نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree410Likes

موضوع: میگو پلو

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 60
صفحه 3 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1084
    پسند کرده
    834

    Re: میگو پلو

    ميگو پلو با قارچ



    برنج 3 پ
    ميگو 300 گ
    پودر كاري 1 ق غ
    محلول زعفران مقداري
    پياز داغ 2 ق س
    قارچ 200 گ
    فلفل دلمه اي سبز و قرمز 2 عدد متوسط
    نمك و زردچوبه

    برنج را با نمك و زرد چوبه پخته و آبكش ميكنيم.
    پياز داغ ميگيريم و بعد ميگوها و فلفل دلمه اي خلال شده را اضافه و تفت ميدهيم. 1 ليوان آب و كمي زعفران ميريزيم تا ميگوها پخته شوند و بي آب شوند.
    قارچها را كمي تفت ميدهيم و به مواداضافه ميكنيم پودر كاري را هم ميريزيم

    حالا برنج و مواد را لايه لايه در قابلمه ريخته كمي هم زعفران ميريزيم و پلو را دم ميكنيم.

    --- براي اينكه قارچها هنگام پخت سياه نشوند بعد از ورقه كردنشان مقداري آبليمو روي آنها ميريزيم و بعد تفت ميدهيم.

    از : پريا گوهريان - كتاب 50 نوع غذا با قارچ
    پری رخ, fara 92 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tarsim88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
    نوشته ها
    523
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    614
    پسند کرده
    351

    Re: میگو پلو

    میگو پلوئی که من درست کردم و خیلی هم دوست داشتیده شد:
    برنج 3 پیمانه
    میگو 500 گرم
    شوید خشک 6 قاشق غذا خوری
    کشمش 12 قاشق غذا خوری
    زعفران
    ادویه تندوری (کمی برای طعم دار کردن میگو)
    ادویه پلوئی
    روغن (کنجد)

    میگوها رو با نمک و کمی ادویه تندوری مزه دار کردم و گذاشتم یخچال بمونه. بعد میگو رو با حرارت زیاد تفت دادم. توش کشمش شسته شده ریختم و بعد از دو سه دقیقه هم شوید رو اضافه کردم.ادویه و زعفرانم رو داخل همین مواد ریختم.
    وقتی برنج رو آبکش کردم با میگوها مخلوط کردم و گذاشتم دم بکشه. همه مون دوست داشتیم.
    مامان غزل, کیجا و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    آیه الله بهجت(صاحب چشم برزخی): الان هم دختران شیعه به حضرت زهرا(س) با بی حجابی شان سیلی می زنند!
    من عاشق محمد(ص) هستم

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,751
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8222
    پسند کرده
    4976

    Re: میگو پلو

    چلو میگو



    من اول میگو ها رو توی اب در حال جوش که کمی نمک و سرکه توش ریختم یه جوش کوچولو میدم. در حد یک دقیقه.
    بعد پیاز داغ فراوون درست میکنم و میگو رو توش تفت مختصر میدم. همون موقع بهش زرشک و کشمش خیس شده رو اضافه میکنم. زعفرون دم کرده و ادویه ی مخصوص و نمک و هل میزنمو زیرشو خاموش میکنم. پخت میگو کلن 5 دقیقه هم نمیشه وگرنه میگو سفت میشه.
    برنج رو توی ظرف میکشم و وسطش رو گود میکنم و میگو رو میدم وسط برنج.
    خورش بادمجون
     
    Elsanaa, zardin, مامی رضا و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    Re: میگو پلو

    سلام

    عدس پلو با میگو



    خوب درست کردن عدس پلو رو که همه بلدید برای درست کردن میگو هم میگو رو با پیاز داغ فراون به همراه نمک و زردچوبه و فلفل قرمز تفت دادم و گذاشتم کنار بعدش گردوی خورد شده و بعدشم کشمش که از قبل خیس کردم رو تو همون روغنی که میگوها رو توش تفت دادم سرخ کردم و ریختم روی عدس پلو.

    نوش جان.
    مامی رضا, مامان غزل, کیجا و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    1

    Re: میگو پلو


    من دستور این پلو رو فکر میکنم از همین سایت برداشتم اما الان هر چی گشتم نبود.در هر صورت مختصر مینویسم:
    میگو 300 گرم
    گشنیز- شنبلیله به نسبت 3 به 1 به میزان لازم
    گوجه فرنگی 2 عدد
    رب گوجه 2 ق غ
    پودر تخم گشنیز 2 ق چ
    پودر کاری 3 ق چ
    پورد فلفل قرمز ا ق چ
    زردچوبه 2 ق چ
    سیر 2 حبه
    پیاز ا عدد
    برنج 3 پ
    سیر و پیاز رو تفت داده و سبزی ها رو افزوده و تفت میدیم.بعد هم ادویه ها و گوجه خرد شده و رب گوجه را افزوده و تفت میدهیم
    یک لیوان آب افزوده و نیم ساعت میگذاریم بپزد
    میگو را با سیر و پودر پیاز و آبلیمو مزه دار کرده و تفت دادم
    برنج و میگو را افزوده و به شکل کته دم میکنیم
    بسیار بسیار خوشمزه بود و هر کسی خورد طعمش رو پسندید
    بسیار خوش عطره این پلو بخاطر ترکیب سبزی و ادویه اش.
    مامی رضا, مامان غزل و کیجا این نوشته را پسندیده.
    یارب این نوگل خندان که سپردی به منش
    می سپارم به تو از چشم حسود چمنش

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,841
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    699
    پسند شده
    50295
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    میگو سرخ شده با پلو ادویه دار


    *میگو رو با نمک و فلفل سیاه طعم دار کردم و داخل کره تفت دادم
    * برنج رو آبکش کردم وداخل فلفل دلمه ای ریز شده و پاپریکا و نخود فرنگی پخته و ذرت پخته و هویج ریز شده ریختم به همراه ادویه های زیر :

    زردچوبه -پودر زنجبیل -پودر سیر - پودر پاپریکا- پودر زیره سبز -پودر فلفل سیاه -پودر تخم گشنیز و چند عدد میخک درسته


    نام: result (14).jpg نمایش: 2254 اندازه: 73.2 کیلو بایت


    همراه ترشی بندری خیلی عالی میشه
    .............
     
    Elsanaa, zohre.a, fara 92 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    333
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    7112
    پسند کرده
    2681
    ريزوتوي ميگو و قارچ

    نام: riso1.jpg نمایش: 2277 اندازه: 79.6 کیلو بایت

    اصلا تعجب نكنيد من هم مثه شما ميدونم اين ميگو پلو حساب نميشه ولي مبحث غذاهاي ايتاليايي انگاري نداريم!!!!
    براي ريزوتو حتما بايد استاك داشته باشيد (مرغ، گوشت، سبزيجات يا دريايي هركدوم كه دوست داريد)
    من يه مقدار آب ماهيچه داشتم اونو استفاده كردم
    ده دوازده تا دونه قارچ معمولي رو ورقه ميكنيم تفت ميديم كمي آبليمو ميزنيم و كنار ميذاريم
    يه دونه پياز ريز رو با دو ق غ روغن مايع يا زيتون تفت ميديم يه حبه سير هم اضافه ميكنيم و بلافاصله 2 پ برنج خام رو اضافه ميكنيم برنج ريزوتو يه برنج مخصوصه اگه با برنج ايراني درست ميكنيد حتما حتما يادتون باشه برنج رو نبايد بشوريد ديگه اگه خيلي وسواس داريد يه آب فقط بشوريدش .... برنج رو با سير و پياز كمي حرارت ميديم تا پوك بشه ولي بوي ته ديگ نگيره! قارچ تفت داده شده رو اضافه ميكنيم حالا يه ملاقه از استاك توش ميريزيم و هم ميزنيم تا به خوردش بره و انقدر اينكار رو تكرار ميكنيم تا برنج نرم بشه، خمير نشه و نشكنه .... يه مقدار طول ميكشه تا لم كار دستتون بياد زيرشو خيلي خيلي كم ميكنيم يا اصلا خاموش ميكنيم يه پياله كوچيك پنير پارمزان ريز رنده شده روش ميريزيم و هم ميزنيم
    توجه كنيد برنج بايد گرم بمونه ولي ته نبنده
    توي يه تابه ديگه يه مقدار كره (نسبتا زياد) ميريزيم دو سه تا حبه سير خيلي ريز شده ولي نكوبيده رو اضافه ميكنيم بلافاصله ميگوهاي پاك كرده رو ميريزيم و با هم تفت ميديم قارچهاي صدفي (اگه نداشتين هر قارچي كه دوست دارين يا دم دستتونه ولي قارچ صدفي بافت گوشتي خوشمزه اي داره) رو با دست خلال خلال ميكنيم و اضافه ميكنيم كمي كه ميگوها حرارت ديدن و صورتي شدن خاموش ميكنيم و روي ريزوتو ميريزيم و فورا سرو ميكنيم

    چند تا نكته:
    - توي غذاهاي ايتاليايي سير رو بهيچ عنوان سرخ نميكنن و فقط يه حرارت خيلي كم بهش ميدن كه بوش عوض نشه
    - ميگو با كمترين حرارتي ميپزه و اون بوي نامطبوعي كه توي دنيا فقط ما ايروني ها دوست نداريم با آبپز كردن و بخار پز كردن بيشتر و بيشتر ميشه بهترين راه تفت دادن يا گريل كردنه
    - ريزوتو رو با هر طعمي كه دوست دارين با مقدار كم تهيه كنيد و بلافاصله بعد از پخت سرو كنيد چون با گرم كردن مزهاش خراب ميشه و اگه مجبوريد زودتر تهيه كنيد پنيرشو نريزين و موقع سرو اضافه كنين

    - اگه يه رستوران بين المللي رفتين و غذايي خوردين و خيلي پسنديدين مطمئن باشين اون غذا با دستور اصلي پخته شده شما هم دستور اصلي غذاهاي خارجي رو عوض نكنين
    m1361, مامان غزل, کیجا و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    636
    میزان امتیاز
    206
    پسند شده
    10363
    پسند کرده
    5517
    نام: 20140506_134411.jpg نمایش: 2076 اندازه: 99.4 کیلو بایت سبری ماهی رو تفت دادم میگو رد با پیاز فراوان و کمی سیر تفت دادم با شعله زیاد تا میگو اب نندازه بعد ادویه میگو فلفل سس سویا برنج هم دمی موقعی که ابش جمع شد مواد رو باهاش مخلوط میکنم میزاریم دم بکشه من تند دوست دارم
    قرمه سبزی
     
    مامان غزل, zardin, کیجا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

صفحه 3 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما