نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree27295Likes

موضوع: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 1587
صفحه 15 از 199 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط NORA
    دوستان من یه سئوال راجع به کیک مرغ دارم اما چون مبحثیراجع به کیک مرغ به صورت مجزا ندیدم سئوالم رو اینجا مطرح می کنم
    می خوام بدونم اگه برای مهمونی من روز قبل این کیک به طور کامل رو درست کنم تا فرداش آیا حالت خمیری پیدا می کنه و بد میشه ؟
    یا همون روز مهمونی درست کنم بهتره
    به نظر من اگه همون روز درست کنی بهتره چون سس داره ممکنه نون ها را خیلی نرم بکنه و یکم تغییر شکل بده منم برای مهمونی صبح همون روز درست کردم.
    http://khoshaborang.blogfa.com/ سفره رنگین کمان

  2. #114

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    شام تولد باران

    کیک مرغ و گردو.رول پنیر و ژامبون،سالاد قارچ و ذرت ،ساندویچ کتلت و ژامبون
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #115

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    مامان گلی تولد پسرت مبارک همه چیز عالی بود دستت دردنکنه.ماه جبین جون تولد شما هم مبارک خسته نباشی از اینهمه هنر.نجمای هنرمند و پرکار تولد دختر گلت مبارک.
    اینم میز شام پریشبه که چند نفر مهمون خودمونی داشتم .شب قبلش دعوتشون کردم و حالم هم خوب نبود.خلاصه گفتم که بدونید چرا ساده است.دسر کرم کارامل ،(آسونترین دسری که بلدم)دورش هم با شکلات آب کرده تزیین کردم .سالاد کلم (پروانه رویش از کلم قمریه).چلو وخورش قیمه که عکس صاف ودرست ازش نداشتم امیدوارم همین یکی معلوم باشه ...رولت گوشت از بالا!ظرف مربا های به و زرشک و کامکوات وگیلاس سفید.البته سوپ هم بود ولی عکس ندارم .عکس میز قبل از چیدن غذاها ( که اون ظرفی که وسط میزه یخه که توش یه شاخه گل رزه و زیرش یه چراغtouch که با باتری کار میکنه روشنه)عکس ظرف رو جداگانه گرفتم و براتون گذاشتم که بهتر ببینین .دوستامون خیلی ازش خوششون اومد. شفاف شده بود ولی تو عکس خوب معلوم نیست چراغ زیرش هم جلوه قشنگی به میز داده بودودر عین حال آسون بود.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  4. #116

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط Memoljon
    ماهنوش جون اینقدر شکسته نفسی نکن.ما میایم سفره هات رومیبینیم دپسرده میشیم.شما می گی ساده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟مغزم رو می کوبم تودیوارها!سالادت خیلی بامزه و شیک شده.اون ایده ی یخ هم خیلی تک وجالبه.فقط من نفهمیدم این چراغ توش چی بید؟!عکس از خود چراغش نداری بذاریعزیزم؟
    ولی من میگم شما فقط هی مهمونی بگیر ما هم حالشو میبریم و ایده می گیریم.
    ممنون از اظهار لطفتون ، باور کن دلم می خواست کلی کار انجام بدم اما اونقدر سرم درد می کرد...اینم عکس چراغی که با فشار انگشت روشن میشه و تو بازار به اسم finger touch شناخته میشه.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  5. #117
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان گلی**3
    ساران عزیز دستت درد نکنه مثل همیشه عالی بود. چند تا سوال دارم
    اولاینکه دستور این خمیر رو کجا میتونم پیدا کنم ؟ بعد اینکه تزیین کشکبادمجونات واقعآقشنگه بادمجونا رو چه جوری به هم چسبوندی که همونطور ثابتموندن؟ و دیگه اینکه گلای هویج روی سالادت پره هاش از هم جداس یا از تهبه هم وصلن؟ میدونم خیلی سوالای ابتدائی کردم ببخشید. بازم ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط * ستاره *
    منم سوال: اول اینکه هویجای دور سالاد خامن یابخارپز؟دوم این که این خاگینه شیره نداره؟بعد هم اینکه برای 26 نفر همینیه ظرف کشک بادمجون یا لازانیا یا سالاد کافی بود؟یا برای باقی مهمونا سلفگذاشته بودی بازم؟از لازانیات عکس نداری تکی؟
    شرمنده سوال بارونت کردم..بوووووووووووس
    mom of 1 son عزیز مرسی عزیزم از لطفت . خاگینه رو من به سفارش خود مهمونا درست کردم طعمش خوب همون کرپ شیرینه با غذاهای گوشتی خوب میشه.


    ستاره جونم : لازانیا 2 ظرف ، جوجه کباب 25 سیخ معمولی و ماهی 20 سیخ و ته چین 2 طبقه و کشک با دمجون 2 ظرف بود و اما سالاد چون ریز ریز خرد شده مقدارش زیاده ولی جای کمی میگیره همین مقدار کافی بود
    عکس تکی لازانیا رو ندارم متاسفانه

    مامان گلی جون
    برای تزیین کشک بادمجونم بادمجان رو ورقه ای برش دادم و سرخ کردم یه ساعتی موند خودشون نرم میشن هر فرمی میتونین بهشون بدین.

  6. #118
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط matilda
    وای ساران عزیز تو محشریییییییییی
    فقطاین برای من سواله که از چند روز قبل این کارو انجام می دی منظورم تزیینترب و پیاز و فلفله، من اگه همه اینکارو بکنم تا چند روز بعد باید بستریبشم
    به به ماتیلدا گلی
    ماتیلدا جون من 1 روز قبل همشونو میشورم و لای کیسه های پارچه ای میزارمشون(از این کیسه های نایلونی که توشون یه لایه پارچه دارن).
    برا فلفلا و پیازا شب برش میدم و میندازمشون توی آب و جایی خنک میزارمشون و 2 ساعت قبل سرو درشون میارم و میزارم لای دستمالو و باز جای خنک و یا یخچال.
    مامان علی جونییی مرسی خانمیییی
    بچه ها هماهنگ کنن شما هم تشریف بیارن باعث افتخار منه (البته باید از همه چی بخوریناااا)

  7. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    853
    پسند کرده
    102

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    دوستان عزیزم ممنون.
    دستور ترشی روحتما میپرسم و براتون میزارم،
    اما دستور جوجه کباب رو من تو وبلاگ مطبخ رویا دیدم که با اجازه شون آدرسش رو براتون میزارم:
    http://liliangol.blogfa.com/post-116.aspx

    بازم سوالی بود در خدمتم.

    این هم دستور ترشی فلفل:

    http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=2864

  8. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    897
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    82
    پسند کرده
    93

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط رزماری
    نیکو جون یه توضیح کامل بده چند تا مهمون داشتی ؟
    اونا که روش با گوجا گیلاسی تزیین شده یکیش کیک الویه اس و اون یکی که مستطیل شکله کیک گردو ؟
    کی اماده کردی هر کدوم رو مثلا کیکها رو کی اماده کردی ژله هات رو کی از ظرف برگردوندی ؟

    ویه عالمه سوال دیگه اخه تولد پسرمه و تقریبا همین غذاها رو اماده میکنم اما نمیدونم چه کنم
    رزماري جان 20 نفر مهمون داشتم . اون كه مربع هستش كيك مرغ و گردو و مزه اش فوق العاده است . من مواد داخلش رو صبح درست كردم . تا نون رو بخرم و اينا عصري فكر كنم 6 اين طورا خودش رو درست كردم . در مورد الويه هم همين طور .( مكعب مستطيل ).فقط براي الويه توي نون تست بريده نشده رو خالي كردم اما سفت شده بود . بهتر بود مثل كيك مرغ دور نون رو هم ميبريدم . شايدم بايد بيشتر ميموند . البته بد نشده بود اما بريدنش يه كم سخت بود . سعي كن سالاد الويه وكلا مواد اوليه ات رو روز قبل درست كني .
    ژله رو هم لحظه آخر برگردوندم چون يخچالم جا نداشت . اين ژله هاي رنگارنگ خيلي وقت ميبره . بايد صبر كني يكي خودش رو بگيره اون يكي رو بريزي .
    barankhanoom.blogfa.com

صفحه 15 از 199 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما