نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree27294Likes

موضوع: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 1587
صفحه 6 از 199 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۵
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    سعيده جون دستت درد نكنه ميزت خيلي خوشگله
    من يك روش براي كشك بادمجون بلدم خيلي راحت و خوشمزه هست
    من بجاي اينكه بادمجونها رو توي فر بزارم يا سرخ كنم اول پوست مي گيرم بعد خرد مي كنم مي ريزم توي ديك يكمي آب و خيلي كم روغن روش مي ريزم در ديگ رو مي بندم ميزارم بادمجونها بپزه بعد تو ديك بادمجونها رو با گوشت كوب ( برقي نباشه) له مي كنم و ميزارم به روغن بيفته و .......
    اينجوري هم روغن كمتري نسبت به سرخ كردن مصرف مي شه هم خيلي خوب مي پزه و نگران سفت شدن هم ديگه نيستيد

  2. #42
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه
    ستاره جون مرسی از راهنماییت :) راستی من سه تا دیگهسئوال دارم یک من می تونم کیک مرغ رو امروز واسه مهمونی فردا شبم درس کنممزه ش تو یخچال عوض نمی شه ؟میشه طرز تهیه یه نون اسونه واسه مهمونی بهمبگین تا فردا خشک نشه
    و اگه فیله یا رون مرغ رو به سیخ چوبی بزنم چوب هاش تو فر نمی سوزه دماش چقدر باشه .ممنون میشم راهنماییم کنید :)


    خواهش می کنم فرزانه جون...فیله خیلی زود میپزه..چون گوشتش لطیفه..سیخ چوبی رو روز قبلش میندازی توی اب سرد و میزاری 10-12 ساعت بمونه ..اینجوری نمیسوزه توی فر! دمای فر معمولا همون 170 ...180 درجه است...فیله زودتر میپزیه..همین که روش برشته شد کافیه..ضمن اینکه قبل هم ترد شده تو موادش....
    در مورد کیک مرغ هم اره...میتونی درستش کنی و بذاری تو یخچال تا مزه ها به خرد هم برن..مثلا برای مهمونی فردا شب..امشب درست میکنی میذاری تو یخچال..فردا نزدیک اومدن مهمونها تزئین میکنی..روشو تو یخچال بکش فقط با پلاستیک تا بوی یخچالو نگیره...اون نون ساده است...یا یه نوع ساده از کیک مرغ؟؟

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  3. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    388
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط lili54
    فرزانه جان لطف می کنی ادرس دستور کیک مرغ آتی جون رو به من هم بدی (هر چی سرچ کردم پیدا نکردم !!!!) ممنون


    لیلی جان من دستور اتی جون رو ندارم ولی این دستورهارو ببین
    دستور شیدا از نی نی سایت
    كيك مرغ رو به اين صورت درست ميكنم وهمه هم خوششون مياد :
    اول اينكه براي مواد داخل كيك از مخلوط مرغ پخته و ريش ريش شده +خيارشور رنده شده ( بارنده درشت و ابگرفته)+نخود فرنگي+ذرت پخته(كنسرو ذرت) كه با مقدار كمي سس مايونز وماست چكيده مخلوط كرده ايم استفاده ميكنم و لايه لايه از نان تست سفيد شده ،مخلوط سس مايونز وماست چكيده ،مواد گوشتي ميچينم ودر آخر بعد از پوشش دادن كامل با سس وماست آنرا با چيپس خلالي يا هر چيز ديگري تزيين ميكنيم
    براي تزيين ميشه از ماست چكيده كه با آب لبو صورتيش كرديم استفاده كنيم ومثل كيك خامه اي تزيينش كنيم . كه ماشاا.. همتون باسليقه اي كه دارين مطمئنا" خيلي ايده هاي بهتري دارين

    دستور مامان مهدیه گل
    اول خامه و ماست خامه اي و مقداري سس مايونز را با هم مخلوط مي كنيم بعد نمك و فلفل هم مي ريزيم( من يك مقدار هم پنير خامه اي هم اضافه كردم)
    دور نان هاي تست را با چاقو جدا مي كنيم. و كنار هم قرار مي دهيم

    روي نان ها را باسس مي پوشانيم و روي سس از مواد مان مي ريزيم مثلا كاهو . گردو ,پيازچه , مرغ ريش ريش شده , تره فرگي , ژامبون , جعفري خرد شده و غيره .... بسته به ذائقه تان دارد از چه موادي استفاده كنيد من استفاده از خود مرغ و تره فرنگي و گردو مقداري جعفري خرد شده را پيشنهاد مي كنم بهتر است .

    بعد سس مي ريزيم و نان ها را دوباره مي چينيم و يك فشار آرام به نان ها مي آوريم تا به هم بچسبند دوباره سس مي ريزيم و كار را تكرار مي كنيم
    دوباره روي كار سس مي ريزيم و دوباره لايه ها را تكرار مي كنيم تا به لايه آخر برسيم

    من براي اينكه مي خواستم براي كسي ببرم توي اين ظرف ريختم و دورش را با جعفري تزيين كردم .

    اين ظرف هم براي خودمان درست كردم روي لايه آخر از مواد پر كردم و با با جعفري پوشاندم تا موقع برگرداندن مواد روي جعفري برگردد.

    وقتي ظرف را بر مي گردانيم رويش بدون سس است . دوباره از باقيمانده سس رويش مي ماليم .
    زندگی ان زمان زیباست که ادمی بداند فکری برایش در هیاهوست ..

  4. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    388
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    دستور کیک خاتون هم تو سایتشه
    دستور زیر هم از یکی هست که اسمش الی هس ولی نمی شناسمش !!
    :
    مواد لازم:
    1.نان تست(صبحانه) 12 قطعه
    2.سینه مرغ پخته و تکه تکه شده 1 عدد
    3.پیازچه خرد شده 3 پیمانه(بهتر است از قسمتهای سفید 2 پیمانه و از قسمتهای سبز 1 پیمانه استفاده شود)
    4.مغز گردوی خرد شده(به اندازه عدس) 1 پیمانه
    5.مغز گردوی نیمه شده برای تزیین مقداری
    6.پودر گردو نصف پیمانه(برای تزیین)
    7.سس مایونز 2 پیمانه
    8.ماست چکیده خامه ای 2 پیمانه
    9.خامه 1 پیمانه
    10.گوجه فرنگی کوچک تزیینی مقداری
    11.نمک و فلفل به میزان دلخواه
    طرز تهیه:
    سس مایونز،خامه و ماست را با هم مخلوط میکنیم و آنرا دو قسمت میکنیم و کنار میگذاریم.
    در ظرفی مرغ خورده شده و 2/3 پیازچه خرد شده(1/3 پیازچه خرد شده را برای تزیین دور تا دور کیک کنار میگذاریم)،1 پیمانه از گردوی خرد شده،نیمی از سس مخلوط کرده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و کنار میگذاریم.(اگر نمک اضافه نشود بهتر است).
    دور تا دور نان های تست را با چاقو میبریم و داخل آنها را استفاده میکنیم(نرم باشد)4 تا از نانهای دور بریده را به شکل مربع در ظرف مناسبی برای سرو میچینیم،و نیمی از موادی را که درست کرده بودیم روی نانها میریزیم و خوب صاف میکنیم،سپس 4 تکه نان دیگر، روی آن مواد میچینیم،و بقیه مواد مانده را روی آنها میمالیم و دوباره 4 تکه نان آخر را رویش میچینیم،(توجه داشه باشید اگر در حین انجام کار، کمی مواد را روی هم بفشاریم ،بهتر میشود ،در ضمن یادتان بماند لایه اول و آخر کیکمان نان تست است،)تمام سطح و دور تا دور کیک را با نیمی از سس که کنار گذاشته بودیم خوب میپوشانیم،برای تزیین میتوانیم ،دور تا دور کیک ،پیازچه های باقیمانده را بچسبانیم و پودر گردو را روی سطح کیک بپاشیم،و با سس مایونز که داخل قیف یا کیسه فریزر سوراخ کرده،ریخته ایم به شکل خطهای موازی و عمودی ،روی سطح کیک را به شکل چهار خانه های درشت در بیاوریم(مربعهای کوچک)و داخل این مربعها یکی در میان گوجه کوچک تزیینی و نیمه گردو بگذاریم
    زندگی ان زمان زیباست که ادمی بداند فکری برایش در هیاهوست ..

  5. #45
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط saba_srk_rani
    فرزانه جون نان تست سفید شده دیگه چیه ؟


    صبا جون همین نون تستهای سفید معمولی بیرون دیگه..که باهاش اسنک هم میدرستیم..اطرافشو که خشکه میبرن ..4 تاشو میچینن کنارهم..روش سالاد الویه یا مرغ یا هر چی دوست داری میمالن و سس و چند لایش رو هم میشه یه کیک غذایی...

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  6. #46
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    449
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    129
    پسند کرده
    0

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط سولماز
    خسته نباشی خانم گل

    امیدوارم دختر خوشگل تون هم یه همچین تولدی برای شما بگیره

    خانم هنرمند برنامه ریزیتون چه جوری بود از کی شروع کردین برای تدارکات و از کی غذا هارو پختین وقتی مهمون ها اومدن سر حال بودی؟ به خودت هم خوش گذشت؟ خسته نبودی ؟ غذا هارو به اولویت چی هارو درست کردی؟ میشه لطف کنین منو هم راهنمایی کنین . من وقتی مهمون ها میان انقدر خسته میشم که دلم میخواد کسی با من کار نداشته باشه یواشکی برم تو اتاق کمی دراز بکشم
    سولماز جون مهموني من جمعه شب بود و من تا چهارشنبه شب همه خريدهام رو انجام داده بودم. از ساعت 4 بعدازظهر روز پنجشنبه هم استارت غذا پختن هام رو شروع كردم. اول از همه هم مرغاي الويه و كيك مرغام رو گذاشتم با سيب زميني هاي الويه. بعدش بادمجونام رو كبابي كردم توي فر و در اين فاصله فلفل دلمه و قارچ و خيارشور و پيازچه رو خرد كردم. بعدش هم مواد رو قاطي كردم و گذاشتم توي يخچال . بعد هم مايه گوشتي آماده كردم. و باقي كارها رو هم كم كم به ترتيب انجام دادم. ولي خب تا 5 صبح بيدار بودم. بعدشم با اجازت خوابيدم تا نه صبح و باز پاشدم به دويدن. راستي پيراشكي هام رو هم همون شب قبلش پيچيدم گذاشتم توي يخچال. ژله هام كه همه از صبح پنجشنبه شروع كردم. ساعت 5 روز جمعه هم ماكاروني رو دم كردم و از ساعت سه بعدازظهر هم جوجه هام رو سري به سري گذاشتم توي فر. بعدشم پيراشكي هام رو گذاشتم توي فر. يه نيم ساعت قبل سرو كردن هم توي ماكرو داغشون كردم. ولي چون همه چي تقريباً خوب بود و همه راضي بودن واقعاً خسته نبودم. جالبه كه اين سوال رو خيلي ها ازم كردن ولي واقعاً من سرحال سرحال بودم. خيلي هم بهم خوش گذشت. البته خب نيروي كمكي هم داشتم. هم براي تزئينات مهموني و هم براي پخت و پز. ولي خب من سعي كردم غذاهام رو طوري انتخاب كنم كه براي خودم پختنش راحتتر باشه.
    glabella این نوشته را پسندیده.
    زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز

  7. #47
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    449
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    129
    پسند کرده
    0

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه
    ستاره جون مرسی از راهنماییت :) راستی من سه تا دیگه سئوال دارم یک من می تونم کیک مرغ رو امروز واسه مهمونی فردا شبم درس کنم مزه ش تو یخچال عوض نمی شه ؟میشه طرز تهیه یه نون اسونه واسه مهمونی بهم بگین تا فردا خشک نشه
    و اگه فیله یا رون مرغ رو به سیخ چوبی بزنم چوب هاش تو فر نمی سوزه دماش چقدر باشه .ممنون میشم راهنماییم کنید :)

    فرزانه جون اتفاقاً بايد كيك مرغ رو از روز قبلش درست كني كه جا بيفته و خوشمزه تر بشه.با عرض شرمندگي من اصلاً بلد نيستم نون بپزم. و در مورد سيخ هاي چوبي هم من همونطوري فيله هاي مزه دار شدم رو كردم توي سيخ ها و ديگه خيسشون نكردم. اما توي فر هم نسوختن. من فررو روي درجه 180 درجه سانتيگراد قرار دادم تا يه كمي داغ شد( ده دقيقه) و روي سيني فر رو كاغذ فويل كشيده بودم و كمي هم چرب كرده بودم. به مشكل بر نخوردم. البته من هرسري كاغذم رو عوض ميكردم و بعد سري ديگه جوجه ها يا پيراشكي هام رو توي فر ميذاشتم.
    اين بار از تجربه ستاره جون هم استفاده ميكنم و سيخ هام رو خيس ميكنم ببينم چطور ميشه.
    زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز

  8. #48
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    449
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    129
    پسند کرده
    0

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط lili54
    سعیده جان خسته نباشید میزت حرف نداره عالی شده
    دوتا سوال داشتم کیک مرغت خوشمزه شد ؟ من طبق دستور همین سایت درست کردم اصلا خوشمزه نشد ، میشه دستور کشک بادمجان رو بگی ممنون می شم

    كيك مرغ و گردو ( آتی )



    آموزش : از نجما جون

    كيك مرغ و گردو (شماره 29 هنر آشپزي)

    نان تست 12 ورقه

    سينه مرغ پخته و خرد شده 1 عدد كامل

    پيازچه خرد شده 3 پيمانه

    گردوي تازه 20 دعدد

    سس مايونز 1 شيشه كوچك

    ماست خامه اي چكيده 2 پيمانه

    خامه 1 پيمانه

    نمك و فلفل



    سس مايونز و ماست و خامه را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار مي كنيم
    در ظرفي مرغ پيازچه و گردوي خرد شده را با نيمي از سس مخلوط مي كنيم
    كناره هاي نان تست را با چاقو جدا كرده 4 ورق از آن را كنار هم قرار مي دهيمو روي آن را با نيمي از مواد مي پوشانيم.دوباره نان تست بعد نيم ديگر مواد و لايه آخر هم نان تست .
    لايه ها را با دست فشار مي دهيم تا به هم بچسبد و سپس سطح كيك را با نيم ديگر سس مي پوشانيم

    اين غذا بهتره چند ساعت در يخچال بمونه.
    به جاي گردوي تازه مي توان از گردوي خشك كه 3-4 ساعت در آب خيسانديم استفاده كرد
    به مواد مي توان كمي جعفري خرد شده اضافه كرد
    زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز

صفحه 6 از 199 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما