نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree27290Likes

موضوع: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 1587
صفحه 10 از 199 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    896
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه
    بهار جون احسنت خیلی زیبا سفره تو چیدیمن می خوام ببینم چه جوری ژله هفت رنگت این قدر شفاف شده و طبقه هاش منظم میشه کمی در موردش توضیح بدی که مارک ژله هات چی هست راستی بورانی و ماست و لبو خوشمزه هست ؟؟من هیچ وقت درست نکردم دستورش رو همین جا برداشتی بهار جان ماهی رو هم می خوام ببینم چه جوری درستیدی مثل ماهی های رستوران شده راستی دستور سس تار تار رو می خوام .همونی هست که با مرغ کنتاکی م یخورن ؟
    مرسی فرزانه جون... ... من ژله رو با روش بن ماری روی بخار اب جوش حل میکنم فکر میکنم شفاف شدنش برای همینه. مارک ژله ام هم دراژه هست. من همیشه همین مارک رو می گیرم. از رنگ فرمند و طعم شیبا خوشم نمیاد.برای یکدست در اومدن ژله هم فکر میکنم باید هم قالبت صاف باشه( ناهماهنگی نداشته باشه) و هم سطحی که ژله رو روش میذاری. من معمولا یک طبقه فریرز رو خالی می کنم و ژله ها رو تند تند میذارم اونجا تا خودش رو بگیره
    ماستو لبو رو تازه امتحان کردم و طعمش خوب بود البته بستگی به ذائقه داره ولی بورانی رو از قدیم درست میکردیم البته قدیم ها یه دسرمحلی مادربزرگم درست میکرد که شبیه همین ماست و لبو بود اما فکر میکنم از کشک استفاده میشد. در کل بهت پیشنهاد میکنم از طعم تک تک این خوراکی ها بدت نمیاد امتحانشون کنی.
    ماهی رو هم از شب قبل مزه دار کردم و با اردسوخاری و تخم مرغ سرخ کردم....همین ..چشات قشنگ میبینه گلم
    سس تارتار هم نمیدونم دستورش تو سایت هست یا نه . اما بسیار خوشمزه است و با انواع غذاهای گوشتی خورده میشه ...و مخصوص کسانی است که ماهی نمیخورن...اینجوری دیگه نمیفهمن چقدر ماهی خوردن.


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


  2. #74
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    896
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    و پانی عزیز
    البته خانومهای هنرمند زیادی اینجا هستن که کمکت کنن اما من فکر میکنم برای شروع باید در پختن،غذاهایی که میخواهی تو مهمونی درست کنی، تجربه کافی داشته باشی. یعنی از قبل برای خودتون درست کرده باشی و تمام فوت و فنش رو بدونی . بعد هم برای یک مهمونی با حجم غذای زیاد باید برنامه ریزی کنی و تا اونجایی که ممکنه کارهات رو از قبل انجام بدی.
    بعد هم غصه نخور عزیزم کم کم راه میافتی.


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


  3. #75
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    896
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط kiana_no88
    همگي خسته نباشيد.
    ميزا يكي از يكي خوشگلتره
    بهار خانومي دستور رولت كالباس و كيك مرغتونو مي خواستم بي زحمت.راستي اون نقطه سفيدا رو ماست و لبو چيه؟ماست سادس؟ اين سوال اخريه تهِ خنگي بودااا


    فرگل عزیز تو پست های قبلی جواب نوشتم. کره رو بعد از اینکه خودش رو گرفت قالب میزنم و مشکلی پیش نمیاد فقط نباید زیاد سفت یا زیاد نرم باشه.
    گلدون رو هم دو سال پیش از بازار ساری خریدم .

    ممنون هما جان.... روی لبو ها ماست ساده ریختم

    کیانای مهربون.. روی لبو ها ماست ساده ریختم. میتونی این کار رو با کیسه فریزر انجام بدی اما من از یک سرنگ تمیز برای این کار استفاده کردم. ( البته بدون سوزن)
    رولت کالباس هم دستور خاصی نداره . فکر کنم تو بحث اردوها در موردش صحبت شد. نان باگت رو از وسط باز کردم و خمیر رو در اوردم . بعد داخلش رو با مخلوطی از پنیر خامه و کمی مایونز اغشته کردم. بعد هم ورق های کالباس و کمی جعفری ساطوری شده وبعد رولش کردم و گذاشتم تو یخچال تا خودش رو بگیره و کمی مونده به سرو برش دادم و دوباره گذاشتم تو یخچال. همین


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


  4. #76
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    896
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    کیانای عزیز....لینک دستور کیک مرغ رو نتونستم پیدا کنم . اما دستورش رو از تو ارشیوم برات میذارم.
    این کیک رو یه خانوم مهربون از هنرهای مادرشوهرش گذاشته بود:
    سینه مرغ..........نصف سینه کامل
    کنسرو ذرت........نصف قوطی
    فلفل دلمه ای........2 عدد
    قارچ................یک بسته 400گرمی
    ارد.................1.5 الی 2 پیمانه
    تخم مرغ...........2 عدد
    شیر.................اپیمانه
    بکینگ پودر........1قاشق چای خوری
    نمک و فلفل ........به میزان لازم
    روغن یا کره........دو قاشق غذا خوری
    پنیر پیتزا............در صورت تمایل مقداری

    اول سینه مرغ رو میپزیم و ریش ریش میکنیم .سپس قارچ و فلفل دلمه ای نگینی شده رو + ذرت به اون اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم.
    تخم مرغها رو کمی میزنیم تا کف کند سپس بکینگ پودر +فلفل+ نمک+ رو اضافه میکنیم و کمی میزنیم. بعدشیر و روغن رو اضافه می کنیم( من روغن رو حذف کردم و مشکلی هم پیش نیومد) و ارد را کم کم اضافه میکنیم تا مثل یک سس غلیظ شود.بعد مواد خشک(مرغ و قارچ و ...) رو به این مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مثل الویه سس دار ، غلیظ شود.
    قالب روکمی چرب میکنیم در طبقه وسط فر با حرارت متوسط(180) حدود ا ساعت میذاریم تا بپزد.
    حدود یک ساعت بعد داخلش یک چنگال میزنیم اگر به مواد نچسبید پنیر رو اضافه میکنیم و سپس گریل رو روشن میکنیم تا پنیر طلایی شود و سپس با سس کچاپ نوش جان میکنیم.


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


  5. #77
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    896
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط fargol
    بهار گل و بهار جون مرسی عزیزم لطف کردید

    ولی باور کنید همه کار کردم ولی اصلا از قالب جدا نمیشه میچسبه شدید
    فرگل جان این بار از روی کیسه فریزر قالب بزن . شاید اینجوری یه فاصله ای ایجاد بشه و جدا شه


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    151
    پسند کرده
    0

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط افرا
    الهام جون واقعا دستت درد نکنه غذاهات خیلی خوشگل شدن خانومی

    چندتاسوال داشتم که ممنون می شم جوابم رو بدی: طرز تهیه ته چین گوشت وبادنجان + ته چین مرغ و قارچ + برانی لبو + حتما حتما اشترودل را میخواستم ( اگر هم لینکش رو داری برام بذار)

    کیک مرغ و کیک تن ماهی رو با چی تزیین کردی( اون زردها و قرمزها چی هستن )

    ضمناته چین هارو روی گاز درست کردی یا توی فر یا با پلوپز ------ من اصلا بلدنیستم ------- خواهش می کنم کامل توضیح بده که من هم بتونم درستکنم---------واقعا ممنونم و منتظر راهنماییهات هستم

    یک سوال دیگه هم داشتم اون فرش خوشگلت رو از کجا خریدی؟ می شه آدرسش رو برام بذاری؟ مال کدوم کشوره ؟ قیمتهاش در چه حدودی هستن؟
    الهامجون خیلی ببخشید که این همه سوال پرسیدم چکار کنم هم غذاهات خوشگلن همدختر نازت و هم فرشت -- آخه من هم می خوام 3 تا فرش 12 متری بخرم ،موندمچی بخرم که یک لحظه فرشت توجهم رو جلب کرد.
    سلام افرا جون شما لطف داری به من . سوالات رو چند صفحه قبل خوندم یکی یکی یادم باشه جواب میدم اول از همه ته چین گوشت و بادمجان از همه عالیتره ( تو ته چینها ) چون بادمجون خودش روغن داره و خوب ته چین چربتر میشه1- بادمجان حلقه حلقه 2- سرخ شده 3- گوشت با پیاز و ادویه و کمی رب تفت خورده 4- برنج آبکش شده و تخم مرغ و زعفران و ماست چکیده و این مواد رو هم گذاشتم لاش اگه دستور ته چینها رو بخونی و یکی دو بار درست کنی دستت میاد توی فر و توی قابلمه پلوپز بهتر میشه من ته چین بادمجون رو با همی شرایط پختم ولی ته چین مرغ رو توی قابلمه تفلن روی گاز که از عکسهاش هم که معلومه بادمجونه بهتر شده
    تزئین روی کیکها رنگ صورتی سس ماینز با آب لبو و زردها سس مایونز با یه نمه رنگ خوراکی چون من از بوی زعفرون خام خوشم نمیاد
    اشترودل کروکودیل رو هم که دستوره خمیرم اینه :
    1 قاشق مرباخوری پر مایه خمیر، یک لیوان شیر و 4 قاشق کره آب شده
    اول مایه خمیر رو با کمی شیر حل میکنم بعد شیر رو گرم میکنم با حرارت شیر کره هم باز میشه ولی نه داغ بشه فقط گرم بعد هم کم کم آرد اضافه میکنم تا خمیر یکدست بشه مواد داخلش هم که هر چی دوست داری
    خمیر رو بشکل مستطیل باز میکنی و دوطرف خمیر رو با چاقو خط میندازی موادت رو وسط خمیر میریزی و خطهایی رو که انداختی خمیرهاش رو مثل مو روی هم میذاریو سرو ته خمیر رو به شکل سر و دم حالت میدی من خودم نفهمیدم چه نوشتم امیدوارم شما متوجه بشی
    و حالا از همه مهمتر فرشم همونیه که یه تختش کمه پاتریس و قیمتش هم فکر کنم تخته ای 200 بود خیلی یادم نیست من سه سال پیش گرفتم
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  7. #79
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    896
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط leo
    افرا جان میز قشنگی چیدید...دست شما و دوستت درد نکنه...
    بهارخانم تو صفحه 61 دستور یه نوع کیک مرغو گذاشتی که یه خانمی به نقل از مادرشوهرش گفته اونو. به نظرم جالب اومد.خواستم درستش کنم، اما عزیزم تعدادتخم مرغها رو ننوشتی در دستور.ممنون می شم اگه بگی...
    leoجونی ممنون که یاداوری کردی.عزیزم برای این مقدار مواد دوتا تخم مرغ کافی است.
    افرا جان خسته نباشی .... خیلی زیبا و با سلیقه اس


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


  8. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    385
    میزان امتیاز
    317
    پسند شده
    4668
    پسند کرده
    770

    re: ღ¸.•.¸ღ تزئينات ميزهاي مهمــــــــوني ღ¸.•.¸ღ

    خوب من میز ندارم خونمون کوچیکه سفره پهن کردم به بزرگی خودتون ببخشید

    البته خیلی از اینها رو از اساتید همین سایت یاد گرفتم

    اینم مهمونی دیروز و پریروز من

    سوپ جو ویژه مخصوص شهلا بانو
    سفره برای مامانش اینا ... بوقلمون و کیک مرغ
    سفره برای مامانش اینا ماهی و کیک مرغ
    نمای کلی از سفره برای مامانش اینا
    سفره برای مامانم اینا
    سفره برای مامانم اینا
    سفره برای مامانم اینا
    نمای پهلویی سالاد
    سالاد واسه مامانم اینا
    سالاد واسه مامانش اینا
    مرغ شکم پر واسه مامانم اینا
    لازانیا واسه مامانم اینا که هیچیش نموند
    نمای پهلویی کاسه یخ
    نمای بالایی کاسه یخ
    ژله واسه مامانش اینا
    ژله واسه مامانم اینا
    کیک مرغ برای مامانش اینا
    کیک مرغ برای مامانم اینا
    شوید پلو
     
    glabella, ملکه 22 و بهاره بانو این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

صفحه 10 از 199 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما