نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree389Likes

موضوع: میگو پلو

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 59
صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    607
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    4412
    پسند کرده
    8905

    ویترین مدال ها

    میگو پلوی بسیار بسیار خوشمزه و مورد طرفدار من

    میگوها که پوست گرفته کمر گرفته و شسته و خرد شده
    زرشک تفت داده شده
    کشمش تفت داده شده
    یک دونه سیب زمینی نگینی تفت داده شده
    کمی مغز گردو
    و میگوهای با پیاز نگینی و اویه (زردچوبه کمی فلفل سیاه کمی دارچین)تفت داده شده
    آخر سر همه رو دوباره توی ماهی تابه میریزم و با هم هم میزنم
    وقتی برنجم دم کشید همراه زعفران پلو توی دیس میکشم و لا به لا میریزم و توی سفره میارم
    shahla-324, mina14, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق قلب های بخشنده ای هستم که در اینجا بدون هیچ ادعای با زحمت عکس و دستور کارهاشون رو میذران
    دعای خیرم بدرقتون

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    96
    یه سوال دارم -میگو رو همراه با برنج بزاریم دم بکشه مشکلی پیش نمیاد یعنی میگوها سفت نمیشه؟چون بعضی دوستان این کارو میکنن ولی بعضیا میگو رو کنار برنج میخورن و دیگه نمیزارن دم بکشه با برنج.اگه هر دوش میشه کدوم خوشمزه تر میشه؟(آخه اولین باره میخوام میگو درست کنم و ترجیح میدم سوخاری و پفکیش رو درست نکنم چون باید تو روغن بیشتری سرخ شه)

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    966
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    3874
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط aida 65 نمایش پست ها
    یه سوال دارم -میگو رو همراه با برنج بزاریم دم بکشه مشکلی پیش نمیاد یعنی میگوها سفت نمیشه؟چون بعضی دوستان این کارو میکنن ولی بعضیا میگو رو کنار برنج میخورن و دیگه نمیزارن دم بکشه با برنج.اگه هر دوش میشه کدوم خوشمزه تر میشه؟(آخه اولین باره میخوام میگو درست کنم و ترجیح میدم سوخاری و پفکیش رو درست نکنم چون باید تو روغن بیشتری سرخ شه)
    عزیزم.من هردو مدلشو درست کردم
    مال من که به هیچ وجه سفت نشده
    من اول میگو را 2 دقیقه توی ابی که داره میجوشه میندازم و بعد ابکشش میکنم
    مخلفات دیگه مثل قارچ خرد شده،فلفل دلمه،ذرت و.... هم میزنم با پیاز داغ و سیر و همه را باهم تفت میدم بعدش هم زردچوبه و فلفل و نهایتا کمی رب گوجه.بعد لابلای پلوم میریزم دم میکنم یا اینکه با برنجم به صورت دمی میپزم.خیلی خوشمزه میشه
    گاهی هم با همون مواد ترکیبی بالا له صورت ابدار میپزم و به صورت خورش کنار پلو ،سرو میکنم
    mitra40, Anis71 و یکتابانو این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    610
    پسند شده
    18133
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط aida 65 نمایش پست ها
    یه سوال دارم -میگو رو همراه با برنج بزاریم دم بکشه مشکلی پیش نمیاد یعنی میگوها سفت نمیشه؟چون بعضی دوستان این کارو میکنن ولی بعضیا میگو رو کنار برنج میخورن و دیگه نمیزارن دم بکشه با برنج.اگه هر دوش میشه کدوم خوشمزه تر میشه؟(آخه اولین باره میخوام میگو درست کنم و ترجیح میدم سوخاری و پفکیش رو درست نکنم چون باید تو روغن بیشتری سرخ شه)


    به نظر من این سلیقه ایه !
    من میگوهارو کمی بخارپز می کنم و با پیازداغ و کشمش و زعفران به عدس پلو می زنم یعنی توی دیس روی برنجوتزئین می کنم و دوست ندارم با برنج دمش کنم چون بوی میگو می گیره و خوشمون نمی یاد ولی روی پلو می ریزم و غذای مورد علاقه خانواده مون هست .
    *Afsaneh*, mitra40 و malihejoon773 این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,060
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7535
    پسند کرده
    8760
    سیر رو با زرچوبه و فلفل قرمز فراوون تفت دادم میگو ها رو ریختم توش دو دقیقه تفت خورد جعفری ریختم توش درش آوردم.از قبل برنج داشتم برنج رو ریختم تو تابه ای که میگو ها رو درست کرده بودم یه کوچولو آب ریختم توش هم برنج گرم بشه و هم همه جاش رنگ بگیره.برنج رو گذاشتم تو بشقاب و میگوها دورش و روش آبلیمو تازه ریختم.شاید باورتون نشه 5 دقیقه بیشتر طول نکشید آماده شدنش ولی فوق العاده خوشمزه بود.

    .............
     
    m1361, نیکی گل, Elsanaa و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    610
    پسند شده
    18133
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    عدس پلو با میگو

    میگوهارو بعد از تمیزکردن و شستن ، با زردچوبه با حرارت زیاد تفت دادم و نذاشتم اب بندازه و با همون مقدار کمی آب که داره می پزه ، پیازداغ درست کردم و کشمشارو سریع تفت دادم چون اگر زیاد بمونه مثه پفک می شه که اصلا جالب نیست ، میگوهارو یه کوچولو تو روغن باقی مانده پیازداغ تفت دادم و زعفرانو هم دم کردم . عدس پلو زعفرانی با کشمش و پیازداغ و میگو آماده سرو .

    narjes12, samin93, گیلاس من و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    196
    پسند شده
    10355
    پسند کرده
    5525
    من اول میگو ها رو توی اب در حال جوش که کمی نمک و سرکه توش ریختم یه جوش میدم در حد یک دقیقه.
    بعد پیاز داغ فراوون درست میکنم و میگو رو توش تفت مختصر میدم. با سس سویا و ادویه جات
    با برنج دمی
    نام: 20141020_132518.jpg نمایش: 1057 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    mitra40, m1361, مامان غزل و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    319
    میزان امتیاز
    161
    پسند شده
    3221
    پسند کرده
    7956
    سلام
    هواری میگو
    پیاز و سیر رو کمی تفت می دیم بعد ادویه ها شامل(کاری-زردچوبه-پودر تخم گشنیز-پودر سیر-فلفل سیاه-فلفل سفید)رو اضافه می کنیم و بعد میگو ها رو اضافه می کنیم و با حرارت بالا و کمتر از ۵ دقیقه تفت می دیم و بعد گشنیز و پیازچه خرد شده رو هم به همراه یک قاشق پودر لیموعمانی(یا آب تمبر هندی)اضافه می کنیم . در این مرحله حدود دو قاشق زعفرون دم کرده رو هم اضافه می کنیم. من نمک رو هم به مواد اضافه میکنم.در حد مخلوط شدن و از روی شعله بر می داریم
    نام: Meigoo1[1].jpg نمایش: 930 اندازه: 106.1 کیلو بایت
    بعد این مواد رو بین برنج آبکش شده میریزیم و دم می کنیم.عااااالی میشه.
    با این روش میگو اونقدر نرم می شه که می شه با لب خوردش.نام: Meigoo2[1].jpg نمایش: 2150 اندازه: 103.8 کیلو بایت
    مامان غزل, ماتی, نیکی گل و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
  • کارت پزشکی مهراز
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما