نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree365Likes

موضوع: میگو پلو

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 57
صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    96
    یه سوال دارم -میگو رو همراه با برنج بزاریم دم بکشه مشکلی پیش نمیاد یعنی میگوها سفت نمیشه؟چون بعضی دوستان این کارو میکنن ولی بعضیا میگو رو کنار برنج میخورن و دیگه نمیزارن دم بکشه با برنج.اگه هر دوش میشه کدوم خوشمزه تر میشه؟(آخه اولین باره میخوام میگو درست کنم و ترجیح میدم سوخاری و پفکیش رو درست نکنم چون باید تو روغن بیشتری سرخ شه)

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    966
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3861
    پسند کرده
    3225

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط aida 65 نمایش پست ها
    یه سوال دارم -میگو رو همراه با برنج بزاریم دم بکشه مشکلی پیش نمیاد یعنی میگوها سفت نمیشه؟چون بعضی دوستان این کارو میکنن ولی بعضیا میگو رو کنار برنج میخورن و دیگه نمیزارن دم بکشه با برنج.اگه هر دوش میشه کدوم خوشمزه تر میشه؟(آخه اولین باره میخوام میگو درست کنم و ترجیح میدم سوخاری و پفکیش رو درست نکنم چون باید تو روغن بیشتری سرخ شه)
    عزیزم.من هردو مدلشو درست کردم
    مال من که به هیچ وجه سفت نشده
    من اول میگو را 2 دقیقه توی ابی که داره میجوشه میندازم و بعد ابکشش میکنم
    مخلفات دیگه مثل قارچ خرد شده،فلفل دلمه،ذرت و.... هم میزنم با پیاز داغ و سیر و همه را باهم تفت میدم بعدش هم زردچوبه و فلفل و نهایتا کمی رب گوجه.بعد لابلای پلوم میریزم دم میکنم یا اینکه با برنجم به صورت دمی میپزم.خیلی خوشمزه میشه
    گاهی هم با همون مواد ترکیبی بالا له صورت ابدار میپزم و به صورت خورش کنار پلو ،سرو میکنم
    mitra40, Anis71 و یکتابانو این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط aida 65 نمایش پست ها
    یه سوال دارم -میگو رو همراه با برنج بزاریم دم بکشه مشکلی پیش نمیاد یعنی میگوها سفت نمیشه؟چون بعضی دوستان این کارو میکنن ولی بعضیا میگو رو کنار برنج میخورن و دیگه نمیزارن دم بکشه با برنج.اگه هر دوش میشه کدوم خوشمزه تر میشه؟(آخه اولین باره میخوام میگو درست کنم و ترجیح میدم سوخاری و پفکیش رو درست نکنم چون باید تو روغن بیشتری سرخ شه)


    به نظر من این سلیقه ایه !
    من میگوهارو کمی بخارپز می کنم و با پیازداغ و کشمش و زعفران به عدس پلو می زنم یعنی توی دیس روی برنجوتزئین می کنم و دوست ندارم با برنج دمش کنم چون بوی میگو می گیره و خوشمون نمی یاد ولی روی پلو می ریزم و غذای مورد علاقه خانواده مون هست .
    *Afsaneh*, mitra40 و malihejoon773 این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7517
    پسند کرده
    8761
    سیر رو با زرچوبه و فلفل قرمز فراوون تفت دادم میگو ها رو ریختم توش دو دقیقه تفت خورد جعفری ریختم توش درش آوردم.از قبل برنج داشتم برنج رو ریختم تو تابه ای که میگو ها رو درست کرده بودم یه کوچولو آب ریختم توش هم برنج گرم بشه و هم همه جاش رنگ بگیره.برنج رو گذاشتم تو بشقاب و میگوها دورش و روش آبلیمو تازه ریختم.شاید باورتون نشه 5 دقیقه بیشتر طول نکشید آماده شدنش ولی فوق العاده خوشمزه بود.

    .............
     
    m1361, نیکی گل, Elsanaa و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    عدس پلو با میگو

    میگوهارو بعد از تمیزکردن و شستن ، با زردچوبه با حرارت زیاد تفت دادم و نذاشتم اب بندازه و با همون مقدار کمی آب که داره می پزه ، پیازداغ درست کردم و کشمشارو سریع تفت دادم چون اگر زیاد بمونه مثه پفک می شه که اصلا جالب نیست ، میگوهارو یه کوچولو تو روغن باقی مانده پیازداغ تفت دادم و زعفرانو هم دم کردم . عدس پلو زعفرانی با کشمش و پیازداغ و میگو آماده سرو .

    narjes12, samin93, گیلاس من و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10314
    پسند کرده
    5525
    من اول میگو ها رو توی اب در حال جوش که کمی نمک و سرکه توش ریختم یه جوش میدم در حد یک دقیقه.
    بعد پیاز داغ فراوون درست میکنم و میگو رو توش تفت مختصر میدم. با سس سویا و ادویه جات
    با برنج دمی
    نام: 20141020_132518.jpg نمایش: 997 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    mitra40, m1361, مامان غزل و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3151
    پسند کرده
    7852
    سلام
    هواری میگو
    پیاز و سیر رو کمی تفت می دیم بعد ادویه ها شامل(کاری-زردچوبه-پودر تخم گشنیز-پودر سیر-فلفل سیاه-فلفل سفید)رو اضافه می کنیم و بعد میگو ها رو اضافه می کنیم و با حرارت بالا و کمتر از ۵ دقیقه تفت می دیم و بعد گشنیز و پیازچه خرد شده رو هم به همراه یک قاشق پودر لیموعمانی(یا آب تمبر هندی)اضافه می کنیم . در این مرحله حدود دو قاشق زعفرون دم کرده رو هم اضافه می کنیم. من نمک رو هم به مواد اضافه میکنم.در حد مخلوط شدن و از روی شعله بر می داریم
    نام: Meigoo1[1].jpg نمایش: 888 اندازه: 106.1 کیلو بایت
    بعد این مواد رو بین برنج آبکش شده میریزیم و دم می کنیم.عااااالی میشه.
    با این روش میگو اونقدر نرم می شه که می شه با لب خوردش.نام: Meigoo2[1].jpg نمایش: 2102 اندازه: 103.8 کیلو بایت
    مامان غزل, ماتی, نیکی گل و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  9. #40
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19191
    پسند کرده
    26805
    میگو پلو

    ادویه شامل تخم گشنیز ومغز هل ساییده +پودر کاری را با رب گوجه وآبلیمو +رب آلوچه تفت دادم وبعد میگو ها را اضافه کردم دو لیوان آب هم اضافه کردم تا خوب بپزد
    سپس سبزی پلویی لابلای برنح به همرا ه میگوها گذاشتم دم کشید که در اثر غفلت ته گرفت وته دیگش سوخت
    البته بسی خوشمزه بود
    نام: DSC04432.JPG نمایش: 845 اندازه: 87.1 کیلو بایت
    سیر قلیه
     
    مامان غزل, m1361, *رستا* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما