نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3442Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 745 به 752 از 755
صفحه 94 از 95 نخستنخست ... 849192939495 آخرینآخرین
  1. #745
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    118
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    2332
    پسند کرده
    212
    مرغ ها را با حرارت زیاد گاز با کمی کره سرخ کردم وقتی خوب سرخ شد یک قاشق رب گوجه + کمی زعفران و کمی آبلیمو نصف لیوان آب جوش مخلوط کردم و روی مرغ ریختم و 40 دقیقه زمان دادم تا کامل بپزه البته روی شعله کم

    سبزی پلو با ماهی
     
    *هما*, باران67, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #746
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شروین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    270
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    615
    پسند کرده
    1340
    دوستان عزیز خواستم بگم من قبل اینکه مرغ ها رو سرخ کنم و یا کلا بخواهم غذایی بپزم که توش مرغ باشه اول مرغ را میجوشونم آب و کفش رو خالی میکنم بعد برای درست کردن غذا و سرخ کردنش اقدام می کنم اینجور مزه مرغ بهتر میشه .
    مهمان مامان
     
    m1361, باران67, مامان سیدکوچولو و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود. الان هم یکی هست یکی نیست ولی خدای من همیشه هست.

  3. #747
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7008
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    خورشت مرغ برای مهمونی مامانم
    مرغها رو کمی آب پز کردیم و بعد کامل سرخشون کردیم با پیاز داغ و رب و زعفران سس درست کردیم و مرغها رو داخل سس پختیم
    برای تزیین هم از سبزیجات استفاده شده
    نام: photo_2016-10-01_10-03-31.jpg نمایش: 425 اندازه: 120.5 کیلو بایت
    -----------------
     
    m1361, zakizadeh, *هما* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #748
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7008
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    خوراک مرغ خیلی خوشمزه
    مرغها رو بدون آب توی تابه که خیلی کم روغن ریخته بودم چیدم دوتا پیاز حلقه شده -چند تا هویچ و مقداری لوبیا سبز و زعفران و نمک اضافه کردم تا بپزن .در آخر سیب زمینی ریختم و تمام تو این روش مرغها هم خیلی نرم و هم خیلی خوشمزه میشن
    نام: photo_2016-10-01_10-15-38.jpg نمایش: 427 اندازه: 107.5 کیلو بایت
    -----------------
     
    m1361, *هما*, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #749
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86607
    پسند کرده
    75973

    ویترین مدال ها

    زرشک پلو با مرغ-1395




    زرشک پلو با مرغ،غذای خیلی رایج و خوشمزه ی ایرانی
    آموزش این غذا دو قسمت داره:

    -پخت پلو
    -پخت مرغ

    در ادامه به بررسی هر کدوم میپردازیم


    پخت مرغ:

    طبخ مرغ رو به شیوه ای که در این پست عرض کردم خدمتتون انجام میدم.

    برای کنار خورش،هویج میگذارم.
    هویج رو خلال بزرگ کرده و داخل قابلمه بریزین.
    میتونین تفت مختصری هم به اون بدین منتها من اکثرا این کارو نمیکنم.
    تفت دادن باعث میشه هویج خودش رو بگیره و حالت ابپز و یا له به خودش نگیره منتها در شیوه ی طبخ با حرارت ملایم و در نیمه باز اصلا چنین اتفاقی برای هویج نمیافته


    اگر فلفل دلمه ای و یا فلفل سبز تند داشته باشم هم کنار مرغ میگذارم.

    میتونین سیب زمینی سرخ کرده هم موقع سرو کنار هر بشقاب بگذارین

    نکته)خانم گل آور معتقدند در اخر پخت مرغ برای زرشک پلو با مرغ 1 ق غ گلاب ،1 ق غ آبلیمو تازه و 1 ق غ زعفران دم کرده به خورش اضافه کنین تا عطر خیلی خوبی به غذا بده
    دقت کنین اصلا مزه هیچ کدوم به تنهایی مشخص نمیشه،بلکه ترکیب اون ها عطر خوبی به غذا میده
    دو دقیقه که روی حرارت موند بعد خاموش کنین تا عطرش حفظ بشه







    طبخ پلو:

    این قسمت رو خانم گل اور خیلی کامل توضیح دادن و من هم توضیحات ایشون رو مینویسم براتون

    مواد لازم:

    برنج : 4 پیمانه
    (برای هر فرد یک پیمانه برنج و یک تکه مرغ در نظر میگیریم.)

    گلاب: 1 ق غ
    زرشک: 1 پ
    شکر: 2-3 ق غ
    خلال پسته:100 گرم
    کره: 50 گرم
    زعفران دم کرده غلیظ
    نمک و روغن :به میزان لازم


    طرز تهیه:

    برنج را به شیوه ی معمول آبکش کرده و دم میگذاریم.

    برای مواد رویه ی زرشک پلو با مرغ به صورت زیر عمل میکنیم:

    داخل یک تابه 1 ق غ روغن مایع ریخته و کره را به ان اضافه میکنیم.
    (روغن مایه برای جلوگیری از سوختن کره هست)

    زرشک را به تابه اضافه کرده و شکر را روی ان میریزیم.

    دقت کنین شکر انقدر زیاد نباشه که حالت شکرک زده و شیرین به خودش بگیره و کم هم نزنین که خیلی ترش باشه

    1 ق غ زعفران دم کرده را هم به تابه اضافه کنید
    گلاب را اضافه کرده و به محض آب شدن دانه های شکر حرارت را خاموش کنین.
    اصلا و ابدا زرشک را بیش از حد و به هوای تبخیر شدن اب کف تابه حرارت ندین.چرا که زرشک بد رنگ و سفت میشه


    یک کفگیر برنج دم شده ی زعفرانی شده به محتویات تابه اضافه میکنیم و خلال پسته هم روی ان ریخته و مواد را مخلوط میکنیم.

    برنج را جداگانه زعفرانی کرده و به تابه بزنید تا رنگ زرد زعفرانی و زیبای خود را نشان دهد.
    دشمن پسته حرارت دیدن هست و به همین دلیل وقتی تابه روی حرارت هست پسته را اضافه نمیکنیم.


    حالا از برنج ساده در دیس کشیده و روی آن از مواد رویه میریزیم.
    دقت کنین جوری مواد رویه رو بریزین که نفر اخری که از دیس داره پلو میکشه هم بتونه از خودن مواد رویه لذت ببره





    من از زرشک تازه داخل غذاهام استفاده میکنم که اون رو به صورت زیر استفاده میکنم:

    نحوه ی استفاده از زرشک تازه در پلو ها


    نوش جونتون

    *هما*, hana67, avida و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #750
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86607
    پسند کرده
    75973

    ویترین مدال ها

    خورش مرغ سبک مامان خانومی




    این غذا خیلی باحاله و من یکی شخصا خییییلی عاشقشم.
    هر کسی ابتدای کار بشنوه یا ببینه کنار مرغ چی گذاشتم کلی تعجب میکنه ولی بعد از خوردن مشتری میشه

    این غذا از نوستالزی های بنده محسوب میشه و فکر کنم اختراعی خود مامان خانومی باشه

    طبخ مرغ به شیوه ی ذکر شده در این پست انجام میشه و وقتی مرغ رو داخل سس میگذاریم که بپزه یه مشت خرما خرک و یه مشت آلوچه کنارش میریزیم.


    منظورم از خرما خرک همون خرمای مورد استفاده داخل گداخته هست
    میتونین در این پست اطلاعات کامل در موردش رو مطالعه بفرمایین.


    من که عاشق مزه ش هستم و همیشه مخلفات کنار مرغ زودتر از خود مرغ خورده میشه







    ظرف کناری جوانه ی گندم هست که میتونین اموزش کاملش رو در لینک زیر مطالعه بفرمایین:
    طرز تهیه جوانه ی گندم


    امیدوارم درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.


    *هما*, saeedeh mansoori, hana67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #751
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86607
    پسند کرده
    75973

    ویترین مدال ها

    خورش مرغ ابتکاری باران





    اسمش خنده داره

    یه روز به سرم زد به سبکی که ماهیچه ی پسران کریم رو میپزم،مرغ درست کنم!

    دقیقا همه ی موارد طبق دستور ماهیچه هست منتها از مرغ به جای ماهیچه استفاده کردم.


    نتیجه خیییلی خیییلی جالب و خوشمزه بود.
    به همون میزان خوشمزگی ماهیچه!
    اصلا حس نمیشد داریم مرغ میخوریم.یه مزه ی جدید میداد
    تکه های گوشت مرغ کاملا معطر و خوشمزه بودن

    البته لازم به ذکره که زودتر اماده میشه


    لینک آموزشی پخت ماهیچه:
    http://mamisite.com/forum/blogs/b1716.html


    اون کاسه کناری هم بورانی اسفناجه
    لینک آموزشی:
    http://mamisite.com/forum/blogs/b2486.html



    avida, RE79EL, hana67 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #752
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    274
    نوشته های وبلاگ
    27
    میزان امتیاز
    324
    پسند شده
    4884
    پسند کرده
    3815
    مرغهارو خوب توی روغن محلی سرخ کردمو با ادویه و پیاز خرد وسرخ شده و زعفران کمی تفت دادمو رب روتوی کمی آبغوره باز کردم و به مرغها اضافه کردم و بعد آب جوش ریختمو گذاشتم پخت


    نام: 20161017_163119.jpg نمایش: 255 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    باران67, *هما*, zakizadeh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

صفحه 94 از 95 نخستنخست ... 849192939495 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما