دقیقه هم باید تجربی دستت بیاد مثلا اگه کیکی رو گفتن که1 ساعت و 180 درجه شما روی 160 یا 165 درجه بزار و کیکت تو 45 دقیقه پخته اما بسته به ذایقه و طلایی شدنش می تونی تا 55 دقیقه هم بزاری (اگه تو 45 دقیقه یه چاقو بزنی توش متوجه پختش میشی)
    در ضمن یادت باشه که مثل فر مایکرو رو هم باید رو حالت پیش گرمایش بزاری

    اگه از دوستان کسی این سوالو جواب داده بود و من متوجه نشدم لطفا منو ببخشه

    وای که چقدر حرفیدم
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #62
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط * ستاره *
    ساران جونییییییییییییییی..ممنونخ انومی...مااااااااااااااااا ااااااااچ...دوست دارم هوار تا...یاشاسیآذربایجان ..:دی
    مرسی گلم که با حوصله جواب دادی..کلی چیز یادگرفتم...ممنون...
    فقطیه سوال دیگه پیش اومد عزیزم..شما گیگناخ رو سرد سرو میکنین؟ از دو روزپیش تو شربت میمونه خراب نمیشه؟ موقع سرو گرم میکنیش دوباه یا نه سرد؟
    قربونت برم ...
    ستاره جونم مرسی خانومی
    عزیزم خاگینه یی که من میدرستم هر چقدر بیشتر تو شربت میمونه خوشمزه تر میشه من همیشه خاگینه رو به صورت سرد خوردم(گرمشو نمیدونستم)
    ندای نازنینم مرسی
    ندا جون من چون مهمونام بیشترشون از شهرستون اومده بودن کارت درست نکرده بودم در مورد عمسم تو اتاقش عکس دسته جمعی داریم که میبخشی
    mamaneali جونم مرسی عزیزم شما خیلی لطف داری خانمی
    افرا جونم ممنونم من لینک آموزشی همه رو زیر عکساشون گذاشتم

  7. #63

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    این چند روز سخت میشد تو سایت امد...دیروز هم که به کل بسته بود...این عکسها برای هفته قبل پنج شنبه ..شب مقدس (تولد عیسی مسیح ) المانیها بود..البته بمیدونم ما چرا خودکشی کردیم....اینها رسمشون هست یا غاز میخورند و یا بوقلمون شکم پر که شوهر من هیچ کدوم رو دوست نداره من مرغ درست میکنم
    خوب مناسبتشو گفتم ..غذا هم ..گوشت گوسفند (سفارش پسر ) مرغ شکم پر و سالاد کلم نان سبر دارسالاد میوه و کره طعم دار و ساسیکی














    glabella, mitra40, ملکه 22 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #64

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    این هم سالاد میوه و دسر (بستنی با سس توتهای قرمز)



    glabella, mitra40, niyousha و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 8 از 199 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما