موضوع: پخت انواع کباب و شامی و کتلت در مایکرویو!
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
-
۱۳۹۰/۰۲/۱۱, ۱۰:۱۸ قبل از ظهر #1مدیر بازنشسته
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 1,264
- میزان امتیاز
- 12
- پسند شده
- 647
- پسند کرده
- 0
پخت انواع کباب و شامی و کتلت در مایکرویو!
کباب تابه ای از اون غذاهای خوشمزه و خوش خوراکه که اگه بتونیم مقداری از تایمش هم کم کنیم و سریعتر درستش کنیم،بسیار مفیدتر میشه و به درد روزایی میخوره که وقتمون کمه و در عین حال میخواهیم غذایی سالم و خونگی و خوشمزه بخوریم..
خودم درستش کردم تا مطمئن باشم از خوب در اومدنش و براتون میذارمش:
مواد لازم:
گوشت چرخ شده....400-500 گرم
پیاز کوچک...یک عدد
سیر...یک حبه
آرد سوخاری یا آرد خمیر باگت...4/3 پیمانه
تخم مرغ...یک عدد
جعفری خرد شده...یک قاشق غذاخوری
نمک،فلفل و آویشن ...به مقدار لازم
پیازچه..مقداری
روغن مایع... 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ...2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی متوسط..یک عدد
طرز تهیه:
درست کردن این کباب مثل نومنه روی اجاقیش خیلی اسونه...
تمام مواد لازم در بالا مخلوط میشن!
گوشت با پیاز ریز رنده شده..سیر ریز خرد شده..پیازچه های ریز شده و گوجه فرنگی که با پوست ریز خرد کردین و باقی مواد..خوب مخلوط میشنو ورز میدیم تا انسجام پیدا کنه...اگه خواستین تکی درست کنین میتونین کمی ارد سوخاری رو بیشتر کنین...ولی اگه مثل من وقتتون کم بود و یه تیکه کردین کباب رو میشه انسجامش رو کمتر هم گرفت..
من چند تا دونه فلفل دلمه ای رنگی هم توش ریختم و باقی مواد رو داشتم تو خونه و از همش استفاده کردم...
ابکی بودن مواد به دلیل اینه که توی ماکرو غذاها کمی خشک میشن و این ابکی بودن باعث میشه کبابتون بعد پخت خشک نشه!
بعد از این مرحله مخلوط کردن خیلی راحت توی تابه مخصوص ماکروتون(اغلب ماکرو ها یه ظرف نچسب تفلون مخصوص دارن) کباب رو یا مثل من یه دست پهن میکنین!بعد میتونین به شکلهای مختلف برش بدین..
یا اگه وقتشو دارین مرتب یکی یکی به اشکال زیبا(گرد و بیضی و..) توی دستتون حالت بدین و بچینین روی ظرف مارکوتون با فاصله کمی از هم..یا اگه از این قالبهای مخصوص کوکو دارین اونارو بذارین روی تابه و کباب رو توی اونها باز کنین تا به اشکال قلب و گل و..در بیاد و زیباتر باشه..
کباب رو برای مدت 10 دقیقه میذارین توی ماکرویی که با قدرت 100% روشنش کردین...
نکته: ماکروها یا با توان کار میکنن..مثلا 100 وات...800 وات..یا با در صد...صد در صد همون 1000 یا 900 واته..بعضی ماکروها اخرین حد توانشون 900 و بعضی دیگه 1000 هست..
پس شما میذارین روی بالاترین قدرت ماکرو..
نکته خیلی مهم: من چون یه تیکه انداختم،زمانم رو تا 18 دقیقه هم افزایش دادم تا خوب بپزه..مسلما اگه تکی بندازین،زمانش کمتر و نزدیک به همون ده دقیقه میشه...به ضخامت هم بستگی داره..پس زمان تقریبیه...
خوشمزه بود..نرم بود و اصلا خشک نشد..ادویه هاش رو میتونین به دلخواه کم و زیاد کنین یا تغییر بدین..
کل آماده کردن و پختش بیست دقیقه هم طول نمیکشه..برای مهمونای سر زده هم گزینه مناسبیه...
من اصل دستور رو روی یه مجله کاملا نامربوط به اشپزی دیدم توی هواپیما و در حال سفر:دی..برای همین اصلا یادم نیست اسمش رو متاسفانه..دستشون درد نکنه به هر حال..
خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.
-
۱۳۹۰/۰۹/۰۴, ۰۴:۵۲ بعد از ظهر #2
Re: پخت انواع کباب و شامی و کتلت در مایکرویو!
دستور پخت كباب تابه اي با سولاردم ال جی:
گوشت چرخ كرده 300 گرم. پياز متوسط 2 عدد. گوجه فرنگي 3 عدد. نمك به ميزان لازم. روغن 4 ق غ.
گوشت را با پياز رنده شده و نمك مخلوط ميكنيم و گوشت را ورز ميدهيم.ظرف مسطحي را انتخاب كرده و كف آن را چرب ميكنيم. سپس گوشت را به قطر نازك در آن پهن ميكنيم و گوجه فرنگي را نيز حلقه كرده و در اطراف آن ميچينيم. 5 دقيقه قدرت 100 درصد بدون درپوش در مايكرو ميگذاريم. سپس كباب را پشت و رو كرده و ظرف را روي سه پايه (بلند) فلزي قرار ميدهيم و 8 الي 10 دقيقه تركيب گريل با مايكرو 40 درصد زمان ميدهيم.
منبع:مامی سایتما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...
یه روزی توی تاریخ مینویسن
یه جا این نسل مفقود الاثر شد...
-
۱۳۹۰/۰۹/۰۴, ۰۴:۵۵ بعد از ظهر #3
Re: پخت انواع کباب و شامی و کتلت در مایکرویو!
كتلت با سولاردم
سيب زميني 250 گرم
گوشت چرخ كرده 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پياز رنده شده متوسط 1 عدد
سير يك حبه
مرحله اول
مواد را كامل با هم مخلوط مي كنيم و در كف يك سيني پهن مي كنيم و برش به شكل دلخواه ميدهيم سپس 5 دقيقه با 900 وات .
مرحله دوم
روي كتلت ها را روغني كرده 15 الي 18 دقيقه با تركيب ميكرو وگريل (co4) با قدرت 360 وات بدون در پوش روي سه پايه بلند ميگذاريم
در اين فاصله يكبار كتلت ها را جا به جا ميكنيم
منبع :مامی سایتما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...
یه روزی توی تاریخ مینویسن
یه جا این نسل مفقود الاثر شد...
-
۱۳۹۱/۰۸/۰۸, ۰۴:۱۳ بعد از ظهر #4عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت زیر سایه ی بی بی
- نوشته ها 39
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 13
- پسند کرده
- 9
عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۴Re: پخت انواع کباب و شامی و کتلت در مایکرویو!
*كوكوي شيرين
سيب زميني نيم كيلو
تخم مرغ 4عدد
زعفران دم كرده به مقدار لازم
گلاب يك چهارم پيمانه
شكر 1پيمانه
روغن يك دوم پيمانه
هل ساييده كمي
نمك ميوه نوك ق.م.
طرز تهيه:
سيب زميني را پوست مي كنيم،چهار قاچ مي كنيم وداخل ظرف درب دار مي گذاريم وبافرمان:
ماكرو-900وات-4تا5 دقيقه-استارت
سرد كه شد رنده ميكنيم.تخم مرغ ها را داخل آن مي شكنيم هم مي زنيم تا كاملا مخلوط ومايه يك دست شود.مايع كمي شل باشد.
زعفران اب كرده1ق.م.،نمك ميوه سر ق.م. اضافه ميكنيم.ظرف مناسب ماكرو فرواندازه را چرب ميكنيم ومايع را داخل ظرف مي ريزيم ودر دستگاه قرار مي هيم.وبا فرمان:
Combi 1-اينتر-600 وات اينتر-6تا9دقيقه استارت
رو وزير كوكو كاملا برشته شودبا
گريل1بالاوباگريل3زيركوكو برشته ميكنيم
شربت كوكو
شكر-زعفران-هل-آبوگلاب باهم يك ليوان(آب جوش)هم ميزنيم تا شكر حل شود.
كوكوي آماده را برش مي زنيم وشربت مي دهيم
ماكرو-900وات- اينتر3-تا5دقيقه-استارتهمیشه از خوبیهای آدمها واسه خودت دیوار بساز.
پس هر وقت در حقت بدی کردند، فقط یه آجر از دیوار بردار.
بی انصافیه اگه کل دیوار رو خراب کنی...
-
۱۳۹۲/۰۷/۲۲, ۱۱:۴۶ قبل از ظهر #5
-
۱۳۹۲/۰۸/۱۵, ۰۴:۵۲ بعد از ظهر #6
-
۱۳۹۳/۰۵/۲۱, ۱۰:۴۴ قبل از ظهر #7
-
۱۳۹۳/۰۸/۱۳, ۰۵:۲۳ بعد از ظهر #8عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- بی تا . ع
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 991
- میزان امتیاز
- 284
- پسند شده
- 23014
- پسند کرده
- 4749
300 گرم گوشت چرخ کرده + پياز رنده شده بدون آب + نمك فلفل ، پاپریکا و زردچوبه و یک قاشق غذا خوری آرد سوخاری مخلوط کرده كف تا به پیرکس رو را با کمی روغن مخصوص سرخ کردنی چرب و گوشت رو با دست كف تابه پهن کردم . در ماکروفر بدون در پوش 5 دقیقه 900 وات و سپس 8 دقیقه ترکیب گریل و ماکرو 360 درجه گذاشتم پخت . بعد به صورت نواری برش دادم و سرو کردم
.
ساحل دلت را به خدا بسپار ،
خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما